Principal Relații Wilson Bethel

Wilson Bethel

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Wilson BethelPoziția 3929 515Vârsta 37 de ani Zodiac peşte Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Wilson Bethel este probabil singur.








Relații

Wilson Bethel a avut o relație cu Hassie Harrison.



Despre

Wilson Bethel este un actor american în vârstă de 37 de ani. Născut Stephen Wilson Bethel pe 24 februarie 1984 în Hillsboro, New Hampshire, SUA, este renumit pentru Hart of Dixie într-o carieră care se întinde pe 2004-2005 și 2008-prezent. Semnul său zodiacal este Pești.






Wilson Bethel a participat la 3 meciuri pe ecran, printre care Hayley Erin Tanar si nelinistit (1973), Rebecca Mozo în Caz rece (2003)și Rachel Bilson în Hart of Dixie (2011).



Wilson Bethel face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și actori de telenovelă americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Wilson Bethel! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri1---
Total1--

Detalii

NumeStephen
Al doilea prenumeWilson
Numele de familieBetel
Numele complet la naștereStephen Wilson Bethel
Nume alternativWilly
Vârstă37 de ani
Zi de nastere24 februarie 1984
Locul naşteriiHillsboro, New Hampshire, SUA
Înălţime6 '0' (183 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Semn zodiacalpeşte
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActor, scriitor, producător
OcupaţieActor
Revendică faimaHart of Dixie
Ani activi2004 – prezent, 2004–2005, 2008 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Managementul gravității zero
Site-uri oficialetwitter.com/wilsonbethel
TatăStephen Bethel
MamăJoyce Maynard
FrateCharlie (născut în 1982), Taj Estey-Bethel (fratele vitreg părinte), Ray Mansfield (fratele vitreg)
SoraAudrey (născută în 1978), Kris Mansfield (sora vitregă), Kari Kasilowski Mansfield (sora vitregă)

Stephen Wilson Bethel (n. 24 februarie 1984) este un actor american. Este cunoscut pentru rolurile sale ca Wade Kinsella pe Hart of Dixie, ca Ryder Callahan la telenovela CBS de zi The Young and the Restless și ca agent Benjamin Dex Poindexter din serialul original Netflix Daredevil. El este, de asemenea, vedeta și creatorul seriei web Stupid Hype pe noua platformă online CWD (CW Digital Studio) a CW.

Mai multe despre Wilson Bethel Mai puțin despre Wilson Bethel

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Hassie HarrisonRelaţie -
Hassie Harrison #1

Hassie Harrison

Hassie Harrison și Wilson Bethel sunt separate ...[vezi cuplul] #1

Hassie Harrison

Hassie Harrison și Wilson Bethel au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 41% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Wilson Bethel37 peşteActor
american
Hassie Harrison31 peşteActriţă
american

Galerie foto

În interiorul cutiei - Wilson Bethel All Rise - Wilson Bethel Hart Of Dixie Hart Of Dixie Hart Of Dixie Wilson Bethel și Rachel Bilson Wilson Bethel și Rachel Bilson Wilson Bethel și Rachel Bilson Wilson Bethel și Rachel Bilson Wilson Bethel și Rachel Bilson Wilson Bethel și Rachel Bilson Wilson Bethel și Rachel Bilson

Filmografie

FilmAnCaracterTip
All Rise2019Mark CallanEmisiune TV
American Koko2017SalingerEmisiune TV
Deci merge2017JimmyScurt-metraj
Harley și Davidsons2016Ray WeishaarEmisiune TV
Infamul2016Mănușa JasonFilm TV
Clubul Soțiilor Astronauților2015Scott CarpenterEmisiune TV
Daredevil2015Benjamin 'Dex' PoindexterEmisiune TV
Sânge și ulei2015GăsiEmisiune TV
Vice inerent2014Ofițerul LAPD # 1Film
Cum să te îndepărtezi de crimă2014Charles MahoneyEmisiune TV
American Koko2014Emisiune TV
Memorie 2.02014HenryScurt-metraj
Nu azi2013Bill GeorgeFilm
Pasadena2013SculFilm
Bates Motel2013TaylorEmisiune TV
Înăuntrul cutiei2013Matt PalmerScurt-metraj
L.A. Rangers2013ParkerEmisiune TV
Stupid Hype2012HypeFilm TV
Studentul perfect2011TrentFilm TV
Hart of Dixie2011Wade KinsellaEmisiune TV
Fură veri2011TrevorFilm
Recepţie2011GregEmisiune TV
Treme2010Lanny FoxEmisiune TV
Șobolani tunel2008Caporal Dan GreenFilm
Generation Kill2008Cpl. Evan „Q-Tip” StaffordEmisiune TV
Minti criminale2005Randy JacobsEmisiune TV
Caz rece2003James „Jimmy” TullyEmisiune TV
NCIS2003P.O. John KirbyEmisiune TV
O.C.2003BradEmisiune TV
Euo mie noua sute nouazeci si cinciUcenic de marinar Charles BanderEmisiune TV
Tanar si nelinistit1973Ryder CallahanEmisiune TV
UșileRicky (segmentul „Lamaj”)Film
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Hayley Erin
    • Tanar si nelinistit
      1973
    [vizualizare potrivire]
  • Rebecca Mozo
    • Caz rece
      2003
    [vizualizare potrivire]
  • Wilson Bethel și Rachel BilsonRachel Bilson
    • Hart of Dixie
      2011
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal