Principal Relații Luis Miguel

Luis Miguel

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Luis MiguelLocul 35 -10Vârsta 51 de ani Zodiac Berbec Relații 24 în total Copii
4 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Luis Miguel este probabil singur.








Relații

Luis Miguel a fost logodit cu Myrka Dellanos(2004 - 2005).



Luis Miguel a avut relații cu Kasia Sowinska(2013), Brittny Gastineau(2012 - 2015), Aracely Arámbula(2005 - 2009), Mariah Carey(1999 - 2001), Daisy Fuentes(1995 - 1998), Isabella Camil(1989 - 1994), Lucia Mendez(1989 - 1990), Stephanie Salas(1989 - 1990), Mariana Yazbek(1987 - 1988), Sofía Zamolo, Desiree Ortíz și Mollie Gould.






Luis Miguel a avut întâlniri cu Lucila Solá(2012), Genoveva Casanova(2005), María Eugenia Larraín(2004), Rebecca de Alba(2002), Carmen Molero(2002), Luciana Salazar(2002), Luz Elena González(2002)and Adriana Fonseca(2002).



Se zvonește că Luis Miguel s-a legat de Karina Jelinek(2017), Sofia Vergara(o mie noua sute nouazeci si cinci)și Sasha(1988).

Despre

Luis Miguel este un cântăreț mexican de 51 de ani. Născut Luis Miguel Gallego Basteri la 19 aprilie 1970 la San Juan, Puerto Rico, este renumit pentru No se tú într-o carieră care se întinde pe parcursul anilor 1980 – prezent și 1982 – prezent. Semnul său zodiacal este Berbec.



matt l jones kelly daly

Luis Miguel face parte din următoarele liste: câștigători ai premiilor Grammy, nașteri din 1970 și oameni din Santurce, Puerto Rico.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Luis Miguel! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Angajat12 ani--
Întâlniri125 ani1 an, 8 luni1 an
Întâlni8---
Zvonit3---
Total245 ani11 luni, 4 zile1 an

Detalii

NumeLewis
Al doilea prenumeMichael
Numele de familieGaliciană
Numele complet la naștereLuis Miguel Gallego Basteri
Nume alternativLuismi, El Sol de Mexico, Mickey
Vârstă51 de ani
Zi de nastere19 aprilie 1970
Locul naşteriiSan Juan Puerto Rico
Înălţime5 '10' (178 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorVerde
Culoarea păruluiMaro - deschis
Semn zodiacalBerbec
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
Etniealb
Naţionalitatemexican
Textul ocupațieiCântăreț | Actor | Producător
OcupaţieCântăreaţă
Revendică faimaNu știu despre tine
Gen muzical (text)Pop latin, Pop, Bolero, Mariachi
Ani activi1981 – prezent, 1980 – prezent, 1982 – prezent
Instrument (text)Voce, pian, voce
Casa de discuriEMI Mexic (1981-1986), Warner Music Latina (1987-prezent), EMI Mexic (1982-1986), Warner Latina (1987-prezent)
Site-uri oficialeen.wikipedia.org/wiki/Luis_Miguel, http://www.luismigueloficial.com, http://luismigueloficial.com
TatăLuisito Rey (cântăreț)
MamăMarcela Basteri
FrateSergio, Alejandro Basteri
Membru al familieiMichelle Salas (fiică) (socialită), Miguel Gallego (fiul), Daniel Gallego (fiul)
PrietenRebecca de Alba (actriță)

Luis Miguel Gallego Basteri (n. 19 aprilie 1970) este un cântăreț mexican de origine puertoricană, denumit adesea El Sol de México (Soarele Mexicului), care este porecla pe care mama lui i-a dat-o în copilărie - „mi sol” . El este considerat pe scară largă ca fiind cel mai de succes artist din istoria Americii Latine, după ce a cântat cu succes într-o gamă largă de stiluri muzicale, inclusiv pop, balade, boleros, tangos, jazz, big band și mariachi. Luis Miguel este, de asemenea, recunoscut ca fiind singurul cântăreț latin din generația sa care nu a trecut pe piața Anglo în timpul „exploziei latine” din anii '90.

