Principal Relații Sergio Sanchez

Sergio Sanchez

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Sergio SanchezZodiac Fecioara Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Sergio Sánchez este probabil singur.








Relații

Sergio Sánchez a fost căsătorit anterior Isaura Espinoza .



A contribui

Ajută-ne să ne construim profilul lui Sergio Sánchez! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.






Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit1---
Total1--

Detalii

NumeSergio
Numele de familieSanchez
Numele complet la naștereLuis Sergio Sánchez López
Nume alternativSergio Sánchez, Luis Sergio Sánchez López
Decedat16 septembrie 2004
Locul decesuluiMexico City, Mexic
Cauza mortiiCancer la stomac
Semn zodiacalFecioara
Naţionalitatemexican
OcupaţieActor
Mai multe despre Sergio Sánchez Mai puțin despre Sergio Sánchez

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1 Isaura Espinoza Căsătorit16 septembrie 200416 septembrie 2004-
Isaura Espinoza #1

Isaura Espinoza

2004

...[vezi cuplul] #1

Isaura Espinoza

2004

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%'> Compatibilitate 5% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Sergio Sanchez - FecioaraActor
mexican
Isaura Espinoza 64 FecioaraActriţă
mexican

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Dragostea mea, păcatul meu2004Dr. Salvador Bravo (1 episod, 2004)Emisiune TV
Fata ... iubita mea2003Locotenentul Ibanez (1 episod, 2003)Emisiune TV
Viața ucide2002Luciano GallardoFilm
Clasa 4062002Lic. Arturo GalvánEmisiune TV
Celălalt2002Saltier Orozco (3 episoade, 2002)Emisiune TV
Crăciun fără sfârșit2001AlbertoEmisiune TV
Pentru un sărut2000Miguel Ángel Bouvier (1 episod, 2000)Emisiune TV
Prima iubire2000(episoade necunoscute)Emisiune TV
DKDA: Visele tinereții1999Sergio (2 episoade, 2000)Emisiune TV
Nu te voi uita niciodată1999AnselmoEmisiune TV
Pentru dragostea ta1999Don Eliseo Cifuentes (1 episod, 1999)Emisiune TV
Camila1998LeoncioEmisiune TV
Fara tine1997AmadeoEmisiune TV
Torța aprinsăo mie nouă sute nouăzeci și șaseJacinto de Muñiz (1 episod, 1996)Emisiune TV
Binecuvântată minciunăo mie nouă sute nouăzeci și șaseEdgardoEmisiune TV
Sub aceeași fațăo mie noua sute nouazeci si cinciHectorEmisiune TV
Porumbelo mie noua sute nouazeci si cinciEmisiune TV
Zborul Vulturului1994José Ives Limantour (1 episod, 1994)Emisiune TV
Dincolo de pod1994Vicente (episoade necunoscute)Emisiune TV
Viață furată1991PhilipEmisiune TV
Asasinul1990Securitatea agenției nr. 2Film
Beverly Hills, 902101990Reporter # 2 2 episoade, 1993Emisiune TV
Cenușă și diamante1990Manuel (1990)Emisiune TV
Zorile Roșii1989Băiatul 2Film
O față în trecutul meu1989Ringo (1990)Emisiune TV
Drogați1988Tony (ca Sergio Sanchez)Film
Două vieți1988(1988)Emisiune TV
Răpirea lui Lola1986Film
Părintele Gallo1986GasparEmisiune TV
Femeie, cazuri din viața reală19858 episoade, 1995-2003Emisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Pharrell Williams și Vashtie Kola
Pharrell Williams și Vashtie Kola
28 mai 2021 ... Pharrell Williams și Vashtie Kola fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
10 filme și emisiuni TV pe care nu le-ai știut niciodată că Julia Stiles este acolo
10 filme și emisiuni TV pe care nu le-ai știut niciodată că Julia Stiles este acolo
În timp ce toată lumea cunoaște cele mai bune filme Julia Stiles, mulți nu știu că ea apare de fapt în multe alte filme și emisiuni TV. Se pare că mai sunt multe de făcut ...
Distribuția generală a facultății pentru actori / actrițe
Distribuția generală a facultății pentru actori / actrițe
Lista de distribuție a Facultății, în ordine alfabetică cu fotografii, dacă este disponibilă. Această listă cu Actorii Facultății include toate actrițele Facultății și toți ceilalți ...
Cele mai bune filme Lindsay Lohan
Cele mai bune filme Lindsay Lohan
Lista celor mai bune filme Lindsay Lohan, apreciate de la cel mai bun la cel mai rău. Fanii filmelor s-au îndrăgostit de remake-ul din 1998 al The ...
Felix O. Adlon
Felix O. Adlon
28 mai 2021 ... Știri Felix O. Adlon, bârfe, fotografii ale lui Felix O. Adlon, biografie, lista iubitelor lui Felix O. Adlon 2016. Istoria relației. Lista de relații Felix O. Adlon. Istoria întâlnirilor Felix O. Adlon, 2021, 2020, lista relațiilor Felix O. Adlon.
Andy Griffith Show Cast List
Andy Griffith Show Cast List
Lista de distribuție Andy Griffith Show, inclusiv fotografii ale actorilor, dacă este disponibilă. Această listă include toți actorii principali ai spectacolului Andy Griffith și ...
Karis Paige Bryant
Karis Paige Bryant
28 mai 2021 ... Știri despre Karis Paige Bryant, bârfe, fotografii ale lui Karis Paige Bryant, biografie, lista prietenilor lui Karis Paige Bryant 2016. Istoria relației. Lista de relații Karis Paige Bryant. Istoria întâlnirilor Karis Paige Bryant, 2021, 2020, lista relațiilor Karis Paige Bryant.