Principal Întâlniri Silvia Mariscal

Silvia Mariscal

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Silvia MariscalVârsta 74 de ani Zodiac Fecioara

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Silvia Mariscal este probabil singură.








Relații

Nu avem înregistrări despre relațiile din trecut pentru Silvia Mariscal.



Despre

Silvia Mariscal este o actriță mexicană în vârstă de 74 de ani. Născută Silvia Ramírez Aguilar la 13 septembrie 1946 în Mexico City, Distrito Federal, Mexic, este renumită pentru Amorcito Corazón (2011). Semnul ei zodiacal este Fecioara.






cati ani are aj johnson

Silvia Mariscal este membră a următoarelor liste: nașteri din 1946, Oameni din Mexico City și actori mexicani.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Silvia Mariscal! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Detalii

NumeSilvia
Numele de familieMareșal
Numele complet la naștereSilvia Ramirez Aguilar
Zi de nastere13 septembrie 1946
Locul naşteriiMexico City, Distrito Federal, Mexic
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiVopsit roșu
Semn zodiacalFecioara
Etniealb
Naţionalitatemexican
Textul ocupațieiActriţă
OcupaţieActriţă
Revendică faimaAmorcito Corazón (2011)
Ani activi1971-prezent
Site-uri oficialetwitter.com/mirezra?lang=ro

Silvia Mariscal (născută Silvia Ramírez Aguilar la 28 aprilie 1946 în Mexico City, Mexic) este o actriță mexicană. A apărut în filmul mexican Nora's Will din 2008.



talia shire și sylvester stallone
Mai multe despre Silvia Mariscal Mai puțin despre Silvia Mariscal

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Ringo, lupta vieții sale2019Teresa RojasEmisiune TV
Clar2019MatildeEmisiune TV
Moștenirea mea iubită2019Miss IrlandaEmisiune TV
Memorie2018MamiFilm
José José: Prințul Cântecului2018doamna RosaEmisiune TV
Hotelul secretelor2016ElisaEmisiune TV
Copacii mor în picioare2015.bunicaFilm
Malquerida2014Elena BenaventeEmisiune TV
Că te iubesc te iubesc2013UșoarăEmisiune TV
Cum se spune2011MercedesEmisiune TV
Inima dulce2011Sara de CorderoEmisiune TV
Teresa2010Refugiul Aguirre de ChávezEmisiune TV
Voința Norei2008Nora KurtzFilm
Trandafirul din Guadalupe2008Katia, RosarioEmisiune TV
Prostii nu merg în rai2008Isabel Carmona văduvă a lui LópezEmisiune TV
Femeile ucigașe2008Pearl, RozEmisiune TV
Fetelor ca tine2007MarthaEmisiune TV
Cea mai frumoasă fată urâtă2006Mama lui LuiguiEmisiune TV
mamut2005bunicaScurt-metraj
Fantezii2003EstherFilm
Voal2003Leticia de Robleto, Leticia RobletoEmisiune TV
La fel și ei2002Emisiune TV
Crăciun fără sfârșit2001Doamna IsabelEmisiune TV
Jocul vieții2001Sara DominguezEmisiune TV
Între după-amiază și noapte2000Adult BeatrizFilm
Tu esti destinul meu2000Maria Suarez de GalindoEmisiune TV
Minciuna1998Leticia 'Leti', Leticia 'Lety'Emisiune TV
Vom avea vreodată aripi1997Silvia de NájeraEmisiune TV
Larko mie noua sute nouazeci si cinciMercedesEmisiune TV
Capriciu1993MercedesEmisiune TV
Destinos: Introducere în limba spaniolă1992GlorieEmisiune TV
Orașul orbilor1991Doamna SandovalFilm
Viață furată1991DanielaEmisiune TV
Cenușă și diamante1990AndreaEmisiune TV
Păr de cocoș1990Film
Muri pentru live1989ElenaEmisiune TV
Colțul minunilor1987Singurătatea (1988)Emisiune TV
Învățând să trăiești1984MarthaEmisiune TV
Istoria clovnilor1983Film
Corupția oficială1980Film
Maria a inimii mele1979Prietenul marieiFilm
Cronica intimă1979VoceFilm
Lacrimi de dragoste1979CeciliaEmisiune TV
Burniță1978PatriciaFilm
flori de hârtie1978Marcela trejoFilm
Rosalia1978CarmenEmisiune TV
Șarpele cu zgomot1977Tânără actrițăFilm
Vino cu mine1977Emisiune TV
Scrisori din Marusia1976MargaretaFilm
Chin Chin the Bumken Bum1976Film
Demisionat din motive de sănătate1976YolandaFilm
Valea nenorocitilor1975MargaretaFilm
Miracolul trairii1975Emisiune TV
Sfânta Inchiziție1974Justa MendezFilm
Augur1974SilviaFilm
Soferul1974Emisiune TV
Puii1973ChabelaFilm
Jocul la chitară1973Film
Dorința toamna1972SilviaFilm
Victorie1972Film
Forța inutilă1972Film
Regulile jocului1971Film
Lucia Shadow1971TeresaEmisiune TV
Văduva albă1970Patricia, iubita lui GustavoFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Milana Vayntrub și John Mayer
Milana Vayntrub și John Mayer
28 mai 2021 ... Milana Vayntrub și John Mayer fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Rebecca Ferdinando
Rebecca Ferdinando
28 mai 2021 ... Știri Rebecca Ferdinando, bârfe, fotografii Rebecca Ferdinando, biografie, lista prietenilor Rebecca Ferdinando 2016. Istoria relației. Lista de relații Rebecca Ferdinando. Istoria întâlnirilor Rebecca Ferdinando, 2021, 2020, lista relațiilor Rebecca Ferdinando.
Troy Garity și Simone Bent
Troy Garity și Simone Bent
28 mai 2021 ... Troy Garity și Simone Bent fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Pablo Chemor
Pablo Chemor
28 mai 2021 ... Știri Pablo Chemor, bârfe, fotografii Pablo Chemor, biografie, lista partenerilor Pablo Chemor 2016. Istoria relației. Lista de relații Pablo Chemor. Istoria întâlnirilor Pablo Chemor, 2021, 2020, lista relațiilor Pablo Chemor.
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Cele mai bune fotografii sexy ale lui Josh Hartnett, actorul cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din Pearl Harbor și Forty Days and Forty Nights. Actorul american fierbinte și-a luat ...
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Lista artiștilor C-Pop cu fotografii apreciate de la vot la cel mai bun și mai rău. C-pop sau muzica pop chineză este unul dintre cele mai populare genuri de muzică din China de astăzi. Această listă ...
Sandrine Gruda
Sandrine Gruda
28 mai 2021 ... Știri Sandrine Gruda, bârfe, fotografii Sandrine Gruda, biografie, lista prietenilor lui Sandrine Gruda 2016. Istoria relației. Lista de relații Sandrine Gruda. Istoria întâlnirilor Sandrine Gruda, 2021, 2020, lista relațiilor Sandrine Gruda.