Principal Relații Tom Brady

Tom Brady

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Tom Brady CăsătoritRang 1306 68Vârstă 43 de ani Zodiac Leu Relații 7 în total Copii 3 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Tom Brady și sunt căsătoriți.








Relații

Tom Brady a fost căsătorit anterior cu Gisele Bündchen(2009).



Tom Brady a avut relații cu Bridget Moynahan(2004 - 2006), Ivanka Trump(2004)și Tara Reid(2002).






Tom Brady a avut întâlniri cu Meghan Vasconcellos(2006)și Layla Roberts(2002).



Se zvonește că Tom Brady s-ar fi legat de Britney Spears(2002).

Despre

Tom Brady este un jucător de fotbal american (american) în vârstă de 43 de ani. Născut Thomas Edward Patrick Brady, Jr. la 3 august 1977 în San Mateo, California, SUA, este renumit pentru că este considerat pe scară largă drept cel mai mare jucător de fotbal american din toate timpurile .. Zodia sa este Leul.



Tom Brady face parte din următoarele liste: fundașii fotbalului american, romano-catolicii americani și nașterile din 1977.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Tom Brady! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

cine se întâlnește cu james marsden

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit114 ani, 7 luni--
Întâlniri32 ani, 11 luni1 an1 lună
ÎntâlniDouă---
Zvonit1---
Total714 ani, 7 luni2 ani, 6 luni1 lună

Detalii

NumeTom
Numele de familieBrady
Numele complet la naștereThomas Edward Patrick Brady, Jr.
Nume alternativ# 12, Tom Terrific
Vârstă43 de ani
Zi de nastere3 august 1977
Locul naşteriiSan Mateo, California, SUA
Înălţime6 '4' (193 cm)
Greutate225 kg (102 kg)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - deschis
Semn zodiacalLeu
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Junipero Serra
UniversitateUniversitatea din Michigan
Textul ocupațieiAtlet profesionist
OcupaţieFotbal american)
Poziția fotbalului americanFundaș
ProiectRedactat de New England Patriots în runda a 6-a (199 la general) din draftul NFL din 2000.
Revendică faimaConsiderat pe scară largă drept cel mai mare jucător de fotbal american din toate timpurile.
Site-uri oficialewww.tombrady.com/
Membru al familieiJohn Edward (fiul), Vivian (fiica), Benjamin (fiul)
PrietenJulian Edelman (coechipier), Rob Gronkowski (coechipier)
Persoane asociateBill Belichick (antrenor)
Locuri favoriteNoua Anglie
Culorile preferateNet

Thomas Edward Patrick Brady Jr. (n. 3 august 1977) este fundașul fotbalului american pentru Tampa Bay Buccaneers din Liga Națională de Fotbal (NFL). El și-a petrecut primele 20 de sezoane cu New England Patriots, unde a contribuit central la dinastia francizei din 2001 până în 2019. Brady este considerat pe scară largă cel mai mare fundas al tuturor timpurilor.

Mai multe despre Tom Brady Mai puțin despre Tom Brady

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
7Gisele bundchenCăsătoritOctombrie 2006 -
6Meghan VasconcellosÎntâlni20062006-
5Ivanka TrumpRelaţie R 20042004-
4Bridget MoynahanRelaţie2004Decembrie 20062 ani
3Tara ReidRelaţieSeptembrie 2002Octombrie 20021 lună
DouăLayla RobertsÎntâlni20022002-
1Britney SpearsÎntâlni R 20022002-
Gisele bundchen #7

Gisele bundchen

2006

Tom Brady și Gisele Bündchen s-au căsătorit ...[vezi cuplul] Meghan Vasconcellos #6

Meghan Vasconcellos

2006

Meghan Vasconcellos și Tom Brady sunt separat ...[vezi cuplul] Ivanka Trump #5Zvon

Ivanka Trump

2004

Ivanka Trump și Tom Brady sunt separați ...[vezi cuplul] Bridget Moynahan #4

Bridget Moynahan

2004 - 2006

Tom Brady și Bridget Moynahan s-au despărțit în D. ...[vezi cuplul] Tara Reid #3

Tara Reid

2002

Tom Brady și Tara Reid s-au despărțit în octombrie 2002 ...[vezi cuplul] Layla Roberts #Două

Layla Roberts

2002

Layla Roberts și Tom Brady sunt separați ...[vezi cuplul] Britney Spears #1Zvon

Britney Spears

2002

Tom Brady și Britney Spears sunt separați ...[vezi cuplul] #7

Gisele bundchen

2006

Tom Brady și Gisele Bündchen sunt căsătoriți de 12 ani. S-au întâlnit timp de 2 ani după ce s-au reunit în octombrie 2006. După o lună de logodnă s-au căsătorit pe 26 februarie 2009.

Relație 14 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc40%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 60% Copii 2 copii vizualizați relația #6

Meghan Vasconcellos

2006

Meghan Vasconcellos și Tom Brady au avut o întâlnire în 2006.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 71% vizualizați relația #5

Ivanka Trump

2004 (Zvon)

Se spune că Ivanka Trump s-ar fi legat de Tom Brady în 2004.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 66% vizualizați relația #4

Bridget Moynahan

2004 - 2006

Tom Brady și Bridget Moynahan au dat din 2004 până în decembrie 2006.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 24% Copii 1 copil vizualizați relația #3

Tara Reid

2002

Tom Brady și Tara Reid au dat din septembrie până în octombrie 2002.

care a fost datată în trecut
Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime91%Vârstă52%'> Compatibilitate 41% vizualizați relația #Două

Layla Roberts

2002

Layla Roberts și Tom Brady au avut o întâlnire în 2002.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #1

Britney Spears

2002 (Zvon)

Se zvonește că Tom Brady s-ar fi legat de Britney Spears în 2002.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime91%Vârstă72%'> Compatibilitate 86% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Tom Brady43 LeuFotbal american)
american
Gisele bundchen40 CancerModel
brazilian
Meghan Vasconcellos35 CancerMajoretă
american
Ivanka Trump39 ScorpionulAfaceri
american
Bridget Moynahancincizeci TaurulActriţă
american
Tara ReidPatru cinci ScorpionulActriţă
american
Layla Roberts46 BalanțăModel (Adult / Glamour)
american
Britney Spears39 SăgetătorCântăreaţă
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
John Edward ThomasMasculin22 august 200713 ani Bridget Moynahan
BenjaminMasculin8 decembrie 200911 ani Gisele bundchen
Lacul VivianFemeie5 decembrie 20128 ani Gisele bundchen

Galerie foto

Tom Brady și Andrew Weitz Gisele Bundchen în Bikini la plaja din Costa Rica Gisele Bundchen în Bikini la plaja din Costa Rica Gisele Bundchen în Bikini la plaja din Costa Rica Gisele Bundchen în Bikini la plaja din Costa Rica Gisele Bundchen în Bikini la plaja din Costa Rica Gisele Bundchen în Bikini la plaja din Costa Rica Gisele Bundchen în Bikini la plaja din Costa Rica Gisele Bundchen în Bikini la plaja din Costa Rica Gisele Bundchen în Bikini la plaja din Costa Rica Gisele Bundchen în Bikini la plaja din Costa Rica Gisele Bundchen în Bikini la plaja din Costa Rica

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Să trăiești cu tine însuți2019Tom BradyEmisiune TV
Seven Bucks Digital Studios2016Emisiune TV
Anturaj2015Tom BradyFilm
Anturaj2004Tom BradyEmisiune TV
Lipit de tine2003Computer Geek # 1Film
Familist1999Tom BradyEmisiune TV
Simpsonii1989Tom BradyEmisiune TV





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...