Principal Relații Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Joaquin Phoenix AngajatLocul 524 DouăVârsta 46 de ani Zodiac Scorpionul Relații 16 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Joaquin Phoenix și Rooney MaraRooney Mara și Joaquin Phoenix s-au logodit pe 21 iulie 2019. vizualizați relația

Relații

Joaquin Phoenix a fost în relații cu Allie Teilz(2013 - 2014), Heather Christie(2012), Nika (Model)(2012 - 2013), Aria Crescendo(2010), Lena Denasha(2010), Inger Ebeltoft(2001 - 2002), Anna Paquin(2001), Topaz Page-Green(2001 - 2005), Amelia Warner(2000), Jessica Joffe(1998)și Liv Tyler(1995 - 1998).








Joaquin Phoenix a avut o întâlnire cu Anna Friel(1999).



Se zice că Joaquin Phoenix s-ar fi legat de Lindsay Lohan(2006), Shannyn Sossamon(2005 - 2006)și Ginnifer Goodwin(2005).






Despre

Joaquin Phoenix este un actor american de 46 de ani. Născut Joaquin Raphael Bottom la 28 octombrie 1974 în Rio Piedras, San Juan, Puerto Rico, este renumit pentru Joker. Semnul său zodiacal este Scorpionul.



Joaquin Phoenix a participat la 17 meciuri de pe ecran, printre care Eva Mendes Noaptea ne aparține (2007), Jacinda Barrett în Scara 49 (2004), Jennifer Connelly în Drumul de rezervare (2007), Anna Paquin în Soldații Buffalo (2001)și Bryce Dallas Howard în Satul (2004).

Joaquin Phoenix face parte din următoarele liste: actori de film americani, producători de film americani și câștigători ai Globului de Aur (film) pentru cel mai bun actor dramatic.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Joaquin Phoenix! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Angajat14 ani, 7 luni--
Întâlniriunsprezece4 ani11 luni, 13 zile1 lună
Întâlni11 lună, 1 zi--
Zvonit37 luni, 2 zile2 luni, 10 zile-
Total164 ani, 7 luni11 luni, 27 zile1 lună

Detalii

NumeJoaquin
Al doilea prenumeRafael
Numele de familieFund
Numele complet la naștereJoaquin Raphael Bottom
Nume alternativLeaf Phoenix, Joaquin Phoenix, Joaquin Raphael Bottom, Joaquin Raphael Phoenix
Vârstă46 de ani
Zi de nastere28 octombrie 1974
Locul naşteriiRio Piedras, San Juan, Puerto Rico
Înălţime5 '8' (173 cm)
Greutate180 kg (82 kg)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorVerde
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăNascut, s-a numit Leaf si s-a schimbat în Joaquin la 15 ani
Semn zodiacalScorpionul
SexualitateDrept
ReligieAteu
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuȘcolar la domiciliu (abandonat în clasa a IX-a)
Textul ocupațieiActor, rapper, activist, producător și scriitor
OcupaţieActor
Revendică faimaJoker
Ani activi1982 – prezent
Dimensiunea hainelor8
Mărimea pantofuluiunsprezece
Site-uri oficialediscoveringjoaquin.com/, www.imbd.com/name/nm0001618/, movies.yahoo.com/person/joaquin-phoenix/, www.biography.com/people/joaquin-phoenix-358254, www.nndb.com/people / 898/000025823 /
TatăJohn Lee Bottom, Jeffery Weisberg (tată vitreg)
MamăArlyn Sharon Dunetz Jochebed
FrateRiver Phoenix (actor) (23 august 1970 - 31 octombrie 1993)
SoraRain Bottom (21 noiembrie 1972), Liberty Bottom (1976), Summer Bottom Affleck (10 decembrie 1978), Jodean Bottom (sora vitregă) (1964)
Membru al familieiJoseph Dunetz (bunic), Marjorie Dunetz (bunica)
PrietenCasey Affleck (cumnat), Matt Damon, Vince Vaughn, Heath Ledger, Michael Muller (fotograf)
Animale de companiePisicile
Oameni favoritiTennessee Williams (Autor), Rainer Maria Rilke (Autor), Hubert Selby Jr (Autor)
Emisiuni TV preferateDocumentare
Trupe preferatePublic Enemy, Queen, Beatles
Locuri favoriteMexico City, New York, Los Angeles
Mâncărurile preferateTofu
Culorile preferateNegru, alb, verde, albastru, gri
Accesorii preferateOchelari de soare

Joaquin Rafael Phoenix (n. Bottom; n. 28 octombrie 1974) este un actor și producător american. A primit numeroase premii și nominalizări, inclusiv un Oscar, un premiu Grammy și două premii Globul de Aur.

