Principal Întâlniri Vedette Lim

Vedette Lim

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Vedette LimVârsta 41 de ani Zodiac Scorpionul

Cu cine se întâlnește acum?

Conform înregistrărilor noastre, Vedette Lim este posibil să fie singură.








Relații

Nu avem înregistrări ale relațiilor anterioare pentru Vedette Lim.



Despre

Vedette Lim este o actriță americană de 41 de ani. Născută pe 14 noiembrie 1979 în Arizona, SUA, este renumită pentru No Strings Attached. Semnul ei zodiacal este Scorpionul.






A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Vedette Lim! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Detalii

NumeSantinelă călare în avanpost
Numele de familieLim
Vârstă41 de ani
Zi de nastere14 noiembrie 1979
Locul naşteriiArizona, SUA
Înălţime5 '8' (173 cm)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalScorpionul
SexualitateDrept
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
UniversitateUniversitatea din New York
Textul ocupațieiActriță, Model
OcupaţieActriţă
Revendică faimaFără obligații
Site-uri oficialetwitter.com/vedettelim
Mai multe despre Vedette Lim Mai puțin despre Vedette Lim

Galerie foto

The Good Doctor (2017) The Good Doctor (2017) Vedette Lim Vedette Lim Vedette Lim Vedette Lim Vedette Lim Vedette Lim Vedette Lim Vedette Lim Vedette Lim Vedette Lim

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Anularea2020Amanda EmoryEmisiune TV
FBI2018Elise TaylorEmisiune TV
Magnum P.I.2018Sharon LimEmisiune TV
Bunul doctor2017.Grace LeeEmisiune TV
The Night Visitor 2: Heather's Story2016FannyFilm
Psihofonia2016LillyFilm
Regatul animalelor2016HeatherEmisiune TV
Taur2016ADA Selma RiversEmisiune TV
Cod negru2015.Liz Harington 1 episod, 2016Emisiune TV
Hărțuitor2014Shelly WalkerEmisiune TV
Scorpion2014Sarah JacobsEmisiune TV
Vizitatorul de noapte2013FannyFilm
Broadway's Finest2012ChelneriţăFilm
Trupa de nunta2012Debra (1 episod, 2012)Emisiune TV
Hollywood Heights2012Detectiva Paula McCarthyEmisiune TV
Chicago Fire2012DevonEmisiune TV
Fără obligații2011LisaFilm
Franklin & Bash2011Rachel Dawson (1 episod, 2011)Emisiune TV
Femeie fatală2011Agentul PamEmisiune TV
Paternitate2010ChelneriţăEmisiune TV
Victorios2010ProfesoaraEmisiune TV
Hawaii Five-02010Dr. Isabelle LonoEmisiune TV
castel2009luncăEmisiune TV
Lovind câinele2009ErinFilm
Uitate2009Sandra (1 episod, 2010)Emisiune TV
Sange adevarat2008NaomiEmisiune TV
Oase2005Alex ConradEmisiune TV
Anatomia lui Grey2005Dr. Polly PrestonEmisiune TV
Mediu2005Paramedic (1 episod, 2010)Emisiune TV
SportsFigureso mie noua sute nouazeci si cinciGazdă (episoade necunoscute)Emisiune TV
Pe măsură ce lumea se întoarce1956Amy (4 episoade, 2008)Emisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Horoscop zilnic Capricorn pentru sâmbătă, 10 februarie 2024
Horoscop zilnic Capricorn pentru sâmbătă, 10 februarie 2024
Horoscop zilnic Capricorn pentru sâmbătă, 10 februarie 2024, În timp ce îți ridici energia, vei descoperi că ai cheltuit o parte din ea pe probleme fără semnificație și pe cele care
Cafeaua cu caca de pisică este reală și oamenii plătesc de fapt pentru a o bea (Nu, serios)
Cafeaua cu caca de pisică este reală și oamenii plătesc de fapt pentru a o bea (Nu, serios)
Cea mai scumpă cafea din lume (sau cel puțin una dintre ele) este cafeaua cu caca de pisică. Ce este cafeaua cu caca de pisica? Numele este cam ...
Peste 60 de persoane transgender celebre
Peste 60 de persoane transgender celebre
Cine sunt niște transgender celebri? Pe această listă veți găsi celebrități celebre intersexuale, non-binare și transsexuale, indiferent dacă sunt actori transgender, ...
Faye Reagan
Faye Reagan
28 mai 2021 ... Știri Faye Reagan, bârfe, fotografii ale lui Faye Reagan, biografie, lista prietenilor lui Faye Reagan 2016. Istoria relației. Lista de relații Faye Reagan. Istoria întâlnirilor cu Faye Reagan, 2021, 2020, lista relațiilor cu Faye Reagan.
Zachary Levi și Yvonne Strahovski
Zachary Levi și Yvonne Strahovski
28 mai 2021 ... Zachary Levi și Yvonne Strahovski fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Henri Joseph Fenet
Henri Joseph Fenet
28 mai 2021 ... Știri Henri Joseph Fenet, bârfe, fotografii ale lui Henri Joseph Fenet, biografie, lista iubitelor lui Henri Joseph Fenet 2016. Istoria relației. Lista de relații Henri Joseph Fenet. Istoria întâlnirilor Henri Joseph Fenet, 2021, 2020, lista relațiilor lui Henri Joseph Fenet.
Nathaniel Bar-Jonah
Nathaniel Bar-Jonah
28 mai 2021 ... Știri despre Nathaniel Bar-Jonah, bârfe, fotografii ale lui Nathaniel Bar-Jonah, biografie, lista de prietene a lui Nathaniel Bar-Jonah 2016. Istoria relației. Lista de relații Nathaniel Bar-Jonah. Istoria întâlnirilor Nathaniel Bar-Jonah, 2021, 2020, lista relațiilor Nathaniel Bar-Jonah.