Principal Relații Peyton Meyer

Peyton Meyer

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Peyton MeyerRang 1858 -420Vârsta 22 de ani Zodiac Săgetător Relații 4 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Conform înregistrărilor noastre, Peyton Meyer este probabil singur.








Relații

Peyton Meyer a avut relații cu Angeline Appel(2018), Vanessa Rose Lowden(2017 - 2018), Paris Berelc(2017)și Rowan Blanchard(2015).



Despre

Peyton Meyer este un actor american în vârstă de 22 de ani. Născut la 24 noiembrie 1998 în Las Vegas, Nevada, este renumit pentru Girl Meets World. Semnul său zodiacal este Săgetător.






Peyton Meyer a participat la 3 meciuri pe ecran, inclusiv Genevieve Hannelius Caine cu blog (2012), Sabrina Carpenter în Fata intalneste lume (2014)și Rowan Blanchard în Fata intalneste lume (2014).



Peyton Meyer face parte din următoarele liste: nașteri în 1998, actor de televiziune american, actori de naștere din anii 1990 și actori de televiziune bărbați americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Peyton Meyer! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri44 ani, 4 luni2 ani3 luni, 1 zi
Total44 ani, 4 luni2 ani3 luni, 1 zi

Detalii

NumePeyton
Al doilea prenumeGraham
Numele de familieMeyer
Vârstă22 de ani
Zi de nastere24 noiembrie 1998
Locul naşteriiVegas, Nevada
Înălţime5 '11' (180 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorVerde
Culoarea păruluiMaro - deschis
Semn zodiacalSăgetător
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Revendică faimaFata intalneste lume
Ani activi2013 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Clear Talent Group (LA)
Aprobarea mărcii(2012) Modelat cu Lauren Dundee pentru „Pepsi
Site-uri oficialetwitter.com/peytonmeyer9, www.instagram.com/peytonmeyer/?hl=ro, www.facebook.com/peytonmeyerofficialpage/
PrietenRowan Blanchard, Sabrina Carpenter, Teo Halm, Corey Fogelmanis, August Maturo
Persoane asociateRowan Blanchard, Ben Savage
Oameni favoritiJohnny Depp, Selena Gomez (Celeb Crush), Rowan Blanchard
Emisiuni TV preferateFata intalneste lume

Peyton Meyer (n. 24 noiembrie 1998) este un actor american. Este cunoscut pentru rolul său de Lucas Friar în serialul de televiziune Disney Channel Girl Meets World și pentru rolul său recurent din trecut ca Wes Manning pe Disney Channel’s Dog with a Blog.

Mai multe despre Peyton Meyer Mai puțin despre Peyton Meyer

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
4Angeline AppelRelaţie10 august 2018 -
3Vanessa Rose LowdenRelaţieMai 201720188 luni
DouăParis BerelcNecunoscut R 20172017-
1Rowan BlanchardRelaţieSeptembrie 2015Decembrie 20153 luni
Angeline Appel #4

Angeline Appel

2018

Peyton Meyer se întâlnește cu Angeline Appel ...[vezi cuplul] Vanessa Rose Lowden #3

Vanessa Rose Lowden

2017 - 2018

Vanessa Rose Lowden se întâlnește cu Peyton Meyer ...[vezi cuplul] Paris Berelc #DouăZvon

Paris Berelc

2017

Paris Berelc și Peyton Meyer sunt separați ...[vezi cuplul] Rowan Blanchard #1

Rowan Blanchard

2015

Peyton Meyer și Rowan Blanchard sunt separate ...[vezi cuplul] #4

Angeline Appel

2018

Peyton Meyer și Angeline Appel se întâlnesc din 10 august 2018.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă33%'> Compatibilitate 62% vizualizați relația #3

Vanessa Rose Lowden

2017 - 2018

Vanessa Rose Lowden și Peyton Meyer se întâlnesc din mai 2017.

Relație 8 luni vizualizați relația #Două

Paris Berelc

2017 (zvon)

Se zvonește că Paris Berelc s-ar fi legat de Peyton Meyer în 2017.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 48% vizualizați relația #1

Rowan Blanchard

2015

Peyton Meyer și Rowan Blanchard au avut o relație din septembrie 2015 până în decembrie 2015.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 60% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Peyton Meyer22 SăgetătorActor
american
Angeline Appel27 LeuActriţă
american
Vanessa Rose Lowden-
Paris Berelc22 CapricornulActriţă
american
Rowan Blanchard19 BalanțăActriţă
american

Galerie foto

Peyton Meyer și Vanessa Rose Lowden Peyton Meyer și Vanessa Rose Lowden Peyton Meyer și Vanessa Rose Lowden Peyton Meyer și Vanessa Rose Lowden Peyton Meyer și Vanessa Rose Lowden Sezonul 1 Sezonul 1 Fata întâlnește bani Corey Fogelmanis și Sabrina Carpenter Corey Fogelmanis și Sabrina Carpenter Corey Fogelmanis și Sabrina Carpenter Corey Fogelmanis și Sabrina Carpenter

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Wayne2019BradleyEmisiune TV
Impotriva2017EthanEmisiune TV
Gibby2016TommyFilm
El este totul2016Jordan Van DraanenFilm
Gospodină americană2016Trip WindsorEmisiune TV
Cei mai buni prieteni ori de câte ori2015Lucas FriarEmisiune TV
Fata intalneste lume2014Lucas Friar, Merlin Scoggins, SineleEmisiune TV
Caine cu blog2012Wes ManningEmisiune TV

Meciuri pe ecran

  • Peyton Meyer și G. HanneliusGenevieve Hannelius
    • Caine cu blog
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Peyton Meyer și Sabrina CarpenterSabrina Carpenter
    • Fata intalneste lume
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Rowan Blanchard și Peyton MeyerRowan Blanchard
    • Fata intalneste lume
      2014
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal