Principal Relații Malcolm-Jamal Warner

Malcolm-Jamal Warner

Malcolm-Jamal WarnerLocul 5320 -1629Vârsta de 50 de ani Zodiac Leu Relații 3 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Conform înregistrărilor noastre, Malcolm-Jamal Warner este probabil singur.

care a datat cu Adam Levine

Relații

Malcolm-Jamal Warner a avut relații cu Regina King(2011 - 2013), Karen Malina White(2000 - 2007)și Michelle Thomas(1988 - 1998).



Despre

Malcolm-Jamal Warner este un actor american în vârstă de 50 de ani. Născut la 18 august 1970 în Jersey City, New Jersey, SUA, este renumit pentru The Cosby Show, Malcolm și Eddie. Semnul său zodiacal este Leul.

Malcolm-Jamal Warner a participat la 2 meciuri pe ecran, inclusiv Michelle Thomas Spectacolul Cosby (1984)și Yvette Nicole Brown în Comunitate (2009).

Malcolm-Jamal Warner face parte din următoarele liste: Actori din New Jersey, actori de film americani și actori de televiziune americani.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Malcolm-Jamal Warner! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri310 ani, 11 luni6 ani, 8 luni2 ani, 2 luni
Total310 ani, 11 luni6 ani, 8 luni2 ani, 2 luni

Detalii

NumeMalcolm-Jamal
Numele de familieWarner
Numele complet la naștereMalcolm-Jamal Warner
Nume alternativMalcolm Jamal Warner
Vârstă50 de ani
Zi de nastere18 august 1970
Locul naşteriiJersey City, New Jersey, SUA
Înălţime5 '11' (180 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalLeu
EtnieNegru
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActor, Departamentul de muzică, Producător
OcupaţieActor
Revendică faimaSpectacolul Cosby, Malcolm și Eddie
Ani activi1982 – prezent
Trupe preferateParcul Național Bryce Canyon

Malcolm-Jamal Warner (n. 18 august 1970) este un actor, regizor, producător, muzician și scriitor american. Este cunoscut mai ales pentru rolurile sale de Theo Huxtable în sitcom-ul NBC The Cosby Show și ca Malcolm McGee în sitcom-ul UPN, Malcolm & Eddie. De asemenea, a jucat rolul Dr. Alex Reed în serialul Reed Between the Lines. În prezent, joacă rolul Dr. AJ Austin în drama medicală FOX The Resident.

Mai multe despre Malcolm-Jamal Warner Mai puțin despre Malcolm-Jamal Warner

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3Regina KingRelaţieIanuarie 2011Februarie 20132 ani
DouăKaren Malina WhiteRelaţie200020077 ani
1Michelle ThomasRelaţieIanuarie 198822 decembrie 199810 ani
Regina King #3

Regina King

2011 - 2013

Regina King și Malcolm-Jamal Warner se separă ...[vezi cuplul] Karen Malina White #Două

Karen Malina White

2000 - 2007

Karen Malina White și Malcolm-Jamal Warner s ...[vezi cuplul] Michelle Thomas #1

Michelle Thomas

1988 - 1998

Michelle Thomas și Malcolm-Jamal Warner au fost ...[vezi cuplul] #3

Regina King

2011 - 2013

Regina King și Malcolm-Jamal Warner au dat din ianuarie 2011 până în martie 2013.



Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 78% vizualizați relația #Două

Karen Malina White

2000 - 2007

Karen Malina White și Malcolm-Jamal Warner datează din 2000 până în 2007.

Relație 7 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 47% vizualizați relația #1

Michelle Thomas

1988 - 1998

Michelle Thomas și Malcolm-Jamal Warner au avut o relație timp de 10 ani înainte ca Michelle Thomas să moară la vârsta de 30 de ani.

Relație de 10 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă52%'> Compatibilitate 71% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Malcolm-Jamal Warnercincizeci LeuActor
american
Regina Kingcincizeci CapricornulActriţă
american
Karen Malina White55 CancerActriţă
american
Michelle Thomas30 FecioaraActriţă
american

Galerie foto

Spectacolul Cosby - Malcolm-Jamal Warner The Resident - Malcolm-Jamal Warner Malcolm-Jamal Warner Regina King, malcolm-jamal warner de la Vanity Fair 2012 Oscar Party Booth Malcolm-Jamal Warner Malcolm-Jamal Warner Malcolm-Jamal Warner Malcolm-Jamal Warner Malcolm-Jamal Warner Malcolm-Jamal Warner Malcolm-Jamal Warner Malcolm-Jamal Warner

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Locuitorul2018AJ AustinEmisiune TV
Olive Forever2018TaylorEmisiune TV
Detroiteri2017SebastianEmisiune TV
Alb Faimos2017Nelson YoungbloodEmisiune TV
Zece zile în vale2017Matt, Matt WalkerEmisiune TV
Cățeluș de câine2017FloydEmisiune TV
Nu mă auzi2017VoceaScurt-metraj
American Crime Story2016Al CowlingsEmisiune TV
Lovitură2016EMT JonesFilm
Vrei sa fii2016LutherScurt-metraj
Armă letală2016David ReedEmisiune TV
48 de ore până luni2015.Film TV
Furios Pete2015.Bagwell, James BagwellEmisiune TV
Ghidul prietenilor pentru divorț2014DarrellEmisiune TV
Dezactivat2014Curtis GladwellScurt-metraj
Shaker Pointe2014Hamilton SpearsFilm
Spectacolul Michael J. Fox2013RussellEmisiune TV
Prieteni în terapie2013Tae'Quon JONESEmisiune TV
casa minciunilor2012Yurgen CelebiEmisiune TV
Crime majore2012Chuck CooperEmisiune TV
Cheie și Peele2012Arthur Washington, tata # 3Emisiune TV
Greu: Viața unui servitor de obligațiuni2012Jerry HamptonEmisiune TV
Costumele2011Julius RoweEmisiune TV
Reed Between the Lines2011Alex ReedEmisiune TV
Regele subteranului2011MalcolmFilm
poveste de groaza americana2011Angus T. JeffersonEmisiune TV
Albastru adevărat2010Walker McRaeFilm TV
Agentul special Oso2009Tatăl lui BradenEmisiune TV
Comunitate2009Andre BennettEmisiune TV
Hawthorne2009Fred BernardEmisiune TV
Sherri2009KevinEmisiune TV
Fool's Gold2008CordellFilm
Sons of Anarchy2008LipiciosEmisiune TV
Curatatorul2008Jason AndersEmisiune TV
Lista2007RandyFilm
Există Speranță2007ConduceScurt-metraj
Dexter2006Avocatul RiteiEmisiune TV
Ascultă2004Bernie WidmerEmisiune TV
Reflecții: o poveste de răscumpărare2004SamuelScurt-metraj
Stripperella2003JefuitorEmisiune TV
Ieremia2002KurdyEmisiune TV
Lyric Cafe2002GazdăEmisiune TV
15 minute2001Film
Legenda bastonului de bomboane2001Ruginit (voce)Film TV
Șoc static2000Lester BiggsEmisiune TV
Un preț de reținut1998Winter (ca Malcolm Jamal Warner)Film
Restaurant1998StevenFilm
Aventuri din Cartea Virtutiloro mie nouă sute nouăzeci și șaseHenryEmisiune TV
Malcolm și Eddieo mie nouă sute nouăzeci și șaseMalcolm McGeeEmisiune TV
Moloneyo mie nouă sute nouăzeci și șaseFrank PrestonEmisiune TV
Aviatorii Tuskegeeo mie noua sute nouazeci si cinciLeroy CappyFilm TV
Tysono mie noua sute nouazeci si cinciRory HollowayFilm TV
Glisoareo mie noua sute nouazeci si cinciR.J.Emisiune TV
Drop Zone1994Terry NessipFilm
Autobuzul școlar magic1994ProducatorulEmisiune TV
Atins de un Înger1994ZackEmisiune TV
Aici și acum1992Alexandru 'A.J.' JamesEmisiune TV
Povestea reală a lui Itsy Bitsy Spider1991Spinner (voce)Film TV
Specialul Zilei Pământului1990Potrivit lui HuxtableEmisiune TV
Prințul din Bel Air1990Eric SandersEmisiune TV
Sâmbătă dimineața videoclipuri1990GazdăEmisiune TV
Spectacolul Cosby Outtakes1990De sine; Theo HuxtableFilm TV
Ziua Mamei1989Cullen SturgisFilm TV
O lume diferită1987Potrivit lui HuxtableEmisiune TV
Tur de datorie1987SPC Ben SweetEmisiune TV
Povestea Părintelui Clements1987JoeyFilm TV
Matlock1986Malcolm-Jamal WarnerEmisiune TV
Chemare la glorie1984Emisiune TV
CBS Storybreak1984GazdăEmisiune TV
Spectacolul Cosby1984Potrivit lui HuxtableEmisiune TV
faimă1982Lucas BoydEmisiune TV
Matt Houston1982Johnny RandolphEmisiune TV
ABC Afterschool Specials1972Charlie CurtisEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Malcolm-Jamal Warner și Michelle ThomasMichelle Thomas
    • Spectacolul Cosby
      1984
    [vizualizare potrivire]
  • Yvette Nicole Brown și Malcolm-Jamal WarnerYvette Nicole Brown
    • Comunitate
      2009
    [vizualizare potrivire]

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Spencer Haywood
Spencer Haywood
28 mai 2021 ... Știri Spencer Haywood, bârfe, fotografii ale lui Spencer Haywood, biografie, lista iubitelor lui Spencer Haywood 2016. Istoria relației. Lista de relații Spencer Haywood. Istoria întâlnirilor cu Spencer Haywood, 2021, 2020, lista relațiilor cu Spencer Haywood.
Klaudia Ungerman
Klaudia Ungerman
28 mai 2021 ... Știri despre Klaudia Ungerman, bârfe, fotografii cu Klaudia Ungerman, biografie, lista prietenilor lui Klaudia Ungerman 2016. Istoria relației. Lista de relații Klaudia Ungerman. Istoria întâlnirilor Klaudia Ungerman, 2021, 2020, lista relațiilor Klaudia Ungerman.
Rick Parfitt
Rick Parfitt
28 mai 2021 ... Știri Rick Parfitt, bârfe, fotografii ale lui Rick Parfitt, biografie, lista iubitelor lui Rick Parfitt 2016. Istoria relației. Lista de relații Rick Parfitt. Istoria întâlnirilor Rick Parfitt, 2021, 2020, lista relațiilor Rick Parfitt.
Rory Farquharson
Rory Farquharson
28 mai 2021 ... Știri Rory Farquharson, bârfe, fotografii ale lui Rory Farquharson, biografie, lista iubitelor lui Rory Farquharson 2016. Istoria relației. Lista de relații Rory Farquharson. Istoria întâlnirilor Rory Farquharson, 2021, 2020, lista relațiilor Rory Farquharson.
Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante
Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante
28 mai 2021 ... Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Scott Baio
Scott Baio
28 mai 2021 ... Știri Scott Baio, bârfe, fotografii ale lui Scott Baio, biografie, lista iubitelor lui Scott Baio 2016. Istoria relației. Lista de relații Scott Baio. Istoria întâlnirilor cu Scott Baio, 2021, 2020, lista relațiilor lui Scott Baio.
Nicole Fujita
Nicole Fujita
28 mai 2021 ... Știri despre Nicole Fujita, bârfe, fotografii ale lui Nicole Fujita, biografie, lista prietenilor lui Nicole Fujita 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicole Fujita. Istoria întâlnirilor Nicole Fujita, 2021, 2020, lista relațiilor Nicole Fujita.