Principal Relații Tom Hiddleston

Tom Hiddleston

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Tom Hiddleston ÎntâlniriLocul 51 4Vârsta de 40 de ani Zodiac Vărsător Relații 9 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Tom Hiddleston și Zawe AshtonZawe Ashton se întâlnește cu Tom Hiddleston vizualizați relația

Relații

Tom Hiddleston a avut relații cu Taylor Swift(2016), Jane Arthy(2013), Kat Dennings(2010)și Susannah Fielding(2009 - 2011).








Se zvonește că Tom Hiddleston s-ar fi legat de Priyanka Chopra(2016), Elizabeth Olsen(2015), Pudra Lara(2013)și Jessica Chastain(2013).



Despre

Tom Hiddleston este un actor englez în vârstă de 40 de ani. Născut Thomas William Hiddleston la 9 februarie 1981 în Westminster, Londra, Anglia, Marea Britanie și educat la The Dragon School, Oxford, este renumit pentru The Avengers. Semnul său zodiacal este Vărsător.






Tom Hiddleston a participat la 14 meciuri de pe ecran, printre care Jessica Chastain Vârful Crimson (2015), Alison Pill în Miezul nopții la Paris (2011), Birgitte Hjort Sørensen în Teatrul Național în direct (2009), Elisabeth Moss în High-Rise (2015)și Elizabeth Debicki în Managerul de noapte (2016).



Tom Hiddleston face parte din următoarele liste: nașteri din 1981, actori shakespearieni și actori de film englezi.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Tom Hiddleston! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri52 ani, 4 luni1 an2 luni, 1 zi
Zvonit44 luni, 3 zile1 lună-
Total92 ani, 4 luni7 luni, 22 zile2 luni, 1 zi

Detalii

NumeThomas
Al doilea prenumeWilliam
Numele de familieHiddleston
Numele complet la naștereThomas William Hiddleston
Nume alternativHiddles, T Hiddy, Tom Hiddleston
Vârstă40 de ani
Zi de nastere9 februarie 1981
Locul naşteriiWestminster, Londra, Anglia, Marea Britanie
Înălţime6 '2' (188 cm)
Greutate83 kg
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - deschis
Semn zodiacalVărsător
SexualitateDrept
Etniealb
NaţionalitateEngleză
LiceuEton College, Berkshire, Anglia, The Dragon School, Oxford
UniversitateUniversitatea din Cambridge, Cambridge, Anglia, Royal Academy of Dramatic Arts, Londra, Anglia
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Revendică faimaRăzbunătorii
Ani activi2001 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Hamilton Hodell, Talentul autentic și managementul literar
Site-uri oficialewww.tomhiddlestononline.com/, www.tomwhiddleston.co.uk/, twitter.com/twhiddleston, www.facebook.com/twhiddleston, www.nndb.com/people/115/000346074/, www.biography.com/people / tom-hiddleston-21319493, www.behindthevoiceactors.com/Tom-Hiddleston/
TatăJames Hiddleston
MamăDiana Hiddleston
SoraEmma Hiddleston (actriță), Sarah Hiddleston (jurnalist)
PrietenKenneth Branagh (actor / regizor), Chris Hemsworth (actor), Natalie Portman (actriță), Benedict Cumberbatch (actor)
Persoane asociateJoanne Fabrics (fotograf)
Oameni favoritiWilliam Shakespeare
Emisiuni TV preferateSoții de armată
Melodii preferateBine ați venit la Miami- Will Smith
Mâncărurile preferatechinez
Culorile preferateAlbastru și roșu.

Thomas William Hiddleston (n. 9 februarie 1981) este un actor englez. El a primit mai multe premii, printre care un Golden Globe Award și un Laurence Olivier Award, și a fost nominalizat la două premii Primetime Emmy și la Tony Award.

Mai multe despre Tom Hiddleston Mai puțin despre Tom Hiddleston

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
9Zawe AshtonRelaţie2019prezent2 ani
8Priyanka ChopraÎntâlni R Septembrie 2016Septembrie 2016-
7Taylor SwiftRelaţieIunie 2016August 20162 luni
6Elizabeth OlsenÎntâlni R Mai 2015Septembrie 20154 luni
5Pudra LaraÎntâlni R Iulie 2013Iulie 2013-
4Jane ArthyRelaţieIulie 201320136 luni
3Jessica ChastainÎntâlni R 20132013-
DouăKat DenningsRelaţie R 20102010-
1Susannah FieldingRelaţieIulie 2009Noiembrie 20112 ani
Zawe Ashton #9

Zawe Ashton

2019

Zawe Ashton se întâlnește cu Tom Hiddleston ...[vezi cuplul] Priyanka Chopra #8Zvon

Priyanka Chopra

2016

Tom Hiddleston și Priyanka Chopra sunt separe ...[vezi cuplul] Taylor Swift #7

Taylor Swift

2016

Tom Hiddleston și Taylor Swift s-au separat în ...[vezi cuplul] Elizabeth Olsen #6Zvon

Elizabeth Olsen

2015

Tom Hiddleston și Elizabeth Olsen erau zvonuri ...[vezi cuplul] Pudra Lara #5Zvon

Pudra Lara

2013

Lara Pulver și Tom Hiddleston sunt separați ...[vezi cuplul] Jane Arthy #4

Jane Arthy

2013

Jane Arthy și Tom Hiddleston s-au despărțit în 20 ...[vezi cuplul] Jessica Chastain #3Zvon

Jessica Chastain

2013

Tom Hiddleston și Jessica Chastain sunt separați ...[vezi cuplul] Kat Dennings #DouăZvon

Kat Dennings

2010

Tom Hiddleston și Kat Dennings sunt separați ...[vezi cuplul] Susannah Fielding #1

Susannah Fielding

2009 - 2011

Susannah Fielding și Tom Hiddleston se separă ...[vezi cuplul] #9

Zawe Ashton

2019

Zawe Ashton și Tom Hiddleston se întâlnesc din 2019.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc1%Vârstă84%'> Compatibilitate 36% vizualizați relația #8

Priyanka Chopra

2016 (Zvon)

Se spune că Tom Hiddleston s-ar fi legat de Priyanka Chopra în septembrie 2016.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 58% vizualizați relația #7

Taylor Swift

2016

Tom Hiddleston și Taylor Swift au dat din iunie până în august 2016.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 81% vizualizați relația #6

Elizabeth Olsen

2015 (zvon)

Se zvonește că Tom Hiddleston s-ar fi legat de Elizabeth Olsen în mai 2015.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 86% vizualizați relația #5

Pudra Lara

2013 (zvon)

Se spune că Lara Pulver s-ar fi legat de Tom Hiddleston în iulie 2013.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă98%'> Compatibilitate 62% vizualizați relația #4

Jane Arthy

2013

Jane Arthy și Tom Hiddleston au dat din 8 iulie până în 2013.

Relație 6 luni vizualizați relația #3

Jessica Chastain

2013 (zvon)

Se zvonește că Tom Hiddleston s-ar fi legat de Jessica Chastain în 2013.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 72% vizualizați relația #Două

Kat Dennings

2010 (zvon)

Se zvonește că Tom Hiddleston s-ar fi legat de Kat Dennings în 2010.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă72%'> Compatibilitate 81% vizualizați relația #1

Susannah Fielding

2009 - 2011

Susannah Fielding și Tom Hiddleston au dat din iulie 2009 până în noiembrie 2011.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 81% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Tom Hiddleston40 VărsătorActor
Engleză
Zawe Ashton36 CancerActriţă
britanic
Priyanka Chopra38 CancerActriţă
indian
Taylor Swift31 SăgetătorCântăreaţă
american
Elizabeth Olsen32 VărsătorActriţă
american
Pudra Lara40 FecioaraActriţă
britanic
Jane Arthy- Producător muzical
britanic
Jessica Chastain44 BerbecActriţă
american
Kat Dennings3. 4 zodia GemeniActriţă
american
Susannah Fielding35 zodia GemeniActriţă
britanic

Galerie foto

Tom Hiddleston - Pictorialul revistei Empire [Statele Unite] (iunie 2021) Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Sosiri Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Sosiri Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Sosiri Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Sosiri Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Sosiri Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Sosiri Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Sosiri Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Sosiri Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Sosiri Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Sosiri Tom Hiddleston și Gugu Mbatha-Raw - la Royal Albert Hall pentru 2021 British Academy Film Awards din Londra

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Loki2021LokiEmisiune TV
Ce-ar fi dacă...? (Seriale TV)2021LokiEmisiune TV
Avengers: Endgame2019LokiFilm
Omul timpuriu2018Lord Nooth (voce)Film
Avengers: Infinity War2018LokiFilm
Piese Lady Leading2018Tom HiddlestonEmisiune TV
Thor: Ragnarok2017LokiFilm
Kong: Insula Skull2017James ConradFilm
Managerul de noapte2016Jonathan PineEmisiune TV
Trollhunters: Tales of Arcadia2016KanjigarEmisiune TV
High-Rise2015Robert LaingFilm
Am văzut lumina2015Hank WilliamsFilm
Vârful Crimson2015Thomas SharpeFilm
WillShake2015Narator (voce)Scurt-metraj
Cel mai dorit Muppets2014Marele EscapoFilm
Doar iubitii au ramas in viata2013AdamFilm
Thor: lumea întunecată2013LokiFilm
Expoziţie2013Jamie MacmillanFilm
Din întuneric2013MasculinScurt-metraj
Răzbunătorii2012LokiFilm
Cerere de prietenie în așteptare2012TomScurt-metraj
Ramas fara timp2012OmScurt-metraj
Thor2011LokiFilm
Miezul nopții la Paris2011F. Scott FitzgeraldFilm
Cal de război2011Căpitanul NichollsFilm
Adânca mare albastră2011Freddie PageFilm
Arhipelag2010EdwardFilm
Caietele secrete ale lui Darwin2009Charles Darwin (voce)Film TV
Domnișoara Austen regretă2008Domnul John PlumptreFilm TV
Wallander2008Magnus MartinssonEmisiune TV
Fără legătură2007OakleyFilm
Cranford2007William BuxtonEmisiune TV
Galapagos2006Charles DarwinEmisiune TV
Shootout Suburban2006Bill HazledineEmisiune TV
Eroii Crucii Victoria2006Căpitanul John „Jack” RandleEmisiune TV
O risipă de rușine: misterul lui Shakespeare și sonetele sale2005John HallFilm TV
Pui robot2005Killer Robot # 1, Seuss NaratorEmisiune TV
Furtuna de adunare2002Randolph ChurchillFilm TV
Armadillo2001Toby SherrifmuirEmisiune TV
Conspiraţie2001Operator telefonicFilm TV
Viața și aventurile lui Nicholas Nickleby2001LordFilm TV
Familist1999Statuia GriffinEmisiune TV
Accident1986Chris VaughanEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Jessica Chastain și Tom HiddlestonJessica Chastain
    • Vârful Crimson
      2015
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Alison PillAlison Pill
    • Miezul nopții la Paris
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Birgitte Hjort SørensenBirgitte Hjort Sørensen
    • Teatrul Național în direct
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Elisabeth MossElisabeth Moss
    • High-Rise
      2015
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Elizabeth DebickiElizabeth Debicki
    • Managerul de noapte
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Elizabeth OlsenElizabeth Olsen
    • Am văzut lumina
      2015
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Imogen PootsImogen Poots
    • Domnișoara Austen regretă
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Maddie HassonMaddie Hasson
    • Am văzut lumina
      2015
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Mélanie ThierryMelanie Thierry
    • Coroana Hollow
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Mia WasikowskaMia Wasikowska
    • Vârful Crimson
      2015
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Rachel WeiszRachel Weisz
    • Adânca mare albastră
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Ruth WilsonRuth Wilson
    • Shootout Suburban
      2006
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Tilda SwintonTilda Swinton
    • Doar iubitii au ramas in viata
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Tom Hiddleston și Wrenn SchmidtWrenn Schmidt
    • Am văzut lumina
      2015
    [vizualizare potrivire]
Mai multe potriviri Tom Hiddleston pe ecran Mai puține potriviri pe ecran Tom Hiddleston





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal