Principal Relații Shawn Andrews

Shawn Andrews

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Shawn Andrews SingurVârstă 49 ​​de ani Zodiac Balanță Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Shawn Andrews este în prezent singur.








Relații

Shawn Andrews a fost căsătorit anterior cu Milla Jovovich(1993 - 1992).



Despre

Shawn Andrews este un actor american în vârstă de 49 de ani. Născut Shawn Andrew Milgroom la 15 octombrie 1971 în Littleton, Massachusetts, este renumit pentru rolul lui Pickford în filmul Dazed and Confused. Semnul său zodiacal este Balanță.






Shawn Andrews a participat la 2 meciuri de pe ecran, inclusiv Kelly Baugher Ultima benzinărie (2014)și Milla Jovovich în Amețit și confuz (1993).



Shawn Andrews este membru al următoarelor liste: actori de film americani, actori din Massachusetts și actor de film american, cioburi de naștere din anii 1970.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Shawn Andrews! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit14 luni, 27 zile--
Total14 luni, 27 zile--

Detalii

NumeShawn
Numele de familieAndrews
Numele complet la naștereShawn Andrew Milgroom
Vârstă49 de ani
Zi de nastere15 octombrie 1971
Locul naşteriiLittleton, Massachusetts
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalBalanță
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
UniversitateAcademia Americană de Arte Dramatice, Pasadena, California
Textul ocupațieiActor, producător
OcupaţieActor
Revendică faimaa jucat Pickford în filmul Amețit și confuz
Ani activi1993 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Evolution Entertainment, Inc.

Shawn Andrews (n. 15 octombrie 1971) este un actor american. Este cunoscut mai ales pentru rolul său de Kevin Pickford în filmul lui Richard Linklater din 1993, Dazed and Confused.

Mai multe despre Shawn Andrews Mai puțin despre Shawn Andrews

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Mile JovovichCăsătoritIulie 199225 noiembrie 19924 luni
Mile Jovovich #1

Mile Jovovich

1992

Shawn Andrews și Milla Jovovich au divorțat ...[vezi cuplul] #1

Mile Jovovich

1992

Shawn Andrews și Milla Jovovich au fost căsătoriți timp de 10 luni. S-au întâlnit timp de 1 an după ce s-au reunit în iulie 1992 și s-au căsătorit pe 2 octombrie 1993. 10 luni mai târziu au divorțat în decembrie 1993.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Vârstă72%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Shawn Andrews 49 BalanțăActor
american
Mile JovovichPatru cinci SăgetătorActriţă
american

Galerie foto

Milla Jovovich și Shawn Andrews Milla Jovovich și Shawn Andrews Milla Jovovich și Shawn Andrews Milla Jovovich și Shawn Andrews Milla Jovovich și Shawn Andrews Milla Jovovich și Shawn Andrews Milla Jovovich și Shawn Andrews Shawn Andrews În Dazed And Confused (1992). Milla Jovovich, Rory Cochrane și Shawn Andrews în Dazed And Confused (1992). Fix (2008) Fix (2008) Fix (2008)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Micul meu Hollywood2012ReverendFilm
Remediați2008LeuFilm
Îngrijitorul2008VinnieFilm
Orașul Big Heart2008Frank PolowskiFilm
Orașul fantomelor2002RobbieFilm
După Potop2001SimonFilm
Orele mici1997JerryFilm
Insomnii1997Film
Amețit și confuz1993PickfordFilm

Meciuri pe ecran

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal