Principal Relații Thomas Fonzi

Thomas Fonzi

Thomas Fonzi ÎntâlniriVârstă 39 de ani Zodiac Fecioara Relații 3 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Tomás Fonzi și Leticia Lombardi Leticia lombardi și Thomas Fonzi sunt logodiți. vizualizați relația

Relații

Tomás Fonzi a avut relații cu Juana Viale(2003 - 2004).

Se spune că Tomás Fonzi s-ar fi legat de Daniela Herrero(2003).



Despre

Tomás Fonzi este un actor argentinian în vârstă de 39 de ani. Născut Tomás Gonzalo Fonzi Cárrega la 24 august 1981 în Adrogué, GBA, este renumit pentru Verano del '98 într-o carieră care se întinde pe 1998 până în prezent. Semnul său zodiacal este Fecioara.

Tomás Fonzi a participat la 4 meciuri de pe ecran, inclusiv Juana Viale în Obiceiuri argentiniene (2003), Daniela Herrero în Obiceiuri argentiniene (2003), Lola Berthet în Roldanul (2004)și Romina Ricci în Femeile ucigașe (2005).

Tomás Fonzi face parte din următoarele liste: nașteri din 1981, actori argentinieni și oameni din Buenos Aires.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Tomás Fonzi! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

reeve carney și victoria justice

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
ÎntâlniriDouă17 ani, 2 luni9 ani, 2 luni1 an, 3 luni
Zvonit1---
Total317 ani, 2 luni6 ani, 1 lună1 an, 3 luni

Detalii

NumeLua
Numele de familieFonzi
Numele complet la naștereTomás Gonzalo Fonzi Cárrega
Vârstă39 de ani
Zi de nastere24 august 1981
Locul naşteriiAdrogué, GBA
Înălţime5 '4¼' (163 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea păruluiBlondă
Semn zodiacalFecioara
Etniealb
NaţionalitateArgentinian
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Revendică faimaVara lui '98
Ani activi1998-prezent, 1998 – prezent
MamăMaria del Rosario Cárrega
FrateDiego Fonzi (muzician)
SoraDolores Fonzi (actriță)
PrietenGuillermo Pfening, Lucas Ferraro, Santiago Pedrero, Daniela Herrero

Tomás Gonzalo Fonzi (n. 24 august 1981) este un actor argentinian. Sora sa mai mare, Dolores Fonzi, este, de asemenea, actriță în Cinema Argentina.

Mai multe despre Tomás Fonzi Mai puțin despre Tomás Fonzi

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3 Leticia lombardi Relaţie2004prezent17 ani
DouăJoan VialeRelaţie2003Aprilie 20041 an
1Daniela herreroÎntâlni R 20032003-
#3

Leticia lombardi

2004

Leticia Lombardi și Tomás Fonzi sunt logodiți ...[vezi cuplul] Joan Viale #Două

Joan Viale

2003 - 2004

Juana Viale și Tomás Fonzi s-au despărțit în aprilie ...[vezi cuplul] Daniela herrero #1Zvon

Daniela herrero

2003

Daniela Herrero și Tomás Fonzi sunt separați ...[vezi cuplul] #3

Leticia lombardi

2004

Leticia Lombardi și Tomás Fonzi sunt logodiți.



Relație de 17 ani Copii 1 copil vizualizați relația #Două

Joan Viale

2003 - 2004

Juana Viale și Tomás Fonzi au datat din 2003 până în aprilie 2004.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime37%Vârstă98%'> Compatibilitate 59% vizualizați relația #1

Daniela herrero

2003 (zvon)

Se spune că Daniela Herrero s-ar fi legat de Tomás Fonzi în 2003.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc100%Vârstă72%'> Compatibilitate 58% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Thomas Fonzi 39 FecioaraActor
Argentinian
Leticia lombardi -
Joan Viale39 BerbecActriţă
Argentinian
Daniela herrero35 LeuActriţă
Argentinian

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
VioletFemeie13 iulie 201010 ani Leticia lombardi

Galerie foto

Thomas Fonzi Tomas Fonzi- Kids 'Choice Awards Argentina 2015 Thomas Fonzi Thomas Fonzi Thomas Fonzi Gael Garcia Bernal și Tomas Fonzi în Boxing for Inclusion - aprilie 2012 Box pentru incluziune - aprilie 2012 Vara fără sfârșit (1998) Tomas Fonzi - 30 de ani Tomas Fonzi și Leticia Lombardi Tomas Fonzi - 2011 The Roldans (2004)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Break Point 3602021SantiagoEmisiune TV
Toate pentru promovare2019Rafael Galeana (ca Tomas Fonzi)Film
Inconvivialitate2019LukeEmisiune TV
Rouă2019Film
Fanny fan2017Emisiune TV
Nebun dupa tine2016FerdinandEmisiune TV
Păsări negre2015Domnule WhiteFilm
Speranța mea2015Ortiz maximEmisiune TV
Casa Mării2015Emisiune TV
Casa Mării2015TeoEmisiune TV
Uitat2014AntonioFilm
Suntem o familie2014Pedro ManciniEmisiune TV
Prima lege2013NahuelFilm
Povestiri Divane2013DariusEmisiune TV
Taxxi, Iubiri încrucișate2013Emisiune TV
Nu te îndrăgosti de mine2012Maxi (ca Tomas Fonzi)Film
Absolvenți2012MickyEmisiune TV
Istoria clinicii2012Emisiune TV
Vânt de sud2012Emisiune TV
Singurii2011Joaquin GuerricoEmisiune TV
Cruciade2011BolicheroFilm
Ghete2009Adrián 'Anguila' MuñizEmisiune TV
Complici ai tăcerii2009Carlos GalloFilm
Paco2009Francisco Blank (Paco)Film
Rodney2009MartinFilm
Revelații2009MarianoFilm TV
sunt fanul tau2006Diego GarciaEmisiune TV
Dublă răzbunare2006Manuel FerrerEmisiune TV
Femeile ucigașe2005LewisEmisiune TV
Roldanul2004Facundo UriarteEmisiune TV
Înot singur2003ThomasFilm
Slam2003FitoFilm
Obiceiuri argentiniene2003Gabriel 'Gaby' RosettiEmisiune TV
Kamchatka2002LukeFilm
Franco Buenaventura, profesorul2002Diego BuenaventuraEmisiune TV
30/302001PădurarFilm TV
Povești de film2001Emisiune TV
O noapte cu Sabrina Love2000Daniel MonteroFilm
Nouă Regine2000FrederickFilm
Ora finală2000RusăEmisiune TV
Iluzii2000LukeEmisiune TV
Vara fara de sfarsit1998Benjamin VazquezEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

Discuții

Alegerea Editorului

Spencer Haywood
Spencer Haywood
28 mai 2021 ... Știri Spencer Haywood, bârfe, fotografii ale lui Spencer Haywood, biografie, lista iubitelor lui Spencer Haywood 2016. Istoria relației. Lista de relații Spencer Haywood. Istoria întâlnirilor cu Spencer Haywood, 2021, 2020, lista relațiilor cu Spencer Haywood.
Klaudia Ungerman
Klaudia Ungerman
28 mai 2021 ... Știri despre Klaudia Ungerman, bârfe, fotografii cu Klaudia Ungerman, biografie, lista prietenilor lui Klaudia Ungerman 2016. Istoria relației. Lista de relații Klaudia Ungerman. Istoria întâlnirilor Klaudia Ungerman, 2021, 2020, lista relațiilor Klaudia Ungerman.
Rick Parfitt
Rick Parfitt
28 mai 2021 ... Știri Rick Parfitt, bârfe, fotografii ale lui Rick Parfitt, biografie, lista iubitelor lui Rick Parfitt 2016. Istoria relației. Lista de relații Rick Parfitt. Istoria întâlnirilor Rick Parfitt, 2021, 2020, lista relațiilor Rick Parfitt.
Rory Farquharson
Rory Farquharson
28 mai 2021 ... Știri Rory Farquharson, bârfe, fotografii ale lui Rory Farquharson, biografie, lista iubitelor lui Rory Farquharson 2016. Istoria relației. Lista de relații Rory Farquharson. Istoria întâlnirilor Rory Farquharson, 2021, 2020, lista relațiilor Rory Farquharson.
Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante
Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante
28 mai 2021 ... Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Scott Baio
Scott Baio
28 mai 2021 ... Știri Scott Baio, bârfe, fotografii ale lui Scott Baio, biografie, lista iubitelor lui Scott Baio 2016. Istoria relației. Lista de relații Scott Baio. Istoria întâlnirilor cu Scott Baio, 2021, 2020, lista relațiilor lui Scott Baio.
Nicole Fujita
Nicole Fujita
28 mai 2021 ... Știri despre Nicole Fujita, bârfe, fotografii ale lui Nicole Fujita, biografie, lista prietenilor lui Nicole Fujita 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicole Fujita. Istoria întâlnirilor Nicole Fujita, 2021, 2020, lista relațiilor Nicole Fujita.