Principal Relații Sarah Paulson

Sarah Paulson

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Sarah Paulson ÎntâlniriRang 1444 -115Vârsta 46 de ani Zodiac Săgetător Relații 3 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Sarah Paulson și Holland TaylorHolland Taylor a început să se întâlnească cu Sarah Paulson în iunie 2015. vizualizați relația

Relații

Sarah Paulson a avut relații cu Cherry Jones(2004 - 2009)și Amanda Peet.








Despre

Sarah Paulson este o actriță americană de 46 de ani. Născută Sarah Catharine Paulson la 17 decembrie 1974 în Tampa, Florida, SUA, este renumită pentru Down with Love, American Horror Story. Semnul ei zodiacal este Săgetător.



Sarah Paulson a participat la 8 meciuri de pe ecran, inclusiv Evan Peters poveste de groaza americana (2011), Eric Mabius în O nuntă de Crăciun (2006), Gabriel Macht în Spiritul (2008), Hugh Dancy în Martha Marcy May Marlene (2011)și Stephen Shellen în Lege si ordine (1990).






Sarah Paulson face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și democrați din California.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul despre Sarah Paulson! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri35 ani, 11 luni3 ani, 8 luni5 ani
Total35 ani, 11 luni3 ani, 8 luni5 ani

Detalii

NumeSarah
Al doilea prenumeCatharine
Nume de fatăPaulson
Numele complet la naștereSarah Catharine Paulson
Vârstă46 de ani
Zi de nastere17 decembrie 1974
Locul naşteriiTampa, Florida, SUA
Înălţime5 '6' (168 cm)
Greutate120 kg (54 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - deschis
Culoarea păruluiBlond vopsit
Semn zodiacalSăgetător
SexualitateLesbiene
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul pentru Arte Performante, New York, NY
UniversitateAcademia Americană de Arte Dramatice, New York
Textul ocupațieiActriţă
OcupaţieActriţă
Revendică faimaDown with Love, American Horror Story
Ani activi1994 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Kipperman Management Ltd.
Bust (inci)3. 4
Dimensiunea CupeiB
Talie (inch)24
Șolduri (inci)3. 4
Mărimea pantofului8
Site-uri oficialewww.nndb.com/people/845/000110515/, twitter.com/mssarahpaulson, instagram.com/mssarah__paulson, sarah-paulson.net/
SoraRachel Paulson (scriitoare)
Culorile preferateNegru

Sarah Catharine Paulson (născută la 17 decembrie 1974) este o actriță americană. Ea a primit mai multe premii, inclusiv un Premiu Emmy Primetime și un Glob de Aur. În 2017, revista Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume.



Mai multe despre Sarah Paulson Mai puțin despre Sarah Paulson

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3Holland TaylorRelaţieIunie 2015prezent5 ani
DouăCherry JonesRelaţie200420095 ani
1Amanda PeetRelaţie R -
Holland Taylor #3

Holland Taylor

2015

Holland Taylor a început să se întâlnească cu Sarah Paulson sau ...[vezi cuplul] Cherry Jones #Două

Cherry Jones

2004 - 2009

Cherry Jones și Sarah Paulson sunt separate ...[vezi cuplul] Amanda Peet #1Zvon

Amanda Peet

Se zvonea că Sarah Paulson și Amanda Peet ...[vezi cuplul] #3

Holland Taylor

2015

Holland Taylor și Sarah Paulson se întâlnesc din iunie 2015.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 19% vizualizați relația #Două

Cherry Jones

2004 - 2009

Cherry Jones și Sarah Paulson au avut o relație între 2004 și 2009.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime37%Vârstă1%'> Compatibilitate Patru cinci% vizualizați relația #1

Amanda Peet

(Zvon)

Se zvonește că Sarah Paulson s-ar fi legat de Amanda Peet.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate Patru cinci% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Sarah Paulson46 SăgetătorActriţă
american
Holland Taylor78 CapricornulActriţă
american
Cherry Jones64 ScorpionulActriţă
american
Amanda Peet49 CapricornulActriţă
american

Galerie foto

Sarah Paulson - cumpărături în Los Angeles Sarah Paulson - cumpărături în Los Angeles Sarah Paulson - cumpărături în Los Angeles Sarah Paulson - cumpărături în Los Angeles Sarah Paulson - cumpărături în Los Angeles Sarah Paulson - cumpărături în Los Angeles Sarah Paulson - cumpărături în Los Angeles Sarah Paulson - cumpărături în Los Angeles Sarah Paulson - cumpărături în Los Angeles Sarah Paulson - cumpărături în Los Angeles Sarah Paulson - cumpărături în Los Angeles Sarah Paulson - cumpărături în Los Angeles

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Ratched2020Asistenta Mildred RatchedEmisiune TV
Alerga2020Diane ShermanFilm
Doamna America2020Alice MacrayEmisiune TV
James and the Giant Peach with Taika and Friends2020Old Green GrasshopperEmisiune TV
Gărgăritul2019XandraFilm
Sticlă2019Dr. Ellie StapleFilm
Abominabil2019Dr. Zara (voce)Film
Cutia de păsări2018JessicaFilm
Ocean's Eight2018TammyFilm
Feud2017Geraldine PageEmisiune TV
Rebel in the Rye2017Dorothy OldingFilm
Bara2017Tony BradleeFilm
American Crime Story2016Linda Tripp, Marcia ClarkEmisiune TV
Blue Jay2016AmandaFilm
Carol2015Abby GerhardFilm
Alergatorul2015Kate HaberFilm
12 ani un sclav2013Stăpâna EppsFilm
#twitterkills2013Sarah PendersenScurt-metraj
Fairhaven2012KateFilm
Schimbarea jocului2012Nicolle WallaceFilm TV
In momentul de fata2012SarahFilm
Noroi2012Mary LeeFilm
Albastru2012LaviniaEmisiune TV
Martha Marcy May Marlene2011LucyFilm
Revelion2011Grace Schwab (segmentul „Maternity Ward”)Film
poveste de groaza americana2011Bette Tattler, Dot Tattler, Lana WintersEmisiune TV
Proiect Kari Lizer fără titlu2011Mary LeahyFilm TV
Program dupa scoala2010FemeieScurt-metraj
Crăciunul din noiembrie2010Beth MarksFilm TV
Cupidon2009Claire McCraeEmisiune TV
Al cui câine este oricum?2009EmmaScurt-metraj
Spiritul2008ÎmpotrivaFilm
Destul de chipes2008Corky FrommeFilm TV
Iubire de catelus2008EmmaEmisiune TV
Excavatoare2006JulieFilm
Griffin și Phoenix2006PeriFilm
O nuntă de Crăciun2006EmilyFilm TV
Studio 60 pe Sunset Strip2006Harriet HayesEmisiune TV
Seninătate2005Dr. CaronFilm
Înotători2005MerrillFilm
Notorious Bettie Page2005Bunny YeagerFilm
Anatomia lui Grey2005Dr. Ellis GrayEmisiune TV
Lemn uscat2004Domnișoară IsringhausenEmisiune TV
Neveste disperate2004Lydia LindquistEmisiune TV
Da-ul.2004Șef Dep. Dist. Atty. Lisa PattersonEmisiune TV
Jos cu Iubirea2003Vikki HillerFilm
Nip / Tuck2003Agatha RippEmisiune TV
Gândac2002IeriFilm
Calea spre război2002Luci Baines JohnsonFilm TV
Act de credinta2002Faith WardwellEmisiune TV
Ce vor femeile2000AnnieFilm
Metropolă2000AudreyFilm TV
Reținut1999MariaFilm
Cealaltă soră1999HeatherFilm
Familist1999Femeie costumată, Marcia Clark, Sarah PaulsonEmisiune TV
Jack și Jill1999Elisa CronkiteEmisiune TV
Legea și ordinea: Unitatea specială pentru victime1999Anne GilletteEmisiune TV
Drumul lung spre casă1998Leanne BossertFilm TV
Viata reala1998LucyEmisiune TV
Levitație1997Acey RawlinFilm
Cracker: Mind Over Murder1997JaniceEmisiune TV
