Principal Relații Marcus Chong

Marcus Chong

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Marcus ChongVârstă 53 de ani Zodiac Cancer Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Marcus Chong este probabil singur.








Relații

Marcus Chong a avut o relație cu Nichole Choice(2004 - 2008).



Despre

Marcus Chong este un actor american în vârstă de 53 de ani. Născut Marcus Wyatt la 8 iulie 1967 în Seattle, Washington, SUA, este renumit pentru The Matrix. Semnul său zodiacal este Racul.






Marcus Chong face parte din următoarele liste: nașteri din 1967, Oameni din Seattle, Washington și actor de scenariu american, butoane de naștere din anii 1960.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Marcus Chong! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri14 ani, 1 lună--
Total14 ani, 1 lună--

Detalii

NumeMarcus
Al doilea prenumeScott
Numele de familieChong
Numele complet la naștereMarcus Wyatt
Nume alternativMarcus Wyatt, Marcus Chong
Vârstă53 de ani
Zi de nastere8 iulie 1967
Locul naşteriiSeattle, Washington SUA
Înălţime5 '10' (178 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalCancer
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Revendică faimaMatricea
Ani activi1978-prezent

Marcus Chong (né Wyatt; 8 iulie 1967) este un actor american. Este cunoscut pentru rolul lui Huey P. Newton în Panther (1995), în regia lui Mario Van Peebles și Tank the Operator în The Matrix (1999) și ca Miguel Mendez în Street Justice (1991-1993).



Mai multe despre Marcus Chong Mai puțin despre Marcus Chong

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Nichole ChoiceRelaţie2004Februarie 20084 ani
Nichole Choice #1

Nichole Choice

2004 - 2008

Nichole Choice și Marcus Chong s-au separat în ...[vezi cuplul] #1

Nichole Choice

2004 - 2008

Nichole Choice și Marcus Chong au datat din 6 decembrie 2003 până în februarie 2008.

Relație 4 ani MăsuraRezultatÎnălţime55%'> Compatibilitate 14% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Marcus Chong 53 CancerActor
american
Nichole Choice-

Galerie foto

Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Son Shine2013Darrell BrownScurt-metraj
Nu 4 Vânzare2012Harry BelafonteScurt-metraj
Râul Beton2009BazaScurt-metraj
Notificare de ardere2007CalebEmisiune TV
Corbul: rugăciune rea2005RăzboiFilm
Numb3rs2005JonesEmisiune TV
Legea și ordinea: intenție penală2001John „Johnny” WestEmisiune TV
Matricea1999RezervorFilm
Legea și ordinea: Unitatea specială pentru victime1999Darrell GuanEmisiune TV
Frecvență ridicată1998Jordan BarnesFilm
Lui Linc1998KenEmisiune TV
Panterăo mie noua sute nouazeci si cinciHuey NewtonFilm
Fiul care dispare1994Fu Qua Johnson (ca Marcus S. Chong)Film TV
Vanishing Son II1994A fost aiciFilm TV
Fiul care dispare IV1994Fu Qua (ca Marcus S. Chong)Film TV
Chicago Hope1994Ramsey ColemanEmisiune TV
American Heart1992Terry CosmosFilm
Veneția / Veneția1992Invitat la petrecereFilm
Zborul îngerului negru1991libelulăFilm TV
Justiția de stradă1991Miguel MendezEmisiune TV
The Knife and Gun Club1990GeorgeFilm TV
Generații1989JazzmanEmisiune TV
Timpul greu pe planeta Pământ1989TimEmisiune TV
Năvod1989Billy RobertsEmisiune TV
Altarul răului1988Troy Long (ca Marcus Wyatt)Film
Plaja Sângelui19802nd Kid (ca Marcus Wyatt)Film
Următorul film Cheech și Chong1980Johnny (ca Marcus Wyatt)Film
Secțiunea de referință1980Plumb (ca Marcus Wyatt)Scurt-metraj
Rădăcini: generațiile următoare1979Frankie WarnerEmisiune TV
Faptele vieții1979BăiatEmisiune TV
Sindromul Lazăr1979JerryEmisiune TV
Dallas1978Jimmy MonroeEmisiune TV
Micuța Casă din Prairie1974SamsonEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...