Principal Relații Terrence Jenkins

Terrence Jenkins

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Terrence JenkinsLocul 2523 -424Vârstă 39 de ani Zodiac Taurul Relații 6 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Terrence Jenkins este probabil singur.








Relații

Terrence Jenkins a avut relații cu Jasmine Sanders(2016 - 2018), Nicole Isaacs(2013 - 2015), Selita Ebanks(2011 - 2013), Brandy Norwood(2010 - 2011)și Valeisha Butterfield(2008 - 2010).



Terrence Jenkins a avut o întâlnire cu Khloé Kardashian(2009).






Despre

Terrence Jenkins este un actor american în vârstă de 39 de ani. Născut pe 21 aprilie 1982 în Queens, New York, New York, Statele Unite, este renumit pentru 106 & Park (2006-2012) .. Zodia sa este Taur.



Terrence Jenkins face parte din următoarele liste: nașteri din 1983, nașteri din 1982 și actori din Carolina de Nord.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul despre Terrence Jenkins! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri52 ani, 9 luni1 an, 9 luni4 luni, 3 zile
Întâlni1---
Total62 ani, 9 luni1 an, 5 luni4 luni, 3 zile

Detalii

NumeTerrence
Numele de familieJenkins
Numele complet la naștereTerrence Jenkins
Nume alternativTerrence J
Vârstă39 de ani
Zi de nastere21 aprilie 1982
Locul naşteriiQueens, New York, New York, Statele Unite
Înălţime5 '9½' (177 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorMaro - deschis
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalTaurul
SexualitateDrept
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Northern Nash, Rocky Mount, Carolina de Nord, Statele Unite
UniversitateNorth Carolina Agricultural and Technical State University, Greensboro, North Carolina, Statele Unite (2004)
Textul ocupațieiPersonalitate de actor și televiziune.
OcupaţieActor
Revendică faima106 & Park (2006-2012).
Ani activi2005 – prezent
Site-uri oficialetwitter.com/#!/terrencej106

Terrence Jenkins (născut la 21 aprilie 1982), mai bine cunoscut sub numele de Terrence J, este un actor, model și reporter american de divertisment, cel mai cunoscut ca gazda emisiunii populare de videoclipuri muzicale BET 106 & Park din 2006 până în 2012. El a fost co- ancora lui E! Știri din 2012 până în 2015.

Mai multe despre Terrence Jenkins Mai puțin despre Terrence Jenkins

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
6Jasmine SandersRelaţieIanuarie 2016Octombrie 20182 ani
5Nicole IsaacsRelaţieAugust 2013Decembrie 20152 ani
4Selita EbanksRelaţieSeptembrie 2011Februarie 20131 an
3Brandy NorwoodRelaţieOctombrie 2010Februarie 20114 luni
DouăKhloé KardashianÎntâlni20092009-
1Valeisha ButterfieldRelaţieAprilie 2008Mai 20102 ani
Jasmine Sanders #6

Jasmine Sanders

2016 - 2018

Jasmine Sanders și Terrence Jenkins se separă ...[vezi cuplul] Nicole Isaacs #5

Nicole Isaacs

2013 - 2015

Nicole Isaacs și Terrence Jenkins sunt separe ...[vezi cuplul] Selita Ebanks #4

Selita Ebanks

2011 - 2013

Terrence Jenkins și Selita Ebanks s-au separat ...[vezi cuplul] Brandy Norwood #3

Brandy Norwood

2010 - 2011

Terrence Jenkins și Brandy Norwood s-au separat ...[vezi cuplul] Khloé Kardashian #Două

Khloé Kardashian

2009

Khloé Kardashian și Terrence Jenkins sunt sep ...[vezi cuplul] Valeisha Butterfield #1

Valeisha Butterfield

2008 - 2010

Terrence Jenkins și Valeisha Butterfield ...[vezi cuplul] #6

Jasmine Sanders

2016 - 2018

Jasmine Sanders și Terrence Jenkins au dat din ianuarie 2016 până în octombrie 2018.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 36% vizualizați relația #5

Nicole Isaacs

2013 - 2015

Nicole Isaacs și Terrence Jenkins au avut o relație din august 2013 până în decembrie 2015.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 76% vizualizați relația #4

Selita Ebanks

2011 - 2013

Terrence Jenkins și Selita Ebanks au datat din septembrie 2011 până în februarie 2013.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 63% vizualizați relația #3

Brandy Norwood

2010 - 2011

Terrence Jenkins și Brandy Norwood au dat din octombrie 2010 până în februarie 2011.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă52%'> Compatibilitate 32% vizualizați relația #Două

Khloé Kardashian

2009

Khloé Kardashian și Terrence Jenkins au avut o întâlnire în 2009.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime37%Vârstă84%'> Compatibilitate 55% vizualizați relația #1

Valeisha Butterfield

2008 - 2010

Terrence Jenkins și Valeisha Butterfield au dat din aprilie 2008 până în mai 2010.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Vârstă33%'> Compatibilitate 18% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Terrence Jenkins39 TaurulActor
american
Jasmine Sanders29 CancerModel
american
Nicole Isaacs3. 4 FecioaraModel
american
Selita Ebanks38 VărsătorModel
Caymanian
Brandy Norwood42 VărsătorCântăreaţă
american
Khloé Kardashian36 CancerReality TV
american
Valeisha Butterfield43 VărsătorSocialitate
american

Galerie foto

Khloé Kardashian și Terrence Jenkins Potrivirea perfectă (2016) Potrivirea perfectă (2016) Potrivirea perfectă (2016) Potrivirea perfectă (2016) Potrivirea perfectă (2016) Potrivirea perfectă (2016) Potrivirea perfectă (2016) Potrivirea perfectă (2016) Potrivirea perfectă (2016) Potrivirea perfectă (2016) Potrivirea perfectă (2016)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Aceeasi diferenta2019CameronFilm
Vitrina lui Sherman2019Black Afterschool Special StepdadEmisiune TV
CIROC: Ce vor bărbații2019Tip arătosScurt-metraj
Potrivirea perfecta2016CharlieFilm
Stea2016Ryan JEmisiune TV
Anturaj2015.Terrence J (ca Terrence J)Film
Scream: Seria TV2015.Antrenor Griffin, Antrenor JenkinsEmisiune TV
Adevărul trebuie spus2015.DerekEmisiune TV
Gândește și tu ca un om2014Michael (ca Terrence J)Film
Ridicarea bagajelor2013Logodnicul (ca Terrence J.)Film
T alb2013RaekwonFilm
Batalia anului2013Terrence J (ca Terrence J)Film
Hit the Floor2013Emisiune TV
Gandeste ca un barbat2012Michael (ca Terrence J)Film
Scânteie2012Roșu (ca Terrence J)Film
Burlesc2010DaveFilm
Stomp the Yard 2: Homecoming2010Ty (ca Terrence J)Film
Grabă mare de timp2009Prezentator TVEmisiune TV
Specialistul în inimă2006Film
Jocul2006Dante tânărEmisiune TV
Extaz2006Scurt-metraj
Noi toti2003OmarEmisiune TV
Savannaho mie nouă sute nouăzeci și șaseGordonEmisiune TV
Nu te temeRussFilm
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Milana Vayntrub și John Mayer
Milana Vayntrub și John Mayer
28 mai 2021 ... Milana Vayntrub și John Mayer fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Rebecca Ferdinando
Rebecca Ferdinando
28 mai 2021 ... Știri Rebecca Ferdinando, bârfe, fotografii Rebecca Ferdinando, biografie, lista prietenilor Rebecca Ferdinando 2016. Istoria relației. Lista de relații Rebecca Ferdinando. Istoria întâlnirilor Rebecca Ferdinando, 2021, 2020, lista relațiilor Rebecca Ferdinando.
Troy Garity și Simone Bent
Troy Garity și Simone Bent
28 mai 2021 ... Troy Garity și Simone Bent fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Pablo Chemor
Pablo Chemor
28 mai 2021 ... Știri Pablo Chemor, bârfe, fotografii Pablo Chemor, biografie, lista partenerilor Pablo Chemor 2016. Istoria relației. Lista de relații Pablo Chemor. Istoria întâlnirilor Pablo Chemor, 2021, 2020, lista relațiilor Pablo Chemor.
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Cele mai bune fotografii sexy ale lui Josh Hartnett, actorul cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din Pearl Harbor și Forty Days and Forty Nights. Actorul american fierbinte și-a luat ...
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Lista artiștilor C-Pop cu fotografii apreciate de la vot la cel mai bun și mai rău. C-pop sau muzica pop chineză este unul dintre cele mai populare genuri de muzică din China de astăzi. Această listă ...
Sandrine Gruda
Sandrine Gruda
28 mai 2021 ... Știri Sandrine Gruda, bârfe, fotografii Sandrine Gruda, biografie, lista prietenilor lui Sandrine Gruda 2016. Istoria relației. Lista de relații Sandrine Gruda. Istoria întâlnirilor Sandrine Gruda, 2021, 2020, lista relațiilor Sandrine Gruda.