Principal Relații Priscilla Presley

Priscilla Presley

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Priscilla Presley SingurLocul 555 669Vârsta 76 de ani Zodiac zodia Gemeni Relații 17 în total Copii 2 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Priscilla Presley este singură în prezent.








Relații

Priscilla Presley a fost căsătorită anterior cu Elvis Presley(1967 - 1973).



Priscilla Presley a avut relații cu Barry Crocker(2011 - 2012), Richie Palmer(2010 - 2011), Nigel Lythgoe(2006 - 2009), Marco Garibaldi(1984 - 2006), Mike Edwards(1978 - 1984), Elie Ezerser(1977 - 1978)și Michael Stone(1972 - 1975).






Priscilla Presley a avut întâlniri cu Toby Anstis(2012 - 2013), Richard gere(1983), Julio Iglesias(nouăsprezece optzeci și unu), Kirk Kerkorian(1977), Robert Kardashian(1976)și Terry O'Neill(1975).



Se spune că Priscilla Presley s-ar fi legat de Tom Jones(2017), Steve Peck(1968)și Currie Grant(1959).

Despre

Priscilla Presley este o actriță americană de 75 de ani. Născută Priscilla Ann Wagner la 24 mai 1945 în Brooklyn, New York, New York, SUA, este renumită pentru Soția lui Elvis Presley, Jenna Wade la Dallas, Jane Spencer în filmele Naked Gun. Zodia ei este Gemeni.



Priscilla Presley a participat la 5 meciuri de pe ecran, printre care John Kassir Povești din criptă (1989), Lou Diamond Phillips în Povești din criptă (1989), Louis van Amstel în Dansând cu stelele (2005), Patrick Duffy în Dallas (1978)și Leslie Nielsen în Pistolul gol 2½: mirosul fricii (1991).

Priscilla Presley face parte din următoarele liste: Elvis Presley, scientologi americani și actori de film americani.

A contribui

Ajută-ne să ne construim profilul despre Priscilla Presley! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

sunt întâlniri peyton meyer și rowan blanchard

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit114 ani, 1 lună--
Întâlniri721 de ani, 6 luni5 ani, 3 luni1 an
Întâlni61 an2 luni, 1 zi-
Zvonit31 lună, 1 zi10 zile-
Total1721 de ani, 6 luni3 ani, 1 lună1 lună, 1 zi

Detalii

NumePriscila
Al doilea prenumeAnn
Numele de familiePresley
Nume de fatăWagner
Numele complet la nașterePriscilla Ann Wagner
Nume alternativSatnin, Cilla, Pris, Priscilla Ann Presley, Priscilla Ann Beaulieu, Priscilla Presley, Priscilla Wagner, Pricilla Presley, Priscilla Ann Wagner, Priscilla Beaulieu, Priscilla Beaulieu Presley
Vârstă76 de ani
Zi de nastere24 mai 1945
Locul naşteriiBrooklyn, New York, New York, SUA
Înălţime5 '2' (157 cm)
Greutate123 kg (56 kg)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăPăr, Ochi
Semn zodiacalzodia Gemeni
SexualitateDrept
ReligieScientologie
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuȘcoala Catedralei Neprihănitei Concepții
Textul ocupațieiActriță, femeie de afaceri, producător
OcupaţieActriţă
Revendică faimaSoția lui Elvis Presley, Jenna Wade la Dallas, Jane Spencer în filmele Naked Gun
Agenție de talente (de exemplu, modelare)William Morris Endeavour Entertainment
Aprobarea mărciiReclama TV pentru șamponul Wella Balsam
Bust (inci)30
Dimensiunea cupeiB
Talie (inch)2. 3
Șolduri (inci)33
Dimensiunea hainelor5
Mărimea pantofului9
Site-uri oficialewww.facebook.com/ms.priscilla.presley, http://www.priscillapresley.com/, www.allmovie.com/artist/priscilla-presley-p57702, www.rottentomatoes.com/celebrity/priscilla_presley
TatăJames Wagner (decedat), Paul Beaulieu (tată vitreg)
MamăAnna Iversen
FrateDon Wagner, Jeff Wagner, Tom Wagner, Tim Wagner
SoraMichelle Wagner
Membru al familieiLisa Marie Presley (fiică), Navarone Garibaldi (fiul), Riley Keough (nepoată), Benjamin Keough (nepot), Finley Lockwood (nepoată), Harper Lockwood (nepoată)
Locuri favoriteCalifornia, Memphis
Culorile preferateNegru, alb, verde, albastru, gri, roz, roșu, galben, auriu, maro
Accesorii preferateBijuterii

Priscilla Ann Presley (născută Wagner, schimbată prin adopție în Beaulieu; născută la 24 mai 1945) este o actriță americană și magnat în afaceri. Căsătorită cu Elvis Presley din 1967 până în 1973, a ocupat funcția de președintă a Elvis Presley Enterprises (EPE), compania care a transformat Graceland, conacul lui Elvis, într-una dintre atracțiile turistice de top din Statele Unite. În cariera de actorie, Presley a avut un rol principal în rolul Jane Spencer în cele trei filme de succes Naked Gun, în care a jucat împreună cu Leslie Nielsen și a jucat rolul Jennei Wade în seria de televiziune de lungă durată Dallas.

Mai multe despre Priscilla Presley Mai puțin despre Priscilla Presley

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
17Tom JonesÎntâlni R Ianuarie 2017Ianuarie 2017-
16Toby AnstisÎntâlni201220131 an
cincisprezeceBarry CrockerRelaţieAugust 2011Noiembrie 20121 an
14Richie PalmerRelaţie201020111 an
13Nigel LythgoeRelaţie200620093 ani
12Marco GaribaldiRelaţieSeptembrie 1984Februarie 200621 de ani
unsprezeceRichard gereÎntâlni19831983-
10Julio IglesiasÎntâlninouăsprezece optzeci și ununouăsprezece optzeci și unu-
9Mike EdwardsRelaţieIun 1978Decembrie 19846 ani
8Kirk KerkorianÎntâlni19771977-
7Elie EzerserRelaţie197719781 an
6Robert KardashianÎntâlni19761976-
5Terry O'NeillÎntâlni19751975-
4Michael StoneRelaţie197219753 ani
3Steve PeckÎntâlni R Aprilie 1968Aprilie 1968-
DouăElvis PresleyCăsătorit13 septembrie 19599 octombrie 197314 ani
1Currie GrantÎntâlni R August 1959Septembrie 19591 lună
Tom Jones #17Zvon

Tom Jones

2017

Tom Jones și Priscilla Presley sunt separați ...[vezi cuplul] Toby Anstis #16

Toby Anstis

2012 - 2013

Toby Anstis și Priscilla Presley sunt separate ...[vezi cuplul] Barry Crocker #cincisprezece

Barry Crocker

2011 - 2012

Barry Crocker a început să se întâlnească cu Priscilla Presle ...[vezi cuplul] Richie Palmer #14

Richie Palmer

2010 - 2011

Richie Palmer și Priscilla Presley s-au separat ...[vezi cuplul] Nigel Lythgoe #13

Nigel Lythgoe

2006 - 2009

Nigel Lythgoe și Priscilla Presley s-au separat ...[vezi cuplul] Marco Garibaldi #12

Marco Garibaldi

1984 - 2006

Marco Garibaldi și Priscilla Presley s-au separat ...[vezi cuplul] Richard gere #unsprezece

Richard gere

1983

Richard Gere și Priscilla Presley s-au separat ...[vezi cuplul] Julio Iglesias #10

Julio Iglesias

nouăsprezece optzeci și unu

Julio Iglesias și Priscilla Presley se separă ...[vezi cuplul] Mike Edwards #9

Mike Edwards

1978 - 1984

Mike Edwards și Priscilla Presley s-au separat ...[vezi cuplul] Kirk Kerkorian #8

Kirk Kerkorian

1977

Kirk Kerkorian și Priscilla Presley sunt separate ...[vezi cuplul] Elie Ezerser #7

Elie Ezerser

1977 - 1978

Elie Ezerser și Priscilla Presley sunt separate ...[vezi cuplul] Robert Kardashian #6

Robert Kardashian

1976

Robert Kardashian și Priscilla Presley sunt ...[vezi cuplul] Terry O'Neill #5

Terry O'Neill

1975

Terry O'Neill și Priscilla Presley sunt ...[vezi cuplul] Michael Stone #4

Michael Stone

1972 - 1975

Michael Stone și Priscilla Presley s-au separat ...[vezi cuplul] #3Zvon

Steve Peck

1968

Steve Peck și Priscilla Presley sunt separate ...[vezi cuplul] Elvis Presley #Două

Elvis Presley

1959 - 1973

Priscilla Presley și Elvis Presley au fost divo ...[vezi cuplul] Currie Grant #1Zvon

Currie Grant

1959

Currie Grant și Priscilla Presley erau zvonuri ...[vezi cuplul] #17

Tom Jones

2017 (zvon)

Se zvonește că Tom Jones s-a legat de Priscilla Presley în ianuarie 2017.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 66% vizualizați relația #16

Toby Anstis

2012 - 2013

Toby Anstis și Priscilla Presley au avut o întâlnire în 2012.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Vârstă1%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #cincisprezece

Barry Crocker

2011 - 2012

Barry Crocker și Priscilla Presley se întâlnesc din august 2011.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă44%'> Compatibilitate 64% vizualizați relația #14

Richie Palmer

2010 - 2011

Richie Palmer și Priscilla Presley au datat din 2010 până în 2011.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Vârstă1%'> Compatibilitate 30% vizualizați relația #13

Nigel Lythgoe

2006 - 2009

Nigel Lythgoe și Priscilla Presley au datat din 2007 până în 2009.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Vârstă33%'> Compatibilitate 43% vizualizați relația #12

Marco Garibaldi

1984 - 2006

Marco Garibaldi și Priscilla Presley au dat din octombrie 1984 până în martie 2006.

Relație 21 de ani MăsuraRezultatZodiac chinezescdouăzeci%Vârstă1%'> Compatibilitate 5% Copii 1 copil vizualizați relația #unsprezece

Richard gere

1983

Richard Gere și Priscilla Presley au avut o întâlnire în 1983.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #10

Julio Iglesias

nouăsprezece optzeci și unu

Julio Iglesias și Priscilla Presley au avut o întâlnire în 1981.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime91%Vârstă84%'> Compatibilitate 49% vizualizați relația #9

Mike Edwards

1978 - 1984

Mike Edwards și Priscilla Presley au datat din februarie 1978 până în decembrie 1984.

Relație 6 ani vizualizați relația #8

Kirk Kerkorian

1977

Kirk Kerkorian și Priscilla Presley au avut o întâlnire în 1977.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 49% vizualizați relația #7

Elie Ezerser

1977 - 1978

Elie Ezerser și Priscilla Presley datează în 1978.

Relație 1 ani vizualizați relația #6

Robert Kardashian

1976

Robert Kardashian și Priscilla Presley au avut o întâlnire în 1976.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 63% vizualizați relația #5

Terry O'Neill

1975

Terry O'Neill și Priscilla Presley au avut o întâlnire în 1975.

MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc100%Vârstă69%'> Compatibilitate 43% vizualizați relația #4

Michael Stone

1972 - 1975

Michael Stone și Priscilla Presley au datat din 1972 până în 1975.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 44% vizualizați relația #3

Steve Peck

1968 (Zvon)

Se zvonește că Steve Peck s-ar fi legat de Priscilla Presley în aprilie 1968.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă13%'> Compatibilitate 52% vizualizați relația #Două

Elvis Presley

1959 - 1973

Priscilla Presley și Elvis Presley au fost căsătoriți timp de 6 ani. S-au întâlnit timp de 7 ani după ce s-au reunit la 13 septembrie 1959. După 4 luni de logodnă s-au căsătorit la 1 mai 1967. 6 ani mai târziu s-au separat la 18 septembrie 1971 și au divorțat la 9 octombrie 1973.

Relație 14 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 54% Copii 1 copil vizualizați relația #1

Currie Grant

1959 (Zvon)

Se zvonește că Currie Grant s-a legat de Priscilla Presley în august 1959.

Relație 1 lună vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Priscilla Presley76 zodia GemeniActriţă
american
Tom Jones80 zodia GemeniCântăreaţă
britanic
Toby Anstis48 SăgetătorPersonalitate radio
britanic
Barry Crocker85 ScorpionulMuzician
australian
Richie Palmer66 BalanțăAfaceri
american
Nigel Lythgoe71 CancerProducător de film / TV
britanic
Marco Garibaldi66 director
brazilian
Richard gere71 FecioaraActor
american
Julio Iglesias77 FecioaraCântăreaţă
Spaniolă
Mike Edwards-
Kirk Kerkorian98 zodia GemeniAfaceri
american
Elie Ezerser-
Robert Kardashian59 peşteAvocat
american
Terry O'Neill81 LeuFotograf
britanic
Michael Stone78 Arte martiale
american
Steve Peck76 CapricornulActor
american
Elvis Presley42 CapricornulCântăreaţă
american
Currie Grant-
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Lisa MarieFemeie1 februarie 196853 de ani Elvis Presley
Masculin1 martie 198734 de ani Marco Garibaldi

Galerie foto

Priscilla Presley - Poartă albastru închis în Beverly Hills Priscilla Presley - Poartă albastru închis în Beverly Hills Priscilla Presley - Poartă albastru închis în Beverly Hills Priscilla Presley - Poartă albastru închis în Beverly Hills Priscilla Presley - Poartă albastru închis în Beverly Hills Priscilla Presley - Poartă albastru închis în Beverly Hills Priscilla Presley - Poartă albastru închis în Beverly Hills Priscilla Presley Robert Kardashian și Priscilla Presley Priscilla Presley Priscilla Presley Elvis Presley: Căutătorul - Priscilla Presley

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Almythea Episodul II: Rise of the Astra2019PeteliaFilm
Hayley Wagner, stea2000Sue WagnerFilm TV
Mic dejun cu Einstein1998eu vorbescFilm TV
Spin Cityo mie nouă sute nouăzeci și șaseMătușa Marie Paterno, Marie PaternoEmisiune TV
Naked Gun 33 1/3: The Last Insult1994Jane SpencerFilm
Atins de un Înger1994Dr. Meg SalterEmisiune TV
Melrose Place1992Asistenta BensonEmisiune TV
Pistolul gol 2½: mirosul fricii1991Jane SpencerFilm
Aventurile lui Ford Fairlane1990Colleen SuttonFilm
Povești din criptă1989GinaEmisiune TV
Pistolul gol: din dosarele echipei de poliție!1988Jane SpencerFilm
Dragostea este pentru totdeauna1983Sandy RedfordFilm TV
Tipul de toamnănouăsprezece optzeci și unuSabrina CaldwellEmisiune TV
Dallas1978Jenna Wade, Jenna Wade KrebbsEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • John Cashier
    • Povești din criptă
      1989
    [vizualizare potrivire]
  • Lou Diamond Phillips
    • Povești din criptă
      1989
    [vizualizare potrivire]
  • Louis van Amstel și Priscilla PresleyLouis van Amstel
    • Dansând cu stelele
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Patrick Duffy și Priscilla PresleyPatrick Duffy
    • Dallas
      1978
    [vizualizare potrivire]
  • Priscilla Presley și Leslie NielsenLeslie Nielsen
    • Pistolul gol 2½: mirosul fricii
      1991
    [Încă +1]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția