Principal Relații Mandy Moore

Mandy Moore

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Mandy Moore CăsătoritLocul 745 -DouăVârsta 37 de ani Zodiac Berbec Relații 10 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Mandy Moore și Taylor GoldsmithTaylor Goldsmith și Mandy Moore sunt căsătoriți de 2 ani de la 18 noiembrie 2018. vizualizați relația

Relații

Mandy Moore a fost căsătorită anterior cu Ryan Adams(2009 - 2016).








Mandy Moore a avut relații cu Greg Laswell(2007), DJ AM(2007), Zach Braff(2004 - 2006), Andy Roddick(2002 - 2004), Billy Crawford(2002), Brian McFayden(2001 - 2002)și Wilmer Valderrama(2000 - 2002).



Se zvonește că Mandy Moore s-ar fi legat de James Roday Rodriguez(2014 - 2015).






Despre

Mandy Moore este o actriță americană de 37 de ani. Născută Amanda Leigh Moore la 10 aprilie 1984 în Nashua, New Hampshire și educată la Park Maitland School din Matiland, Florida și The Maile School din Winter Park, Florida, este renumită pentru Candy (single), A Walk to Remember, This Is Ne. într-o carieră care cuprinde 1999 – prezent și 1998 – prezent. Zodia ei este Berbecul.



Mandy Moore a participat la 13 meciuri de pe ecran, inclusiv Elijah Wood Încercați Șaptesprezece (2002), John Krasinski în Licență până miercuri (2007), Chris Klein în American Dreamz (2006), Dwayne Johnson în Southland Tales (2006)și Erik von Detten în Jurnalul printesei (2001).

Mandy Moore face parte din următoarele liste: actori de film americani, cântărețe americane și cântărețe pop americane.



A contribui

Ajută-ne să ne construim profilul Mandy Moore! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
CăsătoritDouă8 ani, 3 luni7 ani, 1 lună5 ani, 10 luni
Întâlniri72 ani10 luni, 25 zile1 lună, 29 de zile
Zvonit19 luni, 5 zile--
Total108 ani, 3 luni2 ani, 1 lună1 lună, 29 de zile

