Principal Relații Sinead O'Connor

Sinead O'Connor

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Sinéad O CăsătoritLocul 2106 -839Vârsta 54 de ani Zodiac Săgetător Relații 10 în total Copii
4 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Sinéad O'Connor and Barry HerridgeBarry Herridge și Sinéad O'Connor sunt căsătoriți de 9 ani de la 9 decembrie 2011. vizualizați relația

Relații

Sinéad O'Connor a fost căsătorit anterior cu Steve Cooney(2010 - 2011), Nicholas Sommerlad(2001 - 2004)și John Reynolds(1987 - 1991).








Sinéad O'Connor a avut relații cu Frank Bonadio(2006 - 2007), Donal Lunny(2003 - 2004), John Waters (cronicar)(1995 - 1996), Peter Gabriel(1992 - 1993), Anthony Kiedis(1990)și Tex Axile.



Despre

Sinéad O'Connor este un cântăreț irlandez de 54 de ani. Născută Sinéad Marie-Bernadette O`Connor la 8 decembrie 1966 la Dublin, Irlanda și educată la Newtown School, Waterford, Irlanda, este renumită pentru single-ul „Nothing Compares To You”. Semnul ei zodiacal este Săgetător.






cine este întâlnirea cu sam smith

Sinéad O'Connor este membru al următoarelor liste: musulmani LGBT, foști romano-catolici și cântăreți în limba engleză.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Sinéad O'Connor! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit410 ani, 2 luni5 ani, 1 lună9 luni, 4 zile
Întâlniri61 an, 10 luni9 luni, 13 zile1 lună, 29 de zile
Total1010 ani, 2 luni2 ani, 6 luni1 lună, 29 de zile

Detalii

NumeSinéad
Al doilea prenumeMarie-Bernadette
Numele de familieHerridge
Nume de fatăO'Connor
Numele complet la naștereSinéad Marie-Bernadette O`Connor
Nume alternativSinead O'Connor, Magda Davitt, Shuhada 'Sadaqat
Vârstă54 de ani
Zi de nastere8 decembrie 1966
Locul naşteriiDublin, Irlanda
Înălţime5 '5' (165 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorVerde
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăPăr scurt
Semn zodiacalSăgetător
SexualitateBisexual
ReligieMusulman
Etniealb
Naţionalitateirlandez
LiceuGrinan Training Center (școală de reformă), Newtown School, Waterford, Irlanda
UniversitateDublin College of Music
Textul ocupațieiCântăreț compozitor
OcupaţieCântăreaţă
Revendică faima„Nimic nu se compară cu tine” Single
Gen muzical (text)Rock alternativ, Pop Rock, Folk Rock
Gen muzicalPop / Rock
Ani activi1986 – prezent
Stil muzicalPop / Rock alternativ, Pop alternativ / rock pentru adulți, Rock alternativ / independent, Rock universitar, Cântăreț / compozitor contemporan, Rock celtic, Cântăreț / compozitor alternativ, Pop / Rock contemporan
Music MoodFierbinte, supărat, serios, sofisticat, intim, senzual, provocator, dulce-amărui, pasionat, fierbinte, intens, reflectiv, elegant, eteric, cathartic, teatral, confruntător
InstrumentChitară, tastaturi, voce
Instrument (text)Voce, chitară, bas, tastaturi, percuție, fluier
Casa de discuriEnsign, Vanguard, Chocolate and Vanilla, One Little Indian, Nettwerk, One Little Indian Records
Acte asociateTon Ton Macoute
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Purple PR, Management TAL
Aprobarea mărciiOdată a lucrat ca o fată „Kiss-O-Gram” în Dublin
Site-uri oficialewww.sinead-oconnor.com/, www.sineadoconnor.com/, br.groups.yahoo.com/group/sinead_oconnor/, www.nndb.com/people/084/000026006/, www.twitter.com/sineadoconnorhq, www.facebook.com/sineadoconnor, ttps: /www.youtube.com/sineadoconnor, http://www.sineadoconnor.com/, http://sineadoconnor.com
TatăSean O'Connor
MamăMarie O'Connor
FrateJoseph O'Connor, John O'Connor
SoraEimear O'Connor, Eoin O'Connor
Membru al familieiJake Reynolds (fiul), Róisín Waters (fiica), Shane (fiul), Yeshua (fiul)
Trupe preferateBob Marley, Nirvana, Peter Gabriel

Sinéad Marie Bernadette O'Connor (născută la 8 decembrie 1966) este o cântăreață-compozitoare irlandeză care a câștigat faima la sfârșitul anilor 1980 cu albumul ei de debut The Lion and the Cobra. O'Connor a obținut succes la nivel mondial în 1990 cu un nou aranjament al piesei lui Prince „Nothing Compares 2 U”.



