Principal Relații Michael Ealy

Michael Ealy

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Michael Ealy CăsătoritRang 1574 -231Vârsta 47 de ani Zodiac Leu Relații 3 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Michael Ealy și Khatira RafiqzadaKhatira Rafiqzada și Michael Ealy sunt căsătoriți de 8 ani din octombrie 2012. vizualizați relația

Relații

Michael Ealy a avut o relație cu Halle Berry(2004 - 2005).








Se zvonește că Michael Ealy s-ar fi legat de Eve.



Despre

Michael Ealy este un actor american în vârstă de 47 de ani. Născut Michael Brown la 3 august 1973 la Washington, Districtul Columbia, SUA, este renumit pentru Barbershop. Semnul său zodiacal este Leul.






Michael Ealy a participat la 2 meciuri de pe ecran, inclusiv Halle Berry Ochii lor Îl priveau pe Dumnezeu (2005)și Rapper Eve în Frizerie (2002).



Michael Ealy face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și nașteri din 1973.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Michael Ealy! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit113 ani, 4 luni--
Întâlniri11 an, 3 luni--
Zvonit1---
Total313 ani, 4 luni4 ani, 10 luni1 an, 3 luni

Detalii

NumeMichael
Numele de familieEaly
Numele complet la naștereMichael Brown
Nume alternativMichael Ealy, Michael Brown
Vârstă47 de ani
Zi de nastere3 august 1973
Locul naşteriiWashington, Districtul Columbia, SUA
Înălţime5 '9½' (177 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăOchi albaștrii
Semn zodiacalLeu
SexualitateDrept
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Springbrook, Silver Spring, Maryland, Statele Unite (1991)
Textul ocupațieiActor, producător
OcupaţieActor
Revendică faimaFrizerie
Ani activisfârșitul anilor 1990 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Agenția Gersh, Inc.
Site-uri oficialewww.nndb.com/people/117/000108790/, twitter.com/MichaelEaly, www.rottentomatoes.com/celebrity/michael_ealy/, www.allmovie.com/artist/michael-ealy-p329038

Michael Brown (n. 3 august 1973), cunoscut profesional ca Michael Ealy, este un actor american. Este cunoscut pentru rolurile sale în Barbershop (2002), 2 Fast 2 Furious (2003), Takers (2010), Think Like a Man (2012), About Last Night (2014), Think Like a Man Too (2014), The Perfect Guy (2015) și The Intruder (2019). Ealy a jucat rolul lui Dorian, androidul din seria de drama de poliție science fiction Fox TV Almost Human.

Mai multe despre Michael Ealy Mai puțin despre Michael Ealy

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3Khatira RafiqzadaCăsătorit2008prezent13 ani
DouăHalle BerryRelaţieIulie 2004Octombrie 20051 an
1ajunÎntâlni R -
Khatira Rafiqzada #3

Khatira Rafiqzada

2008

Khatira Rafiqzada și Michael Ealy au fost ...[vezi cuplul] Halle Berry #Două

Halle Berry

2004 - 2005

Michael Ealy și Halle Berry s-au despărțit în octombrie ...[vezi cuplul] ajun #1Zvon

ajun

Se zvonea că Eve și Michael Ealy ar fi într-un ...[vezi cuplul] #3

Khatira Rafiqzada

2008

Khatira Rafiqzada și Michael Ealy sunt căsătoriți de 8 ani. Au ieșit 4 ani după ce s-au reunit în 2008 și s-au căsătorit în octombrie 2012.

Relație de 13 ani MăsuraRezultatZodiac chinezesc100%Vârstă69%'> Compatibilitate 42% Copii 1 copil vizualizați relația #Două

Halle Berry

2004 - 2005

Michael Ealy și Halle Berry au dat din iulie 2004 până în octombrie 2005.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 19% vizualizați relația #1

ajun

(Zvon)

Se zvonește că Eve s-a legat de Michael Ealy.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă72%'> Compatibilitate 37% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Michael Ealy47 LeuActor
american
Khatira Rafiqzada40 Soț / soție
Halle Berry54 LeuActriţă
american
ajun42 ScorpionulRapper
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Elijah BrownMasculinFebruarie 2014în vârstă de 7 ani Khatira Rafiqzada

Galerie foto

Almost Human (2013) Almost Human (2013) Almost Human (2013) Almost Human (2013) Almost Human (2013) Almost Human (2013) Almost Human (2013) Almost Human (2013) Necondiționat - Lynn Collins Stumptown - Michael Ealy Jacob's Ladder (2019) Jacob's Ladder (2019)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Fatale2020Derrick TylerFilm
scara lui Jacob2019Jacob SingerFilm
Intrusul2019ScottFilm
Vitrina lui Sherman2019Michael EalyEmisiune TV
Stuc2019XScurt-metraj
Stumptown2019Detectiv Miles HoffmanEmisiune TV
Iubire adevarata2018Film
Westworld2016Jake, Jake ReedEmisiune TV
Barbarii care se ridică2016NaratorEmisiune TV
Secretele și minciunile2015.Eric WarnerEmisiune TV
Tipul perfect2015.CarterFilm
Despre seara trecuta2014DannyFilm
Gândește și tu ca un om2014DominicFilm
Ultimul Vegas2013Ezra ClaytonFilm
Următoarele2013In conformitate cuEmisiune TV
Fiind Mary Jane2013Justin TalbotEmisiune TV
Aproape uman2013DorianEmisiune TV
Semnalul2013Daniel MillerScurt-metraj
Trezirea lumii subterane2012Detectivul SebastianFilm
Gandeste ca un barbat2012DominicFilm
Drept comun2012Travis MarksEmisiune TV
Necondiţionat2012Joe BradfordFilm
Margaret2011Dave AvocatulFilm
Luatori2010Jake AtticaFilm
Pentru fetele colorate2010Frumos WillieFilm
Soția bună2009Derrick BondEmisiune TV
Hawthorne2009Dr. Alan PhillipsEmisiune TV
flashforward2009Marshall VogelEmisiune TV
Minune la Sfânta Ana2008Sergentul Episcop CummingsFilm
Șapte lire sterline2008Fratele lui BenFilm
Suspect2007. Marcus TillmanFilm TV
Californication2007BenEmisiune TV
Pune-l într-o carte2007AkmedScurt-metraj
Jellysmoke2005IacovFilm
Ochii lor Îl priveau pe Dumnezeu2005Tort de ceaiFilm TV
Sleeper Cell2005Darwyn Al-SayeedEmisiune TV
Frizerie 2: Înapoi în afaceri2004RickyFilm
Nu muri niciodată singur2004MichaelFilm
noiembrie2004JesseFilm
2 Fast 2 Furious2003Slap JackFilm
Justiţie2003LemnosFilm
Companie neplacuta2002G-MoFilm
Frizerie2002Ricky NashFilm
O sărut pe Jessica Stein2001GregFilm
Metropolă2000Calvin McDadeFilm TV
Madigan Men2000AlergătorEmisiune TV
Mâncare sufletească2000SteveEmisiune TV
Viața luxuriantă2000Isaac YoungbloodScurt-metraj
ESTE1994Rick Kendrick, Ryan KendrickEmisiune TV
Lege si ordine1990Soldatul NelsonEmisiune TV
TriajDr. Daniel PriceFilm
MiercuriDr. JonesFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Halle Berry și Michael EalyHalle Berry
    • Ochii lor Îl priveau pe Dumnezeu
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Michael Ealy și Rapper EveRapperul Eve
    • Frizerie
      2002
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune melodii cu un nume de fată în titlu
Cele mai bune melodii cu un nume de fată în titlu
Există multe melodii grozave cu numele unei fete sau femei în titlul melodiei. De la apariția muzicii populare, crooneri, rockeri, rapperi și muzică country ...
Hayden Panettiere și Wladimir Klitschko
Hayden Panettiere și Wladimir Klitschko
28 mai 2021 ... Hayden Panettiere și Wladimir Klitschko fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Erin Darke și Daniel Radcliffe
Erin Darke și Daniel Radcliffe
28 mai 2021 ... fotografii, știri și bârfe ale lui Erin Darke și Daniel Radcliffe. Aflați mai multe despre ...
Francisco Pérez-Bannen
Francisco Pérez-Bannen
28 mai 2021 ... Știri despre Francisco Pérez-Bannen, bârfe, fotografii cu Francisco Pérez-Bannen, biografie, lista de prietene a lui Francisco Pérez-Bannen 2016. Istoria relației. Lista de relații Francisco Pérez-Bannen. Istoria întâlnirilor Francisco Pérez-Bannen, 2021, 2020, lista relațiilor Francisco Pérez-Bannen.
Ieremia Buoni
Ieremia Buoni
28 mai 2021 ... Știri despre Jeremiah Buoni, bârfe, fotografii despre Jeremiah Buoni, biografie, lista de prietene a lui Jeremiah Buoni 2016. Istoria relației. Ieremia Lista de relații bune. Istoria întâlnirilor cu Jeremiah Buoni, 2021, 2020, lista relațiilor cu Jeremiah Buoni.
Richard Coyle și Georgia Mackenzie
Richard Coyle și Georgia Mackenzie
28 mai 2021 ... Richard Coyle și Georgia Mackenzie fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Charles Hedger
Charles Hedger
28 mai 2021 ... Știri Charles Hedger, bârfe, fotografii Charles Hedger, biografie, lista iubitelor lui Charles Hedger 2016. Istoria relației. Lista de relații Charles Hedger. Istoria întâlnirilor lui Charles Hedger, 2021, 2020, lista relațiilor lui Charles Hedger.