Principal Relații Samuel Larsen

Samuel Larsen

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Samuel Larsen SingurVârsta 29 de ani Zodiac Fecioara Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Samuel Larsen este în prezent singur.








cati ani are Suzanne Deyoung

Relații

Samuel Larsen a avut o relație cu cercetașul Taylor-Compton(2011 - 2013).



Despre

Samuel Larsen este un actor american în vârstă de 29 de ani. Născut Samuel Peter Acosta Larsen la 28 august 1991 în San Francisco, CA, SUA, este renumit pentru The Glee Project. Semnul său zodiacal este Fecioara.






Samuel Larsen a fost într-un meci de pe ecran cu Dianna Agron în Bucurie (2009).



Samuel Larsen face parte din următoarele liste: actori de televiziune americani, cântăreți americani de sex masculin și participanți la seriile de televiziune americane de realitate.

A contribui

Ajută-ne să ne construim profilul lui Samuel Larsen! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri11 an, 3 luni--
Total11 an, 3 luni--

Detalii

NumeSamuel
Al doilea prenumePeter acosta
Numele de familieLarsen
Numele complet la naștereSamuel Peter Acosta Larsen
Vârstă29 de ani
Zi de nastere28 august 1991
Locul naşteriiSan Francisco, CA, SUA
Înălţime5 '11' (180 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - deschis
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăOchii adânci, scufundați
Semn zodiacalFecioara
SexualitateDrept
ReligieAteu
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Valea Murrieta în 2009
Textul ocupațieiActor, model, muzician
OcupaţieActor
Revendică faimaProiectul Glee
Ani activi2010 – prezent
Casa de discuriRoc Nation
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Industry Entertainment Productions (LA)
Site-uri oficialewww.facebook.com/experiencesamuellarsen, twitter.com/#!/samuellarsen, www.youtube.com/user/BridgesIBurn

Samuel Peter Acosta Larsen (n. 28 august 1991) este un actor și cântăreț american. Pe 21 august 2011, Larsen a câștigat programul de concurs de realitate The Glee Project de pe rețeaua Oxygen, ceea ce l-a determinat să aibă un rol recurent ca Joe Hart în emisiunea de televiziune Fox Glee. Larsen a fost, de asemenea, membru al trupei Bridges I Burn.

Mai multe despre Samuel Larsen Mai puțin despre Samuel Larsen

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Cercetătorul Taylor-ComptonRelaţieOctombrie 2011Ianuarie 20131 an
Cercetătorul Taylor-Compton #1

Cercetătorul Taylor-Compton

2011 - 2013

Samuel Larsen și Scout Taylor-Compton separă ...[vezi cuplul] #1

Cercetătorul Taylor-Compton

2011 - 2013

Samuel Larsen și Scout Taylor-Compton au dat din octombrie 2011 până în ianuarie 2013.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 52% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Samuel Larsen29 FecioaraActor
american
Cercetătorul Taylor-Compton32 peşteActriţă
american

Galerie foto

Samuel Larsen After (2019) Samuel Larsen Samuel Larsen Samuel Larsen Samuel Larsen Samuel Larsen Samuel Larsen After (2019) After (2019) Samuel Larsen și Scout Taylor-Compton Samuel Larsen și Scout Taylor-Compton

Filmografie

FilmAnCaracterTip
După ce ne-am ciocnit2020ZedFilm
După2019ZedFilm
ism2019HipsterFilm
Deconectat2017DirkFilm
Recuperare2016LoganFilm
Rămășițele2016TommyFilm
Urmați-mă2016AdamScurt-metraj
Fata despărțirii2015UriFilm
În trei2015PanchoEmisiune TV
Kill Cam2014Tyler (zvon)Film
Hawaii Five-02010Alfie TuckerEmisiune TV
Bucurie2009Joe Hart, Mike ChangEmisiune TV
Destul de neliniștitConnor PhoenixFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Dianna Agron și Samuel LarsenDianna Agron
    • Bucurie
      2009
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Bret Michaels și Pamela Anderson
Bret Michaels și Pamela Anderson
28 mai 2021 ... Bret Michaels și Pamela Anderson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Joss Mooney
Joss Mooney
28 mai 2021 ... Știri despre Joss Mooney, bârfe, fotografii despre Joss Mooney, biografie, lista de prietene a lui Joss Mooney 2016. Istoria relației. Lista de relații Joss Mooney. Istoria întâlnirilor Joss Mooney, 2021, 2020, lista relațiilor lui Joss Mooney.
Imagini uimitoare Google prin satelit ale unor locuri celebre din întreaga lume
Imagini uimitoare Google prin satelit ale unor locuri celebre din întreaga lume
Datorită Google Earth, putem afișa imagini satelitare uimitoare de aproape oriunde în lume. Aceste fotografii nu sunt doar impresionante din punct de vedere tehnic, ...
Cele mai bune nume de bebeluși care înseamnă o stea
Cele mai bune nume de bebeluși care înseamnă o stea
Fie că sunt fascinați de cosmos sau își doresc un copil cu o explozie dramatică, mulți viitori părinți caută nume care să însemne stea pentru nou-născuții lor.
Piotr Zieliński și Laura Słowiak
Piotr Zieliński și Laura Słowiak
28 mai 2021 ... Piotr Zieliński și Laura Słowiak fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Skyler Vallo
Skyler Vallo
28 mai 2021 ... Știri Skyler Vallo, bârfe, fotografii ale lui Skyler Vallo, biografie, lista prietenilor lui Skyler Vallo 2016. Istoria relației. Lista de relații Skyler Vallo. Istoria întâlnirilor Skyler Vallo, 2021, 2020, lista relațiilor Skyler Vallo.
Virtutea Mătăsii
Virtutea Mătăsii
28 mai 2021 ... Știri despre Ipek Erdem, bârfe, fotografii despre Ipek Erdem, biografie, lista prietenilor lui Ipek Erdem 2016. Istoricul relației. Lista de relații Ipek Erdem. Istoria întâlnirilor Ipek Erdem, 2021, 2020, lista relațiilor Ipek Erdem.