Mai multe despre Joaquin Phoenix Mai puțin despre Joaquin Phoenix

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
16Rooney MaraRelaţieOctombrie 2016prezent4 ani
cincisprezeceAllie TeilzRelaţieOctombrie 201320143 luni
14Heather ChristieRelaţieIunie 2012Iul 20121 lună
13Nika (Model)Relaţie201220131 an
12Air CrescendoRelaţieIanuarie 2010Iunie 20105 luni
unsprezeceLena DenashaRelaţie R 20102010-
10Lindsay LohanÎntâlni R 20062006-
9Shannyn SossamonÎntâlni R Septembrie 2005Aprilie 20067 luni
8Ginnifer GoodwinÎntâlni R 20052005-
7Inger EbeltoftRelaţie R Mai 2001Februarie 20029 luni
6Anna PaquinRelaţieIanuarie 2001Octombrie 20019 luni
5Topaz Page-GreenRelaţie200120054 ani
4Amelia WarnerRelaţie R Octombrie 2000Octombrie 2000-
3Anna FrielÎntâlniIulie 1999August 19991 lună
DouăJessica JoffeRelaţie19981998-
1Liv TylerRelaţieOctombrie 1995Noiembrie 19983 ani
Rooney Mara #16

Rooney Mara

2016

Rooney Mara și Joaquin Phoenix s-au logodit cu ...[vezi cuplul] Allie Teilz #cincisprezece

Allie Teilz

2013 - 2014

Allie Teilz și Joaquin Phoenix s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Heather Christie #14

Heather Christie

2012

Heather Christie și Joaquin Phoenix sunt separați ...[vezi cuplul] Nika (Model) #13

Nika (Model)

2012 - 2013

Nika (Model) și Joaquin Phoenix sunt separate ...[vezi cuplul] Air Crescendo #12

Air Crescendo

2010

Aria Crescendo și Joaquin Phoenix s-au separat ...[vezi cuplul] Lena Denasha #unsprezeceZvon

Lena Denasha

2010

Lena Denasha și Joaquin Phoenix sunt separate ...[vezi cuplul] Lindsay Lohan #10Zvon

Lindsay Lohan

2006

Lindsay Lohan și Joaquin Phoenix sunt separate ...[vezi cuplul] Shannyn Sossamon #9Zvon

Shannyn Sossamon

2005 - 2006

Shannyn Sossamon și Joaquin Phoenix erau rom ...[vezi cuplul] Ginnifer Goodwin #8Zvon

Ginnifer Goodwin

2005

Joaquin Phoenix și Ginnifer Goodwin sunt separați ...[vezi cuplul] Inger Ebeltoft #7Zvon

Inger Ebeltoft

2001 - 2002

Inger Ebeltoft și Joaquin Phoenix au fost zvonuri ...[vezi cuplul] Anna Paquin #6

Anna Paquin

2001

Joaquin Phoenix și Anna Paquin s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Topaz Page-Green #5

Topaz Page-Green

2001 - 2005

Topaz Page-Green și Joaquin Phoenix se separă ...[vezi cuplul] Amelia Warner #4Zvon

Amelia Warner

2000

Joaquin Phoenix și Amelia Warner sunt separate ...[vezi cuplul] Anna Friel #3

Anna Friel

1999

Joaquin Phoenix și Anna Friel s-au despărțit în A. ...[vezi cuplul] Jessica Joffe #Două

Jessica Joffe

1998

Jessica Joffe și Joaquin Phoenix sunt separate ...[vezi cuplul] Liv Tyler #1

Liv Tyler

1995 - 1998

Liv Tyler și Joaquin Phoenix s-au despărțit în No ...[vezi cuplul] #16

Rooney Mara

2016

Rooney Mara și Joaquin Phoenix sunt logodiți de 1 an. Au început să se întâlnească în 2016 și după 3 ani s-au angajat pe 21 iulie 2019.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate 35% Copii 1 copil vizualizați relația #cincisprezece

Allie Teilz

2013 - 2014

Allie Teilz și Joaquin Phoenix au dat din octombrie 2013 până în 2014.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac chinezesc80%Vârstă13%'> Compatibilitate 2. 3% vizualizați relația #14

Heather Christie

2012

Heather Christie și Joaquin Phoenix au avut o relație din iunie 2012 până în iulie 2012.

Relație 1 lună vizualizați relația #13

Nika (Model)

2012 - 2013

Nika (Model) și Joaquin Phoenix au avut o relație între 2012 și 2013.

cine se întâlnește cu Jason Momoa
Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime37%Vârstă44%'> Compatibilitate 46% vizualizați relația #12

Air Crescendo

2010

Aria Crescendo și Joaquin Phoenix au datat din ianuarie până în iunie 2010.

Relație 5 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime37%Vârstă69%'> Compatibilitate 72% vizualizați relația #unsprezece

Lena Denasha

2010 (zvon)

Se zvonește că Lena Denasha s-ar fi legat de Joaquin Phoenix în 2010.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate 30% vizualizați relația #10

Lindsay Lohan

2006 (zvon)

Se zvonește că Lindsay Lohan s-ar fi legat de Joaquin Phoenix în 2006.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate Patru cinci% vizualizați relația #9

Shannyn Sossamon

2005 - 2006 (zvon)

Se spune că Shannyn Sossamon s-ar fi legat de Joaquin Phoenix în septembrie 2005.

Relație 7 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime37%Vârstă72%'> Compatibilitate 72% vizualizați relația #8

Ginnifer Goodwin

2005 (Zvon)

Se zvonește că Joaquin Phoenix s-a legat de Ginnifer Goodwin în 2005.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă72%'> Compatibilitate 67% vizualizați relația #7

Inger Ebeltoft

2001 - 2002 (zvon)

Se spune că Inger Ebeltoft s-ar fi legat de Joaquin Phoenix în mai 2001.

Relație 9 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime37%Vârstă84%'> Compatibilitate 75% vizualizați relația #6

Anna Paquin

2001

Joaquin Phoenix și Anna Paquin au dat din 2001 până în octombrie 2001.

Relație 9 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #5

Topaz Page-Green

2001 - 2005

Topaz Page-Green și Joaquin Phoenix au datat din 2001 până în 2005.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime37%Vârstă98%'> Compatibilitate 39% vizualizați relația #4

Amelia Warner

2000 (Zvon)

Se zvonește că Joaquin Phoenix s-ar fi legat de Amelia Warner în octombrie 2000.

cine se întâlnește cu Jimmy Fallon
MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația #3

Anna Friel

1999

Joaquin Phoenix și Anna Friel au avut o întâlnire în iulie 1999.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 80% vizualizați relația #Două

Jessica Joffe

1998

Jessica Joffe și Joaquin Phoenix s-au întâlnit în 1998.

MăsuraRezultatÎnălţime37%'> Compatibilitate 9% vizualizați relația #1

Liv Tyler

1995 - 1998

Liv Tyler și Joaquin Phoenix au datat din octombrie 1995 până în noiembrie 1998.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime37%Vârstă84%'> Compatibilitate 51% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Joaquin Phoenix46 ScorpionulActor
american
Rooney Mara36 BerbecActriţă
american
Allie Teilz27
Heather Christie- Scriitor
american
Nika (Model)35 CapricornulModel
american
Air Crescendo37 FecioaraCântăreaţă
limba franceza
Lena Denasha36 Vărsător
american
Lindsay Lohan3. 4 CancerActriţă
american
Shannyn Sossamon42 BalanțăActriţă
american
Ginnifer Goodwin43 zodia GemeniActriţă
american
Inger Ebeltoft44 CancerModel
norvegian
Anna Paquin38 LeuActriţă
Noua Zeelandă
Topaz Page-Green46 LeuModel
Sud-african
Amelia Warner38 zodia GemeniActriţă
britanic
Anna Friel44 CancerActriţă
britanic
Jessica Joffe- Cronicar
limba germana
Liv Tyler43 CancerActriţă
american
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
RâuMasculinAugust 20209 luni Rooney Mara

Galerie foto

Joaquin Phoenix - A 93-a ediție a Premiilor Academiei - Spectacol Joaquin Phoenix - A 93-a ediție a Premiilor Academiei - Spectacol Joaquin Phoenix - A 93-a ediție a Premiilor Academiei - Spectacol Joaquin Phoenix - A 93-a ediție a Premiilor Academiei - Spectacol Joaquin Phoenix - A 93-a ediție a Premiilor Academiei - Spectacol Joaquin Phoenix - A 93-a ediție a Premiilor Academiei - Spectacol Joaquin Phoenix - A 93-a ediție a Premiilor Academiei - Spectacol Joaquin Phoenix - A 93-a ediție a Premiilor Academiei - Spectacol Premiile Globul de Aur 2021 Joker (2019) Joker (2019) Joker (2019)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Hai Hai2020JohnnyFilm
Gardieni ai vieții2020ChirurgScurt-metraj
Joker2019Arthur FleckFilm
Frații Surori2018Charlie SistersFilm
Maria Magdalena2018IisusFilm
Nu ai fost niciodată cu adevărat aici2018JoeFilm
Nu vă faceți griji, nu va ajunge departe pe jos2018John CallahanFilm
Lou2018KarlScurt-metraj
Omul irațional2015Abe LucasFilm
Vice inerent2014Biroul lui Larry „Doc”Film
A ei2013TeodorFilm
Imigrantul2013Bruno WeissFilm
Maestrul2012Freddie QuellFilm
Sunt încă aici2010Joaquin PhoenixFilm
Doi indragostiti2008Leonard kraditorFilm
Drumul de rezervare2007Ethan LearnerFilm
Noaptea ne aparține2007Bobby GreenFilm
Mergi pe linie2005John R. CashFilm
Hotel Rwanda2004Jack DaglishFilm
Scara 492004Jack MorrisonFilm
Satul2004Lucius HuntFilm
Frate urs2003Kenai (voce)Film
Este totul despre dragoste2003IoanFilm
Semne2002Merrill HessFilm
Soldații Buffalo2001Ray ElwoodFilm
Gladiator2000standardFilm
Panele2000CoulmierFilm
Curțile2000Willie GutierrezFilm
8 MM1999Max CaliforniaFilm
Porumbei de lut1998LutFilm
Întoarce-te în Paradis1998LewisFilm
Inventarea Abatele1997Doug HoltFilm
Curba in forma de U1997Toby N. TuckerFilm
A muri pentruo mie noua sute nouazeci si cinciJimmy EmmettFilm
Plimb cainele1991Scurt-metraj
Paternitate1989Garry (ca Leaf Phoenix)Film
Martor secret1988Drew Blackburn (ca Leaf Phoenix)Film TV
Super băiat1988Billy HerculesEmisiune TV
Russkies1987Danny (ca Leaf Phoenix)Film
SpaceCamp1986Max (ca Leaf Phoenix)Film
Morningstar / Eveningstar1986Doug RobertsEmisiune TV
Orice pentru dragoste1985Timmy Bailey (ca Leaf Phoenix)Film TV
Copiii nu spun1985Frankie (ca Leaf Phoenix)Film TV
Alfred Hitchcock Prezintă1985Pagey FisherEmisiune TV
Crima, ea a scris1984Billy DonovanEmisiune TV
Pachet de sase1983Tad Akins (ca Leaf Phoenix)Film TV
Noul îl lasă pe castor1983Kyle CleaverEmisiune TV
Domnul Smith1983Emisiune TV
Șapte mirese pentru șapte frați1982TravisEmisiune TV
Hill Street Bluesnouăsprezece optzeci și unuDanielEmisiune TV
Tipul de toamnănouăsprezece optzeci și unuCopilEmisiune TV
ABC Afterschool Specials1972Robby EllsworthEmisiune TV
Joker 2Arthur Fleck (zvon)Film
KitbagNapoleon BonaparteFilm
Bulevardul Dezamăgire.Film
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Eva Mendes și Joaquin PhoenixEva Mendes
    • Noaptea ne aparține
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Jacinda Barrett și Joaquin PhoenixJacinda Barrett
    • Scara 49
      2004
    [vizualizare potrivire]
  • Jennifer Connelly și Joaquin PhoenixJennifer Connelly
    • Drumul de rezervare
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Joaquin Phoenix și Anna PaquinAnna Paquin
    • Soldații Buffalo
      2001
    [vizualizare potrivire]
  • Joaquin Phoenix și Bryce HowardBryce Dallas Howard
    • Satul
      2004
    [vizualizare potrivire]
  • Joaquin Phoenix și Charlize TheronCharlize Theron
    • Curțile
      2000
    [vizualizare potrivire]
  • Joaquin Phoenix și Claire DanesClaire Danes
    • Este totul despre dragoste
      2003
    [Încă +1]
  • Joaquin Phoenix și Emma StoneEmma Stone
    • Omul irațional
      2015
    [vizualizare potrivire]
  • Joaquin Phoenix și Ginnifer GoodwinGinnifer Goodwin
    • Mergi pe linie
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Joaquin Phoenix și Gwyneth PaltrowGwyneth Paltrow
    • Doi indragostiti
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Joaquin Phoenix și Liv TylerLiv Tyler
    • Inventarea Abatele
      1997
    [vizualizare potrivire]
  • Joaquin Phoenix și Parker PoseyParker Posey
    • Omul irațional
      2015
    [vizualizare potrivire]
  • Joaquin Phoenix și Rooney MaraRooney Mara
    • A ei
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Kate Winslet și Joaquin PhoenixKate Winslet
    • Panele
      2000
    [vizualizare potrivire]
  • Nicole Kidman și Joaquin PhoenixNicole Kidman
    • A muri pentru
      o mie noua sute nouazeci si cinci
    [vizualizare potrivire]
  • Reese Witherspoon și Joaquin PhoenixReese Witherspoon
    • Mergi pe linie
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Vinessa Shaw și Joaquin PhoenixVinessa Shaw
    • Doi indragostiti
      2008
    [vizualizare potrivire]
Mai multe meciuri pe ecran Joaquin Phoenix Mai puține potriviri pe ecran ale lui Joaquin Phoenix





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Corinne Kingsbury și John Francis Daley
Corinne Kingsbury și John Francis Daley
28 mai 2021 ... fotografii, știri și bârfe ale lui Corinne Kingsbury și John Francis Daley. Aflați mai multe despre ...
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
28 mai 2021 ... Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Eva Sundquist
Eva Sundquist
28 mai 2021 ... Știri Eva Sundquist, bârfe, fotografii cu Eva Sundquist, biografie, lista prietenilor Eva Sundquist 2016. Istoria relației. Lista de relații Eva Sundquist. Istoria întâlnirilor Eva Sundquist, 2021, 2020, lista relațiilor Eva Sundquist.
Tamara rotolo
Tamara rotolo
28 mai 2021 ... Știri Tamara Rotolo, bârfe, fotografii Tamara Rotolo, biografie, lista prietenilor Tamara Rotolo 2016. Istoria relației. Lista de relații Tamara Rotolo. Istoria întâlnirilor Tamara Rotolo, 2021, 2020, lista relațiilor Tamara Rotolo.
Andreas Wellinger
Andreas Wellinger
28 mai 2021 ... Știri Andreas Wellinger, bârfe, fotografii ale lui Andreas Wellinger, biografie, lista de prietene Andreas Wellinger 2016. Istoria relației. Lista de relații Andreas Wellinger. Istoria întâlnirilor Andreas Wellinger, 2021, 2020, lista relațiilor Andreas Wellinger.
Conform Listei Jim Cast
Conform Listei Jim Cast
Conform listei distribuției lui Jim, inclusiv fotografii ale actorilor, dacă sunt disponibile. Această listă include toate Potrivit lui Jim, actori și actrițe de frunte, deci dacă ...
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024, există un parc tematic pitic în China. Vă puteți imagina cum ar prezenta alții o problemă, dar nu puteți vedea ce