Detalii

NumeAmanda
Al doilea prenumeLeigh
Numele de familieAurar
Nume de fatăMoore
Numele complet la naștereAmanda Leigh Moore
Nume alternativMandah
Vârstă37 de ani
Zi de nastere10 aprilie 1984
Locul naşteriiNashua, New Hampshire
Înălţime5 '9' (175 cm)
Greutate120 kg (54 kg)
ConstruiVoluptuos
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiVopsit Brown
Trăsătură distinctivăCântând vocea
Semn zodiacalBerbec
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Catolic Bishop Moore, Orlando, FL (2002), Școala Park Maitland din Matiland, Florida, Școala Maile din Winter Park, Florida
Textul ocupațieiCântăreață, compozitoare, actriță, fotomodel, designer de modă
OcupaţieActriţă
Revendică faimaCandy (single), A Walk to Remember, This Is Us.
Gen muzical (text)Pop, Dance, Pop Rock, Dance-Pop, Folk, Folk-Pop, Country, Country-Pop, Folk Rock, Folk-Pop
Gen muzicalPop, Pop / Rock
Ani activi1993 – prezent, 1999 – prezent, 1998 – prezent
Stil muzicalDance-Pop, Teen Pop, Pop, Contemporan pentru adulți, Pop / Rock contemporan
Music MoodPetrecere / sărbătoare, fără griji, elegant, teatral, vesel, blând, dulce, jucăuș, sentimental, distractiv, serios, amabil / binevoitor, doritor, ambițios
InstrumentVocale
Instrument (text)Vocale
Casa de discuriEpic, Sire, The Firm Music, EMI, Storefront Recordings, RED Distribution, Storefront, Sony, Warner, RED, Firm Music, Verve Forecast
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Divertisment fără titlu, Celebrity Talent International, In Demand Talent, agenția Richard De La Font
Aprobarea mărciiReclama TV pentru Neutrogena Oil-Free Acne Wash (2000), linia Mblem Fashion, Anunț tipărit pentru produsele Sony Portable Music (1999), Anunț tipărit pentru Lapte. 'Am lapte?' campanie de mustață de lapte (2002), anunțuri tipărite pentru supele Campbell și „Copiii lor pot câștiga! Concurs SuperStar Fantasy. (2003), este un model de imagine pentru marca de îmbrăcăminte „Penshoppe” din Filipine., Anunțuri tipărite pentru luciul de buze MoistureShine de la Neutrogena (2001-2002)., (2012) A apărut într-o reclamă publicitară, găzduită de Melissa Claire Egan, pentru „Proactiv Solution” medicamente pentru acnee.
Bust (inci)36
Dimensiunea CupeiC
Talie (inch)24
Șolduri (inci)35
Dimensiunea hainelor4
Mărimea pantofului10
Site-uri oficialemandymoore.com, twitter.com/TheMandyMoore, www.facebook.com/mandymooreofficial
TatăDonald „Don” Moore
MamăStacy Moore
FrateScott Moore, Kyle Moore
PrietenThe Osbournes, Minka Kelly
Persoane asociateBritney Spears, Christina Aguilera, Jessica Simpson, Willa Ford
Animale de companieMilo (pisică), Cloe (pisică), Zoe (pisică)
Filme preferateEternal Sunshine of the Spotless Mind, Annie Hall
Emisiuni TV preferateAnatomia lui Grey
Trupe preferateNatalie Imbruglia
Melodii preferateCupidon prost
Cărți preferateO plimbare de neuitat
Locuri favoriteÎngerii
Mâncărurile preferatePaste
Culorile preferateAlbastru, roz, portocaliu

Amanda Leigh Moore (n. 10 aprilie 1984) este o cântăreață, compozitoare și actriță americană. A semnat cu Epic Records în 1999 și a câștigat faima cu single-ul său de debut „Candy”, care a atins numărul 41 pe Billboard Hot 100. Albumul ei de debut de studio, So Real (1999), a primit o certificare de platină de la RIAA. Singurul titlu de pe al doilea album de studio, I Wanna Be With You (2000), a devenit prima piesă a lui Moore în top 30 în SUA, ajungând pe locul 24 în Hot 100. Moore a lansat ulterior albumele de studio Mandy Moore (2001), Coverage (2003), Wild Hope (2007), Amanda Leigh (2009) și Silver Landings (2020).

Mai multe despre Mandy Moore Mai puțin despre Mandy Moore

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
10Taylor GoldsmithCăsătoritIul 2015prezent5 ani
9James Roday RodriguezÎntâlni R Aprilie 201420159 luni
8Ryan AdamsCăsătoritFebruarie 200823 iunie 20168 ani
7Greg LaswellRelaţieFebruarie 2007Mai 20072 luni
6DJ AMRelaţieIanuarie 2007Februarie 20071 lună
5Zach BraffRelaţieSeptembrie 2004Februarie 20061 an
4Andy RoddickRelaţieSeptembrie 2002Februarie 20041 an
3Billy CrawfordRelaţie20022002-
DouăBrian McFaydenRelaţie200120021 an
1Wilmer ValderramaRelaţieFebruarie 2000Februarie 20022 ani
Taylor Goldsmith #10

Taylor Goldsmith

2015

Taylor Goldsmith și Mandy Moore au fost ...[vezi cuplul] James Roday Rodriguez #9Zvon

James Roday Rodriguez

2014 - 2015

James Roday Rodriguez și Mandy Moore sunt sep ...[vezi cuplul] Ryan Adams #8

Ryan Adams

2008 - 2016

Ryan Adams și Mandy Moore au divorțat pe 2 ...[vezi cuplul] Greg Laswell #7

Greg Laswell

2007

Greg Laswell și Mandy Moore s-au despărțit în mai ...[vezi cuplul] DJ AM #6

DJ AM

2007

Mandy Moore și DJ AM s-au despărțit în martie 2007 ...[vezi cuplul] Zach Braff #5

Zach Braff

2004 - 2006

Zach Braff și Mandy Moore s-au despărțit în 2 februarie ...[vezi cuplul] Andy Roddick #4

Andy Roddick

2002 - 2004

Mandy Moore și Andy Roddick s-au despărțit în martie ...[vezi cuplul] Billy Crawford #3

Billy Crawford

2002

Billy Crawford și Mandy Moore sunt separați ...[vezi cuplul] Brian McFayden #Două

Brian McFayden

2001 - 2002

Brian McFayden și Mandy Moore s-au despărțit în 2 ...[vezi cuplul] Wilmer Valderrama #1

Wilmer Valderrama

2000 - 2002

Wilmer Valderrama și Mandy Moore s-au separat de ...[vezi cuplul] #10

Taylor Goldsmith

2015

Taylor Goldsmith și Mandy Moore sunt căsătoriți de 2 ani. S-au întâlnit timp de 2 ani după ce s-au reunit în iulie 2015. După 1 an de logodnă s-au căsătorit pe 18 noiembrie 2018.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime37%Vârstă98%'> Compatibilitate 84% Copii 1 copil vizualizați relația #9

James Roday Rodriguez

2014 - 2015 (zvon)

Se zvonește că James Roday Rodriguez s-ar fi legat de Mandy Moore în aprilie 2014.

Grace Helbig și Chester văd împreună
Relație 9 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 81% vizualizați relația #8

Ryan Adams

2008 - 2016

Ryan Adams și Mandy Moore au fost căsătoriți timp de 7 ani. S-au întâlnit timp de 11 luni după ce s-au reunit în martie 2008. După o logodnă de o lună, s-au căsătorit pe 11 martie 2009. 7 ani mai târziu s-au separat pe 4 august 2014 și au divorțat pe 23 iunie 2016.

Relație 8 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime37%Vârstă44%'> Compatibilitate 35% vizualizați relația #7

Greg Laswell

2007

Greg Laswell și Mandy Moore au datat din martie până în mai 2007.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Vârstă44%'> Compatibilitate 26% vizualizați relația #6

DJ AM

2007

Mandy Moore și DJ AM au dat din ianuarie până în martie 2007.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Vârstă44%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația #5

Zach Braff

2004 - 2006

Zach Braff și Mandy Moore au datat din septembrie 2004 până în februarie 2006.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 81% vizualizați relația #4

Andy Roddick

2002 - 2004

Mandy Moore și Andy Roddick au dat din septembrie 2002 până în martie 2004.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 80% vizualizați relația #3

Billy Crawford

2002

Billy Crawford și Mandy Moore s-au întâlnit în 2002.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 65% vizualizați relația #Două

Brian McFayden

2001 - 2002

Brian McFayden și Mandy Moore au datat din 2001 până în 2002.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 81% vizualizați relația #1

Wilmer Valderrama

2000 - 2002

Wilmer Valderrama și Mandy Moore au datat din februarie 2000 până în februarie 2002.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Înălţime37%Vârstă72%'> Compatibilitate 67% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Mandy Moore37 BerbecActriţă
american
Taylor Goldsmith35 LeuChitarist
american
James Roday RodriguezPatru cinci BerbecActor
american
Ryan Adams46 ScorpionulCântăreaţă
american
Greg Laswell47 TaurulMuzician
american
DJ AM36 BerbecDisc jockey
american
Zach Braff46 BerbecActor
american
Andy Roddick38 FecioaraTenis
american
Billy Crawford39 TaurulPersonalitate TV
Filipinez
Brian McFayden44 BalanțăModerator
american
Wilmer Valderrama41 VărsătorActor
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
August HarrisonMasculin23 februarie 20213 luni Taylor Goldsmith

Galerie foto

Mandy Moore și Justin Hartley - Premiile MTV Movie & TV 2021 Mandy Moore și Justin Hartley - Premiile MTV Movie & TV 2021 Anthony Mackie, Mandy Moore și Justin Hartley - Premiile MTV Movie & TV 2021 Mandy Moore și Justin Hartley - Premiile MTV Movie & TV 2021 Mandy Moore și Justin Hartley - Premiile MTV Movie & TV 2021 Mandy Moore și Justin Hartley - Premiile MTV Movie & TV 2021 Mandy Moore și Justin Hartley - Premiile MTV Movie & TV 2021 Mandy Moore și Justin Hartley - Premiile MTV Movie & TV 2021 Mandy Moore și Justin Hartley - Premiile MTV Movie & TV 2021 Mandy Moore - Premiile MTV Movie & TV 2021 Mandy Moore - Premiile MTV Movie & TV 2021 Mandy Moore - Premiile MTV Movie & TV 2021

Filmografie

FilmAnCaracterTip
La jumătatea drumului2019Ann BestFilm
Marea pauză2019NatashaScurt-metraj
Mi-am pierdut cenușa mamei2019CarolineScurt-metraj
Ralph sparge internetul2018Rapunzel (voce)Film
The Darkest Minds2018CateFilm
47 metri jos2017LisaFilm
Aventura încâlcită a lui Rapunzel2017RapunzelEmisiune TV
Episodul # 1.12017Rapunzel (voce)Film TV
Eu nu sunt aici2017MamaFilm
Aceștia suntem noi2016Rebecca PearsonEmisiune TV
Sheriff Callie's Wild West2014Șeriful CallieEmisiune TV
Societatea Red Band2014Dr. Erin GraceEmisiune TV
Sesiune bună2014LindsayFilm TV
Săptămâna trecută în această seară cu John Oliver2014Rebecca PearsonEmisiune TV
Sofia prima2013RapunzelEmisiune TV
Avocații2013Shannon CarterFilm TV
Istoria beatului2013Clara BartonEmisiune TV
Liceul SUA!2013CassandraEmisiune TV
Crăciun în Conway2013Natalie SpringerFilm TV
TRON: Răscoală2012MaraEmisiune TV
Incalcit pentru totdeauna2012Rapunzel (voce)Scurt-metraj
Hotelul Noir2012Evangeline LundyFilm
Capcana familiei2012AnnieFilm TV
Iubire, Nuntă, Căsătorie2011AvaFilm
Balansând cu Finkels2011Ellie FinkelFilm
Moartea și întoarcerea lui Superman2011Lois LaneScurt-metraj
Încurcat2010Rapunzel (voce)Film
Pentru ca asa spun eu2007Milly WilderFilm
Dedicare2007Lucy ReillyFilm
Licență până miercuri2007Sadie JonesFilm
American Dreamz2006Sally KendooFilm
Southland Tales2006Madeline Frost SantarosFilm
Dungi de curse2005Sandy (voce)Film
Romantic și țigări2005BebelusFilm
Anatomia lui Grey2005Mary PortmanEmisiune TV
Cum am întâlnit-o pe mama ta2005AmyEmisiune TV
Alergand dupa libertate2004Anna FosterFilm
Salvat!2004Hilary FayeFilm
Anturaj2004Mandy MooreEmisiune TV
Cum să se ocupe2003Halley MartinFilm
O plimbare de neuitat2002Jamie SullivanFilm
Încercați Șaptesprezece2002LisaFilm
Dr. Dolittle 22001Girl Bear Cub (voce)Film
Jurnalul printesei2001Lana ThomasFilm
Scrubs2001JulieEmisiune TV
Familist1999CourtneyEmisiune TV
Șobolani de stradăo mie nouă sute nouăzeci și șaseFilm
Simpsonii1989Tabitha VixxEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Elijah Wood și Mandy MooreElijah Wood
    • Încercați Șaptesprezece
      2002
    [vizualizare potrivire]
  • John Krasinski și Mandy MooreJohn Krasinski
    • Licență până miercuri
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Mandy Moore și Chris KleinChris Klein
    • American Dreamz
      2006
    [vizualizare potrivire]
  • Mandy Moore și Dwayne JohnsonDwayne Johnson
    • Southland Tales
      2006
    [vizualizare potrivire]
  • Mandy Moore și Erik von DettenErik von Detten
    • Jurnalul printesei
      2001
    [vizualizare potrivire]
  • Mandy Moore și Gabriel MachtGabriel Macht
    • Pentru ca asa spun eu
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Mandy Moore și Shane WestShane West
    • O plimbare de neuitat
      2002
    [vizualizare potrivire]
  • Mandy Moore și Tom Everett ScottTom Everett Scott
    • Pentru ca asa spun eu
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Mandy Moore și Trent FordTrent Ford
    • Cum să se ocupe
      2003
    [vizualizare potrivire]
  • Martin Freeman și Mandy MooreMartin Freeman
    • Balansând cu Finkels
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Matthew Goode și Mandy MooreMatthew Goode
    • Alergand dupa libertate
      2004
    [vizualizare potrivire]
  • Milo Ventimiglia și Mandy MooreMilo Ventimiglia
    • Aceștia suntem noi
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Zachary Levi și Mandy MooreZachary Levi
    • Încurcat
      2010
    [Încă +1]
Mai multe întâlniri pe ecran cu Mandy Moore Mai puține potriviri pe ecran cu Mandy Moore





