Principal Relații Maite Perroni

Maite Perroni

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Maite Perroni SingurLocul 481 501Vârstă 38 de ani Zodiac peşte Relații 5 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Maite Perroni este în prezent singură.








Relații

Maite Perroni a avut relații cu Koko Stambuk(2013 - 2020), Mane De La Parra(2010 - 2012), Carlos de la Mota(2010), Eugenio Siller(2009)și Guido Laris(2005 - 2008).



Despre

Maite Perroni este o actriță mexicană în vârstă de 38 de ani. Născută Maite Perroni Beoriegui la 9 martie 1983 în Mexico City, Distrito Federal, Mexic, este renumită pentru Rebelde. Semnul ei zodiacal este Pești.






cine se întâlnește cu zach clayton

Maite Perroni a participat la 6 meciuri de pe ecran, printre care și Daniel Arenas La Gata (2014), Eugenio Siller în Povara vinovăției (2009), Arath de la Torre in Înainte mort decât Lichita (2015), Mane De La Parra in O mica bucata din rai (2012)și Pedro Fernández în O mica bucata din rai (2012).



Maite Perroni face parte din următoarele liste: cântăreți de limbă spaniolă, nașteri din 1983 și actori de telenovelă mexicani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Maitei Perroni! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri510 ani, 11 luni4 ani, 7 luni6 luni, 1 zi
Total510 ani, 11 luni4 ani, 7 luni6 luni, 1 zi

Detalii

NumeMaite
Numele de familiePerroni
Numele complet la naștereMaite Perroni Beoriegui
Nume alternativMai, MaiCandy, Maitita, May, Maite Perroni Beorlegui, Maite Perroni
Vârstă38 de ani
Zi de nastere9 martie 1983
Locul naşteriiMexico City, Distrito Federal, Mexic
Înălţime5 '3' (160 cm)
Greutate124 kg (56 kg)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalpeşte
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitatemexican
Textul ocupațieiActriță, cântăreață, compozitoare, model
OcupaţieActriţă
Revendică faimaRebel
Gen muzical (text)Pop latin, Bachata, Baladă, Baladă, Pop latin
Ani activi2004 – prezent
Instrument (text)Voce, pian
Casa de discuriEMI 2004–2009 Warner Music (2012 – prezent), Warner Music (2012 – prezent), Warner
Acte asociateRBD (2004-2009), RBD (2004-2009), Rbd, Álex Ubago, Reik, Marco Di Mauro, Cali & El Dandee, Alexis & Fido, Laura Pausini, Cristian Castro
Bust (inci)3. 4
Talie (inch)26
Șolduri (inci)36
Mărimea pantofului6.5
Site-uri oficialewww.maite-perroni.com, www.maiteperroni.es, maiperroniforum.coolbb.net, www.maitemvp.com, http://www.oficialmaiteperroni.com/, www.maite-perroni.com.mx/, http: //maiteperroni.world
TatăJavier Perroni
Membru al familieiPablo Perroni (văr) (actor)
PrietenEugenio Siller (actor), Christian Chávez (cântăreț), Anahi (cântăreață), Dulce Maria (cântăreață)
Animale de companieSancho (câine-bulldog)
Mâncărurile preferateCiocolată
Culorile preferateAlbastru

Maite Perroni Beorlegui (n. 9 martie 1983) este o actriță, cântăreață, compozitoare și producătoare mexicană, cunoscută pentru rolul din telenovela mexicană Rebelde și din serialul Netflix Dark Desire.

cine se întâlnește cu lolo jones
Mai multe despre Maite Perroni Mai puțin despre Maite Perroni

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
5Koko StambukRelaţieOctombrie 201320206 ani
4Mane De La ParraRelaţieSeptembrie 2010Decembrie 20122 ani
3Carlos de la MotaRelaţieIulie 2010Iulie 2010-
DouăEugenio SillerRelaţie R Iulie 200920096 luni
1Guido LarisRelaţie200520083 ani
Koko Stambuk #5

Koko Stambuk

2013 - 2020

Koko Stambuk și Maite Perroni s-au separat în 2 ...[vezi cuplul] Mane De La Parra #4

Mane De La Parra

2010 - 2012

Mane De La Parra și Maite Perroni s-au separat ...[vezi cuplul] Carlos de la Mota #3

Carlos de la Mota

2010

Carlos de la Mota și Maite Perroni sunt separați ...[vezi cuplul] Eugenio Siller #DouăZvon

Eugenio Siller

2009

Eugenio Siller și Maite Perroni sunt separate ...[vezi cuplul] Guido Laris #1

Guido Laris

2005 - 2008

Guido Laris și Maite Perroni sunt separate ...[vezi cuplul] #5

Koko Stambuk

2013 - 2020

Koko Stambuk și Maite Perroni au dat din octombrie 2013 până în 2020.

Relație 6 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Vârstă69%'> Compatibilitate 2. 3% vizualizați relația #4

Mane De La Parra

2010 - 2012

Mane De La Parra și Maite Perroni au dat din 29 septembrie 2010 până în decembrie 2012.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 63% vizualizați relația #3

Carlos de la Mota

2010

Carlos de la Mota și Maite Perroni au dat din 15 până în iulie 2010.

jeremy allen istoria iubitei albe
MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Vârstă69%'> Compatibilitate 52% vizualizați relația #Două

Eugenio Siller

2009 (zvon)

Se spune că Eugenio Siller s-ar fi legat de Maite Perroni în iulie 2009.

Relație 6 luni MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 59% vizualizați relația #1

Guido Laris

2005 - 2008

Guido Laris și Maite Perroni au avut o relație între 2005 și 2008.

Relație 3 ani vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Maite Perroni38 peşteActriţă
mexican
Koko Stambuk44 peşteProducător
Chilian
Mane De La Parra38 CapricornulCântăreaţă
mexican
Carlos de la MotaPatru cinci BalanțăActor
Dominicană
Eugenio Siller40 BerbecActor
mexican
Guido Laris-

Galerie foto

Maite Perroni Maite Perroni Maite Perroni Maite Perroni Maite Perroni Maite Perroni Maite Perroni Maitie Perroni - Revista Maxim (Mexic - august 2020) Maitie Perroni - Revista Maxim (Mexic - august 2020) Maitie Perroni - Revista Maxim (Mexic - august 2020) Maitie Perroni - Revista Maxim (Mexic - august 2020) Maitie Perroni - Revista Maxim (Mexic - august 2020)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
O salvare a ouălor mici2020DeFilm
Moștenitori din întâmplare2020LupeEmisiune TV
Dorința întunecată2020Alma SolaresEmisiune TV
Viclean2020KatFilm
Două însărcinată2019CristinaFilm
Setul de taste2019Adriana, soția lui OscarEmisiune TV
Desenând Cerul2018SofiaFilm
Traiasca revolutia!2018Doamna GuevaraScurt-metraj
Tată pentru toată mama2017Renée SanchezEmisiune TV
Selecție canină2015Maite Terranova (voce)Film
Huevos: Aventura micului cocos de cocos2015DeFilm
Înainte mort decât Lichita2015DaEmisiune TV
La Gata2014SmaraldEmisiune TV
O mica bucata din rai2012RenataEmisiune TV
Sosirea lui Conrado Sierra2012NimfăFilm
Triumful Iubirii2010Mary HelplessEmisiune TV
Povara vinovăției2009Lucrecia Cordoba PedrazaEmisiune TV
Femeile ucigașe2008TreziEmisiune TV
Fii atent cu îngerul2008MarichuyEmisiune TV
RBD: Familia2007MaiEmisiune TV
Energia lui Sonric'slandia2005Guadalupe 'Lupita' FernandezEmisiune TV
Rebel2004Guadalupe 'Lupita' FernandezEmisiune TV
NecredinciosAnaFilm
Peste hotarEva ruizFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Daniel Arenas și Maite PerroniDaniel Arenas
    • La Gata
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Eugenio Siller și Maite PerroniEugenio Siller
    • Povara vinovăției
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Maite Perroni și Arath de la TorreArath of the Tower
    • Înainte mort decât Lichita
      2015
    [vizualizare potrivire]
  • Maite Perroni și Mane De La ParraMane De La Parra
    • O mica bucata din rai
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Maite Perroni și Pedro FernándezPedro Fernandez
    • O mica bucata din rai
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Maite Perroni și William LevyWilliam Levy
    • Triumful Iubirii
      2010
    [Încă +1]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Donnie Wahlberg
Donnie Wahlberg
28 mai 2021 ... Știri despre Donnie Wahlberg, bârfe, fotografii ale lui Donnie Wahlberg, biografie, lista iubitelor lui Donnie Wahlberg 2016. Istoria relației. Lista de relații Donnie Wahlberg. Istoria întâlnirilor Donnie Wahlberg, 2021, 2020, lista relațiilor Donnie Wahlberg.
Linda Evans
Linda Evans
28 mai 2021 ... Știri despre Linda Evans, bârfe, fotografii despre Linda Evans, biografie, lista prietenilor Linda Evans 2016. Istoria relației. Lista de relații Linda Evans. Istoria întâlnirilor Linda Evans, 2021, 2020, lista relațiilor Linda Evans.
Nur Fettahoglu
Nur Fettahoglu
28 mai 2021 ... Știri Nur Fettahoglu, bârfe, fotografii ale lui Nur Fettahoglu, biografie, lista prietenilor Nur Fettahoglu 2016. Istoria relației. Lista de relații Nur Fettahoglu. Istoria întâlnirilor Nur Fettahoglu, 2021, 2020, lista relațiilor Nur Fettahoglu.
Anders Svensson și Emma Johansson
Anders Svensson și Emma Johansson
28 mai 2021 ... Anders Svensson și Emma Johansson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Cum o descrii corect pe Buffy the Vampire Slayer? Pe de o parte, este un serial de groază pentru adolescenți despre o fată cu abilități supranaturale; pe de altă parte, ...
Kristi Kaufmann
Kristi Kaufmann
28 mai 2021 ... Știri despre Kristi Kaufmann, bârfe, fotografii ale lui Kristi Kaufmann, biografie, lista prietenilor lui Kristi Kaufmann 2016. Istoria relației. Lista de relații Kristi Kaufmann. Istoria întâlnirilor cu Kristi Kaufmann, 2021, 2020, lista relațiilor cu Kristi Kaufmann.
Nikki Baker
Nikki Baker
28 mai 2021 ... Știri despre Nikki Baker, bârfe, fotografii ale lui Nikki Baker, biografie, lista prietenilor lui Nikki Baker 2016. Istoria relației. Lista de relații Nikki Baker. Istoria întâlnirilor Nikki Baker, 2021, 2020, lista relațiilor Nikki Baker.