Principal Relații Tyler Creatorul

Tyler Creatorul

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Tyler CreatorulLocul 592 -4Vârsta de 30 de ani Zodiac peşte Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Tyler Creatorul este posibil singur.








Relații

Tyler Creatorul a avut o relație cu Jaden Smith.



Despre

Tyler the Creator este un rapper american de 30 de ani. Născut Tyler Gregory Okonma la 6 martie 1991 în Ladera Heights, California, SUA, este renumit pentru Odd Future. Semnul său zodiacal este Pești.






Tyler the Creator este membru al următoarelor liste: Actori din California, producători de discuri americani și artiști Columbia Records.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Tyler Creatorul! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri1---
Total1--

Detalii

NumeTyler
Al doilea prenume
Numele de familieCreator
Numele complet la naștereTyler Gregory Okonma
Nume alternativWolf Haley, Tyler Haley, DJ Stank Daddy, Ace, The Creator, Tyler Gregory Okonma, Ace, Gap Tooth T
Vârstă30 de ani
Zi de nastere6 martie 1991
Locul naşteriiLadera Heights, California, SUA
Înălţime6 '1' (185 cm)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalpeşte
ReligieAteu
EtnieNegru
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiRapper
OcupaţieRapper
Revendică faimaViitor ciudat
Gen muzical (text)Hip hop
Ani activi2007 – prezent
Instrument (text)Voce, pian, tobe, sintetizator, tastaturi
Casa de discuriOdd Future, Sony RED (actual) XL Recordings (fost), Sony, RED (actual), XL Recordings (fost), Columbia, RED, XL
Acte asociateEarlWolf, Odd Future, A $ AP Rocky, Kanye West, I Smell Panties, ASAP Rocky, Frank Ocean, Jaden Smith, Kali Uchis, Pharrell, Steve Lacy, Sweatshirt Earl, Playboi Carti
Site-uri oficialehttp://oddfuture.com, http://golfwang.com
PrietenHanorac Earl, Frank Ocean, Blake Anderson, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Pia Mia
Locuri favoriteÎngerii

Tyler Gregory Okonma (n. 6 martie 1991), mai bine cunoscut sub numele de Tyler, Creatorul, este un rapper, cântăreț, compozitor, producător de discuri și regizor de videoclipuri muzicale americane. El a devenit cunoscut la începutul anilor 2010 ca co-fondator și lider de facto al grupului alternativ de hip hop Odd Future și a cântat și a produs piese pentru aproape fiecare lansare Odd Future. În calitate de artist solo, Tyler a lansat un mixtape și cinci albume de studio, deseori ocupându-se de el sau de cea mai mare parte a producției.



Mai multe despre Tyler Creatorul Mai puțin despre Tyler Creatorul

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Jaden SmithRelaţie R -
Jaden Smith #1Zvon

Jaden Smith

Zvonuri despre Tyler the Creator și Jaden Smith ...[vezi cuplul] #1

Jaden Smith

(Zvon)

Se zvonește că Tyler the Creator s-ar fi legat de Jaden Smith.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc40%Înălţime19%Vârstă1%'> Compatibilitate 40% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Tyler Creatorul30 peşteRapper
american
Jaden Smith22 CancerRelativ
american

Galerie foto

Glenn O'Brien Tyler Creatorul și Jaden Smith

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Glumește2018CornellEmisiune TV
Aventurile bețivului2017Oscar (voce)Film
Jeleurile!2017VariatEmisiune TV
Lup2015.Wolf, Tyler, Sam, Dr tc (ca Tyler Okonma)Film
Jeleurile2015.Emisiune TV
Lucas Bros Moving Co.2013Băieți din anii 1990, cheltuitorEmisiune TV
Loiter Squad2012Thurnis Haley, DiverseEmisiune TV
Proiectul Mindy2012RapperEmisiune TV
Axa polițistului2012Șef de poliție, Liborg, șef de polițieEmisiune TV
Pistă rapidă2012Carnival GoerScurt-metraj
Dinamita neagră: seria animată2011GerminaEmisiune TV
Absolvenți de muncă2011Student Defacing CarEmisiune TV
Thurnis la Yoga2011Thurnis HaleyScurt-metraj
Thurnis Haley: Golf Wang2011Thurnis HaleyFilm
Unchiul bunic2010Voci suplimentareEmisiune TV
Spectacol regulat2009Big Trouble, Cometa BlitzEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...