Principal Relații Robert Townsend

Robert Townsend

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Robert Townsend SingurVârsta 64 de ani Zodiac Vărsător Relații 1 în total Copii 3 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Robert Townsend este în prezent singur.








Relații

Robert Townsend a fost căsătorit anterior cu Cheri Jones(1990 - 2001).



Despre

Robert Townsend este un actor american de 64 de ani. Născut la 6 februarie 1957 în Chicago, Illinois, este renumit pentru Hollywood Shuffle 1987, într-o carieră care se întinde pe perioada 1974 - prezent. Semnul său zodiacal este Vărsător.






Robert Townsend face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și regizori de televiziune americani.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Robert Townsend! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit112 ani, 11 luni--
Total112 ani, 11 luni--

Detalii

NumeRobert
Numele de familieTownsend
Vârstă64 de ani
Zi de nastere6 februarie 1957
Locul naşteriiChicago, Illinois
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalVărsător
SexualitateDrept
Religiecreştin
EtnieNegru
Naţionalitateamerican
UniversitateUniversitatea de Stat Illinios, Hunter College
Textul ocupațieiActor, comediant, regizor de film, scriitor
OcupaţieActor
Revendică faimaHollywood Shuffle 1987
Ani activi1975 – Prezent, 1974 – prezent
Site-uri oficialewww.roberttownsend.com/gallery.html, http://www.officialroberttownsend.com, http://roberttownsend.com

Robert Townsend (n. 6 februarie 1957) este un actor, regizor, comediant și scriitor american. Townsend este cel mai bine cunoscut pentru regia filmelor Hollywood Shuffle (1987), Eddie Murphy Raw (1987), The Meteor Man (1993), The Five Heartbeats (1991) și diverse alte filme și stand-up specials. Este cunoscut în special pentru personajul său omonim, Robert Peterson, ca rol principal în sitcom-ul WB The Parent 'Hood (1995-1999), o serie pe care a creat-o și din care a regizat anumite episoade. Townsend este, de asemenea, cunoscut pentru rolul său de Donald 'Duck' Matthews în filmul său din 1991 The Five Heartbeats. Ulterior, el a scris, a regizat și a produs Making The Five Heartbeats (2018), un film documentar despre procesul de producție și în spatele scenei, o perspectivă asupra creării filmului. Townsend este, de asemenea, cunoscut pentru compania sa de producție Townsend Entertainment, care a produs filme Playin 'for Love, In the Hive și multe altele. În anii 1980 și începutul anilor 1990, Townsend a câștigat o expunere la nivel național prin rutinele sale de stand-up comedy și aparițiile la The Tonight Show cu Johnny Carson. Townsend a lucrat cu talente, inclusiv Halle Berry, Morgan Freeman, Chris Tucker, Beyoncé, Denzel Washington și mulți alții.



Mai multe despre Robert Townsend Mai puțin despre Robert Townsend

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Cheri JonesCăsătoritSeptembrie 1988August 200112 ani
#1

Cheri Jones

1988 - 2001

Robert Townsend și Cheri Jones au fost divorțați ...[vezi cuplul] #1

Cheri Jones

1988 - 2001

Robert Townsend și Cheri Jones au fost căsătoriți timp de 10 ani. S-au întâlnit timp de 2 ani după ce s-au reunit în septembrie 1988 și s-au căsătorit pe 15 septembrie 1990. 10 ani mai târziu au divorțat pe 9 august 2001.

Relație de 12 ani Copii 3 copii vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Robert Townsend64 VărsătorActor
american
Cheri Jones-

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Isaia JelonMasculin11 octombrie 198931 de ani Cheri Jones
Skylar CristanFemeie1 septembrie 199327 de ani Cheri Jones
Sierra MarieFemeie16 august 199426 de ani Cheri Jones

Galerie foto

Robert Townsend - The Mighty Quinn Robert Townsend - Omul Meteor Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Fulger negru2017Dr. Napier FrankEmisiune TV
Joacă pentru dragoste2013Antrenează băncileFilm
De Băieți și Bărbați2008Holden ColeFilm
Cartea Iubirii: Motivul definitiv pentru care bărbații sunt câini2002Film
Frate sub acoperire2002Domnule UBFilm
Am fost un Faust adolescent2002Domnule CinciFilm TV
Sus, Sus și departe!2000Vulturul de bronz, Jim MarshallFilm TV
Fiscal1999Peyton CodyFilm
Jackie s-a întors!1999Robert TownsendFilm TV
Cantece de dragoste1999Champ (segmentul „Cântec de dragoste pentru Champ, A”)Film TV
Darul lui Iosif1998James SaundersFilm
Mercenarul II: Thick & Thin1997Charlie LoveFilm TV
Din fericire: Povești pentru fiecare copilo mie noua sute nouazeci si cinciRumpelstiltskinEmisiune TV
Capota părinteluio mie noua sute nouazeci si cinciRobert PetersonEmisiune TV
Fericireo mie noua sute nouazeci si cinciDr. Barry SullivanFilm TV
Omul Meteor1993Jefferson Reed, Meteor ManFilm
Cele Cinci Bătăi ale Inimii1991RațăFilm
Spectacolul Carol Burnett1991Personaje de scenăEmisiune TV
Asta este adecvat1989Comic stand-upFilm
Puternicul Quinn1989MaubeeFilm
Te voi face Sucka1988Film
O altă pagină1988Emisiune TV
Hollywood Shuffle1987Bobby Taylor, Jasper, SpeedFilm
Robert Townsend și partenerii săi în crimă1987Film TV
Băiat șobolan1986multeFilm
Meserii ciudate1986DwightFilm
American Flyers1985IeronimFilm
Povești uimitoare1985Billy BurlissEmisiune TV
Povestea unui soldat1984Caporal EllisFilm
Streets of Fire1984Sorelii - LesterFilm
Îndrăgostit de o femeie în vârstă1982JamesFilm TV
Călătorie pentru seniorinouăsprezece optzeci și unuRandyFilm TV
Willie și Phil1980Băiat subțireFilm
Razboinicii1979Baseball Fury (necreditat)Film
Femeile din West Point1979Russell BakerFilm TV
Ai grijă ce vorbești1978Prințul OtomaEmisiune TV
Monkey Hu $ tle1976MuzicianFilm
Cooley High1975Jucător de baschet în clasa Gym (necreditat)Film
Mahon1975Extra (necreditat)Film
M * A * S * H1972RabdatorEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Milana Vayntrub și John Mayer
Milana Vayntrub și John Mayer
28 mai 2021 ... Milana Vayntrub și John Mayer fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Rebecca Ferdinando
Rebecca Ferdinando
28 mai 2021 ... Știri Rebecca Ferdinando, bârfe, fotografii Rebecca Ferdinando, biografie, lista prietenilor Rebecca Ferdinando 2016. Istoria relației. Lista de relații Rebecca Ferdinando. Istoria întâlnirilor Rebecca Ferdinando, 2021, 2020, lista relațiilor Rebecca Ferdinando.
Troy Garity și Simone Bent
Troy Garity și Simone Bent
28 mai 2021 ... Troy Garity și Simone Bent fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Pablo Chemor
Pablo Chemor
28 mai 2021 ... Știri Pablo Chemor, bârfe, fotografii Pablo Chemor, biografie, lista partenerilor Pablo Chemor 2016. Istoria relației. Lista de relații Pablo Chemor. Istoria întâlnirilor Pablo Chemor, 2021, 2020, lista relațiilor Pablo Chemor.
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Cele mai bune fotografii sexy ale lui Josh Hartnett, actorul cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din Pearl Harbor și Forty Days and Forty Nights. Actorul american fierbinte și-a luat ...
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Lista artiștilor C-Pop cu fotografii apreciate de la vot la cel mai bun și mai rău. C-pop sau muzica pop chineză este unul dintre cele mai populare genuri de muzică din China de astăzi. Această listă ...
Sandrine Gruda
Sandrine Gruda
28 mai 2021 ... Știri Sandrine Gruda, bârfe, fotografii Sandrine Gruda, biografie, lista prietenilor lui Sandrine Gruda 2016. Istoria relației. Lista de relații Sandrine Gruda. Istoria întâlnirilor Sandrine Gruda, 2021, 2020, lista relațiilor Sandrine Gruda.