Principal Relații Shemar Moore

Shemar Moore

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Shemar Moore SingurRang 127 37Vârsta 51 de ani Zodiac Berbec Relații 15 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Shemar Moore este în prezent single.








Relații

Shemar Moore a avut relații cu Anabelle Acosta(2018 - 2019), Shawna Gordon(2014 - 2015), Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)(2014), Lauriane Gilliéron(2007), Kimberly Elise(2004 - 2005), Ashley Scott(2002 - 2003), Sharlene Royer(2000), Halle Berry(1996 - 1998), Lela Rochon(o mie nouă sute nouăzeci și șase), Toni Braxton(1994 - 1995)și Vivica A. Fox.



Shemar Moore a avut întâlniri cu Victoria Rowell(2006), Gabrielle Richens(2006), Nia Long și Bobbie Phillips(1993 - 1994).






Despre

Shemar Moore este un actor american de 51 de ani. Născut Shemar Franklin Moore la 20 aprilie 1970 în Oakland, California, Statele Unite, este renumit pentru The Young and the Restless. Semnul său zodiacal este Berbec.



Shemar Moore a participat la 8 meciuri de pe ecran, printre care Alexia Robinson Tanar si nelinistit (1973), Jennifer Gatti în Tanar si nelinistit (1973), Kimberly Elise în Jurnalul unei femei negre nebune (2005), Michelle Stafford în Tanar si nelinistit (1973)și Michelle Thomas în Tanar si nelinistit (1973).

Shemar Moore face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori din California și actori de televiziune americani.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Shemar Moore! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniriunsprezece1 an, 8 luni7 luni, 3 zile1 lună, 1 zi
Întâlni41 an3 luni, 1 zi-
Totalcincisprezece1 an, 8 luni6 luni1 lună, 1 zi

Detalii

NumeShemar
Al doilea prenumeFranklin
Numele de familieMoore
Numele complet la naștereShemar Franklin Moore
Nume alternativShemar Franklin Moore
Vârstă51 de ani
Zi de nastere20 aprilie 1970
Locul naşteriiOakland, California, Statele Unite
Înălţime6 '1' (185 cm)
Greutate195 kg (88 kg)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalBerbec
SexualitateDrept
ReligieNăscut din nou creștin
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Henry M. Gunn din Palo Alto, California: Clasa 1988
UniversitateUniversitatea Santa Clara, SUA
Textul ocupațieiActor, model, regizor
OcupaţieActor
Revendică faimaTanar si nelinistit
Ani activi1994 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Managementul modelului ADN (New York City), artiști inovatori (L.A.)
Aprobarea mărcii(2003) Reclama TV: Old Navy
Mărimea pantofului12
Site-uri oficialewww.dnamodels.com/celebrity/shemar-moore/portfolio#/page/1, shemarmoore.com/, twitter.com/shemarmoore, www.facebook.com/shemarmoore, instagram.com/shemarfmoore, www.nndb.com/ oameni / 001/000103689 /

Shemar Franklin Moore (n. 20 aprilie 1970) este un actor american și fost model de modă. Rolurile sale notabile sunt cele ale lui Malcolm Winters în The Young and the Restless din 1994 până în 2005, Derek Morgan în CBS's Criminal Minds din 2005 până în 2016 și ca a treia gazdă permanentă a Soul Train din 1999 până în 2003. Din 2002 până în 2003 a fost un obișnuit în seria de televiziune Birds of Prey. În 2017, a devenit liderul serialului de televiziune S.W.A.T. Moore a câștigat opt ​​NAACP Image Awards și 2000 Daytime Emmy Award pentru rolul principal în rol secundar într-un serial dramatic pentru rolul său din The Young and the Restless. De asemenea, a fost nominalizat la premiul People's Choice Award pentru rolul său din Criminal Minds.

Mai multe despre Shemar Moore Mai puțin despre Shemar Moore

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
cincisprezeceAnabelle AcostaRelaţieIanuarie 2018Ianuarie 20191 an
14Shawna GordonRelaţie201420151 an
13Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)Relaţie20142014-
12Lauriane GilliéronRelaţie20072007-
unsprezeceVictoria RowellÎntâlni20062006-
10Gabrielle RichensÎntâlni20062006-
9Kimberly EliseRelaţieIulie 2004Octombrie 20051 an
8Ashley ScottRelaţieOctombrie 2002Septembrie 200311 luni
7Sharlene RoyerRelaţie20002000-
6Nia LongÎntâlni -
5Halle BerryRelaţieIunie 1996Februarie 19981 an
4Lela RochonRelaţieMai 1996Iunie 19961 lună
3Toni BraxtonRelaţieNoiembrie 1994Mai 19956 luni
DouăBobbie PhillipsÎntâlni199319941 an
1Vivica A. FoxNecunoscut -
Anabelle Acosta #cincisprezece

Anabelle Acosta

2018 - 2019

Anabelle Acosta și Shemar Moore sunt separate ...[vezi cuplul] Shawna Gordon #14

Shawna Gordon

2014 - 2015

Shawna Gordon și Shemar Moore sunt separați ...[vezi cuplul] Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) #13

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)

2014

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) și Shemar Moore ...[vezi cuplul] Lauriane Gilliéron #12

Lauriane Gilliéron

2007

Lauriane Gilliéron și Shemar Moore sunt separate ...[vezi cuplul] Victoria Rowell #unsprezece

Victoria Rowell

2006

Victoria Rowell și Shemar Moore sunt separate ...[vezi cuplul] Gabrielle Richens #10

Gabrielle Richens

2006

Gabrielle Richens și Shemar Moore sunt separate ...[vezi cuplul] Kimberly Elise #9

Kimberly Elise

2004 - 2005

Kimberly Elise și Shemar Moore s-au separat în ...[vezi cuplul] Ashley Scott #8

Ashley Scott

2002 - 2003

Shemar Moore și Ashley Scott s-au separat în Se ...[vezi cuplul] Sharlene Royer #7

Sharlene Royer

2000

Sharlene Royer și Shemar Moore sunt separate ...[vezi cuplul] Nia Long #6

Nia Long

Shemar Moore și Nia Long erau într-o relație ...[vezi cuplul] Halle Berry #5

Halle Berry

1996 - 1998

Shemar Moore și Halle Berry sunt separate ...[vezi cuplul] Lela Rochon #4

Lela Rochon

o mie nouă sute nouăzeci și șase

Lela Rochon și Shemar Moore sunt separate ...[vezi cuplul] Toni Braxton #3

Toni Braxton

1994 - 1995

Toni Braxton și Shemar Moore s-au separat în Ma ...[vezi cuplul] Bobbie Phillips #Două

Bobbie Phillips

1993 - 1994

Bobbie Phillips și Shemar Moore s-au separat în ...[vezi cuplul] Vivica A. Fox #1

Vivica A. Fox

Vivica A. Fox și Shemar Moore au fost într-o relație ...[vezi cuplul] #cincisprezece

Anabelle Acosta

2018 - 2019

Anabelle Acosta și Shemar Moore au avut o relație din ianuarie 2018 până în ianuarie 2019.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă13%'> Compatibilitate 62% vizualizați relația #14

Shawna Gordon

2014 - 2015

Shawna Gordon și Shemar Moore au avut o relație din 2014 până în 2015.

angus mclaren și phoebe tonkin
Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 24% vizualizați relația #13

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)

2014

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) și Shemar Moore au avut o relație din 2014 până în 2014.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc1%Vârstă1%'> Compatibilitate 16% vizualizați relația #12

Lauriane Gilliéron

2007

Lauriane Gilliéron și Shemar Moore s-au întâlnit în 2007.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 74% vizualizați relația #unsprezece

Victoria Rowell

2006

Victoria Rowell și Shemar Moore au avut o întâlnire în 2006.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 3. 4% vizualizați relația #10

Gabrielle Richens

2006

Gabrielle Richens și Shemar Moore au avut o întâlnire în 2006.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă72%'> Compatibilitate 67% vizualizați relația #9

Kimberly Elise

2004 - 2005

Kimberly Elise și Shemar Moore au datat din august până în octombrie 2005.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #8

Ashley Scott

2002 - 2003

Shemar Moore și Ashley Scott au datat din octombrie 2002 până în septembrie 2003.

Relație 11 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 41% vizualizați relația #7

Sharlene Royer

2000

Sharlene Royer și Shemar Moore au avut o relație între 2000 și 2000.

MăsuraRezultatÎnălţime73%'> Compatibilitate 18% vizualizați relația #6

Nia Long

Shemar Moore și Nia Long au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă98%'> Compatibilitate 62% vizualizați relația #5

Halle Berry

1996 - 1998

Shemar Moore și Halle Berry au datat din 1997 până în februarie 1998.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #4

Lela Rochon

o mie nouă sute nouăzeci și șase

Lela Rochon și Shemar Moore au avut o relație din mai 1996 până în iunie 1996.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 39% vizualizați relația #3

Toni Braxton

1994 - 1995

Toni Braxton și Shemar Moore au datat din noiembrie 1994 până în mai 1995.

Relație 6 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime91%Vârstă52%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația #Două

Bobbie Phillips

1993 - 1994

Bobbie Phillips și Shemar Moore au avut o întâlnire în 1993.

jay ryan și kristin kreuk s-au căsătorit
Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 79% vizualizați relația #1

Vivica A. Fox

Vivica A. Fox și Shemar Moore au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 44% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Shemar Moore51 BerbecActor
american
Anabelle Acosta3. 4 peşteActriţă
american
Shawna Gordon31 CapricornulFotbal
american
Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)28 peştePersonalitate
american
Lauriane Gilliéron36 LeuModel
elvețian
Victoria Rowell62 TaurulActriţă
american
Gabrielle Richens46 FecioaraModel (Adult / Glamour)
britanic
Kimberly Elise54 BerbecActriţă
american
Ashley Scott43 CancerActriţă
american
Sharlene Royer- Actriţă
canadian
Nia Longcincizeci ScorpionulActriţă
american
Halle Berry54 LeuActriţă
american
Lela Rochon57 BerbecActriţă
american
Toni Braxton53 BalanțăCântăreaţă
american
Bobbie Phillips49 VărsătorActriţă
american
Vivica A. Fox56 LeuActriţă
american
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Galerie foto

Shemar Moore și Halle Berry la a 54-a ediție a premiilor Globul de Aur (1997) Shemar Moore și Halle Berry la a 54-a ediție a premiilor Globul de Aur (1997) Shemar Moore și Halle Berry la a 54-a ediție a premiilor Globul de Aur (1997) Shemar Moore și Sharlene Royer Shemar Moore și Lela Rochon Shemar Moore și Lela Rochon Shemar Moore și Lela Rochon Shemar Moore și Victoria Rowell Shemar Moore și Ashley Scott Shemar Moore și Ashley Scott Shemar Moore și Ashley Scott Shemar Moore și Ashley Scott

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Domnia Supermenilor2019Cyborg (voce)Film
S.W.A.T.2017Daniel 'Hondo' HarrelsonEmisiune TV
Bounce Back2016Matthew TaylorFilm
Kill Me, Deadly2015Bill the Piano PlayerFilm
Jurnalul unei femei negre nebune2005OrlandoFilm
Minti criminale2005Derek MorganEmisiune TV
Umplutorul scaunului2004TrentFilm
Erori reversibile2004Collins FarwellFilm TV
Mai verde2004Ricky JohnsonFilm
Nikki și Nora2004ȘiFilm TV
Urmărind-o pe Alice2003Film TV
Păsări răpitoare2002Jesse ReeseEmisiune TV
Jumi Juma2002Iubire de paceEmisiune TV
Frații2001Terry WhiteFilm
Cum să te căsătorești cu un miliardar: o poveste de Crăciun2000Jason HuntFilm TV
Box Marley2000Film
Celebritate2000ZekeFilm TV
Unt1998Freddy RolandFilm
Familia Mamei Flora1998Lincoln FlemingEmisiune TV
Pentru dragostea ta1998Dakota CollinsEmisiune TV
Hav Plenty1997ChrisFilm
Arli $$o mie nouă sute nouăzeci și șaseSammy StiltonEmisiune TV
Malcolm și Eddieo mie nouă sute nouăzeci și șaseMultumescEmisiune TV
Moeshao mie nouă sute nouăzeci și șaseEarl ThomasEmisiune TV
Emisiunea Jamie Foxxo mie nouă sute nouăzeci și șaseElisterEmisiune TV
Chicago Hope1994Bobby BarrettEmisiune TV
Locuind singur1993Jon marcEmisiune TV
Bonica1993Shemar MooreEmisiune TV
Tanar si nelinistit1973Malcolm WintersEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Alexia Robinson
    • Tanar si nelinistit
      1973
    [vizualizare potrivire]
  • Jennifer Gatti
    • Tanar si nelinistit
      1973
    [vizualizare potrivire]
  • Shemar Moore și Kimberly EliseKimberly Elise
    • Jurnalul unei femei negre nebune
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Michelle Stafford
    • Tanar si nelinistit
      1973
    [vizualizare potrivire]
  • Michelle Thomas
    • Tanar si nelinistit
      1973
    [vizualizare potrivire]
  • Siena Goines
    • Tanar si nelinistit
      1973
    [vizualizare potrivire]
  • Shemar Moore și Victoria RowellVictoria Rowell
    • Tanar si nelinistit
      1973
    [vizualizare potrivire]
  • Tonya Williams
    • Tanar si nelinistit
      1973
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal