Principal Relații Nia Long

Nia Long

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Nia LongLocul 397 364Vârsta de 50 de ani Zodiac Scorpionul Relații 14 în total Copii 2 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Nia Long este probabil singură.








Relații

Nia Long a fost logodită cu Ime Udoka(2015)și Massai Z. Dorsey(2001).



Nia Long a avut relații cu Kevin Phillips(2008), Cuttino Mobley(2006 - 2009), Dwight Freeney(2006), T.I.(2005 - 2006), 50 Cent, Ricky Fante, Peter A. Thomas(1996 - 1998)și Chris Webber(1993 - 1995).






Nia Long a avut întâlniri cu Mick Jagger(2004), Shemar Moore, Kendu Isaacs(1992)și Chris Rock(1991).



keke palmer și rodney king

Despre

Nia Long este o actriță americană de 50 de ani. Născută Nitara Carlynn Long la 30 octombrie 1970 în Brooklyn, New York, SUA și educată la St. Mary's Academy, este renumită pentru Third Watch. Semnul ei zodiacal este Scorpionul.

Nia Long a participat la 5 meciuri pe ecran, inclusiv la Coby Bell Al treilea ceas (1999), Jude Law în Alfie (2004), Keegan-Michael Key in Keanu (2016), Martin Lawrence în Casa mamei mari (2000)și Will Smith în Fabricat in America (1993).



Nia Long face parte din următoarele liste: Actori din New York, Actori din California și Oameni din Brooklyn.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Nia Long! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
AngajatDouă12 ani, 2 luni7 ani, 2 luni2 ani, 2 luni
Întâlniri82 ani, 11 luni1 an3 luni, 2 zile
Întâlni49 luni, 4 zile3 luni, 9 zile1 lună, 1 zi
Total1412 ani, 2 luni1 an, 8 luni1 lună, 1 zi

Detalii

NumeNia
Al doilea prenumeCarlynn
Nume de fatăLung
Numele complet la naștereNitara Carlynn Long
Vârstă50 de ani
Zi de nastere30 octombrie 1970
Locul naşteriiBrooklyn, New York, SUA
Înălţime5 '2' (157 cm)
Greutate140 kg (64 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalScorpionul
SexualitateDrept
Religiecreştin
EtnieNegru
Naţionalitateamerican
LiceuWestchester High School în 1989, St. Mary's Academy
Textul ocupațieiActriţă
OcupaţieActriţă
Revendică faimaAl treilea ceas
Ani activi1986 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Talent pentru rezoluție, promoții pentru talente de celebritate
Bust (inci)38
Talie (inch)28
Șolduri (inci)38
Dimensiunea hainelor12
Mărimea pantofului7
Site-uri oficialehttp://Twitter.com/nialong, www.nndb.com/people/023/000103711/, instagram.com/iamnialong, https://twitter.com/nialong
TatăDoughtry Long
MamăTalita Long
SoraSommore (sora vitregă) (Comedian)
PrietenGabrielle Union, Sanaa Lathan

Nia Talita Long (născută la 30 octombrie 1970) este o actriță americană. Este cunoscută pentru rolurile din serialul de televiziune The Fresh Prince of Bel-Air, Third Watch and Empire și filmele Boyz n the Hood, Friday, Love Jones, Soul Food, In Too Deep, The Best Man, Big Momma's House și suntem încă acolo ?.

Mai multe despre Nia Long Mai puțin despre Nia Long

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
14Ime UdokaRelaţieFebruarie 2009 -
13Kevin PhillipsRelaţieIanuarie 2008Mai 20084 luni
12Cuttino MobleyRelaţie20072007-
unsprezeceDwight FreeneyRelaţieIulie 2006Octombrie 20063 luni
10T.I.RelaţieSeptembrie 2005Iunie 20069 luni
950 centiRelaţieMai 2005Septembrie 20054 luni
8Mick JaggerÎntâlniOctombrie 200420049 luni
7Ricky FanteRelaţieDecembrie 2003August 20048 luni
6Massai Z. DorseyRelaţieSeptembrie 1999Noiembrie 20012 ani
5Shemar MooreÎntâlni -
4Peter A. ThomasRelaţieAprilie 1996Ianuarie 19981 an
3Chris WebberRelaţieIanuarie 1993Decembrie 19952 ani
DouăÎndepărtați-l pe IsaacsÎntâlni19921992-
1Chris RockÎntâlniOctombrie 1991Noiembrie 19911 lună
Ime Udoka #14

Ime Udoka

2009

Ime Udoka și Nia Long s-au logodit în mai 201 ...[vezi cuplul] Kevin Phillips #13

Kevin Phillips

2008

Kevin Phillips și Nia Long s-au despărțit în 2008 ...[vezi cuplul] Cuttino Mobley #12

Cuttino Mobley

2006 - 2009

Cuttino Mobley și Nia Long sunt separate ...[vezi cuplul] Dwight Freeney #unsprezece

Dwight Freeney

2006

Dwight Freeney și Nia Long sunt separate ...[vezi cuplul] T.I. #10

T.I.

2005 - 2006

T.I. și Nia Long s-au separat în iunie 2006 după ...[vezi cuplul] 50 centi #9

50 centi

50 Cent și Nia Long sunt separate ...[vezi cuplul] Mick Jagger #8

Mick Jagger

2004

Mick Jagger și Nia Long sunt separați ...[vezi cuplul] #7

Ricky Fante

Ricky Fante și Nia Long sunt separați ...[vezi cuplul] Massai Z. Dorsey #6

Massai Z. Dorsey

1999 - 2001

Nia Long și Massai Z. Dorsey s-au despărțit în 20 ...[vezi cuplul] Shemar Moore #5

Shemar Moore

Shemar Moore și Nia Long erau într-o relație ...[vezi cuplul] Peter A. Thomas #4

Peter A. Thomas

1996 - 1998

Peter A. Thomas și Nia Long sunt separați ...[vezi cuplul] Chris Webber #3

Chris Webber

1993 - 1995

Nia Long și Chris Webber sunt separați ...[vezi cuplul] Îndepărtați-l pe Isaacs #Două

Îndepărtați-l pe Isaacs

1992

Kendu Isaacs și Nia Long sunt separate ...[vezi cuplul] Chris Rock #1

Chris Rock

1991

Nia Long și Chris Rock sunt separați ...[vezi cuplul] #14

Ime Udoka

2009

Ime Udoka și Nia Long sunt logodite de 5 ani. Au început să se întâlnească în 2009 și după 6 ani s-au angajat în mai 2015.

Relație de 12 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă1%'> Compatibilitate 33% Copii 1 copil vizualizați relația #13

Kevin Phillips

2008

Kevin Phillips și Nia Long au datat din 2006 până în mai 2008.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Vârstă1%'> Compatibilitate unsprezece% vizualizați relația #12

Cuttino Mobley

2006 - 2009

Cuttino Mobley și Nia Long au avut o relație între 2007 și 2007.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc100%Înălţime91%Vârstă33%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #unsprezece

Dwight Freeney

2006

Dwight Freeney și Nia Long au avut o relație din iulie 2006 până în octombrie 2006.

rob dyrdek și erika schaefer
Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă1%'> Compatibilitate 48% vizualizați relația #10

T.I.

2005 - 2006

T.I. și Nia Long datează din septembrie 2005 până în iunie 2006.

Relație 9 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 44% vizualizați relația #9

50 centi

50 Cent și Nia Long au avut o relație din mai 2005 până în septembrie 2005.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 72% vizualizați relația #8

Mick Jagger

2004

Mick Jagger și Nia Long au avut o întâlnire în octombrie 2004.

Relație 9 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 29% vizualizați relația #7

Ricky Fante

Ricky Fante și Nia Long au avut o relație din decembrie 2003 până în august 2004.

cine se întâlnește cu Steve
MăsuraRezultatZodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă1%'> Compatibilitate 28% vizualizați relația #6

Massai Z. Dorsey

1999 - 2001

Nia Long și Massai Z. Dorsey au fost logodiți timp de 10 luni. Au datat un an după ce s-au reunit în septembrie 1999. Au fost logodiți în 2001, dar mai târziu s-au despărțit în 2001.

Relație 2 ani Copii 1 copil vizualizați relația #5

Shemar Moore

Shemar Moore și Nia Long au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă98%'> Compatibilitate 62% vizualizați relația #4

Peter A. Thomas

1996 - 1998

Peter A. Thomas și Nia Long au avut o relație din martie 1996 până în ianuarie 1998.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc1%Înălţime91%Vârstă84%'> Compatibilitate 44% vizualizați relația #3

Chris Webber

1993 - 1995

Nia Long și Chris Webber au avut o relație din ianuarie 1993 până în decembrie 1995.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă52%'> Compatibilitate 66% vizualizați relația #Două

Îndepărtați-l pe Isaacs

1992

Kendu Isaacs și Nia Long au avut o întâlnire în 1992.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Vârstă84%'> Compatibilitate 46% vizualizați relația #1

Chris Rock

1991

Nia Long și Chris Rock au avut o întâlnire în octombrie 1991.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 46% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Nia Longcincizeci ScorpionulActriţă
american
Ime Udoka43 LeuBaschet
nigerian
Kevin Phillips39 SăgetătorActor
american
Cuttino MobleyPatru cinci FecioaraBaschet
american
Dwight Freeney41 VărsătorFotbal american)
american
T.I.40 BalanțăRapper
american
50 centiPatru cinci CancerRapper
american
Mick Jagger77 LeuMuzician
britanic
Ricky Fante43
Massai Z. Dorsey- Actor
Shemar Moore51 BerbecActor
american
Peter A. Thomas53 FecioaraProducător muzical
Jamaican
Chris Webber48 peşteBaschet
american
Îndepărtați-l pe Isaacs52 LeuProducător muzical
american
Chris Rock56 VărsătorComic
american
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Massai Jr.Masculin26 noiembrie 2000în vârstă de 20 de ani Massai Z. Dorsey
Times SundayMasculin7 noiembrie 2011în vârstă de 9 ani Ime Udoka

Galerie foto

Nia Long - Governors Awards 2019 în LA Nia Long - Governors Awards 2019 în LA Nia Long - Governors Awards 2019 în LA Nia Long - Governors Awards 2019 în LA Empire (2015) Roxanne Roxanne - Nia Long Nia Long și Will Smith Lemon (2017) Keanu (2016) Keanu (2016) Nia Long - Screening „Nappily Ever After” în LA Nia Long - Screening „Nappily Ever After” în LA

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Bancherul2020Eunice GarrettFilm
Viața într-un an2020CatherineFilm
#BlackAF2020Cârpe de spălatEmisiune TV
Afacere fatală2020Ellie WarrenFilm
47 de metri jos: necuatat2019JenniferFilm
The Goldbergs: 1990-Ceva2018Lucy SomersFilm TV
Dragi oameni albi2017Neika HobbsEmisiune TV
Roxanne Roxanne2017Doamna PeggyFilm
Lămâie2017CleoFilm
Plaje2017Hillary WhitneyFilm TV
Keanu2016HannahFilm
Unchiul Buck2016Alexis RussellEmisiune TV
Imperiu2015Giuliana, Giuliana GreenEmisiune TV
Diviziunea2014Billie PageEmisiune TV
Clubul mamelor singure2014MaiFilm
Mana lui Dumnezeu2014IzzyEmisiune TV
The Best Man Holiday2013IordaniaFilm
casa minciunilor2012TamaraEmisiune TV
urmarire2010Melissa RandolphEmisiune TV
Mooz-Lum2010Safiyah Mahdi |Film
Boston's Finest2010Taylor SanchezFilm TV
The Cleveland Show2009Roberta TubbsEmisiune TV
NCIS: Los Angeles2009Asistent director Shay MosleyEmisiune TV
Gospel Hill2008Doamna PalmerFilm
Suntem gata încă?2007Suzanne PersonsFilm
Premoniţie2007AnnieFilm
Imagini mari2007Katie GrahamEmisiune TV
Casa mamei mari 22006SherriFilm
Am ajuns?2005Suzanne KingstonFilm
Alfie2004LonetteFilm
Boston Legal2004Vanessa WalkerEmisiune TV
Baadasssss!2003SandraFilm
Observări: Inima Duhului2002LouFilm TV
Everwood2002CassieEmisiune TV
Casa mamei mari2000Sherry PierceFilm
Cazan2000Abbie HalpertFilm
The Broken Hearts Club: O comedie romantică2000LeslieFilm
Dacă aceste ziduri ar putea vorbi 22000Karen (segmentul '1972')Film TV
Reținut1999RaeFilm
Prea implicat1999MyraFilm
Stigmatele1999Femeie ChadwayFilm
Cel mai bun barbat1999Jordan ArmstrongFilm
Râsul secret al femeilor1999Nume Da SilvaFilm
Judecând-o pe Amy1999Andrea SolomonEmisiune TV
Al treilea ceas1999Sasha MonroeEmisiune TV
Unt1998Carmen JonesFilm
Negru Jaq1998Jaqueline „Jaq” BlackmanFilm TV
Hav Plenty1997TrudyFilm
Dragoste Jones1997Nina MosleyFilm
Mâncare sufletească1997PasăreFilm
Moeshao mie nouă sute nouăzeci și șaseBabysitterEmisiune TV
vinerio mie noua sute nouazeci si cinciDebbieFilm
Live Shoto mie noua sute nouazeci si cinciRamona GreerEmisiune TV
ESTE1994Christy WilsonEmisiune TV
Fabricat in America1993Zora MathewsFilm
Locuind singur1993Stacey EvansEmisiune TV
Boyz n the Hood1991BrandiFilm
Ingropat de viu1990DegeteFilm
Prințul din Bel Air1990Claudia Prescott, Lisa WilkesEmisiune TV
2271985FatăEmisiune TV
Lumea magică a Disney1954Darla PerkinsEmisiune TV
Lumină călăuzitoare1952Kathryn vorbeșteEmisiune TV
Visele LuniiFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Coby Bell
    • Al treilea ceas
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • Jude Law și Nia LongJude Law
    • Alfie
      2004
    [vizualizare potrivire]
  • Keegan-Michael Key și Nia LongKeegan-Michael Key
    • Keanu
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Martin Lawrence și Nia LongMartin Lawrence
    • Casa mamei mari 2
      2006
    [Încă +1]
  • Nia Long și Will SmithWill Smith
    • Fabricat in America
      1993
    [Încă +1]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Suzuka Nakamoto
Suzuka Nakamoto
28 mai 2021 ... Știri Suzuka Nakamoto, bârfe, fotografii cu Suzuka Nakamoto, biografie, lista prietenilor Suzuka Nakamoto 2016. Istoria relației. Lista de relații Suzuka Nakamoto. Istoria întâlnirilor Suzuka Nakamoto, 2021, 2020, lista relațiilor Suzuka Nakamoto.
Cele mai bune filme Jimmy Wang Yu
Cele mai bune filme Jimmy Wang Yu
Lista celor mai bune filme Jimmy Wang Yu, cu trailere de filme acolo unde sunt disponibile, apreciate de la cel mai bun la cel mai rău. Cele mai importante filme ale lui Jimmy Wang Yu au multe ...
Cele mai bune 15 filme anime care nu sunt Studio Ghibli
Cele mai bune 15 filme anime care nu sunt Studio Ghibli
Dacă îl întrebi pe occidentalul mediu care este cel mai bun film de animație japonez, probabil vei auzi unul dintre cele trei răspunsuri: Totoro de Hayao Miyazaki, Hayao ...
Cele mai adorabile rase de pisoi
Cele mai adorabile rase de pisoi
Această listă cu cele mai drăguțe rase de pisoi este ceea ce înseamnă internetul: pisici, pisici, pisoi și chiar mai multe pisici! Care este cel mai drăguț pisoi de acolo? ...
Philip Labonte
Philip Labonte
28 mai 2021 ... Știri Philip Labonte, bârfe, fotografii ale lui Philip Labonte, biografie, lista iubitelor lui Philip Labonte 2016. Istoria relației. Lista de relații Philip Labonte. Istoria întâlnirilor cu Philip Labonte, 2021, 2020, lista relațiilor lui Philip Labonte.
Horoscop zilnic Gemeni pentru vineri, 9 februarie 2024
Horoscop zilnic Gemeni pentru vineri, 9 februarie 2024
Horoscop zilnic Gemeni pentru vineri, 9 februarie 2024, Creezi noi oportunități și deschizi uși care nici măcar nu sunt vizibile încă. Există un plan pe care îl poți ține liber
Toni Trucks
Toni Trucks
28 mai 2021 ... Știri despre Toni Trucks, bârfe, fotografii despre Toni Trucks, biografie, lista de prieteni Toni Trucks 2016. Istoria relației. Lista de relații Toni Trucks. Istoria întâlnirilor Toni Trucks, 2021, 2020, lista relațiilor Toni Trucks.