Principal Relații Viggo Mortensen

Viggo Mortensen

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Viggo Mortensen Termen lungRang 1541 -246Vârsta 62 de ani Zodiac Balanță Relații 7 în total Copii 2 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Ariadna Gil și Viggo MortensenAriadna Gil și Viggo Mortensen se află într-o relație pe termen lung din decembrie 2009. vizualizați relația

Relații

Viggo Mortensen a fost căsătorit anterior cu Exene Cervenka(1987 - 1997).








Viggo Mortensen a avut relații cu Lola Schnabel(2004), Date Sparks(1998)și Josie Bissett(1997).



Viggo Mortensen a avut o întâlnire cu Christina Rosenvinge(2008).






Se spune că Viggo Mortensen s-ar fi legat de Gwyneth Paltrow(1997).



relația barbra streisand și don johnson

Despre

Viggo Mortensen este un actor american de 62 de ani. Născut Viggo Peter Mortensen Jr. la 20 octombrie 1958 în Manhattan, New York, New York, Statele Unite, este renumit pentru Lord of the Rings. Semnul său zodiacal este Balanță.

Viggo Mortensen a participat la 16 meciuri pe ecran, printre care Andie MacDowell Ruby Cairo (1993), Ariadna Gil în Alatriste (2006), Ashley Judd în Pasiunea de amiază întunecată (o mie noua sute nouazeci si cinci), Charlize Theron în Drumul (2009)și Kirsten Dunst în Cele două fețe ale lunii ianuarie (2014).



Viggo Mortensen face parte din următoarele liste: actori de film americani, cântăreți americani și poeți americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Viggo Mortensen! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit111 ani, 2 luni--
Întâlniri411 ani, 5 luni2 ani, 10 luni-
Întâlni1---
Zvonit12 luni, 1 zi--
Total711 ani, 5 luni3 ani, 3 luni2 luni, 1 zi

Detalii

NumeViggo
Al doilea prenumePetru
Numele de familieMortensen
Numele complet la naștereViggo Peter Mortensen Jr.
Nume alternativVig, Guido, Longshanks, Strider, The Dúnadan, Telcontar, Elfstone
Vârstă62 de ani
Zi de nastere20 octombrie 1958
Locul naşteriiManhattan, New York, New York, Statele Unite
Înălţime5 '11' (180 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorVerde
Culoarea păruluiGri
Trăsătură distinctivăOchi verzi
Semn zodiacalBalanță
SexualitateDrept
ReligieAgnostic
Etniealb
Naţionalitateamerican
UniversitateUniversitatea St. Lawrence
Textul ocupațieiActor, poet, muzician, fotograf și pictor.
OcupaţieActor
Revendică faimaStapanul Inelelor
Ani activi1984 – prezent
Mărimea pantofuluiPatru cinci
Site-uri oficialewww.percevalpress.net, www.viggophile.net, www.viggomortensenweb.com
TatăViggo P. Mortensen Sr., Arathorn II (al 15-lea șef al Dunedainului)
MamăGrace Gamble (născută Atkinson.), Gilraen
FrateCharles, Walter
Membru al familieiEldarion (fiul), Arwen (soția)
PrietenLegolas, Gimli, Faramir, Eomer, Elrond, Frodo, Gandalf

Viggo Peter Mortensen Jr. (n. 20 octombrie 1958) este un actor, autor, muzician, fotograf, poet și pictor american. Născut în New York, dintr-un tată danez și o mamă americană, a trăit în Argentina în copilărie. El a primit diverse premii, inclusiv un Screen Actors Guild Award și a fost nominalizat la trei premii Oscar, trei premii BAFTA și patru premii Globul de Aur.

Mai multe despre Viggo Mortensen Mai puțin despre Viggo Mortensen

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
7Ariadna GilRelaţieDecembrie 2009Decembrie 2009-
6Christina RosenvingeÎntâlni20082008-
5Lola SchnabelRelaţie20042004-
4Date SparksRelaţie19981998-
3Gwyneth PaltrowÎntâlni R Octombrie 1997Decembrie 19972 luni
DouăJosie BissettRelaţie19971997-
1Exene CervenkaCăsătorit1986Februarie 199711 ani
Ariadna Gil #7

Ariadna Gil

2009

Ariadna Gil și Viggo Mortensen au fost în ...[vezi cuplul] Christina Rosenvinge #6

Christina Rosenvinge

2008

Christina Rosenvinge și Viggo Mortensen sunt ...[vezi cuplul] Lola Schnabel #5

Lola Schnabel

2004

Lola Schnabel și Viggo Mortensen sunt separate ...[vezi cuplul] Date Sparks #4

Date Sparks

1998

Donita Sparks și Viggo Mortensen sunt separate ...[vezi cuplul] Gwyneth Paltrow #3Zvon

Gwyneth Paltrow

1997

Viggo Mortensen și Gwyneth Paltrow erau rumo ...[vezi cuplul] Josie Bissett #Două

Josie Bissett

1997

Josie Bissett și Viggo Mortensen sunt separate ...[vezi cuplul] Exene Cervenka #1

Exene Cervenka

1986 - 1997

Viggo Mortensen și Exene Cervenka au divorțat ...[vezi cuplul] #7

Ariadna Gil

2009

Ariadna Gil și Viggo Mortensen au avut o relație din decembrie 2009 până în decembrie 2009.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate 70% vizualizați relația #6

Christina Rosenvinge

2008

Christina Rosenvinge și Viggo Mortensen au avut o întâlnire în 2008.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația #5

Lola Schnabel

2004

Lola Schnabel și Viggo Mortensen au avut o relație între 2004 și 2004.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Vârstă1%'> Compatibilitate 6% vizualizați relația #4

Date Sparks

1998

Donita Sparks și Viggo Mortensen au datat în 1998.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Vârstă72%'> Compatibilitate 48% vizualizați relația #3

Gwyneth Paltrow

1997 (Zvon)

Se spune că Viggo Mortensen s-ar fi legat de Gwyneth Paltrow în octombrie 1997.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #Două

Josie Bissett

1997

Josie Bissett și Viggo Mortensen datează în 1997.

phil heath jennie laxson heath
MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate 65% vizualizați relația #1

Exene Cervenka

1986 - 1997

Viggo Mortensen și Exene Cervenka au fost căsătoriți timp de 9 ani. S-au întâlnit timp de 6 luni după ce s-au reunit în 1986 și s-au căsătorit pe 8 iulie 1987. 9 ani mai târziu au divorțat în martie 1997.

Relație de 11 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Vârstă52%'> Compatibilitate 63% Copii 1 copil vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Viggo Mortensen62 BalanțăActor
american
Ariadna Gil52 VărsătorActriţă
Spaniolă
Christina Rosenvinge56 ScorpionulCântăreaţă
Spaniolă
Lola Schnabel41 CapricornulSocialitate
american
Date Sparks58 BerbecCântăreaţă
american
Gwyneth Paltrow48 BalanțăActriţă
american
Josie Bissettcincizeci BalanțăActriţă
american
Exene Cervenka65 VărsătorCântăreaţă
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
EldarionMasculin Liv Tyler
HenryMasculin28 ianuarie 198833 de ani Exene Cervenka

Galerie foto

Martor - Viggo Mortensen Viggo Mortensen Viggo Mortensen la Jimmy Kimmel Live! (Februarie 2017) Viggo Mortensen la Jimmy Kimmel Live! (Februarie 2017) Viggo Mortensen la Jimmy Kimmel Live! (Februarie 2017) Viggo Mortensen la Jimmy Kimmel Live! (Februarie 2017) Viggo Mortensen la Jimmy Kimmel Live! (Februarie 2017) Viggo Mortensen la Jimmy Kimmel Live! (Februarie 2017) Captain Fantastic (2016) Captain Fantastic (2016) Captain Fantastic (2016) Captain Fantastic (2016)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Cădere2020John PetersonFilm
Darrylgorn2019ViggoScurt-metraj
Cartea verde2018Tony LipFilm
Căpitanul fantastic2016BenFilm
Cele două fețe ale lunii ianuarie2014ChesterFilm
Jauja2014Gunnar DinesenFilm
Departe de Bărbați2014DaruFilm
Pe drum2012Old Bull Lee, William S. BurroughsFilm
Toată lumea are un plan2012Augustin, PedroFilm
O metodă periculoasă2011Sigmund FreudFilm
Drumul2009OmFilm
Appaloosa2008Everett HitchFilm
Bun2008HalderFilm
promisiuni de Paste2007NikolaiFilm
Alatriste2006Diego AlatristeFilm
O istorie a violenței2005Tom StallFilm
domn2004Frank HopkinsFilm
Domnul inelelor: întoarcerea regelui2003AragornFilm
Domnul inelelor: cele două turnuri2002AragornFilm
Stăpânul inelelor: Frăția inelului2001AragornFilm
28 de zile2000Eddie BooneFilm
O plimbare pe Lună1999Walker JeromeFilm
Un asasinat perfect1998David ShawFilm
Psiho1998Sam LoomisFilm
G.I. Jane1997Maestrul șef John James UrgayleFilm
Arma fratelui meu1997JuanitoFilm
Punct de disparitie1997Jimmy KowalskiFilm TV
Aligatorul Albinoo mie nouă sute nouăzeci și șaseTipFilm
Lumina zileio mie nouă sute nouăzeci și șaseRoy NorthFilm
Portretul unei doamneo mie nouă sute nouăzeci și șaseCaspar GoodwoodFilm
Pantaloni din catifea neagrăo mie noua sute nouazeci si cinciJunkie fără valoareFilm
Marea Crimsono mie noua sute nouazeci si cinciWepsFilm
Burghiuo mie noua sute nouazeci si cinciOmFilm
Pasiunea de amiază întunecatăo mie noua sute nouazeci si cinciLutFilm
Profețiao mie noua sute nouazeci si cinciLuciferFilm
Făgăduială1994Om fara adapostFilm
Echipajul1994PhillipFilm
Evanghelia după Harry1994WesFilm
Yakuza americană1993David Brandt, Nick DavisFilm
Punct de fierbere1993RonnieFilm
Calea lui Carlito1993LalinFilm
Ruby Cairo1993Farul JohnnyFilm
Tinerii americani1993Carl FrazerFilm
Alergătorul indian1991Frank RobertsFilm
Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III1990TexFilm
Pielea reflectantă1990Cameron DoveFilm
Tripwire1990A luiFilm
Young Guns II1990John W. PoeFilm
Foarte rar1990Film TV
Cai proaspeți1988VerdeFilm
Închisoare1988Burke, Forsythe ElectrocutionFilm
Mântuirea!1987Jerome StampleFilm
Martor1985Moses HochleitnerFilm
George Washington1984Locotenent la LeBoeufEmisiune TV
Miami Vice1984Detectivul Eddie TrumbullEmisiune TV
ABC Afterschool Specials1972TimEmisiune TV
Căutați mâine1951BraggEmisiune TV
UnabombJim FreemanFilm
Treisprezece viețiRichard StantonFilm
Crimele viitoruluiFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Andie MacDowell și Viggo MortensenAndie MacDowell
    • Ruby Cairo
      1993
    [vizualizare potrivire]
  • Ariadna Gil și Viggo MortensenAriadna Gil
    • Alatriste
      2006
    [vizualizare potrivire]
  • Ashley Judd și Viggo MortensenAshley Judd
    • Pasiunea de amiază întunecată
      o mie noua sute nouazeci si cinci
    [vizualizare potrivire]
  • Charlize Theron și Viggo MortensenCharlize Theron
    • Drumul
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Kirsten Dunst și Viggo MortensenKirsten Dunst
    • Cele două fețe ale lunii ianuarie
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Liv Tyler și Viggo MortensenLiv Tyler
    • Domnul inelelor: întoarcerea regelui
      2003
    [Încă +2]
  • Viggo Mortensen și Amy AdamsAmy Adams
    • Pe drum
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Viggo Mortensen și Anne HecheAnne Heche
    • Psiho
      1998
    [vizualizare potrivire]
  • Viggo Mortensen și Anzu LawsonAnzu Lawson
    • Yakuza americană
      1993
    [vizualizare potrivire]
  • Viggo Mortensen și Diane LaneDiane Lane
    • O plimbare pe Lună
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • Viggo Mortensen și Gwyneth PaltrowGwyneth Paltrow
    • Un asasinat perfect
      1998
    [vizualizare potrivire]
  • Viggo Mortensen și Jodie WhittakerJodie Whittaker
    • Bun
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Viggo Mortensen și Linda CardelliniLinda Cardellini
    • Cartea verde
      2018
    [vizualizare potrivire]
  • Viggo Mortensen și Maria BelloMaria bello
    • O istorie a violenței
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Viggo Mortensen și Naomi WattsNaomi Watts
    • promisiuni de Paste
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Viggo Mortensen și Sandra BullockSandra Bullock
    • 28 de zile
      2000
    [vizualizare potrivire]
Mai multe potriviri Viggo Mortensen pe ecran Mai puține potriviri pe ecran Viggo Mortensen





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...