Principal Relații Yousef Erakat

Yousef Erakat

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Yousef ErakatVârstă 31 de ani Zodiac Vărsător Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Yousef Erakat este posibil să fie singură.








giada de laurentiis si matt lauer

Relații

Yousef Erakat a avut o relație cu Lilly Singh(2015).



Despre

Yousef Erakat este o personalitate americană de 31 de ani. Născut Yousef Saleh Erakat pe 22 ianuarie 1990 în Fremont, CA, este renumit pentru canalul Youtube FouseyTube. Semnul său zodiacal este Vărsător.






Yousef Erakat este membru al următoarelor liste: comedianți americani, persoane cu tulburare bipolară și farse.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul organizației Yousef! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri1---
Total1--

Detalii

NumeYousef
Numele de familieErakat
Numele complet la naștereYousef Saleh Erakat
Nume alternativFouseytube, fousey
Vârstă31 de ani
Zi de nastere22 ianuarie 1990
Locul naşteriiFremont, CA
Înălţime5 '10¼' (178 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalVărsător
SexualitateDrept
ReligieAgnostic
EtnieOrientul Mijlociu
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiDivertismentVorbitor de motivațieEntertainerVorbitor de motivație
OcupaţiePersonalitate
Revendică faimaCanal Youtube FouseyTube
Gen muzical (text)Comedie, motivație, fitness, farse, scenete, vloguri
Ani activi2011 – prezent
Acte asociateRomanAtwood, 100.000 de abonați, 2012, 1.000, 2014, 10, 2017
Site-uri oficialehttps://youtube.com/user/fouseyTUBE, https://youtube.com/user/doseoffousey

Yousef Saleh Erakat (în arabă: يوسف عريقات; născut la 22 ianuarie 1990), mai cunoscut sub numele său de scenă FouseyTube (stilizat fouseyTUBE) sau Fousey, este un personaj și actor palestinian-american de YouTube, care produce parodii, vloguri, schițe de comedie și farse pe YouTube.



Mai multe despre Yousef Erakat Mai puțin despre Yousef Erakat

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Lilly SinghRelaţie R 6 august 20156 august 2015-
Lilly Singh #1Zvon

Lilly Singh

2015.

Yousef Erakat și Lilly Singh sunt separate ...[vezi cuplul] #1

Lilly Singh

2015 (zvon)

Se zvonește că Yousef Erakat s-ar fi legat de Lilly Singh pe 6 august 2015.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Yousef Erakat31 VărsătorPersonalitate
american
Lilly Singh32 BalanțăPersonalitate
canadian

Galerie foto

Boo 2! A Madea Halloween (2017) Boo 2! A Madea Halloween (2017) Boo! A Madea Halloween (2016) Boo! A Madea Halloween (2016)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
#REALITYHIGH2017El însuși (ca „Yousef Erakat aka„ Fousey ”)Film
Boo 2! Un Halloween Madea2017JonathanFilm
Făcălii născuți natural2016SeFilm
Boo! Un Halloween Madea2016JonathanFilm
Te iubim2016VadFilm
Lupta morților vii2015.SeEmisiune TV
Realul2013De sineEmisiune TV
Steve Harvey2012SeEmisiune TV
YouTubers reacționează2012SeEmisiune TV





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
28 mai 2021 ... Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Chrystie Jenner
Chrystie Jenner
28 mai 2021 ... Știri despre Chrystie Jenner, bârfe, fotografii cu Chrystie Jenner, biografie, lista prietenilor lui Chrystie Jenner 2016. Istoria relației. Lista de relații Chrystie Jenner. Istoria întâlnirilor Chrystie Jenner, 2021, 2020, lista relațiilor Chrystie Jenner.
Bai Ling
Bai Ling
28 mai 2021 ... Știri despre Bai Ling, bârfe, fotografii despre Bai Ling, biografie, lista prietenilor lui Bai Ling 2016. Istoria relației. Lista de relații Bai Ling. Istoria întâlnirilor Bai Ling, 2021, 2020, lista relațiilor Bai Ling.
Nadine Ann Thomas
Nadine Ann Thomas
28 mai 2021 ... Știri Nadine Ann Thomas, bârfe, fotografii ale lui Nadine Ann Thomas, biografie, lista prietenilor Nadine Ann Thomas 2016. Istoria relației. Lista de relații Nadine Ann Thomas. Istoria întâlnirilor Nadine Ann Thomas, 2021, 2020, lista relațiilor Nadine Ann Thomas.
Zosia Nowak
Zosia Nowak
28 mai 2021 ... Știri despre Zosia Nowak, bârfe, fotografii despre Zosia Nowak, biografie, lista prietenilor lui Zosia Nowak 2016. Istoria relației. Lista de relații Zosia Nowak. Istoria întâlnirilor Zosia Nowak, 2021, 2020, lista relațiilor Zosia Nowak.
Jose Mourinho
Jose Mourinho
28 mai 2021 ... Știri despre José Mourinho, bârfe, fotografii ale lui José Mourinho, biografie, lista de prietene a lui José Mourinho 2016. Istoria relației. Lista de relații José Mourinho. Istoria întâlnirilor José Mourinho, 2021, 2020, lista relațiilor lui José Mourinho.
Bettina Lamprecht
Bettina Lamprecht
28 mai 2021 ... Știri despre Bettina Lamprecht, bârfe, fotografii ale lui Bettina Lamprecht, biografie, lista de prieteni a lui Bettina Lamprecht 2016. Istoria relației. Lista de relații Bettina Lamprecht. Istoria întâlnirilor Bettina Lamprecht, 2021, 2020, lista relațiilor Bettina Lamprecht.