Principal Relații Serena Williams

Serena Williams

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Serena Williams CăsătoritLocul 361 1Vârstă 39 de ani Zodiac Balanță Relații 12 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Serena Williams și Alexis OhanianAlexis Ohanian și Serena Williams sunt căsătoriți de 3 ani de la 16 noiembrie 2017. vizualizați relația

Relații

Serena Williams a avut relații cu Patrick Mouratoglou(2012 - 2015), Drake(2010 - 2015), Amar'e Stoudemire(2010), Hosea Chanchez(2008), Uzual(2007 - 2011), Jackie Long(2007 - 2008), Brett Ratner(2004 - 2005), Corey Maggette(2004), Keyshawn Johnson(2002 - 2003)și LaVar Arrington(2001 - 2002).








Serena Williams a avut o întâlnire cu Grigor Dimitrov(2012).



Despre

Serena Williams este o jucătoare de tenis americană de 39 de ani, născută pe 26 septembrie 1981 în Saginaw, Michigan, SUA. Semnul ei zodiacal este Balanta






Joseph Morgan și Candice Accola se țin de mână

Serena Williams este membră a următoarelor liste: nașteri din 1981, jucători de tenis olimpici din Statele Unite și oameni de tenis din Florida.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Serenei Williams! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit15 ani, 7 luni--
Întâlniri105 ani, 1 lună1 an, 6 luni1 lună, 1 zi
Întâlni16 luni, 2 zile--
Total125 ani, 7 luni1 an, 9 luni1 lună, 1 zi

Detalii

NumeSerena
Al doilea prenumeJameka
Numele de familieWilliams
Numele complet la naștereSerena Jameka Williams
Nume alternativMomma Smash
Vârstă39 de ani
Zi de nastere26 septembrie 1981
Locul naşteriiSaginaw, Michigan, SUA
Înălţime5 '9' (175 cm)
Greutate155 kg (70 kg)
ConstruiMare
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNegru
Trăsătură distinctivăPiercing pentru buric, umeri largi, brațe musculare
Semn zodiacalBalanță
SexualitateDrept
ReligieMartorul lui Iehova
EtnieNegru
Naţionalitateamerican
Liceu(acasă școlarizat)
Universitate(design de modă) Art Institute of Florida
Textul ocupațieiJucător de tenis, actriță, producător
OcupaţieTenis
Ani activi1995 - prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Celebrity Talent International, Promotii Sportivi, Agentie de rezervari de divertisment
Aprobarea mărciiReclama TV pentru McDonalds (2002), Anunțuri tipărite pentru pasta de dinți Close-Up „Serena Williams Limited Edition” Red Gel (2003), Reclama TV pentru Double-Mint Gum, cu sora Venus, Anunț tipărit pentru Wilson Hyper Hammer 6.3 Hyper-Carbon rachetă. (2000), anunțuri tipărite pentru Doublemint Chewing Gum. (2003), Anunț tipărit pentru Avon, 2002., Anunțuri tipărite pentru America's Milk Processors''got milk? ' campanie de mustață de lapte. (2005-06), anunțuri tipărite pentru produsele Vicks Sinus NyQuil & DayQuil și excursie la promoția concursului Wimbledon (2007)., (2009) Reclame TV pentru cookie-urile „Oreo”, cu sora Venus Williams, într-o competiție cu frații Manning de fotbal profesionist , (2009-11) Anunțuri tipărite pentru tampoanele Tampax Pearl de la Playtex Products Inc., 2008) Anunțuri tipărite pentru racheta Blade a lui Wilson [K] cu sora Venus., (2010) Anunțuri tipărite pentru băuturi sportive Gatorade care o felicită ca fiind „ regina așilor '., (2011) Anunțuri tipărite pentru OPI emailuri si lacuri de unghii.
Bust (inci)36
Dimensiunea CupeiD
Talie (inch)28
Șolduri (inci)44
Dimensiunea hainelorcincisprezece
Mărimea pantofului10
Site-uri oficialewww.serenawilliams.com/, twitter.com/serenawilliams, www.facebook.com/SerenaWilliams, www.wtatennis.com/players/player/9044, www.nndb.com/people/205/000023136/
TatăRichard Williams (antrenor de tenis)
MamăOracene Price (antrenor)
SoraVenus Williams (jucător de tenis)
PrietenCaroline Wozniacki, Freida Pinto, Eva Longoria, Colton haynes

Serena Jameka Williams (născută la 26 septembrie 1981) este o jucătoare de tenis profesionistă americană și fostă numărul 1 mondial în tenisul feminin. A câștigat 23 de titluri de Grand Slam la simplu, cea mai mare parte a oricărui jucător din Era Deschisă, și a doua din toate timpurile în spatele Margaret Court (24). Asociația de tenis pentru femei (WTA) a clasat locul 1 mondial la simplu la ocazii separate între 2002 și 2017. A ajuns pe locul 1 pentru prima dată pe 8 iulie 2002. Cu a șasea ocazie, a deținut clasamentul timp de 186 de săptămâni consecutive, legând recordul stabilit de Steffi Graf. În total, ea a ocupat locul 1 de 319 de săptămâni, care ocupă locul al treilea în Era Deschisă în rândul jucătoarelor din spatele lui Graf și Martina Navratilova.



Mai multe despre Serena Williams Mai puțin despre Serena Williams

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
12Alexis OhanianCăsătoritOctombrie 2015prezent5 ani
unsprezecePatrick MouratoglouRelaţieIunie 2012August 20153 ani
10Grigor DimitrovÎntâlniFebruarie 2012August 20126 luni
9DrakeRelaţieSeptembrie 2010Octombrie 20155 ani
8Amar'e StoudemireRelaţieAugust 2010Octombrie 20102 luni
7Hosea ChanchezRelaţieFebruarie 2008Aprilie 20081 lună
6UzualRelaţieSeptembrie 2007Februarie 20113 ani
5Jackie LongRelaţieAprilie 2007Ianuarie 20089 luni
4Brett RatnerRelaţieFebruarie 2004August 20051 an
3Corey MaggetteRelaţieIanuarie 2004Februarie 20042 luni
DouăKeyshawn JohnsonRelaţieOctombrie 2002Februarie 20034 luni
1LaVar ArringtonRelaţieDecembrie 2001Aprilie 20024 luni
Alexis Ohanian #12

Alexis Ohanian

2015

Alexis Ohanian și Serena Williams au fost ...[vezi cuplul] Patrick Mouratoglou #unsprezece

Patrick Mouratoglou

2012 - 2015

Patrick Mouratoglou și Serena Williams se separă ...[vezi cuplul] Grigor Dimitrov #10

Grigor Dimitrov

2012

Grigor Dimitrov și Serena Williams s-au separat ...[vezi cuplul] Drake #9

Drake

2010 - 2015

Drake și Serena Williams s-au separat în 2015 ...[vezi cuplul] Amar #8

Amar'e Stoudemire

2010

Serena Williams și Amar'e Stoudemire se separă ...[vezi cuplul] Hosea Chanchez #7

Hosea Chanchez

2008

Hosea Chanchez și Serena Williams s-au separat ...[vezi cuplul] Uzual #6

Uzual

2007 - 2011

Common și Serena Williams sunt separate ...[vezi cuplul] Jackie Long #5

Jackie Long

2007 - 2008

Jackie Long și Serena Williams s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Brett Ratner #4

Brett Ratner

2004 - 2005

Serena Williams și Brett Ratner sunt separate ...[vezi cuplul] Corey Maggette #3

Corey Maggette

2004

Corey Maggette și Serena Williams s-au separat ...[vezi cuplul] Keyshawn Johnson #Două

Keyshawn Johnson

2002 - 2003

Keyshawn Johnson și Serena Williams sunt separate ...[vezi cuplul] LaVar Arrington #1

LaVar Arrington

2001 - 2002

LaVar Arrington și Serena Williams s-au separat ...[vezi cuplul] #12

Alexis Ohanian

2015

Alexis Ohanian și Serena Williams sunt căsătoriți de 3 ani. Se întâlneau 1 an după ce s-au reunit în octombrie 2015. După 11 luni de logodnă s-au căsătorit pe 16 noiembrie 2017.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 46% Copii 1 copil vizualizați relația #unsprezece

Patrick Mouratoglou

2012 - 2015

Patrick Mouratoglou și Serena Williams au datat din iunie 2012 până în august 2015.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Vârstă44%'> Compatibilitate 36% vizualizați relația #10

Grigor Dimitrov

2012

Grigor Dimitrov și Serena Williams au avut o întâlnire în februarie 2012.

Relație 6 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 3. 4% vizualizați relația #9

Drake

2010 - 2015

Drake și Serena Williams au datat din septembrie 2010 până în octombrie 2015.

a făcut nicole scherzinger întâlnire nick tun
Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă33%'> Compatibilitate 62% vizualizați relația #8

Amar'e Stoudemire

2010

Serena Williams și Amar'e Stoudemire au dat din august până în octombrie 2010.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime91%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația #7

Hosea Chanchez

2008

Hosea Chanchez și Serena Williams au datat din martie până în aprilie 2008.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 49% vizualizați relația #6

Uzual

2007 - 2011

Common și Serena Williams au avut o relație din septembrie 2007 până în februarie 2011.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 41% vizualizați relația #5

Jackie Long

2007 - 2008

Jackie Long și Serena Williams au datat din aprilie 2007 până în ianuarie 2008.

Relație 9 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 59% vizualizați relația #4

Brett Ratner

2004 - 2005

Serena Williams și Brett Ratner au avut o relație din martie 2004 până în august 2005.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime37%Vârstă44%'> Compatibilitate 46% vizualizați relația #3

Corey Maggette

2004

Corey Maggette și Serena Williams au datat din ianuarie până în martie 2004.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 64% vizualizați relația #Două

Keyshawn Johnson

2002 - 2003

Keyshawn Johnson și Serena Williams au avut o relație din octombrie 2002 până în februarie 2003.

cine este și tyler hynes căsătorit
Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 41% vizualizați relația #1

LaVar Arrington

2001 - 2002

LaVar Arrington și Serena Williams au datat din decembrie 2001 până în aprilie 2002.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 65% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Serena Williams39 BalanțăTenis
american
Alexis Ohanian38 TaurulAfaceri
american
Patrick Mouratogloucincizeci zodia GemeniTenis
limba franceza
Grigor Dimitrov30 TaurulTenis
bulgară
Drake3. 4 ScorpionulRapper
canadian
Amar'e Stoudemire38 ScorpionulBaschet
american
Hosea Chanchez39 FecioaraActor
american
Uzual49 peşteRapper
american
Jackie Long39 ScorpionulActor
american
Brett Ratner52 BerbecRegizor
american
Corey Maggette41 ScorpionulBaschet
american
Keyshawn Johnson48 CancerFotbal american)
american
LaVar Arrington42 zodia GemeniFotbal american)
american
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Alexis OlympiaFemeie1 septembrie 20173 ani Alexis Ohanian

Galerie foto

Serena Williams - În sezonul 2 al Ultimate Showdown de tenis din Biot Serena Williams - În sezonul 2 al Ultimate Showdown de tenis din Biot Serena Williams - În sezonul 2 al Ultimate Showdown de tenis din Biot Serena Williams - În sezonul 2 al Ultimate Showdown de tenis din Biot Serena Williams - În sezonul 2 al Ultimate Showdown de tenis din Biot Serena Williams - În sezonul 2 al Ultimate Showdown de tenis din Biot Serena Williams - În sezonul 2 al Ultimate Showdown de tenis din Biot Serena Williams - În sezonul 2 al Ultimate Showdown de tenis din Biot Serena Williams - În sezonul 2 al Ultimate Showdown de tenis din Biot Serena Williams - În sezonul 2 al Ultimate Showdown de tenis din Biot Serena Williams - Văzută la Marele Premiu Monaco F1 din 2021 Serena Williams - Văzută la Marele Premiu Monaco F1 din 2021

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Tabără de capre2020Scurt-metraj
Niciodată nu prea departe2020Scurt-metraj
Ocean's Eight2018Serena WilliamsFilm
Deasupra zgomotului2017Scurt-metraj
Pixeli2015Serena WillamsFilm
7 zile în iad2015Serena WilliamsFilm TV
Film oficial Wimbledon 20152015Film
Legenda Korra2012Înțelept femininEmisiune TV
Drop Dead Diva2009Kelly StevensEmisiune TV
Jocul2006Serena WilliamsEmisiune TV
Avatar: The Last Airbender2005MingEmisiune TV
Loonatics Unleashed2005Regina AtenaEmisiune TV
Hair Show2004Agentul RossFilm
Tabăra Lazlo!2004VeronicaEmisiune TV
Higglytown Heroes2004Hero Snowplow DriverEmisiune TV
Ora de stradă2002Meeka HayesEmisiune TV
Soția mea și copiii2001Domnișoară WigginsEmisiune TV
Spectacolul Bernie Mac2001Serena WilliamsEmisiune TV
Divizia2001Jennifer DavisEmisiune TV
Legea și ordinea: Unitatea specială pentru victime1999Chloe SpiresEmisiune TV
ESTE1994Alice WatsonEmisiune TV
Simpsonii1989Serena WilliamsEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Milana Vayntrub și John Mayer
Milana Vayntrub și John Mayer
28 mai 2021 ... Milana Vayntrub și John Mayer fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Rebecca Ferdinando
Rebecca Ferdinando
28 mai 2021 ... Știri Rebecca Ferdinando, bârfe, fotografii Rebecca Ferdinando, biografie, lista prietenilor Rebecca Ferdinando 2016. Istoria relației. Lista de relații Rebecca Ferdinando. Istoria întâlnirilor Rebecca Ferdinando, 2021, 2020, lista relațiilor Rebecca Ferdinando.
Troy Garity și Simone Bent
Troy Garity și Simone Bent
28 mai 2021 ... Troy Garity și Simone Bent fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Pablo Chemor
Pablo Chemor
28 mai 2021 ... Știri Pablo Chemor, bârfe, fotografii Pablo Chemor, biografie, lista partenerilor Pablo Chemor 2016. Istoria relației. Lista de relații Pablo Chemor. Istoria întâlnirilor Pablo Chemor, 2021, 2020, lista relațiilor Pablo Chemor.
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Cele mai bune fotografii sexy ale lui Josh Hartnett, actorul cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din Pearl Harbor și Forty Days and Forty Nights. Actorul american fierbinte și-a luat ...
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Lista artiștilor C-Pop cu fotografii apreciate de la vot la cel mai bun și mai rău. C-pop sau muzica pop chineză este unul dintre cele mai populare genuri de muzică din China de astăzi. Această listă ...
Sandrine Gruda
Sandrine Gruda
28 mai 2021 ... Știri Sandrine Gruda, bârfe, fotografii Sandrine Gruda, biografie, lista prietenilor lui Sandrine Gruda 2016. Istoria relației. Lista de relații Sandrine Gruda. Istoria întâlnirilor Sandrine Gruda, 2021, 2020, lista relațiilor Sandrine Gruda.