Principal Relații Sanaa lathan

Sanaa lathan

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Sanaa lathanLocul 708 -123Vârstă 49 ​​de ani Zodiac Fecioara Relații 9 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Conform înregistrărilor noastre, Sanaa Lathan este probabil singură.








Relații

Sanaa Lathan a fost logodită cu Steve Rifkind(2010 - 2011).



Sanaa Lathan a avut relații cu French Montana(2015 - 2016), Gibson Tyrese(2008 - 2014), Adawale Ogunleye(2007 - 2008), Terrell Owens(2006), Omar Epps(1999 - 2002)și Boris Kodjoe(1993).






Sanaa Lathan a avut o întâlnire cu Wesley Snipes.



Se spune că Sanaa Lathan s-ar fi legat de Denzel Washington.

Despre

Sanaa Lathan este o actriță americană de 49 de ani. Născută Sanaa McCoy Lathan la 19 septembrie 1971 în New York City, NY, este renumită pentru Love and Basketball. Semnul ei zodiacal este Fecioara.



Sanaa Lathan a participat la 3 meciuri de pe ecran, inclusiv Denzel Washington Ramas fara timp (2003), Martin Lawrence în Viaţă (1999)și Simon Baker în Ceva nou (2006).

Sanaa Lathan face parte din următoarele liste: actori de voce americani, oameni din New York și actori de scenă americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Sanaa Lathan! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Angajat11 an, 9 luni--
Întâlniri66 ani, 1 lună1 an, 11 luni10 luni, 5 zile
Întâlni1---
Zvonit1---
Total96 ani, 1 lună1 an, 5 luni10 luni, 5 zile

Detalii

NumeArtă
Al doilea prenumeMcCoy
Nume de fatăLathan
Numele complet la naștereSanaa McCoy Lathan
Nume alternativSanaa Lathan Denzel
Vârstă49 de ani
Zi de nastere19 septembrie 1971
Locul naşteriiNew York, NY
Înălţime5 '7' (170 cm)
Greutate130 kg (59 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalFecioara
SexualitateBisexual
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
LiceuCentrul Manhattan pentru Știință și Matematică
UniversitateUniversitatea din California, Berkeley, licențiată în limba engleză, Universitatea Yale, licențiată în dramă
Textul ocupațieiActriță, actor de voce
OcupaţieActriţă
Revendică faimaDragoste și baschet
Ani activi1996 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Parteneri ICM, John Carrabino Management
Bust (inci)32
Dimensiunea CupeiC
Talie (inch)27
Șolduri (inci)35
Dimensiunea hainelor4
Mărimea pantofului9
Site-uri oficialetwitter.com/justsanaa, www.facebook.com/SanaaLathan, www.nndb.com/people/585/000051432/
TatăStan Lathan (Producător)
MamăEleanor McCoy (actriță / dansatoare)
FratePas (fratele vitreg)
SoraAriel Lathan, Colette Lathan, Liliane Lathan, (sora vitregă) (Fiica tatălui Sanaa)
PrietenGabrielle Union, Nia Long, Christina Sibul
Persoane asociateChristina Sibul (co-producător)

Sanaa McCoy Lathan (n. 19 septembrie 1971) este o actriță americană. Ca actriță vocală, din 2009 până în 2013, a exprimat-o pe Donna Tubbs în The Cleveland Show și în toate aparițiile simultane și ulterioare ale Family Guy. A jucat în mai multe filme, inclusiv The Best Man (1999) și continuarea sa din 2013, The Best Man Holiday. Celelalte credite ale sale de film includ Love & Basketball (2000), Brown Sugar (2002), Alien vs. Predator (2004), Something New (2006), The Family That Preys (2008), Contagion (2011) și Now You See Me 2 (2016).

Mai multe despre Sanaa Lathan Mai puțin despre Sanaa Lathan

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
9Montana francezaRelaţieIul 2015Mai 201610 luni
8Steve RifkindRelaţieIulie 2009Aprilie 20111 an
7Gibson TyreseRelaţieOctombrie 2008Noiembrie 20146 ani
6Adawale OgunleyeRelaţieFebruarie 2007Septembrie 20081 an
5Terrell OwensRelaţie20062006-
4Omar EppsRelaţie1999Februarie 20023 ani
3Boris KodjoeRelaţie19931993-
DouăWesley SnipesÎntâlni -
1Denzel WashingtonÎntâlni R -
Montana franceza #9

