Principal Relații Will Estes

Will Estes

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Will EstesRang 2817 -2360Vârsta 42 de ani Zodiac Balanță Relații 3 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Will Estes este probabil singur.








cu cine este căsătorit emmylou harris

Relații

Will Estes a fost în relații cu Torrey DeVitto(2020 - 2021), Mia Kang(2012)și Vanessa Lengies(2002 - 2004).



Despre

Will Estes este un actor american de 42 de ani. Născut William Estes Nipper la 21 octombrie 1978 în Los Angeles, California, este renumit pentru The New Lassie. Semnul său zodiacal este Balanță.






Will Estes a participat la 2 meciuri de pe ecran, inclusiv Jodie Sweetin Full house (1987)și Vanessa Ray în Sange albastru (2010).



Will Estes face parte din următoarele liste: Actori din California, actori americani de televiziune și actori americani pentru copii.

cine are connor franta datat

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Will Estes! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri31 an, 10 luni1 an2 luni
Total31 an, 10 luni1 an2 luni

Detalii

NumeVoi
Al doilea prenumeAceste
Numele de familieNipper
Numele complet la naștereWilliam Estes Nipper
Vârstă42 de ani
Zi de nastere21 octombrie 1978
Locul naşteriiLos Angeles California
Înălţime5 '10½' (179 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalBalanță
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
UniversitateSanta Monica College, Santa Monica, CA
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Revendică faimaNoul Lassie
Ani activi1984 – prezent
Site-uri oficialehttp://www.willestes.com/
TatăBill Nipper
MamăMary Lu

William Estes Nipper (născut la 21 octombrie 1978) este un actor american cunoscut pentru rolul său în drama poliției CBS Blue Bloods în rolul lui Jameson 'Jamie' Reagan, ofițer al Departamentului de Poliție din New York și fiul cel mai mic al comisarului de poliție, interpretat de Tom Selleck . Anterior, el a jucat în rolul lui J.J. Pryor, în drama NBC American Dreams.

cine se întâlnește cu delph ziggler chiar acum
Mai multe despre Will Estes Mai puțin despre Will Estes

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3Torrey DeVittoRelaţie202020211 an
DouăMia KangRelaţieIanuarie 2012Februarie 20122 luni
1Vanessa LengiesRelaţieMai 2002Februarie 20041 an
Torrey DeVitto #3

Torrey DeVitto

2020 - 2021

Torrey DeVitto și Will Estes sunt separați ...[vezi cuplul] Mia Kang #Două

Mia Kang

2012

Mia Kang și Will Estes s-au despărțit în martie 2012 ...[vezi cuplul] Vanessa Lengies #1

Vanessa Lengies

2002 - 2004

Se vor Estes și Vanessa Lengies s-au separat în M ...[vezi cuplul] #3

Torrey DeVitto

2020 - 2021

Torrey DeVitto și Will Estes au avut o relație între 2020 și 2021.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #Două

Mia Kang

2012

Mia Kang și Will Estes au datat din ianuarie până în martie 2012.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc40%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate Patru cinci% vizualizați relația #1

Vanessa Lengies

2002 - 2004

Will Estes și Vanessa Lengies au datat din mai 2002 până în martie 2004.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 41% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Will Estes42 BalanțăActor
american
Torrey DeVitto36 zodia GemeniActriţă
american
Mia Kang32 peşteModel
Hong Konger
Vanessa Lengies35 CancerActriţă
canadian

Galerie foto

Will Estes - Noul Lassie Will Estes - Full House Will Estes Will Estes Will Estes Will Estes Will Estes Will Estes Will Estes Will Estes Will Estes Will Estes

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Line of Duty2013DealerulFilm
Cavalerul intunericului se ridica2012Ofițerul Simon JansenFilm
Umbra fricii2012Morgan PierceFilm TV
Ancore2012DylanFilm
Valea Magică2011Jimmy DuvanteFilm
Proiect de film auto interior2011KansasFilm
Sange albastru2010Jamie ReaganEmisiune TV
Nu de când2009Billy SweetzerFilm
Îngeri și foc2009Cpl. AndersonScurt-metraj
Ora a 11-a2008Kevin PierceEmisiune TV
La vedere2008Henry Adams, Henry AtkinsEmisiune TV
Curatatorul2008Emisiune TV
Raclete2008Pee-Wee MachachiFilm TV
Lumina lumii2007Jack KerouacScurt-metraj
Condusul2005AaronScurt-metraj
Scufundarea de la debarcaderul lui Clausen2005Mike MayerFilm TV
Reuniune2005Will MalloyEmisiune TV
Caritate2004Repo ManScurt-metraj
Mai2002Chris, colegul de cameră al lui AdamFilm
American Dreams2002JJ PryorEmisiune TV
New Port South2001ChrisFilm
Străinul familiar2001TedFilm TV
Terorism2000Sean Goodwin (segmentul „Come To Granny”)Film
U-5712000IepureFilm
Ne vedem în visele mele2000BenFilm TV
Fugitivul2000Jesse LarsonEmisiune TV
Blue Ridge Fall1999TazFilm
Legea și ordinea: Unitatea specială pentru victime1999Adam HalderEmisiune TV
Kelly Kelly1998Sean KellyEmisiune TV
Meego1997Trip ParkerEmisiune TV
Al 7-lea Raio mie nouă sute nouăzeci și șaseAndrew NaylossEmisiune TV
Cum se face o plapumă americanăo mie noua sute nouazeci si cinciBăiat la petrecereFilm
Bisericăo mie noua sute nouazeci si cinciCory HartmanEmisiune TV
Destinul frațiloro mie noua sute nouazeci si cinciMichael MurphyFilm TV
Lumea secretă a lui Alex Mack1994Hunter ReevesEmisiune TV
Once Upon a Forest1993Willy (voce, ca Will Nipper)Film
Când dragostea ucide: seducția lui John Hearn1993Gary Black (ca Will Nipper)Film TV
Boy Meets World1993Alex, DylanEmisiune TV
Diagnostic Crimă1993Erik FincherEmisiune TV
Trebuia sa fii tu1993Christopher QuinnEmisiune TV
Căutarea de aur a lui Jonny1993Jonny Quest (voce, ca Will Nipper)Film TV
Rhythm & Jam1993Copil pe stradăEmisiune TV
Olandeză1991Teddy (ca Will Nipper)Film
Ultimul Halloween1991Michael (ca Will Nipper)Film TV
Harry și Hendersons1991BradEmisiune TV
Pas cu pas1991Kevin PhilipsEmisiune TV
Legenda prințului curajos1991Squire, Stable-BoyEmisiune TV
Miracle Landing1990David Kornberg (în rolul Will Nipper)Film TV
Meniu pentru Crima1990Chad Henshaw (ca Will Nipper)Film TV
Baywatch1989CooperEmisiune TV
Noul Lassie1989Will McCulloughEmisiune TV
Legea lui Murphy1988Tânărul DedalEmisiune TV
Full house1987AndrewEmisiune TV
Autostrada spre Rai1984Louis (la 11 ani), Samuel Hays (7 ani)Emisiune TV
Sfânta Barbara1984Brandon CapwellEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Jodie Sweetin și Will EstesJodie Sweetin
    • Full house
      1987
    [vizualizare potrivire]
  • Vanessa Ray și Will EstesVanessa Ray
    • Sange albastru
      2010
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția