Principal Relații Giada De Laurentiis

Giada De Laurentiis

Giada De LaurentiisLocul 4405 -1064Vârsta de 50 de ani Zodiac Leu Relații 4 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Giada De Laurentiis este probabil singură.

Relații

Giada De Laurentiis a fost căsătorită anterior cu Todd Thompson(2003 - 2014).



Giada De Laurentiis a avut relații cu Shane Farley(2015)și Bobby Flay(2015).

Se spune că Giada De Laurentiis s-ar fi legat de Matt Lauer(2011).

Despre

Giada De Laurentiis este o bucătară italiană de 50 de ani. Născută Giada Pamela De Benedetti la 22 august 1970 la Roma, Lazio, Italia, este renumită pentru Food Network. Semnul ei zodiacal este Leul.



Giada De Laurentiis face parte din următoarele liste: absolvenți ai Universității din California, Los Angeles, personalități americane de televiziune și nașteri din 1970.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Giada De Laurentiis! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit111 ani, 6 luni--
ÎntâlniriDouă5 ani, 9 luni2 ani, 11 luni-
Zvonit110 ani, 4 luni--
Total411 ani, 6 luni6 ani, 11 luni5 ani, 9 luni

Detalii

NumeJad
Al doilea prenumePamela
Numele de familieDe Laurentiis
Numele complet la naștereGiada Pamela De Benedetti
Nume alternativGiada De Laurentiis, Giada Pamela De Benedetti
Vârstă50 de ani
Zi de nastere22 august 1970
Locul naşteriiRoma, Lazio, Italia
Înălţime5 '1¾' (157 cm)
Greutate115 kg (52 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - deschis
Trăsătură distinctivăZâmbet mare cu dinți spumante, decolteu
Semn zodiacalLeu
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
Etniealb
NaţionalitateItaliană
LiceuLiceul Marymount
UniversitateLicențiat în antropologie socială la UCLA (1996), Le Cordon Bleu la Paris
Textul ocupațieiBucătar, personalitate TV, scriitor, producător
OcupaţieŞef
Revendică faimaRețeaua alimentară
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Celebrity Talent International, PFP Sports & Celebrity Talent Agency
Aprobarea mărcii(2012) Reclamă TV pentru „Carrabba's Italian Grill”, (2012) Reclamă TV pentru săruturile „Air Delight” ale lui Hershey, (2012-13) Anunțuri tipărite pentru culoarea părului Clairol's Natural Instincts
Bust (inci)3. 4
Dimensiunea cupeiD
Talie (inch)25
Șolduri (inci)33
Dimensiunea hainelorDouă
Mărimea pantofului6
Site-uri oficialewww.giadadelaurentiis.com/, www.foodnetwork.com/giada-de-laurentiis/index.html, twitter.com/GDeLaurentiis, myspace.com/giadadelaurentiis, www.pinterest.com/gdelaurentiis/, www.facebook.com/ giada, http://www.giadadelaurentiis.com, www.nndb.com/people/088/000162599/, Carieră culinară, http://www.giadadelaurentiis.com/ https://www.wikidata.org/wiki/ Q166216 # P856
TatăAlex De Benedetti (Actor, Producător)
MamăVeronica De Laurentiis (actriță)
FrateDino Alexander De Laurentiis II (Editor de film), Igor De Laurentiis (Actor)
SoraEloisa De Laurentiis (Make-up Artist)
Membru al familieiSilvana Mangano (Bunica) (Star de film)

Giada Pamela De Laurentiis (n. 22 august 1970) este o bucătar-șef, scriitor și personalitate de televiziune. Este gazda Giada at Home a Food Network. De asemenea, apare în mod regulat ca colaborator și co-gazdă invitată la NBC Today. De Laurentiis este fondatorul afacerii de catering GDL Foods. Ea este câștigătoare a Premiului Emmy în timpul zilei pentru gazda de stil de viață remarcabilă și a Premiului Gracie pentru cea mai bună gazdă de televiziune.



Mai multe despre Giada De Laurentiis Mai puțin despre Giada De Laurentiis

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
4Shane FarleyRelaţieAugust 2015 -
3Bobby FlayRelaţie R Mai 2015Mai 2015-
DouăMatt LauerÎntâlni R 20112011-
1Todd ThompsonCăsătorit2003Iulie 201411 ani
Shane Farley #4

Shane Farley

2015.

Shane Farley se întâlnește cu Giada De Laurentiis ...[vezi cuplul] Bobby Flay #3Zvon

Bobby Flay

2015.

Giada De Laurentiis și Bobby Flay sunt separate ...[vezi cuplul] Matt Lauer #DouăZvon

Matt Lauer

2011

Giada De Laurentiis și Matt Lauer au fost zvonuri ...[vezi cuplul] Todd Thompson #1

Todd Thompson

2003 - 2014

Todd Thompson și Giada De Laurentiis au fost ...[vezi cuplul] #4

Shane Farley

2015.

Shane Farley și Giada De Laurentiis se întâlnesc din august 2015.

Relație 5 ani vizualizați relația #3

Bobby Flay

2015 (zvon)

Se spune că Giada De Laurentiis s-ar fi legat de Bobby Flay în mai 2015.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #Două

Matt Lauer

2011 (zvon)

Se spune că Giada De Laurentiis s-ar fi legat de Matt Lauer în 2011.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 69% vizualizați relația #1

Todd Thompson

2003 - 2014

Todd Thompson și Giada De Laurentiis au fost căsătoriți timp de 11 ani. S-au întâlnit timp de 13 ani după ce s-au reunit în 2003 și s-au căsătorit pe 25 mai 2003. 11 ani mai târziu au divorțat pe 3 septembrie 2015.

Relație de 11 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc80%Vârstă69%'> Compatibilitate 52% Copii 1 copil vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Giada De Laurentiiscincizeci LeuŞef
Italiană
Shane Farley- Producător
american
Bobby Flay56 SăgetătorŞef
american
Matt Lauer63 CapricornulModerator
american
Todd Thompson58 CapricornulDesigner de moda
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Jade Marie De Laurentiis ThompsonFemeie29 martie 200813 ani Todd Thompson

Galerie foto

Giada De Laurentiis - Loveste plaja cu iubitul Shane Farley din Miami Giada De Laurentiis - Loveste plaja cu iubitul Shane Farley din Miami Giada De Laurentiis - Loveste plaja cu iubitul Shane Farley din Miami Giada De Laurentiis - Loveste plaja cu iubitul Shane Farley din Miami Giada De Laurentiis - Loveste plaja cu iubitul Shane Farley din Miami Giada De Laurentiis - Loveste plaja cu iubitul Shane Farley din Miami Giada De Laurentiis - Loveste plaja cu iubitul Shane Farley din Miami Giada De Laurentiis - Loveste plaja cu iubitul Shane Farley din Miami Giada De Laurentiis - Loveste plaja cu iubitul Shane Farley din Miami Giada De Laurentiis - Loveste plaja cu iubitul Shane Farley din Miami Giada De Laurentiis - Loveste plaja cu iubitul Shane Farley din Miami Giada De Laurentiis - Loveste plaja cu iubitul Shane Farley din Miami

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Cafeneaua Butterbean's2018Zâna de prune de zahărEmisiune TV
Ziua Recunoștinței în familie cu Giada De Laurentiis2015.Scurt-metraj
Tânăr și Flămând2014Giada De LaurentiisEmisiune TV
Trecând cu Alie și Georgia2013ChelneriţăEmisiune TV
Pixie Hollow Bake Off2013Frozen (voce)Emisiune TV
Manny la îndemână2006PauletteEmisiune TV

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Bret Loehr
Bret Loehr
28 mai 2021 ... Știri Bret Loehr, bârfe, fotografii ale lui Bret Loehr, biografie, lista iubitelor Bret Loehr 2016. Istoria relației. Lista de relații Bret Loehr. Istoria întâlnirilor Bret Loehr, 2021, 2020, lista relațiilor Bret Loehr.
Ilya Cornelisz
Ilya Cornelisz
28 mai 2021 ... Știri despre Ilja Cornelisz, bârfe, fotografii cu Ilja Cornelisz, biografie, lista de prietene a lui Ilja Cornelisz 2016. Istoria relației. Lista de relații Ilja Cornelisz. Istoria întâlnirilor Ilja Cornelisz, 2021, 2020, lista relațiilor Ilja Cornelisz.
Dominic Sandoval și Bethany Mota
Dominic Sandoval și Bethany Mota
28 mai 2021 ... Fotografii, știri și bârfe ale lui Dominic Sandoval și Bethany Mota. Aflați mai multe despre ...
Pernille Holmboe
Pernille Holmboe
28 mai 2021 ... Știri despre Pernille Holmboe, bârfe, fotografii cu Pernille Holmboe, biografie, lista prietenilor lui Pernille Holmboe 2016. Istoria relației. Lista de relații Pernille Holmboe. Istoria întâlnirilor Pernille Holmboe, 2021, 2020, lista relațiilor Pernille Holmboe.
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
28 mai 2021 ... Carlos Tevez și Vanessa Tevez fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Dee
Dee
28 mai 2021 ... Știri despre Dee, bârfe, fotografii despre Dee, biografie, lista prietenilor lui Dee 2016. Istoria relației. Lista de relații Dee. Istoria întâlnirilor cu Dee, 2021, 2020, lista relațiilor cu Dee.
Bill Paxton și Louise Newbury
Bill Paxton și Louise Newbury
28 mai 2021 ... Bill Paxton și Louise Newbury fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...