Principal Relații Tarek el moussa

Tarek el moussa

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Tarek el moussa AngajatVârstă 39 de ani Zodiac Leu Relații 3 în total Copii 2 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Heather Rae Young și Tarek El MoussaTarek El Moussa și Heather Rae Young s-au logodit pe 25 iulie 2020. vizualizați relația

Relații

Tarek El Moussa a fost căsătorită anterior cu Christina El Moussa(2009 - 2017).








Tarek El Moussa a avut o relație cu Alyssa Logan(2016 - 2017).



Despre

Tarek El Moussa este o personalitate TV americană în vârstă de 39 de ani. Născut pe 21 august 1981 în Long Beach, CA, SUA, este renumit pentru Flip sau Flop. Semnul său zodiacal este Leul.






A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Tarek El Moussa! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit17 ani, 8 luni--
Angajat12 ani, 4 luni--
Întâlniri11 lună, 1 zi--
Total37 ani, 8 luni3 ani, 4 luni1 lună, 1 zi

Detalii

NumeTarek
Al doilea prenume
Numele de familieMoussa
Numele complet la naștereTarek el moussa
Nume alternativTarek, Tarek El Moussa
Vârstă39 de ani
Zi de nastere21 august 1981
Locul naşteriiLong Beach, CA, SUA
Înălţime5 '10' (178 cm)
Greutate154lbs (70 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalLeu
SexualitateDrept
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiInvestitor imobiliar
OcupaţiePersonalitate TV
Revendică faimaFlip sau Flop
Mai multe despre Tarek El Moussa Mai puțin despre Tarek El Moussa

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3Heather Rae YoungRelaţie2019prezent2 ani
DouăAlyssa LoganRelaţieDecembrie 2016Ianuarie 20171 lună
1Christina El MoussaCăsătorit R 1 mai 2009Ianuarie 20177 ani
Heather Rae Young #3

Heather Rae Young

2019

Tarek El Moussa și Heather Rae Young au primit ...[vezi cuplul] Alyssa Logan #Două

Alyssa Logan

2016 - 2017

Alyssa Logan și Tarek El Moussa s-au separat în ...[vezi cuplul] Christina El Moussa #1Zvon

Christina El Moussa

2009 - 2017

Christina El Moussa și Tarek El Moussa sunt ...[vezi cuplul] #3

Heather Rae Young

2019

Tarek El Moussa și Heather Rae Young sunt logodite de 6 luni. Au început să se întâlnească în iulie 2019 și, după 1 an, s-au angajat pe 25 iulie 2020.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 46% vizualizați relația #Două

Alyssa Logan

2016 - 2017

Alyssa Logan și Tarek El Moussa au dat din decembrie 2016 până în ianuarie 2017.



Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac chinezesc1%Înălţime37%Vârstă44%'> Compatibilitate douăzeci și unu% vizualizați relația #1

Christina El Moussa

2009 - 2017 (zvon)

Se spune că Christina El Moussa s-ar fi legat de Tarek El Moussa la 1 mai 2009.

Relație 7 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 55% Copii 2 copii vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Tarek el moussa39 LeuPersonalitate TV
american
Heather Rae Young33 FecioaraActriţă
american
Alyssa Logan27 Alte
american
Christina El Moussa37 CancerPersonalitate TV
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
TaylorFemeie22 septembrie 201010 ani Christina El Moussa
Brayden JamesMasculin20 august 20155 ani Christina El Moussa

Filmografie

FilmAnCaracterTip
RuPaul2019De sineEmisiune TV
GMA3: Strahan, Sara și Keke2018De sineEmisiune TV
Infrunta adevarul2018Auto-panelistEmisiune TV
E! Știri: Daily Pop2017El însuși - OaspeteEmisiune TV
Flip sau Flop Follow-up2015El însuși - GazdăEmisiune TV
O.K! televizor2013De sineEmisiune TV
Trăiește din E!2013Self - GuestEmisiune TV
Flip sau Flop2013Auto-gazdăEmisiune TV
Acasă și familie2012De sineEmisiune TV
Discutia2010De sineEmisiune TV
Spectacolul Dr. Oz2009De sineEmisiune TV
Doctorii2008De sineEmisiune TV
Extra cu Billy Bush1994De sineEmisiune TV
Divertisment în această searănouăsprezece optzeci și unuDe sineEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Corinne Kingsbury și John Francis Daley
Corinne Kingsbury și John Francis Daley
28 mai 2021 ... fotografii, știri și bârfe ale lui Corinne Kingsbury și John Francis Daley. Aflați mai multe despre ...
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
28 mai 2021 ... Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Eva Sundquist
Eva Sundquist
28 mai 2021 ... Știri Eva Sundquist, bârfe, fotografii cu Eva Sundquist, biografie, lista prietenilor Eva Sundquist 2016. Istoria relației. Lista de relații Eva Sundquist. Istoria întâlnirilor Eva Sundquist, 2021, 2020, lista relațiilor Eva Sundquist.
Tamara rotolo
Tamara rotolo
28 mai 2021 ... Știri Tamara Rotolo, bârfe, fotografii Tamara Rotolo, biografie, lista prietenilor Tamara Rotolo 2016. Istoria relației. Lista de relații Tamara Rotolo. Istoria întâlnirilor Tamara Rotolo, 2021, 2020, lista relațiilor Tamara Rotolo.
Andreas Wellinger
Andreas Wellinger
28 mai 2021 ... Știri Andreas Wellinger, bârfe, fotografii ale lui Andreas Wellinger, biografie, lista de prietene Andreas Wellinger 2016. Istoria relației. Lista de relații Andreas Wellinger. Istoria întâlnirilor Andreas Wellinger, 2021, 2020, lista relațiilor Andreas Wellinger.
Conform Listei Jim Cast
Conform Listei Jim Cast
Conform listei distribuției lui Jim, inclusiv fotografii ale actorilor, dacă sunt disponibile. Această listă include toate Potrivit lui Jim, actori și actrițe de frunte, deci dacă ...
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024, există un parc tematic pitic în China. Vă puteți imagina cum ar prezenta alții o problemă, dar nu puteți vedea ce