Principal Relații Tony Dalton

Tony Dalton

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Tony Dalton SingurVârsta 46 de ani Zodiac Vărsător Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Tony Dalton este în prezent singur.








Relații

Tony Dalton a avut o relație cu María Elisa Camargo.



Despre

Tony Dalton este un actor mexican de 46 de ani. Născut Álvaro Luis Bernat Dalton la 13 februarie 1975 în Laredo, Texas, SUA, este renumit pentru Los simuladores într-o carieră care se întinde pe parcursul a 2000 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător.






Tony Dalton a participat la un meci pe ecran cu Mónica Spear Floare sălbatică (2011).



evelyn lozada fiica shaniece iubit

Tony Dalton face parte din următoarele liste: actori de film americani, nașteri din 1975 și expatriați americani în Mexic.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Tony Dalton! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri1---
Total1--

Detalii

NumeAlvaro
Al doilea prenumeLewis
Numele de familieBernat
Numele complet la naștereÁlvaro Luis Bernat Dalton
Nume alternativTony Dalton
Vârstă46 de ani
Zi de nastere13 februarie 1975
Locul naşteriiLaredo, Texas, SUA
Înălţime6 '0' (183 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalVărsător
Etniealb
Naţionalitatemexican
Textul ocupațieiActor, scenarist, regizor și producător
OcupaţieActor
Revendică faimaSimulatoare
Ani activi1980 – prezent, 2000 – prezent
Membru al familieiMario Moreno Bernat (văr)

Álvaro Luis Bernat Dalton (n. 13 februarie 1975) cunoscut profesional ca Tony Dalton, este un actor, scenarist și producător mexican-american. A jucat în filme mexicane, joacă și este cel mai cunoscut în Statele Unite pentru rolul său de șef al cartelului Lalo Salamanca în Better Call Saul (2018 – prezent).

Mai multe despre Tony Dalton Mai puțin despre Tony Dalton

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Maria Elisa CamargoRelaţie Ianuarie 2011-
Maria Elisa Camargo #1

Maria Elisa Camargo

María Elisa Camargo și Tony Dalton sunt separate ...[vezi cuplul] #1

Maria Elisa Camargo

María Elisa Camargo și Tony Dalton au avut o relație.

cine este întâlnirea cu Pete Goz
MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 74% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Tony Dalton 46 VărsătorActor
mexican
Maria Elisa Camargo35 SăgetătorActriţă
Ecuatorian

Galerie foto

Tony Dalton Monica Spear Monica Spear Monica Spear Monica Spear Monica Spear Monica Spear Monica Spear Monica Spear Monica Spear Monica Spear Monica Spear

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Hawkeye2021Jack DuquesneEmisiune TV
Amalgam2020Dr. Saúl BravoFilm
Nunta Valentinei2018Adrian CorcueraFilm
Mexic2018Domnule StewardsScurt-metraj
Fiicele lui April2017AlvaroFilm
Sens82015Agentul lui LitoEmisiune TV
Mai bine sună-l pe Saul2015Lalo SalamancaEmisiune TV
Proprietarii Paradisului2015Renato maldonadoEmisiune TV
Nu al tău, nu al meu2015RobertFilm
Dictatura perfectă2014Director TV MXFilm
Domnule Avila2013Roberto AvilaEmisiune TV
Viața timpurie și scurtă a Sabinei Rivas2012IoanFilm
Columbian2011Ambasada americană 1Film
Floare sălbatică2011Don Rafael UrrietaEmisiune TV
Iubirea nu înseamnă lipsă2011SamuelFilm
Iad2010GringoFilm
Mana in mana2010MichaelScurt-metraj
Amar2009JoelFilm
Lăcomie2009Bărbat 1Scurt-metraj
Dragoste, durere și viceversa2008CadruFilm
Capadocia2008Augusto MateosEmisiune TV
Simulatoare2008Mario Santos, SantosEmisiune TV
Sultani din sud2007Carlos SanchezFilm
Treisprezece temeri2007Jorge SanchezEmisiune TV
Efecte secundare2006GerardoFilm
Femeie de alabastru2006Film
Întoarcere Întoarcere2005Alex QueirozScurt-metraj
Killing Cabos2004Javier „Verifică”Film
Rebel2004Gaston DreptaciEmisiune TV
Clasa 4062002Dago GarciaEmisiune TV
Calea ceibelor2001Vânzător de sicrieScurt-metraj
Tu esti destinul meu2000Emisiune TV
Ramona2000TomEmisiune TV
Scriptfellas1999Executiv de dezvoltareFilm
Minotaur1997Student la facultateFilm
Femeie, cazuri din viața reală1985Emisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal