Principal Relații Narcissa Tamborindeguy

Narcissa Tamborindeguy

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Narcissa TamborindeguyVârsta 54 de ani Zodiac Scorpionul Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Narcisa Tamborindeguy este probabil singură.








Relații

Narcisa Tamborindeguy a fost căsătorită anterior cu Boninho(1983).



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Narcisa Tamborindeguy! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.






Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit138 de ani, 3 luni--
Total138 de ani, 3 luni--

Detalii

NumeNarcisa
Numele de familieTamborindeguy
Vârstă54 de ani
Zi de nastere25 octombrie 1966
Semn zodiacalScorpionul
Mai multe despre Narcisa Tamborindeguy Mai puțin despre Narcisa Tamborindeguy

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1GrozavCăsătorit19831983-
#1

Grozav

1983

Narcisa Tamborindeguy și Boninho au fost într-un r ...[vezi cuplul] #1

Grozav

1983

Narcisa Tamborindeguy și Boninho au avut o relație între 1983 și 1983.



vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Narcissa Tamborindeguy 54 Scorpionul
Grozav-

Galerie foto

Marcelo De Carvalho, Luciana Gimenez și alții Luciana Gimenez și Narcisa Tamborindeguy

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Salveaza-te2020Narcissa TamborindeguyEmisiune TV
Cealaltă parte a paradisului2017SeEmisiune TV
The Noite cu Danilo Gentili2014SeEmisiune TV
Du-te la Cola2013SeEmisiune TV
Femeile bogate2012Ea (20 de episoade, 2012-2013)Emisiune TV
Luciana de noapte2012SeEmisiune TV
Acum e prea tarziu2011De sineEmisiune TV
Eliana2009SeEmisiune TV
Dragoste și sex2009SeEmisiune TV
CQC: Costă ce costă2008SeEmisiune TV
Paradis tropical2007SeEmisiune TV
Imagina2003AutosocialitateEmisiune TV
Mike Bassett: Manager Anglia2001Intervievator brazilianFilm
Stea ghid2001SeEmisiune TV
Jo talk show2000SeEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Donnie Wahlberg
Donnie Wahlberg
28 mai 2021 ... Știri despre Donnie Wahlberg, bârfe, fotografii ale lui Donnie Wahlberg, biografie, lista iubitelor lui Donnie Wahlberg 2016. Istoria relației. Lista de relații Donnie Wahlberg. Istoria întâlnirilor Donnie Wahlberg, 2021, 2020, lista relațiilor Donnie Wahlberg.
Linda Evans
Linda Evans
28 mai 2021 ... Știri despre Linda Evans, bârfe, fotografii despre Linda Evans, biografie, lista prietenilor Linda Evans 2016. Istoria relației. Lista de relații Linda Evans. Istoria întâlnirilor Linda Evans, 2021, 2020, lista relațiilor Linda Evans.
Nur Fettahoglu
Nur Fettahoglu
28 mai 2021 ... Știri Nur Fettahoglu, bârfe, fotografii ale lui Nur Fettahoglu, biografie, lista prietenilor Nur Fettahoglu 2016. Istoria relației. Lista de relații Nur Fettahoglu. Istoria întâlnirilor Nur Fettahoglu, 2021, 2020, lista relațiilor Nur Fettahoglu.
Anders Svensson și Emma Johansson
Anders Svensson și Emma Johansson
28 mai 2021 ... Anders Svensson și Emma Johansson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Cum o descrii corect pe Buffy the Vampire Slayer? Pe de o parte, este un serial de groază pentru adolescenți despre o fată cu abilități supranaturale; pe de altă parte, ...
Kristi Kaufmann
Kristi Kaufmann
28 mai 2021 ... Știri despre Kristi Kaufmann, bârfe, fotografii ale lui Kristi Kaufmann, biografie, lista prietenilor lui Kristi Kaufmann 2016. Istoria relației. Lista de relații Kristi Kaufmann. Istoria întâlnirilor cu Kristi Kaufmann, 2021, 2020, lista relațiilor cu Kristi Kaufmann.
Nikki Baker
Nikki Baker
28 mai 2021 ... Știri despre Nikki Baker, bârfe, fotografii ale lui Nikki Baker, biografie, lista prietenilor lui Nikki Baker 2016. Istoria relației. Lista de relații Nikki Baker. Istoria întâlnirilor Nikki Baker, 2021, 2020, lista relațiilor Nikki Baker.