Principal Relații Ne-Yo

Ne-Yo

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Ne-Yo CăsătoritLocul 2664 521Vârsta 41 de ani Zodiac Balanță Relații 9 în total Copii
4 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Ne-Yo și Crystal RenayCrystal Renay și Ne-Yo sunt căsătoriți de 5 ani de la 20 februarie 2016. vizualizați relația

Relații

Ne-Yo a fost logodit cu Monyetta Shaw(2011 - 2013).








Ne-Yo a avut relații cu Tennille Jimenez(2009 - 2010), Vivica A. Fox(2007 - 2008), Casha Darjean(2006 - 2007), Karrine Steffans(2006)și Phoenix White.



Ne-Yo a avut o întâlnire cu Simply Jess.






Se spune că Ne-Yo s-ar fi legat de Jessica White(2009 - 2010).



Despre

Ne-Yo este un cântăreț american de 41 de ani. Născut Shaffer Chimere Smith la 18 octombrie 1979 în Camden, Arkansas, este renumit pentru cântăreața de R&B, In My Own Words, într-o carieră care se întinde pe 1998 până în prezent. Semnul său zodiacal este Balanță.

Ne-Yo face parte din următoarele liste: muzicieni de dans americani, cântăreți pop americani și actori de televiziune americani.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Ne-Yo! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit16 ani, 10 luni--
Angajat13 ani, 6 luni--
Întâlniri51 an, 1 lună6 luni, 15 zile-
Întâlni1---
Zvonit11 lună, 1 zi--
Total96 ani, 10 luni1 an, 5 luni1 lună, 1 zi

Detalii

NumeNe-Yo
Numele de familieSmith
Numele complet la naștereShaffer Chimere Smith
Nume alternativNe-Yo, Go Go
Vârstă41 de ani
Zi de nastere18 octombrie 1979
Locul naşteriiCamden, Arkansas
Înălţime5 '9' (175 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalBalanță
SexualitateDrept
Religiecreştin
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiCântăreaţă
OcupaţieCântăreaţă
Revendică faimaCântăreață R&B, In My Own Words
Gen muzical (text)R&B, Hip Hop Soul, Dance-Pop, Europop, Dancehall, Pop, Soul
Gen muzicalR & B / Soul, R&B, Hip Hop
Ani activi1999 – prezent, 1998 – prezent
Stil muzicalUrban, R&B contemporan, R&B contemporan pentru adulți, Pop / Rock, Pop
Music MoodLiniștitor, estival, pasionat, energic, luminos, exuberant, senzual, sigur, blând, dulce, dramatic, cald, relaxat, moale, romantic, reflectorizant, neted, plin de viață, nebun
Instrument (text)Vocale
Casa de discuriCompound, Motown, Def Jam, Walt Disney
Acte asociateRihanna, Kanye West, Jay-Z, Beyoncé Knowles, Jennifer Hudson, R. Kelly, Pitbull, Chris Brown, Celine Dion, Agnez Mo, Atc, Las Ketchup, Fabolous, Ludacris, Beyoncé, Mulan Jameela, B. Howard, Nike Ardilla , Anita Sarawak, Timothy Bloom, David Guetta, Calvin Harris, Tim McGraw, Conor Maynard, StarGate, Wale, Chuck Harmony, Harmony Samuels, Shea Taylor
Site-uri oficialewww.defjam.com/site/artist_home.php?artist_id=593, http://neyothegentleman.com

Shaffer Chimere Smith (n. 18 octombrie 1979), mai bine cunoscut sub numele său de scenă Ne-Yo, este un cântăreț, producător de discuri, actor, dansator și judecător de televiziune american. El a câștigat faima pentru abilitățile sale de compozitor când a scris hitul din 2004 „Let Me Love You” pentru cântăreața Mario. Lansarea cu succes a single-ului în Statele Unite a determinat o întâlnire informală între Ne-Yo și șeful etichetei Def Jam și semnarea unui contract de înregistrare.

Mai multe despre Ne-Yo Mai puțin despre Ne-Yo

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
9Crystal RenayCăsătoritIulie 2014prezent6 ani
8Monyetta ShawRelaţie2010Iulie 20133 ani
7Jessica WhiteÎntâlni R Decembrie 2009Ianuarie 20101 lună
6Tennille JimenezRelaţie200920101 an
5Vivica A. FoxRelaţie R Octombrie 2007Noiembrie 20081 an
4Casha DarjeanRelaţieOctombrie 2006Ianuarie 20073 luni
3Karrine SteffansRelaţieIunie 2006Octombrie 20064 luni
DouăPhoenix WhiteRelaţie -
1Pur și simplu JessÎntâlni -
Crystal Renay #9

