Principal Relații Mary J. Blige

Mary J. Blige

Mary J. Blige SingurLocul 994 92Vârsta de 50 de ani Zodiac Capricornul Relații 7 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Mary J. Blige este în prezent singură.

Relații

Mary J. Blige a fost căsătorită anterior cu Kendu Isaacs(2003 - 2018).



Mary J. Blige a fost logodită cu K-Ci Hailey(1996 - 2002).

Mary J. Blige a avut relații cu Nas(1996 - 1997), Caz(1995 - 1996)și Grand Puba.

Mary J. Blige a avut întâlniri cu Tupac Shakur(1995 - 1996)și Sean „Diddy” Combs.



Despre

Mary J. Blige este o cântăreață americană de 50 de ani. Născută Mary Jane Blige la 11 ianuarie 1971 în Bronx, New York, New York, SUA, este renumită pentru Queen Of Hip Hop Soul într-o carieră care se întinde pe parcursul anilor 1990-prezent, 1989-prezent și 1991-prezent. Semnul ei zodiacal este Capricornul.

cu cine este căsătorită acum Tracy Nelson

Mary J. Blige face parte din următoarele liste: Actori din New York, producători de discuri americani și actori de televiziune americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Mary J. Blige! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit118 ani, 2 luni--
Angajat19 ani, 1 lună--
Întâlniri310 luni, 5 zile6 luni, 12 zile9 luni, 3 zile
ÎntâlniDouă3 luni, 2 zile1 lună, 16 zile-
Total718 ani, 2 luni4 ani, 1 lună3 luni, 2 zile

Detalii

NumeMaria
Al doilea prenumeJane
Numele de familieBlige
Numele complet la naștereMary Jane Blige
Nume alternativRegina Hip Hop-Soul, Mary Jane Blige, Mary J. Blige, Brook Lynn
Vârstă50 de ani
Zi de nastere11 ianuarie 1971
Locul naşteriiBronx, New York, New York, SUA
Înălţime5 '9' (175 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiBlond vopsit
Semn zodiacalCapricornul
SexualitateDrept
Religiecreştin
EtnieNegru
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiCântăreață-compozitoare, actriță, filantrop
OcupaţieCântăreaţă
Revendică faimaQueen Of Hip Hop Soul
Gen muzical (text)R&B, Soul, Hip Hop Soul, Neo Soul, Hip Hop, New Jack Swing, Gospel
Gen muzicalR & B / Soul, R&B
Ani activi1989 – prezent, 1990-prezent, 1989-prezent, 1991 – prezent
Stil muzicalUrban, R&B contemporan, Pop / Rock, Club / Dans, Electronic, Pop
Music MoodÎncrezător, confruntator, neted, îndrăzneț, petrecere / sărbătoare, elegant, elegant, senzual, nebun, inteligent pe stradă, energic, ambițios, liniștitor, intim, înțelept, plin de viață, pasionat, sexy, elaborat, slick, agresiv
InstrumentVocale
Instrument (text)Vocale
Casa de discuriMatriarch / Capitol (actual), Uptown / MCA / Geffen / Interscope, Verve Records (fost), Matriarch, Capitol (actual), Uptown, MCA, Geffen, Interscope, Verve (fost), Republic (actual), Verve, Capitol ( fost), Universal, Capitol, Republic, Matriach (actual), MCA (fost), Uptown (fost), Matriarch (actual)
Acte asociateDiddy, Missy Elliott, Nas, The Notorious B.I.G., Lil 'Kim, R. Kelly, Monica, Method Man, Mariah Carey, Jessie J, Jay-Z, Whitney Houston Celine Dion 2face Idibia
T.I., Tiziano Ferro, Whitney Houston, Celine Dion, 2face Idibia, Sam Smith, Disclosure, Puff Daddy, Musiq Soulchild, Jimmy Napes, Rodney Jerkins, Sean Combs, Dr. Dre, Q-Tip, Swizz Beatz
Site-uri oficialemjblige.com, myspace.com/maryjblige, maryluvs.com, http://www.maryjblige.com/, http://maryjblige.com
TatăThomas Blige
MamăCora blige
FrateBruce Miller (frate vitreg)
SoraLaTonya Blige
PrietenMartine McCutcheon
Oameni favoritiMeryl Streep, Frank Sinatra, Angela Bassett, Allison Janney

Mary Jane Blige (născută la 11 ianuarie 1971) este o cântăreață-compozitoare, actriță și filantropă americană. Cariera ei a început în 1991, când a fost semnată la Uptown Records. Ea a continuat să lanseze 13 albume de studio, dintre care opt au realizat vânzări multi-platină la nivel mondial. Blige a vândut 50 de milioane de albume în Statele Unite și 80 de milioane de discuri în întreaga lume. Blige a câștigat nouă premii Grammy, patru premii American Music, douăsprezece premii Billboard Music și a primit, de asemenea, trei nominalizări la Golden Globe Award, inclusiv una pentru rolul ei secundar în filmul Mudbound (2017) și alta pentru piesa originală „Mighty River”. Mai mult, a primit și o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar și cea mai bună piesă originală, devenind prima persoană nominalizată pentru actorie și compoziție în același an.

Mai multe despre Mary J. Blige Mai puțin despre Mary J. Blige

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
7Îndepărtați-l pe IsaacsCăsătoritAprilie 2000Iunie 201818 ani
6ÎnRelaţieOctombrie 1996Iulie 19979 luni
5CazRelaţieDecembrie 1995Octombrie 199610 luni
4Tupac ShakurÎntâlniOctombrie 1995Ianuarie 19963 luni
3K-Ci HaileyRelaţieDecembrie 1992Ianuarie 20029 ani
DouăMarele PubaNecunoscut -
1Sean „Diddy” CombsÎntâlni -
Îndepărtați-l pe Isaacs #7

Îndepărtați-l pe Isaacs

2000 - 2018

Kendu Isaacs și Mary J. Blige au fost divorțați ...[vezi cuplul] În #6

În

1996 - 1997

Nas și Mary J. Blige s-au separat în 1997 după ...[vezi cuplul] Caz #5

Caz

1995 - 1996

Case și Mary J. Blige sunt separate ...[vezi cuplul] Tupac Shakur #4

Tupac Shakur

1995 - 1996

Mary J. Blige și Tupac Shakur s-au separat în J ...[vezi cuplul] K-Ci Hailey #3

K-Ci Hailey

1992 - 2002

K-Ci Hailey și Mary J. Blige s-au despărțit în 19 ...[vezi cuplul] Marele Puba #Două

Marele Puba

Grand Puba și Mary J. Blige erau într-o relație ...[vezi cuplul] Sean #1

Sean „Diddy” Combs

Mary J. Blige și Sean „Diddy” Combs sunt separate ...[vezi cuplul] #7

Îl îndepărtează pe Isaacs

2000 - 2018

Kendu Isaacs și Mary J. Blige au fost căsătoriți timp de 14 ani. S-au întâlnit timp de 3 ani după ce s-au reunit în aprilie 2000 și s-au căsătorit pe 7 decembrie 2003. 14 ani mai târziu au divorțat pe 21 iunie 2018.

Relație 18 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc1%Vârstă84%'> Compatibilitate 36% vizualizați relația #6

În

1996 - 1997

Nas și Mary J. Blige au datat din 1997 până în iulie 1997.

Relație 9 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc60%Înălţime37%Vârstă52%'> Compatibilitate 62% vizualizați relația #5

Caz

1995 - 1996

Case și Mary J. Blige au avut o relație din decembrie 1995 până în octombrie 1996.

Relație 10 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Vârstă33%'> Compatibilitate 38% vizualizați relația #4

Tupac Shakur

1995 - 1996

Mary J. Blige și Tupac Shakur au avut o întâlnire în octombrie 1995.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc40%Înălţime37%Vârstă98%'> Compatibilitate 49% vizualizați relația #3

K-Ci Hailey

1992 - 2002

K-Ci Hailey și Mary J. Blige au fost logodiți timp de 6 ani. S-au întâlnit timp de 4 ani după ce s-au reunit în decembrie 1992. Au fost logodiți în 1996, dar mai târziu s-au despărțit în 1997.

Relație 9 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Vârstă84%'> Compatibilitate 51% vizualizați relația #Două

Marele Puba

Grand Puba și Mary J. Blige au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc80%Vârstă33%'> Compatibilitate 29% vizualizați relația #1

Sean „Diddy” Combs

Mary J. Blige a avut o întâlnire cu Sean 'Diddy' Combs.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 65% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Mary J. Bligecincizeci CapricornulCântăreaţă
american
Îndepărtați-l pe Isaacs52 LeuProducător muzical
american
În47 FecioaraRapper
american
CazPatru cinci BalanțăCântăreaţă
american
Tupac Shakur25 zodia GemeniRapper
american
K-Ci Hailey51 FecioaraCântăreaţă
Marele Puba55 peşte
Sean „Diddy” Combs51 ScorpionulProducător muzical
american

Galerie foto

Mary J Blige - setul „Power Book 2-Ghost” în Queens Mary J Blige - setul „Power Book 2-Ghost” în Queens Mary J Blige - setul „Power Book 2-Ghost” în Queens Mary J Blige - setul „Power Book 2-Ghost” în Queens Mary J Blige - setul „Power Book 2-Ghost” în Queens Mary J Blige - setul „Power Book 2-Ghost” în Queens Mary J Blige - setul „Power Book 2-Ghost” în Queens Mary J Blige - setul „Power Book 2-Ghost” în Queens Mary J Blige - setul „Power Book 2-Ghost” în Queens Mary J Blige - setul „Power Book 2-Ghost” în Queens Mary J Blige - setul „Power Book 2-Ghost” în Queens Mary J Blige - setul „Power Book 2-Ghost” în Queens

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Respect2021Dinah WashingtonFilm
Trolls World Tour2020Queen Essence (voce)Film
Body Cam2020Renee Lomito-SmithFilm
Inima violentă2020NinaFilm
Ceruri roz în față2020Doctorul MonroeFilm
Power Book II: Ghost2020MulțiEmisiune TV
Academia Umbrella2019Dans Cha ChaEmisiune TV
Gnomi Sherlock2018Irene (voce)Film
Mudbound2017Florence JacksonFilm
Imperiu2015AngieEmisiune TV
Scream: Seria TV2015Sherry ElliotEmisiune TV
The Wiz Live!2015EvilleneFilm TV
Cum să te îndepărtezi de crimă2014RolandEmisiune TV
Negricios2014MirabelleEmisiune TV
Betty și Coretta2013Dr. Betty ShabazzFilm TV
Nașterea Domnului2013ÎngerFilm
Stânca Veacurilor2012JustiţieFilm
Chico & Rita2010Film
Pot face rău singur2009CereFilm
30 Rock2006Mary J. BligeEmisiune TV
Mesaje de dincolo2005Jackie BoydEmisiune TV
Anturaj2004Mary J. BligeEmisiune TV
Mary J Blige ft. Ja Rule: Rainy Dayz2002Mary J. BligeScurt-metraj
Cântecul închisorii2001MamaFilm
Medicină puternică2000Simone FellowsEmisiune TV
Emisiunea Jamie Foxxo mie nouă sute nouăzeci și șaseOla MaeEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Spencer Haywood
Spencer Haywood
28 mai 2021 ... Știri Spencer Haywood, bârfe, fotografii ale lui Spencer Haywood, biografie, lista iubitelor lui Spencer Haywood 2016. Istoria relației. Lista de relații Spencer Haywood. Istoria întâlnirilor cu Spencer Haywood, 2021, 2020, lista relațiilor cu Spencer Haywood.
Klaudia Ungerman
Klaudia Ungerman
28 mai 2021 ... Știri despre Klaudia Ungerman, bârfe, fotografii cu Klaudia Ungerman, biografie, lista prietenilor lui Klaudia Ungerman 2016. Istoria relației. Lista de relații Klaudia Ungerman. Istoria întâlnirilor Klaudia Ungerman, 2021, 2020, lista relațiilor Klaudia Ungerman.
Rick Parfitt
Rick Parfitt
28 mai 2021 ... Știri Rick Parfitt, bârfe, fotografii ale lui Rick Parfitt, biografie, lista iubitelor lui Rick Parfitt 2016. Istoria relației. Lista de relații Rick Parfitt. Istoria întâlnirilor Rick Parfitt, 2021, 2020, lista relațiilor Rick Parfitt.
Rory Farquharson
Rory Farquharson
28 mai 2021 ... Știri Rory Farquharson, bârfe, fotografii ale lui Rory Farquharson, biografie, lista iubitelor lui Rory Farquharson 2016. Istoria relației. Lista de relații Rory Farquharson. Istoria întâlnirilor Rory Farquharson, 2021, 2020, lista relațiilor Rory Farquharson.
Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante
Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante
28 mai 2021 ... Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Scott Baio
Scott Baio
28 mai 2021 ... Știri Scott Baio, bârfe, fotografii ale lui Scott Baio, biografie, lista iubitelor lui Scott Baio 2016. Istoria relației. Lista de relații Scott Baio. Istoria întâlnirilor cu Scott Baio, 2021, 2020, lista relațiilor lui Scott Baio.
Nicole Fujita
Nicole Fujita
28 mai 2021 ... Știri despre Nicole Fujita, bârfe, fotografii ale lui Nicole Fujita, biografie, lista prietenilor lui Nicole Fujita 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicole Fujita. Istoria întâlnirilor Nicole Fujita, 2021, 2020, lista relațiilor Nicole Fujita.