Principal Relații Holland Taylor

Holland Taylor

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Holland Taylor ÎntâlniriLocul 2276 -294Vârsta 78 de ani Zodiac Capricornul Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Sarah Paulson și Holland TaylorHolland Taylor a început să se întâlnească cu Sarah Paulson în iunie 2015. vizualizați relația

Relații

Holland Taylor nu a avut alte relații despre care să știm.








Despre

Holland Taylor este o actriță americană în vârstă de 78 de ani. Născută Holland Virginia Taylor la 14 ianuarie 1943 în Philadelphia, PA, SUA, este renumită pentru Doi bărbați și jumătate într-o carieră care se întinde pe perioada 1965 - prezent. Semnul ei zodiacal este Capricornul.



Holland Taylor a participat la 4 meciuri de pe ecran, inclusiv Chris O'Donnell Doi bărbați și jumătate (2003), Ricardo Montalban în Spy Kids 3-D: Game Over (2003), Robert Wagner în Doi bărbați și jumătate (2003)și James Ray în Are un copil (1988).






Holland Taylor face parte din următoarele liste: câștigători ai Premiului Emmy, actori de film americani și actori de televiziune americani.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Holland Holland! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri15 ani, 11 luni--
Total15 ani, 11 luni--

Detalii

NumeOlanda
Al doilea prenumeVirginia
Numele de familieTaylor
Numele complet la naștereOlanda Virginia Taylor
Nume alternativKatherine Taylor, Penny Taylor
Vârstă78 de ani
Zi de nastere14 ianuarie 1943
Locul naşteriiPhiladelphia, PA, SUA
Înălţime5 '4' (163 cm)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNet
Semn zodiacalCapricornul
SexualitateLesbiene
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuWesttown School, un internat Quaker din West Chester, Pennsylvania
UniversitateUniversitatea din Santa Monica, Colegiul Bennington
Textul ocupațieiActriță, cântăreață
OcupaţieActriţă
Revendică faimaDoi bărbați și jumătate
Ani activi1978 – prezent, 1965 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Agenția Gersh, Inc (LA)
Site-uri oficialetwitter.com/HollandTaylor, hollandtaylor.com/, www.nndb.com/people/307/000108980/
TatăC. Tracy Taylor (avocat)

Holland Taylor (n. 14 ianuarie 1943) este o actriță și dramaturg american. A câștigat Premiul Emmy Primetime 1999 pentru actriță secundară remarcabilă într-un serial dramatic pentru rolul său de judecător Roberta Kittleson în drama ABC The Practice (1998-2003) și a primit o altă nominalizare în anul următor. Pentru rolul ei de Evelyn Harper în sitcom-ul CBS Two and a Half Men (2003–2015) a primit patru nominalizări la Premiul Emmy la Primetime.



Mai multe despre Holland Taylor Mai puțin despre Holland Taylor

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Sarah PaulsonRelaţieIunie 2015prezent5 ani
Sarah Paulson #1

Sarah Paulson

2015.

Holland Taylor a început să se întâlnească cu Sarah Paulson sau ...[vezi cuplul] #1

Sarah Paulson

2015.

Holland Taylor și Sarah Paulson se întâlnesc din iunie 2015.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 19% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Holland Taylor78 CapricornulActriţă
american
Sarah Paulson46 SăgetătorActriţă
american

Galerie foto

Holland Taylor To Die For (1995) Holland Taylor Holland Taylor Holland Taylor și Carl Reiner Doi bărbați și jumătate Doi bărbați și jumătate Doi bărbați și jumătate Doi bărbați și jumătate Doi bărbați și jumătate Premiile mamei Doi bărbați și jumătate

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Bill & Ted Face muzica2020Marele conducătorFilm
Standul2020Barbara CoxFilm
Hollywood2020Ellen KincaidEmisiune TV
Toți băieții: P.S. Încă te iubesc2020FurtunosFilm
Bombă2019Faye (necreditat)Film
Gloria Bell2018HillaryFilm
Domnule Mercedes2017Ida SilverEmisiune TV
Orville2017Jeannie MercerEmisiune TV
Spirit Riding Free2017Madame GummeryEmisiune TV
Lucruri mai bune2016Holland TaylorEmisiune TV
Comportament bun2016AliceEmisiune TV
Divorțul: cele mai mari lovituri2016Mama lui Karin (voce)Scurt-metraj
Mut2016AndreaEmisiune TV
Visul lui Kepler2015.Violet von SternFilm
Mama de la Hollywood2015.Mary Lou LivelyEmisiune TV
Electric City2012Ruth OrwellEmisiune TV
Alesul2010RuthFilm
Tramvai2009Olivia Van HoffigScurt-metraj
Baby Mama2008TrandafirFilm
Data nunții2005IepurașFilm
Tată american!2005Doamna DawsonEmisiune TV
D.E.B.S.2004Doamna PetrieFilm
Cuvântul L2004Peggy PeabodyEmisiune TV
Spy Kids 3-D: Game Over2003BunicaFilm
Intenție2003Judecătorul CavalloScurt-metraj
Doi bărbați și jumătate2003Evelyn HarperEmisiune TV
Camera casei2002Dr. HollanderFilm
Spy Kids 2: Insula Viselor Pierdute2002BunicaFilm
Baby Bob2002Madeline CollinsEmisiune TV
Fillmore!2002Doamna CornwallEmisiune TV
Călugăr2002Peggy DavenportEmisiune TV
Se potrivește și începe2002Film
Legal Blonde2001Profesorul StromwellFilm
Oraș și țară2001Stăpâna CeremoniilorFilm
Frecvență ciudată2001Marge Crowley (segmentul „Room Service”)Film TV
Ziua în care Reagan a fost împușcat2001Nancy ReaganFilm TV
Frecvență ciudată2001Marge CrowleyEmisiune TV
The Fitzgeralds Fighting2001TrandafirEmisiune TV
Accidente fericite2000TerapeutFilm
Pastrând credința2000Bonnie RoseFilm
Aspectul mortal al iubirii2000Evelyn McGinnisFilm TV
Scara în spirală2000EmmaFilm TV
ZI2000Kathering TwiggEmisiune TV
Medicină puternică2000Lillian PynchonEmisiune TV
Monstrul sexual1999MurielFilm
Ultima mea iubire1999Marnie MortonFilm TV
Picioare reci1999WhitakerEmisiune TV
Lotul1999Letitia DeVineEmisiune TV
Betty1998Minge de cristalFilm
Next Stop Wonderland1998Piper CastletonFilm
Spectacolul Truman1998Mama lui TrumanFilm
Ciclistul necunoscut1998Celia (necreditat)Film
Farul Buddy1998Olivia VandermeerEmisiune TV
Hercule1998Regina MyrrhaEmisiune TV
George al junglei1997Beatrice StanhopeFilm
Doar scrie1997Emma JeffreysFilm
Aliat McBeal1997A doua publicitate Femeie în sutien pentru față, judecătoarea Roberta KittlesonEmisiune TV
Practica1997Judecătorul Roberta KittlesonEmisiune TV
Dulapul Veronicăi1997MilicentEmisiune TV
O zi bunao mie nouă sute nouăzeci și șaseRitaFilm
Ceva atât de corecto mie nouă sute nouăzeci și șaseAbigailEmisiune TV
Cum se face o plapumă americanăo mie noua sute nouazeci si cinciDoamna RubensFilm
Vara trecută în Hamptonso mie noua sute nouazeci si cinciDavis Mora AxelrodFilm
Fură mare Fură puțino mie noua sute nouazeci si cinciMona Rowland-DowneyFilm
A muri pentruo mie noua sute nouazeci si cinciCarol StoneFilm
Un mister al lui Perry Mason: Cazul glumețului geloso mie noua sute nouazeci si cinciJaniceFilm TV
O nuntă Waltono mie noua sute nouazeci si cinciMătușa FloFilm TV
Treziți-vă la pericolo mie noua sute nouazeci si cinciDr. Joyce LindleyFilm TV
Adevarul gol-goluto mie noua sute nouazeci si cinciCamilla DaneEmisiune TV
Poveștile răsucite ale pisicii Felixo mie noua sute nouazeci si cinciVociEmisiune TV
Lumea minunată a Disneyo mie noua sute nouazeci si cinciKatherine HornerEmisiune TV
Favorizarea1994Maggie SandFilm
Trădarea încrederii1994Mary SheltonFilm TV
În cele mai bune familii: căsătorie, mândrie și nebunie1994Florence NewsomFilm TV
Contessa contrafăcută1994Wallace EverettFilm TV
ESTE1994Phyllis FarrEmisiune TV
Polițist și ½1993Căpitan RubioFilm
Diagnostic Crimă1993Agent Gretchen McCordEmisiune TV
Salvat de Clopot: Anii Colegiului1993Dean Susan McMannEmisiune TV
Cu intenție ostilă1993Lois BaxterFilm TV
Puterile care sunt1992Margaret PowersEmisiune TV
Violul doctorului Willis1991Dr. GreenwayFilm TV
Oferte mari1991Doamna BluettFilm TV
Alice1990HelenFilm
Oamenii ne plac1990DollyFilm TV
Locuri de plecare1990Dawn St. ClaireEmisiune TV
Are un copil1988Sarah BriggsFilm
CBS Summer Playhouse1987Fran Grogan, maiorul BrownEmisiune TV
Tip înțelept1987Allison Royce, Priscilla PrimEmisiune TV
Harry1987Ina Duckett, R. N.Emisiune TV
Straini perfecti1986Olivia CrawfordEmisiune TV
Schimb de chei1985Doamna FanshawFilm
Bijuteria Nilului1985GlorieFilm
Perry Mason revine1985Paula GordonFilm TV
Eu și mama1985Zena HunnicuttEmisiune TV
Romancing the Stone1984GlorieFilm
Kate și Allie1984Linda CabotEmisiune TV
Crima, ea a scris1984Winifred ThayerEmisiune TV
Ruben, Ruben1983Film
Am fost o mireasă prin corespondență1982Dottie BirmingtonFilm TV
Povestea regală a lui Charles și Diana1982Frances Shand KyddFilm TV
faimă1980Claudia van Doren (necreditat)Film
American Playhouse1980Doamna MarburyEmisiune TV
Bosom Buddies1980Ruth DunbarEmisiune TV
3 de Cheever1979Beverly TrencherEmisiune TV
Barca Iubirii1977Kathy BrightonEmisiune TV
Omul următor1976Intervievator TVFilm
Beacon Hill1975Marilyn GardinerEmisiune TV
Kojak1973ElizabethEmisiune TV
ABC Afterschool Specials1972Felicia MartinEmisiune TV
Spectacole minunate1971Ann Richards, Ernestine KingEmisiune TV
Toti copii mei1970Jill OllingerEmisiune TV
Somerset1970Sgt. Ruth Winter (1973)Emisiune TV
J.T.1969Doamna ArnoldFilm TV
Iubirea e un lucru splendid1967Trish Wanamaker (1971)Emisiune TV
Marginea nopții1956Denise CavanaughEmisiune TV
Ghici cine a muritPatriciaFilm TV
ScaunulFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Chris O'Donnell
    • Doi bărbați și jumătate
      2003
    [vizualizare potrivire]
  • Ricardo Montalban
    • Spy Kids 3-D: Game Over
      2003
    [Încă +1]
  • Robert Wagner
    • Doi bărbați și jumătate
      2003
    [vizualizare potrivire]
  • James Ray
    • Are un copil
      1988
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Milana Vayntrub și John Mayer
Milana Vayntrub și John Mayer
28 mai 2021 ... Milana Vayntrub și John Mayer fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Rebecca Ferdinando
Rebecca Ferdinando
28 mai 2021 ... Știri Rebecca Ferdinando, bârfe, fotografii Rebecca Ferdinando, biografie, lista prietenilor Rebecca Ferdinando 2016. Istoria relației. Lista de relații Rebecca Ferdinando. Istoria întâlnirilor Rebecca Ferdinando, 2021, 2020, lista relațiilor Rebecca Ferdinando.
Troy Garity și Simone Bent
Troy Garity și Simone Bent
28 mai 2021 ... Troy Garity și Simone Bent fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Pablo Chemor
Pablo Chemor
28 mai 2021 ... Știri Pablo Chemor, bârfe, fotografii Pablo Chemor, biografie, lista partenerilor Pablo Chemor 2016. Istoria relației. Lista de relații Pablo Chemor. Istoria întâlnirilor Pablo Chemor, 2021, 2020, lista relațiilor Pablo Chemor.
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Cele mai bune fotografii sexy ale lui Josh Hartnett, actorul cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din Pearl Harbor și Forty Days and Forty Nights. Actorul american fierbinte și-a luat ...
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Lista artiștilor C-Pop cu fotografii apreciate de la vot la cel mai bun și mai rău. C-pop sau muzica pop chineză este unul dintre cele mai populare genuri de muzică din China de astăzi. Această listă ...
Sandrine Gruda
Sandrine Gruda
28 mai 2021 ... Știri Sandrine Gruda, bârfe, fotografii Sandrine Gruda, biografie, lista prietenilor lui Sandrine Gruda 2016. Istoria relației. Lista de relații Sandrine Gruda. Istoria întâlnirilor Sandrine Gruda, 2021, 2020, lista relațiilor Sandrine Gruda.