Principal Relații Michael C. Hall

Michael C. Hall

Michael C. Hall CăsătoritRang 3267 284Vârsta de 50 de ani Zodiac Vărsător Relații 5 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Michael C. Hall și Morgan MacgregorMorgan Macgregor și Michael C. Hall sunt căsătoriți de 5 ani de la 29 februarie 2016. vizualizați relația

Relații

Michael C. Hall a fost căsătorit anterior cu Jennifer Carpenter(2008 - 2010)și Amy Spanger(2002 - 2006).

Michael C. Hall a avut relații cu Vanessa Abrue(2011)și Julia Stiles(2010).



Despre

Michael C. Hall este un actor american în vârstă de 50 de ani. Născut în Michael Carlyle Hall la 1 februarie 1971 în Raleigh, Carolina de Nord, este renumit pentru David Fisher pe Six Feet Under și Dexter Morgan pe Dexter într-o carieră care se întinde pe 1995. Semnul său zodiacal este Vărsător.

Michael C. Hall a participat la 8 meciuri de pe ecran, inclusiv Dane DeHaan Omoară-ți dragii (2013), Jaime Murray în Dexter (2006), Jodi Balfour în Coroana (2016), Julia Stiles în Dexter (2006)și Mathew St. Patrick în Six Feet Under (2001).

Michael C. Hall face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și actori de scenă americani.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Michael C. Hall! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit38 ani, 8 luni5 ani, 7 luni3 ani, 1 lună
ÎntâlniriDouă9 luni, 5 zile4 luni, 17 zile-
Total58 ani, 8 luni3 ani, 6 luni9 luni, 5 zile

Detalii

NumeMichael
Al doilea prenumeCarlyle
Numele de familieHall
Numele complet la naștereMichael Carlyle Hall
Vârstă50 de ani
Zi de nastere1 februarie 1971
Locul naşteriiRaleigh, Carolina de Nord
Înălţime5 '10½' (179 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorVerde
Culoarea păruluiNet
Semn zodiacalVărsător
Etniealb
Naţionalitateamerican
UniversitateColegiul Earlham, Richmond, IN (1993), MAE, Universitatea din New York
Textul ocupațieiActor.
OcupaţieActor
Revendică faimaDavid Fisher la Six Feet Under și Dexter Morgan la Dexter
Ani activi1999 – prezent, 1995 – prezent
Site-uri oficialewww.michaelchall.org
TatăWilliam Carlyle Hall
MamăJanice Styons Hall

Michael Carlyle Hall (n. 1 februarie 1971) este un actor, muzician și producător american. El este cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale ca Dexter Morgan, un criminal în serie și analist de stropi de sânge în seria Showtime Dexter și ca David Fisher în serialul de dramă HBO Six Feet Under. În 2010, Hall a câștigat un Glob de Aur și un Screen Actors Guild Award pentru rolul său din Dexter. De asemenea, a jucat în spectacole de pe Broadway, a narat cărți audio și în prezent este vocalistul principal al trupei Princess Goes to the Butterfly Museum.

Mai multe despre Michael C. Hall Mai puțin despre Michael C. Hall

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
5Morgan MacgregorCăsătoritSeptembrie 2012prezent8 ani
4Vanessa AbrueRelaţie R Februarie 2011Decembrie 20119 luni
3Julia StilesRelaţie R 20102010-
DouăJennifer CarpenterCăsătoritNoiembrie 2007Decembrie 20103 ani
1Amy SpangerCăsătorit200120065 ani
Morgan Macgregor #5

Morgan Macgregor

2012

Morgan Macgregor și Michael C. Hall au albine ...[vezi cuplul] Vanessa Abrue #4Zvon

Vanessa Abrue

2011

Vanessa Abrue și Michael C. Hall au fost zvonuri ...[vezi cuplul] Julia Stiles #3Zvon

Julia Stiles

2010

Michael C. Hall și Julia Stiles sunt separate ...[vezi cuplul] Jennifer Carpenter #Două

Jennifer Carpenter

2007 - 2010

Jennifer Carpenter și Michael C. Hall au fost ...[vezi cuplul] Amy Spanger #1

Amy Spanger

2001 - 2006

Amy Spanger și Michael C. Hall au fost divorțați ...[vezi cuplul] #5

Morgan Macgregor

2012

Morgan Macgregor și Michael C. Hall sunt căsătoriți de 5 ani. S-au întâlnit timp de 3 ani după ce s-au reunit în septembrie 2012 și s-au căsătorit pe 29 februarie 2016.



Relație 8 ani MăsuraRezultatZodiac chinezesc100%Vârstă13%'> Compatibilitate 28% vizualizați relația #4

Vanessa Abrue

2011 (zvon)

Se spune că Vanessa Abrue s-ar fi legat de Michael C. Hall în martie 2011.

Relație 9 luni MăsuraRezultatZodiac chinezesc60%Vârstă44%'> Compatibilitate 26% vizualizați relația #3

Julia Stiles

2010 (zvon)

Se spune că Michael C. Hall s-ar fi legat de Julia Stiles în 2010.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #Două

Jennifer Carpenter

2007 - 2010

Jennifer Carpenter și Michael C. Hall s-au căsătorit timp de 1 an. S-au întâlnit timp de 1 an după ce s-au reunit în noiembrie 2007 și s-au căsătorit pe 31 decembrie 2008. 1 an mai târziu au divorțat pe 2 decembrie 2011.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 81% vizualizați relația #1

Amy Spanger

2001 - 2006

Amy Spanger și Michael C. Hall s-au căsătorit timp de 3 ani. S-au întâlnit 1 an după ce s-au reunit în 2001 și s-au căsătorit la 1 mai 2002. 3 ani mai târziu au divorțat în 2006.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc40%Vârstă98%'> Compatibilitate Patru cinci% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Michael C. Hallcincizeci VărsătorActor
american
Morgan Macgregor3. 4 Scriitor
canadian
Vanessa Abrue35 Alte
american
Julia Stiles40 BerbecActriţă
american
Jennifer Carpenter41 SăgetătorActriţă
american
Amy Spanger49 FecioaraActriţă
american

Galerie foto

Coroana - Michael C. Hall Coroana (2016) Coroana (2016) Mark Felt: Omul care a dărâmat Casa Albă (2017) Dexter Michael C. Hall și-a plimbat câinele în Los Feliz, California, pe 24 decembrie 2013 Michael C. Hall și-a plimbat câinele în Los Feliz, California, pe 24 decembrie 2013 Michael C. Hall și-a plimbat câinele în Los Feliz, California, pe 24 decembrie 2013 Michael C. Hall și-a plimbat câinele în Los Feliz, California, pe 24 decembrie 2013 Michael C. Hall și-a plimbat câinele în Los Feliz, California, pe 24 decembrie 2013 Michael C. Hall și-a plimbat câinele în Los Feliz, California, pe 24 decembrie 2013 Michael C. Hall și-a plimbat câinele în Los Feliz, California, pe 24 decembrie 2013

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Raportul2019Thomas EastmanFilm
În umbra lunii2019HoltFilm
Noaptea jocului2018BulgarulFilm
Sigur2018Tom DelaneyEmisiune TV
Mark Felt: Omul care a dărâmat Casa Albă2017John DeanFilm
Adresa Gettysburg2016Leonard Swett (voce)Film
Christine2016GeorgeFilm
Coroana2016Președintele KennedyEmisiune TV
După Adderall2016directorFilm
Stea vs. Forțele Răului2015Voci suplimentare, ToffeeEmisiune TV
Documentar acum!2015Billy May „Dead Eyes” DempseyEmisiune TV
Justice League: Gods and Monsters Chronicles2015Batman, Kirk LangstromEmisiune TV
Frig în iulie2014DateFilm
Omoară-ți dragii2013David KammererFilm
Raul2013GuruScurt-metraj
Ruth & Erica2012TomEmisiune TV
Problema cu fericirea2011Morris BlissFilm
Peep World2010Jack MeyerwitzFilm
Jucător2009Castelul KenFilm
Dexter: Early Cuts2009Dexter MorganEmisiune TV
Cum să lingi cu Michael C. Hall2009Narator (voce)Scurt-metraj
Dexter2006Dexter MorganEmisiune TV
Misterele francmasonilor2006Narator (voce)Film TV
CollegeHumor Originals2006BryanEmisiune TV
Absolut2004JonathanFilm TV
Salariu2003Agent KleinFilm
Six Feet Under2001David FisherEmisiune TV
Pe măsură ce lumea se întoarce1956Jerry KleinEmisiune TV
Shadowplay (Seria TV)Tom FranklinEmisiune TV
John and the HoleBradFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Dane DeHaan și Michael C. HallDane DeHaan
    • Omoară-ți dragii
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Michael C. Hall și Jaime MurrayJaime Murray
    • Dexter
      2006
    [vizualizare potrivire]
  • Michael C. Hall și Jodi BalfourJodi Balfour
    • Coroana
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Michael C. Hall și Julia StilesJulia Stiles
    • Dexter
      2006
    [vizualizare potrivire]
  • Michael C. Hall și Mathew St. PatrickMathew St. Patrick
    • Six Feet Under
      2001
    [vizualizare potrivire]
  • Michael C. Hall și Rebecca HallRebecca Hall
    • Christine
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Michael C. Hall și Yvonne StrahovskiYvonne Strahovski
    • Dexter
      2006
    [vizualizare potrivire]
  • Michael Hall și Julie BenzJulie Benz
    • Dexter
      2006
    [vizualizare potrivire]

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Kari berg
Kari berg
28 mai 2021 ... Știri despre Kari Berg, bârfe, fotografii ale lui Kari Berg, biografie, lista de prieteni a lui Kari Berg 2016. Istoria relației. Lista de relații Kari Berg. Istoria întâlnirilor cu Kari Berg, 2021, 2020, lista relațiilor lui Kari Berg.
Malgorzata Glinka și Roberto Mogentale
Malgorzata Glinka și Roberto Mogentale
28 mai 2021 ... Malgorzata Glinka și Roberto Mogentale fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Fernanda Venturini și Bernardinho (volei)
Fernanda Venturini și Bernardinho (volei)
28 mai 2021 ... Fernanda Venturini și Bernardinho (volei) fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Livia rangel
Livia rangel
28 mai 2021 ... Știri Livia Rangel, bârfe, fotografii ale lui Livia Rangel, biografie, lista prietenilor lui Livia Rangel 2016. Istoria relației. Lista de relații Livia Rangel. Istoria întâlnirilor cu Livia Rangel, 2021, 2020, lista relațiilor cu Livia Rangel.
Jennifer Saviano
Jennifer Saviano
28 mai 2021 ... Știri despre Jennifer Saviano, bârfe, fotografii cu Jennifer Saviano, biografie, lista iubitilor lui Jennifer Saviano 2016. Istoria relației. Lista de relații cu Jennifer Saviano. Istoria întâlnirilor cu Jennifer Saviano, 2021, 2020, lista relațiilor cu Jennifer Saviano.
Fred Couples
Fred Couples
28 mai 2021 ... Știri despre Fred Couples, bârfe, fotografii despre Fred Couples, biografie, lista de prietene a lui Fred Couples 2016. Istoria relației. Lista de relații Fred Couples. Istoria întâlnirilor Fred Couples, 2021, 2020, lista relațiilor Fred Couples.
Adam Beason
Adam Beason
28 mai 2021 ... Știri despre Adam Beason, bârfe, fotografii despre Adam Beason, biografie, lista de prietene a lui Adam Beason 2016. Istoria relației. Lista de relații Adam Beason. Istoria întâlnirilor cu Adam Beason, 2021, 2020, lista relațiilor cu Adam Beason.