Mai multe despre Luis Miguel Mai puțin despre Luis Miguel

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
24Karina JelinekÎntâlni R Iulie 2017Iulie 2017-
2. 3Kasia SowinskaRelaţie20132013-
22Brittny GastineauRelaţieFebruarie 2012Mai 20153 ani
douăzeci și unuLucila SoláÎntâlni20122012-
douăzeciAracely ArambulaRelaţieFebruarie 200520093 ani
19Genoveva CasanovaÎntâlni20052005-
18Maria Eugenia LarraínÎntâlni20042004-
17Dellanos întunecatRelaţie200320052 ani
16Luciana SalazarÎntâlni20022002-
cincisprezeceLuz Elena GonzálezÎntâlni20022002-
14Adriana fonsecaÎntâlni20022002-
13Rebecca de AlbaÎntâlni20022002-
12Carmen MoleroÎntâlni20022002-
unsprezeceMariah CareyRelaţie199920012 ani
10Sofia VergaraÎntâlni R o mie noua sute nouazeci si cincio mie noua sute nouazeci si cinci-
9Daisy FuentesRelaţieo mie noua sute nouazeci si cinci19983 ani
8Isabella CamilRelaţie198919945 ani
7Lucia MendezRelaţie198919901 an
6Stephanie SalasRelaţie198919901 an
5Sasha SokolÎntâlni R 19881988-
4Mariana yazbekRelaţie198719881 an
3Sofia ZamoloRelaţie -
DouăDesiree OrtízRelaţie -
1Mollie GouldNecunoscut -
Karina Jelinek #24Zvon

Karina Jelinek

2017.

Karina Jelinek și Luis Miguel sunt separați ...[vezi cuplul] Kasia Sowinska #2. 3

Kasia Sowinska

2013

Kasia Sowinska și Luis Miguel sunt separați ...[vezi cuplul] Brittny Gastineau #22

Brittny Gastineau

2012 - 2015

Luis Miguel și Brittny Gastineau s-au separat de ...[vezi cuplul] Lucila Solá #douăzeci și unu

Lucila Solá

2012

Lucila Solá și Luis Miguel sunt separați ...[vezi cuplul] Aracely Arambula #douăzeci

Aracely Arambula

2005 - 2009

Aracely Arámbula și Luis Miguel s-au separat în ...[vezi cuplul] Genoveva Casanova #19

Genoveva Casanova

2005

Genoveva Casanova și Luis Miguel sunt separate ...[vezi cuplul] Maria Eugenia Larraín #18

Maria Eugenia Larraín

2004

María Eugenia Larraín și Luis Miguel sunt sep ...[vezi cuplul] Dellanos întunecat #17

Dellanos întunecat

2003 - 2005

Myrka Dellanos și Luis Miguel s-au despărțit în 2 ...[vezi cuplul] Luciana Salazar #16

Luciana Salazar

2002

Luciana Salazar și Luis Miguel sunt separați ...[vezi cuplul] Luz Elena González #cincisprezece

Luz Elena González

2002

Luz Elena González și Luis Miguel sunt separa ...[vezi cuplul] Adriana fonseca #14

Adriana fonseca

2002

Adriana Fonseca și Luis Miguel sunt separați ...[vezi cuplul] Rebecca de Alba #13

Rebecca de Alba

2002

Rebecca de Alba și Luis Miguel sunt separați ...[vezi cuplul] Carmen Molero #12

Carmen Molero

2002

Carmen Molero și Luis Miguel sunt separați ...[vezi cuplul] Mariah Carey #unsprezece

Mariah Carey

1999 - 2001

Luis Miguel și Mariah Carey s-au despărțit în 200 ...[vezi cuplul] Sofia Vergara #10Zvon

Sofia Vergara

o mie noua sute nouazeci si cinci

Luis Miguel și Sofía Vergara sunt separați ...[vezi cuplul] Daisy Fuentes #9

Daisy Fuentes

1995 - 1998

Luis Miguel și Daisy Fuentes s-au despărțit în 19 ...[vezi cuplul] Isabella Camil #8

Isabella Camil

1989 - 1994

Isabella Camil și Luis Miguel s-au separat în 1 ...[vezi cuplul] Lucia Mendez #7

Lucia Mendez

1989 - 1990

Lucía Méndez și Luis Miguel sunt separați ...[vezi cuplul] Stephanie Salas #6

Stephanie Salas

1989 - 1990

Stephanie Salas și Luis Miguel s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Sasha Sokol #5Zvon

Sasha Sokol

1988

Sasha și Luis Miguel sunt separați ...[vezi cuplul] Mariana yazbek #4

Mariana yazbek

1987 - 1988

Mariana Yazbek și Luis Miguel s-au separat în 1 ...[vezi cuplul] Sofia Zamolo #3

Sofia Zamolo

Sofía Zamolo și Luis Miguel sunt separați ...[vezi cuplul] Desiree Ortíz #Două

Desiree Ortíz

Desiree Ortíz și Luis Miguel sunt separați ...[vezi cuplul] #1

Mollie Gould

Mollie Gould și Luis Miguel erau într-o relație ...[vezi cuplul] #24

Karina Jelinek

2017 (zvon)

Se spune că Karina Jelinek s-ar fi legat de Luis Miguel în iulie 2017.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #2. 3

Kasia Sowinska

2013

Kasia Sowinska și Luis Miguel s-au întâlnit în 2013.

vizualizați relația #22

Brittny Gastineau

2012 - 2015

Luis Miguel și Brittny Gastineau au dat din martie 2012 până în mai 2015.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime37%Vârstă44%'> Compatibilitate 35% vizualizați relația #douăzeci și unu

Lucila Solá

2012

Lucila Solá și Luis Miguel au avut o întâlnire în 2012.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #douăzeci

Aracely Arambula

2005 - 2009

Aracely Arámbula și Luis Miguel au datat din martie 2005 până în 2009.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă72%'> Compatibilitate 72% Copii 2 copii vizualizați relația #19

Genoveva Casanova

2005

Genoveva Casanova și Luis Miguel au avut o întâlnire în 2005.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 51% vizualizați relația #18

Maria Eugenia Larraín

2004

María Eugenia Larraín și Luis Miguel au avut o întâlnire în 2004.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime37%Vârstă84%'> Compatibilitate 60% vizualizați relația #17

Dellanos întunecat

2003 - 2005

Myrka Dellanos și Luis Miguel au fost logodiți timp de 1 an. Au datat un an după ce s-au reunit în 2003. Au fost logodiți în 2004, dar mai târziu s-au separat în 2005.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Vârstă33%'> Compatibilitate 38% vizualizați relația #16

Luciana Salazar

2002

Luciana Salazar și Luis Miguel au avut o întâlnire în 2002.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc80%Înălţime37%Vârstă44%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #cincisprezece

Luz Elena González

2002

Luz Elena González și Luis Miguel au avut o întâlnire în 2002.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația #14

Adriana fonseca

2002

Adriana Fonseca și Luis Miguel au avut o întâlnire în 2002.

brie larson care s-a întâlnit cu cine
MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #13

Rebecca de Alba

2002

Rebecca de Alba și Luis Miguel au avut o întâlnire în 2002.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime37%Vârstă1%'> Compatibilitate douăzeci% vizualizați relația #12

Carmen Molero

2002

Carmen Molero și Luis Miguel au avut o întâlnire în 2002.

vizualizați relația #unsprezece

Mariah Carey

1999 - 2001

Luis Miguel și Mariah Carey au dat din 1999 până în 2001.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 64% vizualizați relația #10

Sofia Vergara

1995 (zvon)

Se zvonește că Luis Miguel s-a legat de Sofía Vergara în 1995.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 60% vizualizați relația #9

Daisy Fuentes

1995 - 1998

Luis Miguel și Daisy Fuentes au datat din 1995 până în 1998.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime37%Vârstă33%'> Compatibilitate 33% vizualizați relația #8

Isabella Camil

1989 - 1994

Isabella Camil și Luis Miguel au datat din 1989 până în 1994.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Vârstă98%'> Compatibilitate Patru cinci% vizualizați relația #7

Lucia Mendez

1989 - 1990

Lucía Méndez și Luis Miguel au datat din 1989 până în 1990.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 39% vizualizați relația #6

Stephanie Salas

1989 - 1990

Stephanie Salas și Luis Miguel au datat din 1989 până în 1990.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Vârstă98%'> Compatibilitate cincizeci% Copii 2 copii vizualizați relația #5

Sasha Sokol

1988 (Zvon)

Se zvonește că Sasha s-a legat de Luis Miguel în 1988.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația #4

Mariana yazbek

1987 - 1988

Mariana Yazbek și Luis Miguel au datat din 1987 până în 1988.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac chinezesc100%Vârstă1%'> Compatibilitate 25% vizualizați relația #3

Sofia Zamolo

Sofía Zamolo și Luis Miguel au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 74% vizualizați relația #Două

Desiree Ortíz

Desiree Ortíz și Luis Miguel au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă13%'> Compatibilitate 42% vizualizați relația #1

Mollie Gould

Mollie Gould și Luis Miguel au avut o relație.

vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Luis Miguel51 BerbecCântăreaţă
mexican
Karina Jelinek40 BerbecModel
Argentinian
Kasia Sowinska-
Brittny Gastineau38 ScorpionulSocialitate
american
Lucila SoláPatru cinci BerbecActriţă
Argentinian
Aracely Arambula46 peşteActriţă
mexican
Genoveva Casanova44 SăgetătorActriţă
mexican
Maria Eugenia Larraín47 BalanțăModel
Chilian
Dellanos întunecat56 zodia GemeniStiri la TV
american
Luciana Salazar40 ScorpionulModel (Adult / Glamour)
Argentinian
Luz Elena Gonzálezcincizeci LeuActriţă
mexican
Adriana fonseca44 peşteActriţă
mexican
Rebecca de Alba56 ScorpionulModel
mexican
Carmen Molero- Model (Adult / Glamour)
Spaniolă
Mariah Carey52 BerbecCântăreaţă
american
Sofia Vergara48 CancerActriţă
Columbian
Daisy Fuentes54 ScorpionulModel
american
Isabella Camil52 VărsătorActriţă
mexican
Lucia Mendez66 VărsătorActriţă
mexican
Stephanie Salas51 VărsătorActriţă
mexican
Sasha Sokolcincizeci zodia GemeniCântăreaţă
mexican
Mariana yazbek57 Fotograf
mexican
Sofia Zamolo38 BerbecModel
Argentinian
Desiree Ortíz33 CapricornulPersonalitate TV
Venezuelean
Mollie Gould-
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
MichelleFemeie Stephanie Salas
Michelle Stephanie Salas
MiguelitoMasculin1 ianuarie 200714 ani Aracely Arambula
SuntMasculin18 decembrie 2008în vârstă de 12 ani Aracely Arambula

Galerie foto

Thalia & Luis Miguel - Festivalul Acapulco 93 - Acapulco, Mexic Thalia & Luis Miguel - Festivalul Acapulco 93 - Acapulco, Mexic Luis Miguel Luis Miguel Salma Hayek și Luis Miguel la cea de-a 69-a ediție a premiilor Oscar (1997) Luis Miguel și Salma Hayek la cea de-a 69-a ediție a premiilor Oscar (1997) Luis Miguel și Salma Hayek la cea de-a 69-a ediție a premiilor Oscar (1997) Luis Miguel Luis Miguel Luis Miguel Luis Miguel Luis Miguel

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Luis Miguel: Seria2018Invitat la petrecereEmisiune TV
Familia P. Luche2002Emisiune TV
La dracu1987LuismiFilm
Febra iubirii1985Luis MiguelFilm
Întotdeauna duminică1984Luis MiguelFilm
Niciodata1984Luis ArandaFilm





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția