Principal Relații Loni Love

Loni Love

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Loni Love ÎntâlniriVârstă 49 ​​de ani Zodiac Cancer Relații 3 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Loni Love și James Welsh (actor)James Welsh (actor) a început să se întâlnească cu Loni Love în martie 2018. vizualizați relația

Relații

Loni Love a fost în relații cu Sam (personalitate)(2013 - 2014).








Loni Love a avut o întâlnire cu Katt Williams.



are trey songz o prietenă acum

Despre

Loni Love este un comedian american de 49 de ani. Născută la 12 iulie 1971 în Detroit, Michigan, este renumită pentru Hot Comic; Realul într-o carieră care durează din 2003 până în prezent. Semnul ei zodiacal este Racul.






Loni Love face parte din următoarele liste: actori de televiziune americani, oameni din Detroit și comedieni de rezervă americani.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Loni Love! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
ÎntâlniriDouă3 ani, 2 luni2 ani, 1 lună1 an
Întâlni1---
Total33 ani, 2 luni1 an, 4 luni1 an

Detalii

NumeAnul trecut
Numele de familieDragoste
Numele complet la naștereLoni Love
Vârstă49 de ani
Zi de nastere12 iulie 1971
Locul naşteriiDetroit, Michigan
Înălţime5 '8' (173 cm)
Greutate240 kg (109 kg)
ConstruiMare
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalCancer
SexualitateDrept
Religiecreştin
EtnieNegru
Naţionalitateamerican
UniversitatePrairie View A&M University
Textul ocupațieiComediant, prezentator de televiziune, actriță și autor
OcupaţieComedian
Revendică faimaHot Comic; Realul
Gen muzical (text)Comedie de observație
Ani activi2003 - Prezent, 2003 – prezent
Site-uri oficialehttp://www.lonilove.com/, http://lonilove.com

Loni Love (n. 14 iulie 1971) este un comediant american, gazdă de televiziune, actriță, autor și fost inginer electric. În timp ce lucra ca inginer electric la începutul anilor 2000, ea a trecut la ingineria muzicală, până mai târziu a lansat o carieră în stand-up comedy. A fost finalistă la Star Search 2003 și a fost numită printre „Top 10 benzi desenate de urmărit” atât în ​​Variety, cât și în Comedy Central în 2009. Este una dintre co-gazdele emisiunii de zi The Real, care a avut premiera pe 15 iulie 2013.



cu cine este gugu mbatha raw căsătorit
Mai multe despre Loni Love Mai puțin despre Loni Love

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3James Welsh (actor)RelaţieFebruarie 2018prezent3 ani
DouăSam (personalitate)Relaţie201320141 an
1Cat WilliamsÎntâlni -
James Welsh (actor) #3

James Welsh (actor)

2018

James Welsh (actor) a început să se întâlnească cu Loni Love ...[vezi cuplul] Sam (personalitate) #Două

Sam (personalitate)

2013 - 2014

Sam (personalitate) și Loni Love s-au separat în ...[vezi cuplul] Cat Williams #1

Cat Williams

Loni Love și Katt Williams sunt separați ...[vezi cuplul] #3

James Welsh (actor)

2018

James Welsh (actor) și Loni Love se întâlnesc din martie 2018.

Cathryn Sealey s-a căsătorit cu John Urzici
Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc40%Vârstă69%'> Compatibilitate 47% vizualizați relația #Două

Sam (personalitate)

2013 - 2014

Sam (personalitate) și Loni Love au datat din 2013 până în 2014.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Vârstă1%'> Compatibilitate 25% vizualizați relația #1

Cat Williams

Loni Love a avut o întâlnire cu Katt Williams.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc60%Înălţime37%Vârstă52%'> Compatibilitate 62% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Loni Love49 CancerComedian
american
James Welsh (actor)56 ScorpionulActor
american
Sam (personalitate)30 Balanță
american
Cat Williams47 FecioaraActor
american

Galerie foto

Mary Poppins Returns (2018) Mary Poppins Returns (2018) Mary Poppins Returns (2018) Cei mai răi bucătari din America Ziua Mamei (2016) Paul Blart: Mall Cop 2 (2015) Paul Blart: Mall Cop 2 (2015) Loni Love - Fondul pentru cercetarea cancerului pentru femei 2018 din Los Angeles Loni Love Loni Love Loni Love Loni Love

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Adoptați o autostradă2019ScumpFilm
Ziua Mamei2016KimberlyFilm
Kevin poate aștepta2016YvetteEmisiune TV
Paul Blart: Mall Cop 22015.Donna EriconeFilm
Gutshot Drept2014Doamna LoveFilm
Kickin 'It2011MarjaEmisiune TV
Phineas și Ferb filmul: peste a doua dimensiune2011Voci suplimentare (voce)Film TV
Whitney2011Asistent medicalEmisiune TV
Știri de ciocolată2008Diaconul Patrcia ChablissEmisiune TV
Cea mai proastă săptămână2008CuierEmisiune TV
Phineas și Ferb2007Voci suplimentareEmisiune TV
Gros si subtire2006ViolaEmisiune TV
Tată american!2005IrisEmisiune TV
Tăieturi2005PiperEmisiune TV
Weekend-uri la DL2005Irma BrownEmisiune TV
Planul sufletului2004ShanieceFilm
Ghidul de supraviețuire a școlii desclasificate de Ned2004Lunch LadyEmisiune TV
Cu sau fara tine2003ChelneriţăFilm
Prietene2000FemeieEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția