Principal Relații Ricky Martin

Ricky Martin

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Ricky Martin CăsătoritRang 1823 -414Vârstă 49 ​​de ani Zodiac Capricornul Relații 11 în total Copii
4 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Ricky Martin și Jwan YosefJwan Yosef și Ricky Martin sunt căsătoriți de 3 ani din ianuarie 2018. vizualizați relația

Relații

Ricky Martin a avut relații cu Carlos Gonzalez(2008 - 2014), Nathan Lane(2008), Ines Misan(2000 - 2002), Maital Saban(2000), Adriana Biega(1998 - 1999), Lilly Melgar(1994), Rebecca de Alba(1994 - 2005)și Gabriela Sabatini(1992).








Ricky Martin a avut o întâlnire cu Alessandra Ambrosio(2004).



Se zvonește că Ricky Martin s-a legat de Gugu Liberato(1997).






Despre

Ricky Martin este un cântăreț din Puerto Rico, în vârstă de 49 de ani. Născut Enrique José Martín Morales la 24 decembrie 1971 la San Juan, Puerto Rico, este renumit pentru Livin 'la Vida Loca. Semnul său zodiacal este Capricornul.



Ricky Martin a fost într-un meci de pe ecran cu Edgar Ramírez în American Crime Story (2016).

Ricky Martin face parte din următoarele liste: cântăreți pop americani, artiști Columbia Records și cântăreți în limba engleză.



A contribui

Ajută-ne să ne construim profilul lui Ricky Martin! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit15 ani, 4 luni--
Întâlniri811 ani, 1 lună2 ani, 9 luni4 luni, 1 zi
Întâlni1---
Zvonit1---
Totalunsprezece11 ani, 1 lună2 ani, 6 luni4 luni, 1 zi

Detalii

NumeRicky
Numele de familieMartin
Numele complet la naștereEnrique Jose Martin Morales
Nume alternativJose Enrique Martin Morales, Enrique Martín Morales, Ricky Martin, Kiki, King of Latin Pop, Astro of Latin Pop, The Puerto Rican Star, Enrique José Martín Morales
Vârstă49 de ani
Zi de nastere24 decembrie 1971
Locul naşteriiSan Juan Puerto Rico
Înălţime6 '2' (188 cm)
Greutate179lbs (81 kg)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalCapricornul
SexualitateGay
Religieromano-catolic
Etniealb
NaţionalitatePuerto Rican
Textul ocupațieiCântăreț, compozitor, muzician, actor, autor
OcupaţieCântăreaţă
Revendică faimaLivin 'la Vida Loca
Gen muzical (text)Pop, Latin Pop, Rock, Reggaeton, Latin, Dance-Pop, Reggae, Urban Pop
Gen muzicallatin
Ani activi1984 – prezent
Stil muzicalDance-Pop, Pop / Rock, Pop latin, Pop / Rock contemporan
Music MoodElegant, încrezător, pasionat, exuberant, amabil / bun-naturat, vesel, senzual, plin de viață, rotire liberă, petrecere / sărbătoare, fără griji, serios, sofisticat, sexual, teatral, distractiv, sexy, reflexiv, energic, dor
InstrumentVocale
Instrument (text)Voce, instrumental
Casa de discuriColumbia, Sony Music Latin, Sony Music Mexico, Sony Latin, Sony Mexico, Sony Classical
Acte asociateMenudo, Christina Aguilera, Eros Ramazzotti, Draco Rosa, Ednita Nazario, Luciano Pavarotti, Lali Espósito, Nina Moric, Jennifer Lopez
Site-uri oficialewww.rickymartin.com, twitter.com/ricky_martin, rickymartinmusic.com/, http://rickymartinmusic.com
TatăEnrique Martin Negroni
MamăNereida Morales
FrateEric Martin, Daniel Martin
SoraVanessa Martin
PrietenMartine McCutcheon, Esther Cañadas (model)

Enrique Martín Morales (n. 24 decembrie 1971), mai cunoscut sub numele de Ricky Martin, este un cântăreț, actor și autor din Puerto Rico, cunoscut sub numele de „Regele popului latin”. El deține dublă cetățenie americană și spaniolă și și-a început cariera la vârsta de 12 ani cu grupul pop pentru bărbați Menudo. După cinci ani cu grupul, a lansat mai multe albume solo în limba spaniolă în anii '90. De la începutul carierei sale solo în 1991, Ricky Martin a vândut peste 70 de milioane de discuri, făcându-l unul dintre cei mai bine vânduți artiști de muzică latină din toate timpurile. De asemenea, a jucat pe scenă și la televizor în Mexic, unde a obținut o stelare modestă. În 1994, a apărut la telenovela americană General Hospital, interpretând un cântăreț din Puerto Rico. De asemenea, el se numără printre cei mai influenți artiști latini din toate timpurile.

Mai multe despre Ricky Martin Mai puțin despre Ricky Martin

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
unsprezeceJwan yosefCăsătoritIanuarie 2016prezent5 ani
10Carlos GonzalezRelaţie2008Ianuarie 20146 ani
9Nathan LaneRelaţie R 20082008-
8Alessandra ambrosioÎntâlni20042004-
7Ines MisanRelaţieIunie 2000Decembrie 20022 ani
6Maital sabanRelaţieIanuarie 2000Mai 20004 luni
5Adriana BiegaRelaţieAprilie 1998Septembrie 19991 an
4Gugu LiberatoÎntâlni R 19971997-
3Lilly MelgarRelaţieFebruarie 1994Iulie 19945 luni
DouăRebecca de AlbaRelaţieIanuarie 1994Februarie 200511 ani
1Gabriela sabatiniRelaţieMai 1992Octombrie 19925 luni
Jwan yosef #unsprezece

Jwan yosef

2016

Jwan Yosef și Ricky Martin s-au căsătorit ...[vezi cuplul] Carlos Gonzalez #10

Carlos Gonzalez

2008 - 2014

Carlos Gonzalez și Ricky Martin s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Nathan Lane #9Zvon

Nathan Lane

2008

Nathan Lane și Ricky Martin sunt separați ...[vezi cuplul] Alessandra ambrosio #8

Alessandra ambrosio

2004

Ricky Martin și Alessandra Ambrosio sunt separate ...[vezi cuplul] Ines Misan #7

Ines Misan

2000 - 2002

Ines Misan și Ricky Martin s-au despărțit în 2002 ...[vezi cuplul] Maital saban #6

Maital saban

2000

Maital Saban și Ricky Martin sunt separați ...[vezi cuplul] Adriana Biega #5

Adriana Biega

1998 - 1999

Adriana Biega și Ricky Martin s-au despărțit în 1 ...[vezi cuplul] Gugu Liberato #4Zvon

Gugu Liberato

1997

Gugu Liberato și Ricky Martin sunt separați ...[vezi cuplul] Lilly Melgar #3

Lilly Melgar

1994

Lilly Melgar și Ricky Martin sunt separați ...[vezi cuplul] Rebecca de Alba #Două

Rebecca de Alba

1994 - 2005

Rebecca de Alba și Ricky Martin s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Gabriela sabatini #1

Gabriela sabatini

1992

Gabriela Sabatini și Ricky Martin sunt separați ...[vezi cuplul] #unsprezece

Jwan yosef

2016

Jwan Yosef și Ricky Martin sunt căsătoriți de 3 ani. S-au întâlnit timp de 8 luni după ce s-au reunit în ianuarie 2016. După 1 an de logodnă s-au căsătorit în ianuarie 2018.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Vârstă44%'> Compatibilitate 36% Copii 2 copii vizualizați relația #10

Carlos Gonzalez

2008 - 2014

Carlos Gonzalez și Ricky Martin au dat din 2008 până în ianuarie 2014.

Relație 6 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Vârstă72%'> Compatibilitate 53% Copii 2 copii vizualizați relația #9

Nathan Lane

2008 (Zvon)

Se zvonește că Nathan Lane s-ar fi legat de Ricky Martin în 2008.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc40%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 39% vizualizați relația #8

Alessandra ambrosio

2004

Ricky Martin și Alessandra Ambrosio au avut o întâlnire în 2004.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate 35% vizualizați relația #7

Ines Misan

2000 - 2002

Ines Misan și Ricky Martin au datat din 2000 până în decembrie 2002.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc40%Vârstă1%'> Compatibilitate cincisprezece% vizualizați relația #6

Maital saban

2000

Maital Saban și Ricky Martin au avut o relație din ianuarie 2000 până în mai 2000.

Relație 4 luni MăsuraRezultatÎnălţime73%'> Compatibilitate 18% vizualizați relația #5

Adriana Biega

1998 - 1999

Adriana Biega și Ricky Martin au datat din 1998 până în septembrie 1999.

Relație 1 ani vizualizați relația #4

Gugu Liberato

1997 (Zvon)

Se spune că Gugu Liberato s-ar fi legat de Ricky Martin în 1997.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc60%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 39% vizualizați relația #3

Lilly Melgar

1994

Lilly Melgar și Ricky Martin au avut o relație din februarie 1994 până în iulie 1994.

Relație 5 luni MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă52%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #Două

Rebecca de Alba

1994 - 2005

Rebecca de Alba și Ricky Martin au datat din ianuarie 1994 până în februarie 2005.

Relație de 11 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc40%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 44% vizualizați relația #1

Gabriela sabatini

1992

Gabriela Sabatini și Ricky Martin au avut o relație din mai 1992 până în octombrie 1992.

Relație 5 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 83% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Ricky Martin49 CapricornulCântăreaţă
Puerto Rican
Jwan yosef36 Fecioara
suedez
Carlos Gonzalez46 VărsătorAdministrator
Puerto Rican
Nathan Lane65 VărsătorActor
american
Alessandra ambrosio40 BerbecModel
brazilian
Ines Misan56 BalanțăModel
Letonă
Maital saban- Alte
Adriana Biega- Model
brazilian
Gugu Liberato60 BerbecPersonalitate TV
brazilian
Lilly Melgar51 LeuActriţă
american
Rebecca de Alba56 ScorpionulModel
mexican
Gabriela sabatini51 TaurulTenis
Argentinian
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
ValentinoMasculinAugust 2008în vârstă de 12 ani Carlos Gonzalez
MatteoMasculinAugust 2008în vârstă de 12 ani Carlos Gonzalez
LucyFemeie31 decembrie 20182 ani Jwan yosef
AlergaMasculin29 octombrie 201918 luni Jwan yosef

Galerie foto

Ricky Martin Ricky Martin Ricky Martin Ricky Martin Evita cu Ricky Martin Evita Back Stage Cu Mathew Broderick Evita Original Revivel That Starred Ricky Martin Evita cu Ricky Martin Lady Gaga și Ricky Martin la a 25-a ediție anuală a Screen Actors Guild Awards 2019 Lady Gaga și Ricky Martin la a 25-a ediție anuală a Screen Actors Guild Awards 2019 1999 MTV Movie Awards - Ricky Martin și Catherine Zeta Jones Ricky Martin și Catherine Zeta Jones la premiile MTV Movie 1999

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Jingle Jangle: O călătorie de Crăciun2020Don Juan DiegoFilm
Crima pe Hormiguero Express2018Ricky MartinEmisiune TV
American Crime Story2016Antonio D'AmicoEmisiune TV
Bucurie2009David MartinezEmisiune TV
Mâini în gol1999Man in Car Park (necreditat)Film
Desculți în Paradiso mie nouă sute nouăzeci și șaseSandovalEmisiune TV
Medic de familieo mie noua sute nouazeci si cinciRicky MartinEmisiune TV
Noțiuni de bază1993MartinEmisiune TV
Mai mult decât a ajunge la o stea1992EnriqueFilm
Ajunge la o stea II1991Pablo Loredo MurielEmisiune TV
Prieteni pentru totdeauna1987RickyEmisiune TV
Spital general1963Miguel MorezEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Edgar Ramírez și Ricky MartinEdgar ramirez
    • American Crime Story
      2016
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...