Principal Relații Michael Strahan

Michael Strahan

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Michael Strahan ÎntâlniriPoziția 4959 3Vârstă 49 ​​de ani Zodiac Scorpionul Relații 5 în total Copii
4 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Marianna Hewitt și Michael StrahanMarianna Hewitt a început să se întâlnească cu Michael Strahan în octombrie 2014. vizualizați relația

Relații

Michael Strahan a fost căsătorit anterior cu Jean Muggli(1999 - 2006)și Wanda Hutchins Strahan(1991 - 1996).








Michael Strahan a fost logodit cu Nicole Mitchell Murphy(2009 - 2014).



Michael Strahan a avut relații cu Stefani Vara(2006 - 2007).






Despre

Michael Strahan este un jucător de fotbal american (american) în vârstă de 49 de ani. Născut Michael Anthony Strahan la 21 noiembrie 1971 la Houston, Texas, SUA, este renumit pentru New York Giants din Liga Națională de Fotbal, Brothers, Live! cu Kelly și Michael, Good Morning America, Piramida de 100.000 $. Semnul său zodiacal este Scorpionul.



Michael Strahan face parte din următoarele liste: personalități ale televiziunii americane, fundașii fotbalului american și nașteri din 1971.

A contribui

Ajută-ne să ne construim profilul lui Michael Strahan! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



cine se întâlnește cu erykah badu

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
CăsătoritDouă8 ani, 6 luni7 ani, 3 luni-
Angajat16 ani, 9 luni--
ÎntâlniriDouă6 ani, 7 luni3 ani, 10 luni1 an
Total58 ani, 6 luni5 ani, 9 luni1 an

Detalii

NumeMichael
Al doilea prenumeAnthony
Numele de familieStrahan
Numele complet la naștereMichael Anthony Strahan
Vârstă49 de ani
Zi de nastere21 noiembrie 1971
Locul naşteriiHouston, Texas, SUA
Înălţime6 '5' (196 cm)
Greutate125 kg
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalScorpionul
SexualitateDrept
EtnieNegru
Naţionalitateamerican
UniversitateTexasul de Sud
Textul ocupațieiJucător de fotbal profesionist, personalitate de televiziune
OcupaţieFotbal american)
Poziția fotbalului americanSfârșitul defensiv
ProiectRedactat de New York Giants în a doua rundă (a 40-a în general) a draftului NFL din 1993.
Revendică faimaNew York Giants din Liga Națională de Fotbal, Frați, Live! cu Kelly și Michael, Good Morning America, Piramida de 100.000 $
MamăLouise Strahan

Michael Anthony Strahan (născut la 21 noiembrie 1971) este un gazdă de televiziune americană și fost jucător de fotbal profesionist, care a fost un final defensiv și și-a petrecut întreaga carieră de 15 ani cu New York Giants din Liga Națională de Fotbal (NFL). Strahan a stabilit un record pentru cele mai multe saci dintr-un sezon în 2001 și i-a ajutat pe Giants să câștige Super Bowl XLII peste New England Patriots în ultimul său sezon în 2007. După ce s-a retras din NFL, a devenit o personalitate media. A fost ales în Sala Fotbalului Pro Famei în 2014.

Mai multe despre Michael Strahan Mai puțin despre Michael Strahan

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
5Marianna HewittRelaţieOctombrie 2014prezent6 ani
4Nicole Mitchell MurphyRelaţieOctombrie 2007Iulie 20146 ani
3Stefani VaraRelaţie200620071 an
DouăBlugi MuggliCăsătorit1998Iulie 20068 ani
1Wanda Hutchins StrahanCăsătorit1990o mie nouă sute nouăzeci și șase6 ani
Marianna Hewitt #5

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt a început să se întâlnească cu Michael Straha ...[vezi cuplul] Nicole Mitchell Murphy #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan și Nicole Mitchell Murphy văd ...[vezi cuplul] Stefani Vara #3

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara și Michael Strahan s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Blugi Muggli #Două

Blugi Muggli

1998 - 2006

Michael Strahan și Jean Muggli au fost divorțați ...[vezi cuplul] Wanda Hutchins Strahan #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan și Michael Strahan suntem ...[vezi cuplul] #5

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt și Michael Strahan se întâlnesc din octombrie 2014.

Relație 6 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime91%Vârstă13%'> Compatibilitate 71% vizualizați relația #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan și Nicole Mitchell Murphy au fost logodiți timp de 5 ani. Au datat un an după ce s-au reunit în octombrie 2007. Au fost logodiți pe 22 mai 2009, dar mai târziu s-au separat în iulie 2014.

Relație 6 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #3

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara și Michael Strahan au dat din 2006 până în 2007.

Relație 1 ani vizualizați relația #Două

Blugi Muggli

1998 - 2006

Michael Strahan și Jean Muggli s-au căsătorit timp de 6 ani. S-au întâlnit timp de 1 an după ce s-au reunit în 1998 și s-au căsătorit pe 18 iulie 1999. 6 ani mai târziu au divorțat pe 20 iulie 2006.

Relație 8 ani MăsuraRezultatZodiac chinezesc40%Vârstă1%'> Compatibilitate 10% Copii 2 copii vizualizați relația #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan și Michael Strahan au fost căsătoriți timp de 5 ani. S-au întâlnit 1 an după ce s-au reunit în 1990 și s-au căsătorit în 1991. 5 ani mai târziu au divorțat în 1996.

Relație 6 ani Copii 2 copii vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Michael Strahan49 ScorpionulFotbal american)
american
Marianna Hewitt3. 4 BalanțăPersonalitate
american
Nicole Mitchell Murphy53 CapricornulModel
american
Stefani Vara-
american
Blugi Muggli56
american
Wanda Hutchins Strahan- Relativ

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
TanitaFemeie199229 de ani Wanda Hutchins Strahan
MichaelMasculino mie noua sute nouazeci si cinci26 de ani Wanda Hutchins Strahan
IsabellaFemeie28 octombrie 200416 ani Blugi Muggli
SophiaFemeie28 octombrie 200416 ani Blugi Muggli

Galerie foto

Distribuția „Miss Peregrine” - „Good Morning America” a ABC - 2016 Distribuția „Miss Peregrine” - „Good Morning America” a ABC - 2016 Distribuția „Miss Peregrine” - „Good Morning America” a ABC - 2016 Distribuția „Miss Peregrine” - „Good Morning America” a ABC - 2016 Distribuția „Miss Peregrine” - „Good Morning America” a ABC - 2016 Distribuția „Miss Peregrine” - „Good Morning America” a ABC - 2016 Salma Hayek la Good Morning America din New York Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska - Good Morning America în New York Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska - Good Morning America în New York Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska - Good Morning America în New York Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska - Good Morning America în New York Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska - Good Morning America în New York

Filmografie

FilmAnCaracterTip
îngerii lui Charlie2019NY BosleyFilm
Filmul LEGO Ninjago2017Michael Strahan (voce)Film
Epoca de gheață: Curs de coliziune2016Teddy (voce)Film
Bonetă de noapte2016Michael StrahanEmisiune TV
Magic Mike XXL2015.AugustFilm
Negricios2014Iunie BugEmisiune TV
În interiorul lui Amy Schumer2013Michael StrahanEmisiune TV
Am ajuns?2010BouncerulEmisiune TV
Fraților2009Mike TrainorEmisiune TV
Chuck2007Ale meleEmisiune TV
Anturaj2004Michael StrahanEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Corinne Kingsbury și John Francis Daley
Corinne Kingsbury și John Francis Daley
28 mai 2021 ... fotografii, știri și bârfe ale lui Corinne Kingsbury și John Francis Daley. Aflați mai multe despre ...
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
28 mai 2021 ... Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Eva Sundquist
Eva Sundquist
28 mai 2021 ... Știri Eva Sundquist, bârfe, fotografii cu Eva Sundquist, biografie, lista prietenilor Eva Sundquist 2016. Istoria relației. Lista de relații Eva Sundquist. Istoria întâlnirilor Eva Sundquist, 2021, 2020, lista relațiilor Eva Sundquist.
Tamara rotolo
Tamara rotolo
28 mai 2021 ... Știri Tamara Rotolo, bârfe, fotografii Tamara Rotolo, biografie, lista prietenilor Tamara Rotolo 2016. Istoria relației. Lista de relații Tamara Rotolo. Istoria întâlnirilor Tamara Rotolo, 2021, 2020, lista relațiilor Tamara Rotolo.
Andreas Wellinger
Andreas Wellinger
28 mai 2021 ... Știri Andreas Wellinger, bârfe, fotografii ale lui Andreas Wellinger, biografie, lista de prietene Andreas Wellinger 2016. Istoria relației. Lista de relații Andreas Wellinger. Istoria întâlnirilor Andreas Wellinger, 2021, 2020, lista relațiilor Andreas Wellinger.
Conform Listei Jim Cast
Conform Listei Jim Cast
Conform listei distribuției lui Jim, inclusiv fotografii ale actorilor, dacă sunt disponibile. Această listă include toate Potrivit lui Jim, actori și actrițe de frunte, deci dacă ...
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024, există un parc tematic pitic în China. Vă puteți imagina cum ar prezenta alții o problemă, dar nu puteți vedea ce