Principal Relații Markiplier

Markiplier

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Markiplier ÎntâlniriVârstă 31 de ani Zodiac Cancer Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Markiplier și Amy PeeblesAmy Nelson (Peebles) a început să se întâlnească cu Markiplier în 2016. vizualizați relația

Relații

Markiplier nu a avut alte relații pe care le cunoaștem.








Despre

Markiplier este o personalitate americană de 31 de ani. Născut Mark Edward Fischbach pe 28 iunie 1989 în O'ahu, Hawaii, S.U.A., este renumit pentru YouTube într-o carieră care cuprinde 2011 - prezent și 2012 - prezent. Semnul său zodiacal este Racul.



Markiplier este membru al următoarelor liste: meme pe Internet, activiști pentru drepturile LGBT din Statele Unite și Oameni din Los Angeles, California.






A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Markiplier! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri15 ani, 2 luni--
Total15 ani, 2 luni--

Detalii

Numemarcă
Al doilea prenumeEdward
Numele de familieFischbach
Numele complet la naștereMark Edward Fischbach
Nume alternativMarkiplier, Wilfred Warfstache, Markimoo, Bumbum, Morp, Darkiplier
Vârstă31 de ani
Zi de nastere28 iunie 1989
Locul naşteriiO'ahu, Hawaii, S.U.A.
Înălţime5 '10' (178 cm)
Greutate79 kg
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalCancer
SexualitateDrept
ReligieAteu
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
UniversitateUniversitatea din Cincinnati
Textul ocupațieiActor, actor de voce, comediant, personalitate pe internet, comentator de jocuri video
OcupaţiePersonalitate
Revendică faimaYoutube
Gen muzical (text)Să jucăm, Comedie, Să jucăm, Groază, Comedie, Vlog, Să jucăm
Ani activi2012 - prezent, 2011 – prezent, 2012 – prezent
Acte asociateJacksepticeye, PewDiePie, Jordan Maron, Adam Montoya, Fine Brothers, Game Grumps, Cyndago, Team Edge, Jack Black, Egoraptor, Jimmy Kimmel, Ninja Sex Party, Cryaotic, CrankGameplays, Muyskerm, Lordminion777, 100, 000 de abonați, 2013, 1, 000, 10, 2015, Pokimane, Jacksfilms, Matthias
Site-uri oficialehttp://youtube.com/markiplierGAME, www.youtube.com/user/markiplierGAME, twitter.com/markiplier, www.facebook.com/markiplier, markiplier.tumblr.com/, markiplier-fans.deviantart.com/, plus.google.com/117255271753209985875, instagram.com/markipliergram, www.1-shirt.myshopify.com/products/markiplier-warfstache, https://markiplier.com/, https://markiplier.com
FrateThomas Fischbach
Filme preferateTerminator II
Emisiuni TV preferateA cui este oricum?
Mâncărurile preferatePui și găluște.
Culorile preferateVerde

Mark Edward Fischbach (n. 28 iunie 1989), cunoscut online sub numele de Markiplier, este un YouTuber american, jucător-comentator, actor și comediant. Originar din Honolulu, Hawaii, și-a început cariera în Cincinnati, Ohio, iar în prezent își are sediul în Los Angeles, California.

Mai multe despre Markiplier Mai puțin despre Markiplier

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Amy Nelson (Peebles)Relaţie2016prezent5 ani
Amy Nelson (Peebles) #1

Amy Nelson (Peebles)

2016

Amy Nelson (Peebles) a început să se întâlnească cu Markiplie ...[vezi cuplul] #1

Amy Nelson (Peebles)

2016

Amy Nelson (Peebles) și Markiplier se întâlnesc din 2016.



Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 66% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Markiplier31 CancerPersonalitate
american
Amy Nelson (Peebles)27 TaurulDesigner
american

Galerie foto

Markiplier Markiplier și Amy Peebles Markiplier Markiplier Markiplier Markiplier Markiplier Markiplier Markiplier Markiplier Markiplier Markiplier

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Spectacolul Joel McHale cu Joel McHale2018MarkiplierEmisiune TV
Cine l-a ucis pe Markiplier?2017ColonelEmisiune TV
Mizerabil20175.0.5Emisiune TV
Sperie Pewdiepie2016MarkiplierEmisiune TV
Seven Bucks Digital Studios2016Emisiune TV
Ninja Sex Party: 69692016Prezentator (ca Mark Fischbach)Scurt-metraj
Smosh: Filmul2015.MarkiplierFilm
Ghidul jucătorului pentru destul de mult2015.MarkiplierEmisiune TV
Asdfmovie82014Omul se teme de oaie, Omul se uită la bebeluși (voce) (ca Mark Fischbach)Scurt-metraj
TableTop2012El însuși - OaspeteEmisiune TV
Flogul2012SeEmisiune TV
YouTubers reacționează2012SeEmisiune TV
Vlogbrothers2007SeEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal