Principal Relații Uzual

Uzual

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Uzual ÎntâlniriLocul 345 178Vârstă 49 ​​de ani Zodiac peşte Relații 7 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Tiffany Haddish și CommonTiffany Haddish are întâlniri comune vizualizați relația

Relații

Frecvente au fost în relațiile cu Angela Rye(2017 - 2018), Laura Dern(2016), Serena Williams(2007 - 2011), Taraji P. Henson(2005 - 2007)și Erykah Badu(2000 - 2002).








Common a avut o întâlnire cu Karrine Steffans(1999).



cine se întâlnește cu Jack Gilinsky

Despre

Common este un rapper american în vârstă de 49 de ani. Născut Lonnie Corant, Jaman Shuka Rashid Lynn, Jr., la 13 martie 1972 în Chicago, Illinois, SUA, este renumit pentru că obișnuiam să-l iubesc pe H.E.R într-o carieră care se întinde pe 1992-prezent și 1987-prezent. Semnul său zodiacal este Pești.






Common a fost într-un meci pe ecran cu Alicia Keys în Smokin 'Aces (2006).



Common este membru al următoarelor liste: producători americani de film, câștigători ai premiilor Grammy și artiști MCA Records.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul de comun! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri63 ani, 5 luni1 an, 8 luni6 luni, 1 zi
Întâlni1---
Total73 ani, 5 luni1 an, 5 luni6 luni, 1 zi

Detalii

NumeUzual
Numele complet la naștereLonnie Corant Jaman Shuka Rashid Lynn, Jr.
Nume alternativComm, The Red, Common Sense, Lonnie Corant Jaman Shuka Rashid Lynn Jr., Lonnie Corant Jaman Shuka Rashid Lynn, Lonnie Rashid Lynn Jr., Lonnie Rashid Lynn, Common
Vârstă49 de ani
Zi de nastere13 martie 1972
Locul naşteriiChicago, Illinois, SUA
Înălţime6 '0½' (184 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiCurând
Trăsătură distinctivăAre pistrui.
Semn zodiacalpeşte
SexualitateDrept
Religiecreştin
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Luther South, Chicago, Illinois, SUA
UniversitateFlorida A&M University, specializată în administrarea afacerilor, Universitatea de Stat Winston-Salem (Hon)
Textul ocupațieiRapper, actor, scriitor. model, filantrop
OcupaţieRapper
Revendică faimaÎmi plăcea să iubesc H.E.R
Gen muzical (text)Hip hop, Neo Soul
Gen muzicalHip Hop, Rap
Ani activi1991 – prezent, 1992 – prezent, 1987 – prezent
Stil muzicalRap alternativ, Underground Rap, Rap politic, Jazz-Rap, Midwest Rap
Music MoodSofisticat, alfabetizat, reflectorizant, rafinat / educat, relaxat / blând, sigur, elegant, cerebral, elegant, ingenios, pasionat, serios, amabil / bun-naturist, calm / pașnic, ambițios
InstrumentVocale
Instrument (text)Vocale
Casa de discuriThink Common, Artium, Def Jam (actual), Relativity, MCA, Universal, Geffen, GOOD, Warner Bros. (fost), Think Common, Artium, Def Jam, Universal (current), Relativity, MCA, Geffen, GOOD, Warner Bros. (fost), Loma Vista, Think Common, ARTium, Def Jam, Warner Bros., Geffen, BINE, Universal, MCA, Relativitate, Concord, Virgin EMI, Warlock, Rawkus
Acte asociateCocaina anilor 80, Erykah Badu, J Dilla, Pharrell, Soulquarians, Talib Kweli, Kanye West, GOOD Music, John Legend, Fort Minor, Kid Cudi, August Greene, Bilal, The Last Poets, Will.I.Am
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Richard De La Font
Site-uri oficialewww.thinkcommon.com, twitter.com/common, http://www.thinkcommon.com/, www.nndb.com/people/073/000085815/, http://thinkcommon.com
TatăLonnie Lynn
MamăDr. Mahila Ann Hines
PrietenKanye West, John Legend, Pharrell, Alicia Keys, Erykah Badu (Ea este și mama fiicei sale Omoye Assata Lynn)
Persoane asociateWill.I.Am, Adam Boulesbaa
Locuri favoriteChicago, Paris
Mâncărurile preferateVeggy
Culorile preferateRoșu, gri
Accesorii preferateOchelari Nerd 'Ray Ban'

Lonnie Rashid Lynn (n. 13 martie 1972), cunoscut sub numele său de scenă Common (fostul Common Sense), este un rapper, actor și scriitor american. A debutat în 1992, cu albumul Can I Borrow a Dollar? Și a câștigat aprecieri critice cu albumul său din 1994, Resurrection. El a menținut o urmărire subterană la sfârșitul anilor '90. El a obținut succesul principal prin munca sa cu Soulquarians.

Mai multe despre Common Mai puțin despre comun

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
7Tiffany HaddishRelaţieIunie 2018prezent2 ani
6Angela RyeRelaţieSeptembrie 2017Februarie 20186 luni
5Laura DernRelaţie R Ianuarie 2016Ianuarie 2016-
4Serena WilliamsRelaţieSeptembrie 2007Februarie 20113 ani
3Taraji P. HensonRelaţieOctombrie 2005Februarie 20071 an
DouăErykah BaduRelaţie200020022 ani
1Karrine SteffansÎntâlniIunie 1999Iunie 1999-
Tiffany Haddish #7

Tiffany Haddish

2018

Tiffany Haddish se întâlnește cu Common ...[vezi cuplul] Angela Rye #6

Angela Rye

2017 - 2018

Angela Rye și Common sunt separate ...[vezi cuplul] Laura Dern #5Zvon

Laura Dern

2016

Common și Laura Dern sunt separate ...[vezi cuplul] Serena Williams #4

Serena Williams

2007 - 2011

Common și Serena Williams sunt separate ...[vezi cuplul] Taraji P. Henson #3

Taraji P. Henson

2005 - 2007

Common și Taraji P. Henson s-au separat în februarie ...[vezi cuplul] Erykah Badu #Două

Erykah Badu

2000 - 2002

Common și Erykah Badu s-au separat în 2002 după ...[vezi cuplul] Karrine Steffans #1

Karrine Steffans

1999

Common și Karrine Steffans s-au separat în 1999 ...[vezi cuplul] #7

Tiffany Haddish

2018

Tiffany Haddish și Common se întâlnesc din iunie 2018.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc60%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 51% vizualizați relația #6

Angela Rye

2017 - 2018

Angela Rye și Common au avut o relație din septembrie 2017 până în martie 2018.

Relație 6 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc60%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 76% vizualizați relația #5

Laura Dern

2016 (zvon)

Se zvonește că Common s-a legat de Laura Dern în ianuarie 2016.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc60%Înălţime55%Vârstă33%'> Compatibilitate 52% vizualizați relația #4

Serena Williams

2007 - 2011

Common și Serena Williams au avut o relație din septembrie 2007 până în februarie 2011.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 41% vizualizați relația #3

Taraji P. Henson

2005 - 2007

Common și Taraji P. Henson datează din octombrie 2005 până în februarie 2007.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 52% vizualizați relația #Două

Erykah Badu

2000 - 2002

Common și Erykah Badu datează din 2000 până în 2002.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă98%'> Compatibilitate 72% vizualizați relația #1

Karrine Steffans

1999

Common și Karrine Steffans au avut o întâlnire în iunie 1999.

MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 36% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Uzual49 peşteRapper
american
Tiffany Haddish41 SăgetătorActriţă
american
Angela Rye41 ScorpionulPersonalitate TV
american
Laura Dern54 VărsătorActriţă
american
Serena Williams39 BalanțăTenis
american
Taraji P. Hensoncincizeci FecioaraActriţă
american
Erykah Baducincizeci peşteCântăreaţă
american
Karrine Steffans42 FecioaraAutor
american

Galerie foto

Ava (2020) Ava (2020) Ava (2020) Ava (2020) Ava (2020) Ava (2020) Ava (2020) Ava (2020) Ava (2020) Ava (2020) Selma - Tessa Thompson și Common Hell on Wheels (2011)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Ava2020MichaelFilm
Fraggle Rock: Rock On!2020UzualEmisiune TV
Home Film: Mireasa prințesei2020WestleyEmisiune TV
Marcaje2020Emisiune TV
Informatorul2019FrontierăFilm
Bucataria2019Gary SilversFilm
Vitrina lui Sherman2019Emisiune TV
Nouă vieți2019AlvaroFilm
Vânătorul ucigaș2018RA John FiskFilm
Povestea2018MartinFilm
Ocean's Eight2018UzualFilm
Sfânta Iuda2018Benjamin adebayoFilm
Ura pe care o dai2018CarlosFilm
Noapte albastra2018BenFilm
Chi2018RafiqEmisiune TV
Smallfoot2018Stonekeeper (voce)Film
Remiza rapida2018Film
Totul despre Nina2018RafeFilm
Fete de călătorie2017UzualFilm
John Wick: Capitolul 22017CassianFilm
Love Beats Rhymes2017ColtraneFilm
Megan Leavey2017Gunny MartinFilm
O întâmplare a proporțiilor monumentale2017DanielFilm
Suicide Squad2016Monster TFilm
Frizerie: următoarea tăiere2016RashadFilm
Garda Leului2016Mândrie, MândrieEmisiune TV
Scrisoare către liber2016Scurt-metraj
Anturaj2015.UzualFilm
A fugi toata noaptea2015.Andrew PriceFilm
Fiind Charlie2015.TravisFilm
The Wiz Live!2015.BouncerulFilm TV
Selma2014James BevelFilm
Fiecare lucru secret2014Devlin HatchFilm
X Y2014JasonFilm
Filmul 432013Bob Mone (segment „Pitch”)Film
Acum ma vezi2013EvansFilm
Pion2013Jeff PorterFilm
Viața ciudată a lui Timothy Green2012Coach CalFilm
LUV2012VincentFilm
Proiectul Mindy2012PaznicEmisiune TV
Femei singure2011Maior HowardEmisiune TV
Iadul pe roți2011Elam FergusonEmisiune TV
Happy Feet 22011Seymour (voce)Film
Revelion2011Soldat (segmentul „Povestea spitalului”)Film
Data Noapte2010CollinsFilm
Doar Wright2010Scott McKnightFilm
Terminator: Salvarea2009BarnesFilm
Street Kings2008CoatesFilm
Dorit2008GunsmithFilm
American Gangster2007Turner LucasFilm
Smokin 'Aces2006Sir IvyFilm
Unu la unu2001DariusEmisiune TV
Prietene2000OmarEmisiune TV
Simpsonii1989UzualEmisiune TV
ProstFilm
AliceFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Common și Alicia KeysAlicia Keys
    • Smokin 'Aces
      2006
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Corinne Kingsbury și John Francis Daley
Corinne Kingsbury și John Francis Daley
28 mai 2021 ... fotografii, știri și bârfe ale lui Corinne Kingsbury și John Francis Daley. Aflați mai multe despre ...
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
28 mai 2021 ... Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Eva Sundquist
Eva Sundquist
28 mai 2021 ... Știri Eva Sundquist, bârfe, fotografii cu Eva Sundquist, biografie, lista prietenilor Eva Sundquist 2016. Istoria relației. Lista de relații Eva Sundquist. Istoria întâlnirilor Eva Sundquist, 2021, 2020, lista relațiilor Eva Sundquist.
Tamara rotolo
Tamara rotolo
28 mai 2021 ... Știri Tamara Rotolo, bârfe, fotografii Tamara Rotolo, biografie, lista prietenilor Tamara Rotolo 2016. Istoria relației. Lista de relații Tamara Rotolo. Istoria întâlnirilor Tamara Rotolo, 2021, 2020, lista relațiilor Tamara Rotolo.
Andreas Wellinger
Andreas Wellinger
28 mai 2021 ... Știri Andreas Wellinger, bârfe, fotografii ale lui Andreas Wellinger, biografie, lista de prietene Andreas Wellinger 2016. Istoria relației. Lista de relații Andreas Wellinger. Istoria întâlnirilor Andreas Wellinger, 2021, 2020, lista relațiilor Andreas Wellinger.
Conform Listei Jim Cast
Conform Listei Jim Cast
Conform listei distribuției lui Jim, inclusiv fotografii ale actorilor, dacă sunt disponibile. Această listă include toate Potrivit lui Jim, actori și actrițe de frunte, deci dacă ...
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024, există un parc tematic pitic în China. Vă puteți imagina cum ar prezenta alții o problemă, dar nu puteți vedea ce