Shaughnessyo mie nouă sute nouăzeci și șaseFilm TV
Prieteni în sfârșito mie noua sute nouazeci si cinciDiana - 21 de aniFilm TV
gotic americano mie noua sute nouazeci si cinciTemplul MerlynEmisiune TV
Atins de un Înger1994ZoeEmisiune TV
Lege si ordine1990Maggie ConnerEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Evan Peters și Sarah PaulsonEvan Peters
    • poveste de groaza americana
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Sarah Paulson și Eric MabiusEric Mabius
    • O nuntă de Crăciun
      2006
    [vizualizare potrivire]
  • Sarah Paulson și Gabriel MachtGabriel Macht
    • Spiritul
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Sarah Paulson și Hugh DancyHugh Dancy
    • Martha Marcy May Marlene
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Stephen Shellen
    • Lege si ordine
      1990
    [vizualizare potrivire]
  • Sarah Paulson și Tom HanksTom Hanks
    • Bara
      2017
    [vizualizare potrivire]
  • Tracy Reiner
    • Cealaltă soră
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • Pentru Schweiger și Sarah PaulsonPentru Schweiger
    • Revelion
      2011
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Donnie Wahlberg
Donnie Wahlberg
28 mai 2021 ... Știri despre Donnie Wahlberg, bârfe, fotografii ale lui Donnie Wahlberg, biografie, lista iubitelor lui Donnie Wahlberg 2016. Istoria relației. Lista de relații Donnie Wahlberg. Istoria întâlnirilor Donnie Wahlberg, 2021, 2020, lista relațiilor Donnie Wahlberg.
Linda Evans
Linda Evans
28 mai 2021 ... Știri despre Linda Evans, bârfe, fotografii despre Linda Evans, biografie, lista prietenilor Linda Evans 2016. Istoria relației. Lista de relații Linda Evans. Istoria întâlnirilor Linda Evans, 2021, 2020, lista relațiilor Linda Evans.
Nur Fettahoglu
Nur Fettahoglu
28 mai 2021 ... Știri Nur Fettahoglu, bârfe, fotografii ale lui Nur Fettahoglu, biografie, lista prietenilor Nur Fettahoglu 2016. Istoria relației. Lista de relații Nur Fettahoglu. Istoria întâlnirilor Nur Fettahoglu, 2021, 2020, lista relațiilor Nur Fettahoglu.
Anders Svensson și Emma Johansson
Anders Svensson și Emma Johansson
28 mai 2021 ... Anders Svensson și Emma Johansson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Cum o descrii corect pe Buffy the Vampire Slayer? Pe de o parte, este un serial de groază pentru adolescenți despre o fată cu abilități supranaturale; pe de altă parte, ...
Kristi Kaufmann
Kristi Kaufmann
28 mai 2021 ... Știri despre Kristi Kaufmann, bârfe, fotografii ale lui Kristi Kaufmann, biografie, lista prietenilor lui Kristi Kaufmann 2016. Istoria relației. Lista de relații Kristi Kaufmann. Istoria întâlnirilor cu Kristi Kaufmann, 2021, 2020, lista relațiilor cu Kristi Kaufmann.
Nikki Baker
Nikki Baker
28 mai 2021 ... Știri despre Nikki Baker, bârfe, fotografii ale lui Nikki Baker, biografie, lista prietenilor lui Nikki Baker 2016. Istoria relației. Lista de relații Nikki Baker. Istoria întâlnirilor Nikki Baker, 2021, 2020, lista relațiilor Nikki Baker.