Mai multe despre Sinéad O'Connor Mai puțin despre Sinéad O'Connor

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
10Barry HerridgeCăsătoritFebruarie 2011prezent10 ani
9Steve CooneyCăsătoritIulie 2010Aprilie 20119 luni
8Frank BonadioRelaţieIanuarie 2006Februarie 20071 an
7Donal LunnyRelaţieFebruarie 2003Decembrie 20041 an
6Nicholas SommerladCăsătoritIulie 200010 februarie 20043 ani
5John Waters (cronicar)Relaţieo mie noua sute nouazeci si cincio mie nouă sute nouăzeci și șase1 an
4Peter GabrielRelaţieIunie 1992Ianuarie 19937 luni
3Anthony KiedisRelaţieIanuarie 1990Aprilie 19901 lună
DouăJohn ReynoldsCăsătorit198519916 ani
1Tex AxileNecunoscut -
Barry Herridge #10

Barry Herridge

2011

Barry Herridge și Sinéad O'Connor au fost ...[vezi cuplul] Steve Cooney #9

Steve Cooney

2010 - 2011

Steve Cooney și Sinéad O'Connor au divorțat ...[vezi cuplul] Frank Bonadio #8

Frank Bonadio

2006 - 2007

Frank Bonadio și Sinéad O'Connor s-au separat ...[vezi cuplul] Donal Lunny #7

Donal Lunny

2003 - 2004

Donal Lunny și Sinéad O'Connor s-au separat în ...[vezi cuplul] Nicholas Sommerlad #6

Nicholas Sommerlad

2000 - 2004

Nicholas Sommerlad și Sinéad O'Connor au fost d ...[vezi cuplul] John Waters (cronicar) #5

John Waters (cronicar)

1995 - 1996

John Waters (cronicar) și Sinéad O'Connor s ...[vezi cuplul] Peter Gabriel #4

Peter Gabriel

1992 - 1993

Sinéad O'Connor și Peter Gabriel s-au separat de ...[vezi cuplul] Anthony Kiedis #3

Anthony Kiedis

1990

Sinéad O'Connor și Anthony Kiedis s-au separat ...[vezi cuplul] John Reynolds #Două

John Reynolds

1985 - 1991

John Reynolds și Sinéad O'Connor au divorțat ...[vezi cuplul] Tex Axile #1

Tex Axile

Tex Axile și Sinéad O'Connor erau într-o relație ...[vezi cuplul] #10

Barry Herridge

2011

Barry Herridge și Sinéad O'Connor sunt căsătoriți de 9 ani. Se întâlneau 23 de zile după ce s-au reunit în martie 2011 și s-au căsătorit pe 9 decembrie 2011.

Relație de 10 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 3. 4% vizualizați relația #9

Steve Cooney

2010 - 2011

Steve Cooney și Sinéad O'Connor sunt divorțați după o căsătorie de 8 luni.

Relație 9 luni vizualizați relația #8

Frank Bonadio

2006 - 2007

Frank Bonadio și Sinéad O'Connor au datat din 2006 până în februarie 2007.

Relație 1 ani Copii 1 copil vizualizați relația #7

Donal Lunny

2003 - 2004

Donal Lunny și Sinéad O'Connor au datat din 2004 până în decembrie 2004.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Vârstă13%'> Compatibilitate 9% Copii 1 copil vizualizați relația #6

Nicholas Sommerlad

2000 - 2004

Nicholas Sommerlad și Sinéad O'Connor au fost căsătoriți timp de 2 ani. S-au întâlnit timp de 1 an după ce s-au reunit în iulie 2000 și s-au căsătorit pe 7 iulie 2001. 2 ani mai târziu au divorțat în februarie 2004.

Relație 3 ani vizualizați relația #5

John Waters (cronicar)

1995 - 1996

John Waters (cronicar) și Sinéad O'Connor datează din 1995 până în 1996.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc40%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 64% Copii 1 copil vizualizați relația #4

Peter Gabriel

1992 - 1993

Sinéad O'Connor și Peter Gabriel au datat din 1992 până în ianuarie 1993.

Relație 7 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă13%'> Compatibilitate 52% vizualizați relația #3

Anthony Kiedis

1990

Sinéad O'Connor și Anthony Kiedis au datat din 1990 până în martie 1990.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă72%'> Compatibilitate 67% vizualizați relația #Două

John Reynolds

1985 - 1991

John Reynolds și Sinéad O'Connor au fost căsătoriți timp de 4 ani. S-au întâlnit 2 ani după ce s-au reunit în 1985 și s-au căsătorit în 1987. 4 ani mai târziu au divorțat în 1991.

Relație 6 ani Copii 1 copil vizualizați relația #1

Tex Axile

Tex Axile și Sinéad O'Connor au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Vârstă69%'> Compatibilitate 2. 3% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Sinead O'Connor54 SăgetătorCântăreaţă
irlandez
Barry Herridge47 LeuAlte
irlandez
Steve Cooney- Muzician
Frank Bonadio-
Donal Lunny74 peşteCompozitor
irlandez
Nicholas Sommerlad- Jurnalist
britanic
John Waters (cronicar)66 zodia GemeniPersonalitate
irlandez
Peter Gabriel71 VărsătorMuzician
Engleză
Anthony Kiedis58 ScorpionulCântăreaţă
american
John Reynolds- Baterist
irlandez
Tex Axile60 CancerMuzician
Engleză

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Jake ReynoldsMasculin12 septembrie 198634 de ani John Reynolds
RóisínFemeie10 martie 199625 de ani John Waters (cronicar)
ShaneMasculin10 martie 200417 ani Donal Lunny
Yeshua Francis NeilMasculin19 decembrie 200614 ani Frank Bonadio

Galerie foto

Wuthering Heights - Sinéad O'Connor Wuthering Heights - Sinéad O'Connor Sinead O'Connor Sinead O'Connor Sinead O'Connor Sinead O'Connor și John Reynolds Sinead O'Connor și Frank Bonadio Sinead O'Connor și John Reynolds Sinead O'Connor Sinead O'Connor Willie Nelson și Sinead O'Connor Sinead O'Connor cu tricoul lui Jesus

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Sinead O'Connor: 8 motive bune2014Scurt-metraj
Febra mării2012CântăreaţăScurt-metraj
Ian Brown Ft. Sinéad O'Connor: Atacuri ilegale2007Film
Conjure One Feat. Sinéad O'Connor: Lacrimi de pe Lună2002Film
Băiatul măcelar1997Colleen, Doamna noastrăFilm
La răscruce de vânturi1992Emily Bronte (necreditat)Film
Fantomele din Oxford Street1991Ann din Oxford StreetFilm TV
Hush-a-Bye Baby1990SinéadFilm





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Donnie Wahlberg
Donnie Wahlberg
28 mai 2021 ... Știri despre Donnie Wahlberg, bârfe, fotografii ale lui Donnie Wahlberg, biografie, lista iubitelor lui Donnie Wahlberg 2016. Istoria relației. Lista de relații Donnie Wahlberg. Istoria întâlnirilor Donnie Wahlberg, 2021, 2020, lista relațiilor Donnie Wahlberg.
Linda Evans
Linda Evans
28 mai 2021 ... Știri despre Linda Evans, bârfe, fotografii despre Linda Evans, biografie, lista prietenilor Linda Evans 2016. Istoria relației. Lista de relații Linda Evans. Istoria întâlnirilor Linda Evans, 2021, 2020, lista relațiilor Linda Evans.
Nur Fettahoglu
Nur Fettahoglu
28 mai 2021 ... Știri Nur Fettahoglu, bârfe, fotografii ale lui Nur Fettahoglu, biografie, lista prietenilor Nur Fettahoglu 2016. Istoria relației. Lista de relații Nur Fettahoglu. Istoria întâlnirilor Nur Fettahoglu, 2021, 2020, lista relațiilor Nur Fettahoglu.
Anders Svensson și Emma Johansson
Anders Svensson și Emma Johansson
28 mai 2021 ... Anders Svensson și Emma Johansson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Cum o descrii corect pe Buffy the Vampire Slayer? Pe de o parte, este un serial de groază pentru adolescenți despre o fată cu abilități supranaturale; pe de altă parte, ...
Kristi Kaufmann
Kristi Kaufmann
28 mai 2021 ... Știri despre Kristi Kaufmann, bârfe, fotografii ale lui Kristi Kaufmann, biografie, lista prietenilor lui Kristi Kaufmann 2016. Istoria relației. Lista de relații Kristi Kaufmann. Istoria întâlnirilor cu Kristi Kaufmann, 2021, 2020, lista relațiilor cu Kristi Kaufmann.
Nikki Baker
Nikki Baker
28 mai 2021 ... Știri despre Nikki Baker, bârfe, fotografii ale lui Nikki Baker, biografie, lista prietenilor lui Nikki Baker 2016. Istoria relației. Lista de relații Nikki Baker. Istoria întâlnirilor Nikki Baker, 2021, 2020, lista relațiilor Nikki Baker.