Montana franceza

2015 - 2016

French Montana și Sanaa Lathan s-au separat în ...[vezi cuplul] Steve Rifkind #8

Steve Rifkind

2009 - 2011

Steve Rifkind și Sanaa Lathan s-au separat în A ...[vezi cuplul] Gibson Tyrese #7

Gibson Tyrese

2008 - 2014

Tyrese Gibson și Sanaa Lathan s-au separat în N ...[vezi cuplul] Adawale Ogunleye #6

Adawale Ogunleye

2007 - 2008

Adawale Ogunleye și Sanaa Lathan s-au separat ...[vezi cuplul] Terrell Owens #5

Terrell Owens

2006

Terrell Owens și Sanaa Lathan sunt separate ...[vezi cuplul] Omar Epps #4

Omar Epps

1999 - 2002

Sanaa Lathan și Omar Epps s-au separat în 2 martie ...[vezi cuplul] Boris Kodjoe #3

Boris Kodjoe

1993

Boris Kodjoe și Sanaa Lathan sunt separați ...[vezi cuplul] Wesley Snipes #Două

Wesley Snipes

Wesley Snipes și Sanaa Lathan sunt separate ...[vezi cuplul] Denzel Washington #1Zvon

Denzel Washington

Sanaa Lathan și Denzel Washington au fost zvonuri ...[vezi cuplul] #9

Montana franceza

2015 - 2016

French Montana și Sanaa Lathan au dat din iulie 2015 până în mai 2016.

Relație 10 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 59% vizualizați relația #8

Steve Rifkind

2009 - 2011

Steve Rifkind și Sanaa Lathan au fost logodiți timp de 1 an. S-au întâlnit timp de 7 luni după ce s-au reunit în iulie 2009. Au fost logodiți în februarie 2010, dar mai târziu s-au separat în aprilie 2011.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc100%Vârstă69%'> Compatibilitate 43% vizualizați relația #7

Gibson Tyrese

2008 - 2014

Tyrese Gibson și Sanaa Lathan au dat din iunie 2012 până în noiembrie 2014.

Relație 6 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 39% vizualizați relația #6

Adawale Ogunleye

2007 - 2008

Adawale Ogunleye și Sanaa Lathan au dat din martie 2007 până în septembrie 2008.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 3. 4% vizualizați relația #5

Terrell Owens

2006

Terrell Owens și Sanaa Lathan au datat în 2006.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc60%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația #4

Omar Epps

1999 - 2002

Sanaa Lathan și Omar Epps au datat din 1999 până în martie 2002.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc60%Înălţime55%Vârstă52%'> Compatibilitate 67% vizualizați relația #3

Boris Kodjoe

1993

Boris Kodjoe și Sanaa Lathan au datat în 1993.

MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc60%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 47% vizualizați relația #Două

Wesley Snipes

Wesley Snipes a avut o întâlnire cu Sanaa Lathan.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 71% vizualizați relația #1

Denzel Washington

(Zvon)

Se spune că Sanaa Lathan s-ar fi legat de Denzel Washington.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă13%'> Compatibilitate 47% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Sanaa lathan49 FecioaraActriţă
american
Montana franceza36 ScorpionulRapper
Marocan
Steve Rifkind59 peşteProducător muzical
american
Gibson Tyrese42 CapricornulActor
american
Adawale Ogunleye43 LeuFotbal american)
american
Terrell Owens47 SăgetătorFotbal american)
american
Omar Epps47 CancerActor
american
Boris Kodjoe48 peşteActor
austriac
Wesley Snipes58 LeuActor
american
Denzel Washington66 CapricornulActor
american

Galerie foto

Harley Quinn - Sanaa Lathan The Perfect Guy (2015) The Perfect Guy (2015) The Perfect Guy (2015) The Perfect Guy (2015) The Perfect Guy (2015) The Perfect Guy (2015) The Perfect Guy (2015) The Perfect Guy (2015) The Perfect Guy (2015) The Perfect Guy (2015) The Perfect Guy (2015)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Zona crepusculara2019Nina HarrisonEmisiune TV
Fiul Nativ2019Trudy ThomasFilm
Harley Quinn2019femeia PisicaEmisiune TV
Nappily Ever After2018violetFilm
Serie2018LisaEmisiune TV
American Assassin2017Irene KennedyFilm
Focuri trase2017Ashe AkinoEmisiune TV
Apropiindu-se de necunoscut2016Emily MaddoxFilm
Acum mă vezi 22016Director adjunct Natalie AustinFilm
Tipul perfect2015LeahFilm
Aventura2014Janelle WilsonEmisiune TV
Pocăinţă2013Maggie CarterFilm
The Best Man Holiday2013RobynFilm
Contagiune2011Aubrey CheeverFilm
Tilda2011Sasha LittFilm TV
Șefu2011Mona FredricksEmisiune TV
Pudra albastra2009DianaFilm
Lume minunata2009KhadiFilm
The Cleveland Show2009Donna TubbsEmisiune TV
Familia care pradă2008AndreaFilm
O stafide în soare2008Beneatha YoungerFilm TV
Ceva nou2006Kenya Denise McQueenFilm
AVP: Alien vs. Predator2004Alexa WoodsFilm
Ramas fara timp2003Ann Merai HarrisonFilm
Nip / Tuck2003Michelle LandauEmisiune TV
Zahar brun2002Sidney „Syd” ShawFilm
Dragoste și baschet2000Monica WrightFilm
Fumătorul2000RoxanneScurt-metraj
Fapte care dispar2000Zora BanksFilm TV
Somn în sos de fasole neagră1999NinaFilm
Viaţă1999MargaretăFilm
Cel mai bun barbat1999RobinFilm
Lemnul1999AliciaFilm
Familist1999Cântăreață de rezervă, Donna Tubbs, FangirlEmisiune TV
Lamă1998VanessaFilm
LateLine1998Briana GilliamEmisiune TV
Conduce1997Carolyn BrodyFilm
Miracol în pădure1997Tânăra LillyFilm TV
Construit să reziste1997DrăguţEmisiune TV
Moeshao mie nouă sute nouăzeci și șaseAbanosEmisiune TV
In casao mie noua sute nouazeci si cinciChareseEmisiune TV
NYPD Blue1993Shirley BarishEmisiune TV
Probleme de familie1989AllisonEmisiune TV
ÎnFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Denzel Washington și Sanaa LathanDenzel Washington
    • Ramas fara timp
      2003
    [vizualizare potrivire]
  • Martin Lawrence
    • Viaţă
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • Sanaa Lathan și Simon BakerSimon Baker
    • Ceva nou
      2006
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Mariana Ochoa și Patricio De La Pena
Mariana Ochoa și Patricio De La Pena
28 mai 2021 ... Mariana Ochoa și Patricio De La Pena fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Paul Arrouet
Paul Arrouet
28 mai 2021 ... Știri Paul Arrouet, bârfe, fotografii ale lui Paul Arrouet, biografie, lista iubitelor lui Paul Arrouet 2016. Istoria relației. Lista de relații Paul Arrouet. Istoria întâlnirilor lui Paul Arrouet, 2021, 2020, lista relațiilor lui Paul Arrouet.
El și-a gătit gâsca
El și-a gătit gâsca
28 mai 2021 ... He Cooked His Goose știri, bârfe, fotografii cu He Cooked His Goose, biografie, He Cooked His Goose lista de parteneri 2016. Istoria relației. El și-a gătit lista de relații Goose. He Cooked His Goose history, 2021, 2020, lista relațiilor He Cooked Goose His.
Megan Gale și Shaun Hampson
Megan Gale și Shaun Hampson
28 mai 2021 ... Megan Gale și Shaun Hampson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Gummy (cântăreață)
Gummy (cântăreață)
28 mai 2021 ... Știri despre Gummy (cântăreață), bârfe, fotografii despre Gummy (cântăreață), biografie, lista prietenilor Gummy (cântăreață) 2016. Istoria relației. Lista de relații Gummy (cântăreață). Istoria întâlnirilor Gummy (cântăreață), 2021, 2020, lista relațiilor Gummy (cântăreață).
Cele mai bune melodii Hillsong United
Cele mai bune melodii Hillsong United
Clasăm cele mai bune melodii Hillsong United din toate timpurile. Trupa de cult australian a lansat nenumărate melodii creștine celebre de-a lungul timpului.
Ramona Milan
Ramona Milan
28 mai 2021 ... Știri despre Ramona Milano, bârfe, fotografii despre Ramona Milano, biografie, lista prietenilor Ramona Milano 2016. Istoria relației. Lista de relații Ramona Milano. Istoria întâlnirilor Ramona Milano, 2021, 2020, lista relațiilor Ramona Milano.