Principal Relații John Cusack

John Cusack

Horoscopul Tău Pentru Mâine

John CusackLocul 391 2. 3Vârsta 54 de ani Zodiac Cancer Relații 19 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Conform înregistrărilor noastre, John Cusack este probabil singur.








Relații

John Cusack a avut relații cu Brooke Burns(2010 - 2011), Rebecca Romijn(2004)Jodi Lyn O'Keefe(2003 - 2009), Meg Ryan(2002 - 2003), Neve Campbell(1998 - 2002), Alison Eastwood(1997), Minnie Driver(o mie nouă sute nouăzeci și șase), Gina Gershon(1992), Uma Thurman(1992), Susannah Melvoin(1990 - 1996), Jami Gertz(1983)și Huma Abedin.



John Cusack a avut întâlniri cu Jennifer Love Hewitt(2003), Lili Taylor(1988), Melissa Gilbert(1983), Janice Dickinson și Claire Forlani.






Se zvonește că John Cusack s-ar fi legat de Alexandra Kerry(2004)și salutări Shoshanna(2001).



Despre

John Cusack este un actor american în vârstă de 54 de ani. Născut John Paul Cusack la 28 iunie 1966 în Evanston, Illinois, SUA, este renumit pentru Better Off Dead (1985). Semnul său zodiacal este Racul.

John Cusack a participat la 27 de meciuri pe ecran, printre care și Alison Eastwood Miez de noapte în grădina binelui și răului (1997), Amanda Wyss în Mai bine mort... (1985), Cate Blanchett în Împingând tabla (1999), Catherine Zeta-Jones în Mare fidelitate (2000)și Demi Moore în One Crazy Summer (1986).



John Cusack face parte din următoarele liste: antisemitism, actori de film americani și producători de film americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui John Cusack! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri126 ani, 2 luni1 an, 6 luni2 luni, 1 zi
Întâlni52 luni, 1 zi18 zile1 lună, 1 zi
ZvonitDouă---
Total196 ani, 2 luni11 luni, 25 zile1 lună, 1 zi

Detalii

NumeIoan
Numele de familieCusack
Numele complet la naștereJohn Paul Cusack
Nume alternativJohnny
Vârstă54 de ani
Zi de nastere28 iunie 1966
Locul naşteriiEvanston, Illinois, SUA
Înălţime6 '1¾' (187 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNegru
Trăsătură distinctivăSprancene stufoase
Semn zodiacalCancer
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Evanston Township, Evanston, IL
UniversitateUniversitatea din New York
Textul ocupațieiActor, producător, scriitor
OcupaţieActor
Revendică faimaBetter Off Dead (1985)
Ani activi1983 – prezent
Site-uri oficialetwitter.com/johncusack
TatăDick Cusack
MamăNancy Cusack
FrateBill Cusack
SoraAnn Cusack, Joan Cusack, Susie Cusack
PrietenJeremy Piven, Hunter S. Thompson, Tim Robbins

John Paul Cusack (n. 28 iunie 1966) este un actor, producător, scenarist și activist politic american. A început să joace în filme în anii 1980 și de atunci a jucat în mai mult de 85 de filme, inclusiv Sixteen Candles (1984), Tapeheads (1988), Say Anything ... (1989), Bullets over Broadway (1994), Grosse Pointe Blank ( 1997), Being John Malkovich (1999), High Fidelity (2000), Runaway Jury (2003), Igor (2008), Hot Tub Time Machine (2010), The Frozen Ground (2013) și Maps to the Stars (2014). Este fiul cineastului Dick Cusack, iar surorile sale mai mari sunt actrițele Joan și Ann Cusack.

Mai multe despre John Cusack Mai puțin despre John Cusack

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
19Brooke BurnsRelaţieFebruarie 2010Ianuarie 201111 luni
18Alexandra KerryÎntâlni R Iulie 2004Iulie 2004-
17Rebecca RomijnRelaţie R 20042004-
16Jennifer Love HewittÎntâlniMartie 2003Aprilie 20031 lună
cincisprezeceJodi Lyn O'KeefeRelaţie2003Februarie 20096 ani
14Meg RyanRelaţie200220031 an
13Salutare ShosannaÎntâlni R Iulie 2001Iulie 2001-
12Neve CampbellRelaţieSeptembrie 1998Decembrie 20024 ani
unsprezeceAlison EastwoodRelaţieMai 1997Iulie 19972 luni
10Minnie DriverRelaţieIanuarie 1996Aprilie 19963 luni
9Gina GershonRelaţie19921992-
8Uma ThurmanRelaţie19921992-
7Susannah MelvoinRelaţieDecembrie 1990Aprilie 19965 ani
6Lili TaylorÎntâlniSeptembrie 1988Noiembrie 19882 luni
5Jami GertzRelaţieIulie 1983Septembrie 19832 luni
4Melissa GilbertÎntâlni19831983-
3Janice DickinsonÎntâlni -
DouăHuma abedinRelaţie -
1Claire ForlaniÎntâlni -
Brooke Burns #19

Brooke Burns

2010 - 2011

John Cusack și Brooke Burns s-au despărțit în ianuarie ...[vezi cuplul] Alexandra Kerry #18Zvon

Alexandra Kerry

2004

Alexandra Kerry și John Cusack sunt separați ...[vezi cuplul] Rebecca Romijn #17Zvon

Rebecca Romijn

2004

Rebecca Romijn și John Cusack sunt separați ...[vezi cuplul] Jennifer Love Hewitt #16

Jennifer Love Hewitt

2003

John Cusack și Jennifer Love Hewitt se separă ...[vezi cuplul] Jodi Lyn O #cincisprezece

Jodi Lyn O'Keefe

2003 - 2009

Jodi Lyn O'Keefe și John Cusack s-au separat în ...[vezi cuplul] Meg Ryan #14

Meg Ryan

2002 - 2003

Meg Ryan și John Cusack sunt separați ...[vezi cuplul] Salutare Shosanna #13Zvon

Salutare Shosanna

2001

Shoshanna Gruss și John Cusack sunt separați ...[vezi cuplul] Neve Campbell #12

Neve Campbell

1998 - 2002

Neve Campbell și John Cusack s-au despărțit în De ...[vezi cuplul] Alison Eastwood #unsprezece

Alison Eastwood

1997

John Cusack și Alison Eastwood sunt separați ...[vezi cuplul] Minnie Driver #10

Minnie Driver

o mie nouă sute nouăzeci și șase

Minnie Driver și John Cusack s-au despărțit în 19 ...[vezi cuplul] Gina Gershon #9

Gina Gershon

1992

John Cusack și Gina Gershon sunt separați ...[vezi cuplul] Uma Thurman #8

Uma Thurman

1992

Uma Thurman și John Cusack sunt separați ...[vezi cuplul] Susannah Melvoin #7

Susannah Melvoin

1990 - 1996

Susannah Melvoin și John Cusack s-au separat în ...[vezi cuplul] Lili Taylor #6

Lili Taylor

1988

Lili Taylor și John Cusack s-au despărțit în noiembrie ...[vezi cuplul] Jami Gertz #5

Jami Gertz

1983

Jami Gertz și John Cusack s-au separat în 1 septembrie ...[vezi cuplul] Melissa Gilbert #4

Melissa Gilbert

1983

John Cusack și Melissa Gilbert sunt separați ...[vezi cuplul] Janice Dickinson #3

Janice Dickinson

John Cusack și Janice Dickinson erau într-o re ...[vezi cuplul] Huma abedin #Două

Huma abedin

Huma Abedin și John Cusack sunt separați ...[vezi cuplul] Claire Forlani #1

Claire Forlani

John Cusack și Claire Forlani sunt separați ...[vezi cuplul] #19

Brooke Burns

2010 - 2011

John Cusack și Brooke Burns au dat din februarie 2010 până în ianuarie 2011.

Relație 11 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #18

Alexandra Kerry

2004 (Zvon)

Se spune că Alexandra Kerry s-ar fi legat de John Cusack în iulie 2004.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Vârstă69%'> Compatibilitate 43% vizualizați relația #17

Rebecca Romijn

2004 (Zvon)

Se zvonește că Rebecca Romijn s-ar fi legat de John Cusack în 2004.

cati ani are donna richardson
MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 51% vizualizați relația #16

Jennifer Love Hewitt

2003

John Cusack și Jennifer Love Hewitt au avut o întâlnire în martie 2003.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime91%Vârstă44%'> Compatibilitate 84% vizualizați relația #cincisprezece

Jodi Lyn O'Keefe

2003 - 2009

Jodi Lyn O'Keefe și John Cusack au datat din 2003 până în martie 2009.

Relație 6 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate 30% vizualizați relația #14

Meg Ryan

2002 - 2003

Meg Ryan și John Cusack au avut o relație între 2002 și 2003.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 47% vizualizați relația #13

Salutare Shosanna

2001 (Zvon)

Se spune că Shoshanna Gruss s-ar fi legat de John Cusack în iulie 2001.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă69%'> Compatibilitate 55% vizualizați relația #12

Neve Campbell

1998 - 2002

Neve Campbell și John Cusack au dat din septembrie 1998 până în decembrie 2002.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 41% vizualizați relația #unsprezece

Alison Eastwood

1997

John Cusack și Alison Eastwood au avut o relație din mai 1997 până în iulie 1997.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 46% vizualizați relația #10

Minnie Driver

o mie nouă sute nouăzeci și șase

Minnie Driver și John Cusack au datat din 1996 până în aprilie 1996.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă72%'> Compatibilitate 52% vizualizați relația #9

Gina Gershon

1992

John Cusack și Gina Gershon datează în 1992.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 62% vizualizați relația #8

Uma Thurman

1992

Uma Thurman și John Cusack datează în 1992.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă72%'> Compatibilitate 62% vizualizați relația #7

Susannah Melvoin

1990 - 1996

Susannah Melvoin și John Cusack au datat din 1991 până în aprilie 1996.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă52%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #6

Lili Taylor

1988

Lili Taylor și John Cusack au avut o întâlnire în septembrie 1988.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime91%Vârstă98%'> Compatibilitate 97% vizualizați relația #5

Jami Gertz

1983

Jami Gertz și John Cusack au datat din iulie până în septembrie 1983.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc40%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 73% vizualizați relația #4

Melissa Gilbert

1983

John Cusack și Melissa Gilbert au avut o întâlnire în 1983.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă52%'> Compatibilitate 66% vizualizați relația #3

Janice Dickinson

John Cusack a avut o întâlnire cu Janice Dickinson.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc40%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 39% vizualizați relația #Două

Huma abedin

Huma Abedin și John Cusack au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate Patru cinci% vizualizați relația #1

Claire Forlani

John Cusack a avut o întâlnire cu Claire Forlani.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
John Cusack54 CancerActor
american
Brooke Burns43 peşteActriţă
american
Alexandra Kerry47 FecioaraActriţă
american
Rebecca Romijn48 ScorpionulActriţă
american
Jennifer Love Hewitt42 peşteActriţă
american
Jodi Lyn O'Keefe42 BalanțăActriţă
american
Meg Ryan59 ScorpionulActriţă
american
Salutare ShosannaPatru cinci zodia GemeniDesigner de moda
american
Neve Campbell47 BalanțăActriţă
canadian
Alison Eastwood49 zodia GemeniActriţă
american
Minnie Driver51 VărsătorActriţă
britanic
Gina Gershon58 zodia GemeniActriţă
american
Uma Thurman51 TaurulActriţă
american
Susannah Melvoin57 VărsătorVocalist
american
Lili Taylor54 peşteActriţă
american
Jami Gertz55 ScorpionulActriţă
american
Melissa Gilbert57 TaurulActriţă
american
Janice Dickinson66 VărsătorModel
american
Huma abedin44 LeuGuvern
american
Claire Forlani49 SăgetătorActriţă
britanic
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Galerie foto

Blood Money (2017) Blood Money (2017) Blood Money (2017) Blood Money (2017) Blood Money (2017) Blood Money (2017) Arsenal (2017) Arsenal (2017) Arsenal (2017) Arsenal (2017) Dragon Blade (2015) Dragon Blade (2015)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
utopie2020Dr. Kevin ChristieEmisiune TV
Nu îmbătrâni niciodată2019Albert olandezFilm
River Runs Red2018HoraceFilm
Distorsionat2018Vernon sarsfieldFilm
Singurul meu soare2017Film
Arsenal2017SareFilm
Bani murdari2017MillerFilm
Singularitate2017Elias Van DorneFilm
Celula2016Clay RiddellFilm
Hot Tub Time Machine 22015Adam (versiune fără rating, necreditată)Film
Dragon Blade2015LuciusFilm
Chi-Raq2015Părintele Mike CorridanFilm
Printul2014SamFilm
Iubire și milă2014Brian - ViitorFilm
Hărți către stele2014Dr. Stafford WeissFilm
Omul sac2014JackFilm
Condu greu2014Simon KellerFilm
Revendica2014BenjaminFilm
Proiect Wall Street fără titlu2014TedFilm TV
Adult World2013Facturarea ratelorFilm
Majordomul2013Richard NixonFilm
Stația Numerelor2013Emerson KentFilm
Nu suntem animale2013Tony LovecraftFilm
Pământ înghețat2013Robert HansenFilm
Pian de concert2013ClemFilm
Doll & Em2013IoanEmisiune TV
Fabrica2012MikeFilm
Corbul2012Edgar Allan PoeFilm
Băiatul cu ziarele2012Hillary Van WetterFilm
Shanghai2010Paul SoamesFilm
Aparat de timp cu cadă cu hidromasaj2010AdamFilm
20122009Jackson CurtisFilm
Igor2008Igor (voce)Film
Summerhood2008Narator (necreditat)Film
War, Inc.2008HauserFilm
14082007Mike EnslinFilm
Harul s-a dus2007Stanley PhillipsFilm
Copil marțian2007DavidFilm
Contractul2006RayFilm
Trebuie să iubești câinii2005JakeFilm
Recolta de gheață2005Charlie înșelăciuneFilm
Identitate2003EdFilm
Juriul Runaway2003Nicholas EasterFilm
Adaptare.2002John Cusack (necreditat)Film
Max2002Max RothmanFilm
America's Sweethearts2001Eddie ThomasFilm
Noroc2001Jonathan TragerFilm
Mare fidelitate2000Rob GordonFilm
Fiind John Malkovich1999Craig SchwartzFilm
Cradle Will Rock1999Nelson RockefellerFilm
Împingând tabla1999Nick FalzoneFilm
Jack Bull1999Myrl ReddingFilm TV
Linia roșie subțire1998Căpitanul John GaffFilm
Acesta este tatăl meu1998Eddie SharpFilm
Anastasia1997Dimitri (voce)Film
Chicago Cab1997Om înfricoșătorFilm
Cu Air1997Agentul Vince LarkinFilm
Grosse Pointe Blank1997Martin Q. BlankFilm
Miezul nopții în grădina binelui și a răului1997John KelsoFilm
Primărieo mie nouă sute nouăzeci și șaseViceprimar Kevin CalhounFilm
Bullets Over Broadway1994David ShayneFilm
Făgăduială1994JCFilm
Drumul spre Wellville1994Charles OssiningFilm
Harta Inimii Umane1993CartografulFilm
Bani pentru nimic1993Joey CoyleFilm
Frasier1993GregEmisiune TV
Bob Roberts1992Cutting Edge HostFilm
Profeții de pe marginea drumului1992CasparFilm
Jucătorul1992John CusackFilm
Umbre și ceață1991Studentul JackFilm
Culori adevarate1991Peter BurtonFilm
Grifters1990Roy DillonFilm
Omul gras și băiețelul1989Michael MerrimanFilm
Spune ceva...1989Lloyd DoblerFilm
Elvis Stories1989CorkyScurt-metraj
Opt Bărbați1988Buck WeaverFilm
Capete1988Ivan AlexeevFilm
Știri difuzate1987Angry Messenger (ca John Cusak)Film
Urmărire fierbinte1987Și BartlettFilm
One Crazy Summer1986Hoops McCannFilm
Stai alături de mine1986Denny LachanceFilm
Mai bine mort...1985Lane MeyerFilm
Călătoria lui Natty Gann1985HarryFilm
Lucrul Sigur1985Walter „dă-i” lui GibsonFilm
Grandview, S.U.A.1984Johnny MaineFilm
Șaisprezece lumânări1984BryceFilm
Clasă1983RoscoeFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Alison Eastwood și John CusackAlison Eastwood
    • Miezul nopții în grădina binelui și a răului
      1997
    [vizualizare potrivire]
  • Amanda Wyss și John CusackAmanda Wyss
    • Mai bine mort...
      1985
    [vizualizare potrivire]
  • Cate Blanchett și John CusackCate Blanchett
    • Împingând tabla
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • Catherine Zeta-Jones și John CusackCatherine Zeta-Jones
    • Mare fidelitate
      2000
    [Încă +1]
  • Demi Moore și John CusackDemi Moore
    • One Crazy Summer
      1986
    [vizualizare potrivire]
  • Diane Franklin și John CusackDiane Franklin
    • Mai bine mort...
      1985
    [vizualizare potrivire]
  • Elizabeth Banks și John CusackElizabeth Banks
    • Iubire și milă
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Alice EveAlice Eve
    • Corbul
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Amanda PeetAmanda Peet
    • Copil marțian
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Annette BeningAnnette Bening
    • Grifters
      1990
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Bridget MoynahanBridget Moynahan
    • Noroc
      2001
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Cameron DiazCameron Diaz
    • Fiind John Malkovich
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Connie NielsenConnie Nielsen
    • Recolta de gheață
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Daphne ZunigaDaphne Zuniga
    • Lucrul Sigur
      1985
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Diane LaneDiane Lane
    • Trebuie să iubești câinii
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Dianne WiestDianne Wiest
    • Bullets Over Broadway
      1994
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Iben HjejleIben Hjejle
    • Mare fidelitate
      2000
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Ione SkyeIone Skye
    • Spune ceva...
      1989
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Julia RobertsJulia Roberts
    • America's Sweethearts
      2001
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Kate BeckinsaleKate Beckinsale
    • Noroc
      2001
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Lili TaylorLili Taylor
    • Spune ceva...
      1989
    [Încă +1]
  • John Cusack și Lisa BonetLisa Bonet
    • Mare fidelitate
      2000
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Minnie DriverMinnie Driver
    • Grosse Pointe Blank
      1997
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Miranda OttoMiranda Otto
    • Jack Bull
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • John Cusack și Nicollette SheridanNicollette Sheridan
    • Lucrul Sigur
      1985
    [vizualizare potrivire]
  • Meg Ryan și John CusackMeg Ryan
    • Anastasia
      1997
    [vizualizare potrivire]
  • Rachel Weisz și John CusackRachel Weisz
    • Juriul Runaway
      2003
    [vizualizare potrivire]
Mai multe potriviri pe ecran ale lui John Cusack Mai puține potriviri pe ecran ale lui John Cusack





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Donnie Wahlberg
Donnie Wahlberg
28 mai 2021 ... Știri despre Donnie Wahlberg, bârfe, fotografii ale lui Donnie Wahlberg, biografie, lista iubitelor lui Donnie Wahlberg 2016. Istoria relației. Lista de relații Donnie Wahlberg. Istoria întâlnirilor Donnie Wahlberg, 2021, 2020, lista relațiilor Donnie Wahlberg.
Linda Evans
Linda Evans
28 mai 2021 ... Știri despre Linda Evans, bârfe, fotografii despre Linda Evans, biografie, lista prietenilor Linda Evans 2016. Istoria relației. Lista de relații Linda Evans. Istoria întâlnirilor Linda Evans, 2021, 2020, lista relațiilor Linda Evans.
Nur Fettahoglu
Nur Fettahoglu
28 mai 2021 ... Știri Nur Fettahoglu, bârfe, fotografii ale lui Nur Fettahoglu, biografie, lista prietenilor Nur Fettahoglu 2016. Istoria relației. Lista de relații Nur Fettahoglu. Istoria întâlnirilor Nur Fettahoglu, 2021, 2020, lista relațiilor Nur Fettahoglu.
Anders Svensson și Emma Johansson
Anders Svensson și Emma Johansson
28 mai 2021 ... Anders Svensson și Emma Johansson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Cum o descrii corect pe Buffy the Vampire Slayer? Pe de o parte, este un serial de groază pentru adolescenți despre o fată cu abilități supranaturale; pe de altă parte, ...
Kristi Kaufmann
Kristi Kaufmann
28 mai 2021 ... Știri despre Kristi Kaufmann, bârfe, fotografii ale lui Kristi Kaufmann, biografie, lista prietenilor lui Kristi Kaufmann 2016. Istoria relației. Lista de relații Kristi Kaufmann. Istoria întâlnirilor cu Kristi Kaufmann, 2021, 2020, lista relațiilor cu Kristi Kaufmann.
Nikki Baker
Nikki Baker
28 mai 2021 ... Știri despre Nikki Baker, bârfe, fotografii ale lui Nikki Baker, biografie, lista prietenilor lui Nikki Baker 2016. Istoria relației. Lista de relații Nikki Baker. Istoria întâlnirilor Nikki Baker, 2021, 2020, lista relațiilor Nikki Baker.