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Donnie Wahlberg
Donnie Wahlberg
28 mai 2021 ... Știri despre Donnie Wahlberg, bârfe, fotografii ale lui Donnie Wahlberg, biografie, lista iubitelor lui Donnie Wahlberg 2016. Istoria relației. Lista de relații Donnie Wahlberg. Istoria întâlnirilor Donnie Wahlberg, 2021, 2020, lista relațiilor Donnie Wahlberg.
Linda Evans
Linda Evans
28 mai 2021 ... Știri despre Linda Evans, bârfe, fotografii despre Linda Evans, biografie, lista prietenilor Linda Evans 2016. Istoria relației. Lista de relații Linda Evans. Istoria întâlnirilor Linda Evans, 2021, 2020, lista relațiilor Linda Evans.
Nur Fettahoglu
Nur Fettahoglu
28 mai 2021 ... Știri Nur Fettahoglu, bârfe, fotografii ale lui Nur Fettahoglu, biografie, lista prietenilor Nur Fettahoglu 2016. Istoria relației. Lista de relații Nur Fettahoglu. Istoria întâlnirilor Nur Fettahoglu, 2021, 2020, lista relațiilor Nur Fettahoglu.
Anders Svensson și Emma Johansson
Anders Svensson și Emma Johansson
28 mai 2021 ... Anders Svensson și Emma Johansson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Cum o descrii corect pe Buffy the Vampire Slayer? Pe de o parte, este un serial de groază pentru adolescenți despre o fată cu abilități supranaturale; pe de altă parte, ...
Kristi Kaufmann
Kristi Kaufmann
28 mai 2021 ... Știri despre Kristi Kaufmann, bârfe, fotografii ale lui Kristi Kaufmann, biografie, lista prietenilor lui Kristi Kaufmann 2016. Istoria relației. Lista de relații Kristi Kaufmann. Istoria întâlnirilor cu Kristi Kaufmann, 2021, 2020, lista relațiilor cu Kristi Kaufmann.
Nikki Baker
Nikki Baker
28 mai 2021 ... Știri despre Nikki Baker, bârfe, fotografii ale lui Nikki Baker, biografie, lista prietenilor lui Nikki Baker 2016. Istoria relației. Lista de relații Nikki Baker. Istoria întâlnirilor Nikki Baker, 2021, 2020, lista relațiilor Nikki Baker.