Crystal Renay

2014

Crystal Renay și Ne-Yo sunt căsătoriți pentru ...[vezi cuplul] Monyetta Shaw #8

Monyetta Shaw

2010 - 2013

Monyetta Shaw și Ne-Yo s-au separat în iulie 2013 ...[vezi cuplul] Jessica White #7Zvon

Jessica White

2009 - 2010

Se zvonea că Ne-Yo și Jessica White ar fi fost ...[vezi cuplul] Tennille Jimenez #6

Tennille Jimenez

2009 - 2010

Tennille Jimenez și Ne-Yo erau într-o relație ...[vezi cuplul] Vivica A. Fox #5Zvon

Vivica A. Fox

2007 - 2008

Se zvonea că Ne-Yo și Vivica A. Fox vor fi ...[vezi cuplul] Casha Darjean #4

Casha Darjean

2006 - 2007

Casha Darjean și Ne-Yo s-au despărțit în ianuarie 2007 ...[vezi cuplul] Karrine Steffans #3

Karrine Steffans

2006

Karrine Steffans și Ne-Yo s-au separat în 2 octombrie ...[vezi cuplul] Phoenix White #Două

Phoenix White

Phoenix White și Ne-Yo sunt separate ...[vezi cuplul] Pur și simplu Jess #1

Pur și simplu Jess

Pur și simplu Jess și Ne-Yo sunt separați ...[vezi cuplul] #9

Crystal Renay

2014

Crystal Renay și Ne-Yo sunt căsătoriți de 5 ani. Se întâlneau 1 an după ce s-au reunit în iulie 2014. După 5 luni de logodnă s-au căsătorit pe 20 februarie 2016.

Relație 6 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc40%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 51% Copii 2 copii vizualizați relația #8

Monyetta Shaw

2010 - 2013

Monyetta Shaw și Ne-Yo au fost logodiți timp de 2 ani. Au datat un an după ce s-au reunit în 2010. Au fost logodiți în 2011, dar mai târziu s-au despărțit în iulie 2013.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 83% Copii 2 copii vizualizați relația #7

Jessica White

2009 - 2010 (zvon)

Se spune că Ne-Yo s-ar fi legat de Jessica White în decembrie 2009.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc60%Înălţime37%Vârstă72%'> Compatibilitate 67% vizualizați relația #6

Tennille Jimenez

2009 - 2010

Tennille Jimenez și Ne-Yo au avut o relație între 2009 și 2010.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Vârstă69%'> Compatibilitate 43% vizualizați relația #5

Vivica A. Fox

2007 - 2008 (zvon)

Se spune că Ne-Yo s-ar fi legat de Vivica A. Fox în octombrie 2007.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 39% vizualizați relația #4

Casha Darjean

2006 - 2007

Casha Darjean și Ne-Yo au datat din octombrie 2006 până în ianuarie 2007.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc40%Vârstă69%'> Compatibilitate 37% vizualizați relația #3

Karrine Steffans

2006

Karrine Steffans și Ne-Yo au datat din iunie până în octombrie 2006.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 73% vizualizați relația #Două

Phoenix White

Phoenix White și Ne-Yo au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc60%Vârstă72%'> Compatibilitate 58% vizualizați relația #1

Pur și simplu Jess

Pur și simplu Jess a avut o întâlnire cu Ne-Yo.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Vârstă69%'> Compatibilitate 43% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Ne-Yo41 BalanțăCântăreaţă
american
Crystal Renay3. 4 FecioaraModel (Adult / Glamour)
american
Monyetta Shaw41 BerbecActriţă
american
Jessica White36 zodia GemeniModel
american
Tennille Jimenez36 BerbecActriţă
american
Vivica A. Fox56 LeuActriţă
american
Casha Darjean3. 4 FecioaraCântăreaţă
american
Karrine Steffans42 FecioaraAutor
american
Phoenix White37 BerbecCântăreaţă
american
Pur și simplu Jess36 BerbecModel (Adult / Glamour)
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Madilyn GraceFemeie12 noiembrie 201010 ani Monyetta Shaw
Mason EvanMasculin9 octombrie 2011în vârstă de 9 ani Monyetta Shaw
Prințul Shaffier Chimere Jr.Masculin15 martie 20165 ani Crystal Renay
Roman Alexander RajMasculin14 iunie 20182 ani Crystal Renay

Galerie foto

Ne-Yo și Crystal Renay Enikő Kecskès Amber Rose participă la Chris Brown & Quincy „Kick'n It For Charity” Celebrity Kick Ball Game la complexul sportiv Glendale din Glendale, California - 19 iulie 2014 Amber Rose participă la Chris Brown & Quincy „Kick'n It For Charity” Celebrity Kick Ball Game la complexul sportiv Glendale din Glendale, California - 19 iulie 2014 Amber Rose participă la Chris Brown & Quincy „Kick'n It For Charity” Celebrity Kick Ball Game la complexul sportiv Glendale din Glendale, California - 19 iulie 2014 Amber Rose participă la Chris Brown & Quincy „Kick'n It For Charity” Celebrity Kick Ball Game la complexul sportiv Glendale din Glendale, California - 19 iulie 2014 Amber Rose participă la Chris Brown & Quincy „Kick'n It For Charity” Celebrity Kick Ball Game la complexul sportiv Glendale din Glendale, California - 19 iulie 2014 Amber Rose participă la Chris Brown & Quincy „Kick'n It For Charity” Celebrity Kick Ball Game la complexul sportiv Glendale din Glendale, California - 19 iulie 2014 Amber Rose participă la Chris Brown & Quincy „Kick'n It For Charity” Celebrity Kick Ball Game la complexul sportiv Glendale din Glendale, California - 19 iulie 2014 Lumea Dansului Fall TV: „Empire” Sezonul 2 Fall TV: „Empire” Sezonul 2

Filmografie

FilmAnCaracterTip
În spatele fiecărui om2020Emisiune TV
Vitrina lui Sherman2019Emisiune TV
Ajutoare2019Invitat muzicalEmisiune TV
Step Up: High Water2018Înțelept OdomEmisiune TV
Fete de călătorie2017Ne-YoFilm
Imperiu2015.Ne-YoEmisiune TV
Sharknado 3: Oh Hell No!2015.Agent DevoreauxFilm TV
The Wiz Live!2015.Omul de TinicheaFilm TV
Dimitri Vegas & Like Mike ft. Ne-Yo: Higher Place2015.Scurt-metraj
TripTank2014Toate vocile pentru Ninja tareEmisiune TV
cozi rosii2012Andrew 'Smokey' SalemFilm
Proiectul Mindy2012MarcusEmisiune TV
Bătălia Los Angeles2011Cpl. Kevin HarrisFilm
902102008Ne-YoEmisiune TV
Stomp the Yard2007Rich BrownFilm
CSI: NY2004Omul FrumosEmisiune TV
MADtvo mie noua sute nouazeci si cinciȘtiri ancoraEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
28 mai 2021 ... Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Chrystie Jenner
Chrystie Jenner
28 mai 2021 ... Știri despre Chrystie Jenner, bârfe, fotografii cu Chrystie Jenner, biografie, lista prietenilor lui Chrystie Jenner 2016. Istoria relației. Lista de relații Chrystie Jenner. Istoria întâlnirilor Chrystie Jenner, 2021, 2020, lista relațiilor Chrystie Jenner.
Bai Ling
Bai Ling
28 mai 2021 ... Știri despre Bai Ling, bârfe, fotografii despre Bai Ling, biografie, lista prietenilor lui Bai Ling 2016. Istoria relației. Lista de relații Bai Ling. Istoria întâlnirilor Bai Ling, 2021, 2020, lista relațiilor Bai Ling.
Nadine Ann Thomas
Nadine Ann Thomas
28 mai 2021 ... Știri Nadine Ann Thomas, bârfe, fotografii ale lui Nadine Ann Thomas, biografie, lista prietenilor Nadine Ann Thomas 2016. Istoria relației. Lista de relații Nadine Ann Thomas. Istoria întâlnirilor Nadine Ann Thomas, 2021, 2020, lista relațiilor Nadine Ann Thomas.
Zosia Nowak
Zosia Nowak
28 mai 2021 ... Știri despre Zosia Nowak, bârfe, fotografii despre Zosia Nowak, biografie, lista prietenilor lui Zosia Nowak 2016. Istoria relației. Lista de relații Zosia Nowak. Istoria întâlnirilor Zosia Nowak, 2021, 2020, lista relațiilor Zosia Nowak.
Jose Mourinho
Jose Mourinho
28 mai 2021 ... Știri despre José Mourinho, bârfe, fotografii ale lui José Mourinho, biografie, lista de prietene a lui José Mourinho 2016. Istoria relației. Lista de relații José Mourinho. Istoria întâlnirilor José Mourinho, 2021, 2020, lista relațiilor lui José Mourinho.
Bettina Lamprecht
Bettina Lamprecht
28 mai 2021 ... Știri despre Bettina Lamprecht, bârfe, fotografii ale lui Bettina Lamprecht, biografie, lista de prieteni a lui Bettina Lamprecht 2016. Istoria relației. Lista de relații Bettina Lamprecht. Istoria întâlnirilor Bettina Lamprecht, 2021, 2020, lista relațiilor Bettina Lamprecht.