Principal Relații Jonny Lee Miller

Jonny Lee Miller

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Jonny Lee Miller CăsătoritRang 1743 344Vârsta 48 de ani Zodiac Scorpionul Relații 6 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Jonny Lee Miller și Michele HicksMichele Hicks și Jonny Lee Miller sunt căsătoriți de 12 ani din iulie 2008. vizualizați relația

Relații

Jonny Lee Miller a fost căsătorit anterior cu Angelina Jolie(1996 - 1999).








Jonny Lee Miller a avut relații cu Kate Moss(2004), Lisa Faulkner(2001 - 2002), Natalie Appleton(1999 - 2000)și Jennifer Esposito.



Despre

Jonny Lee Miller este un actor britanic de 48 de ani. Născut Jonathan Lee Miller la 15 noiembrie 1972 în Kingston upon Thames, Surrey, Anglia, Marea Britanie, este renumit pentru Sick Boy in Trainspotting, Sherlock Holmes la Elementary într-o carieră care se întinde pe parcursul anului 1983 până în prezent. Semnul său zodiacal este Scorpionul.






Jonny Lee Miller a participat la 8 meciuri pe ecran, inclusiv la Angelina Jolie Hackeri (o mie noua sute nouazeci si cinci), Frances O'Connor în Parcul Mansfield (1999), Embeth Davidtz în Parcul Mansfield (1999), Natalie Dormer în Elementar (2012)și Lara Flynn Boyle în Amurg (1997).



Jonny Lee Miller face parte din următoarele liste: nașteri din 1972, actori de film englezi și actori de televiziune englezi.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Jonny Lee Miller! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
CăsătoritDouă15 ani, 4 luni9 ani, 10 luni4 ani, 4 luni
Întâlniri41 an6 luni, 2 zile-
Total615 ani, 4 luni3 ani, 7 luni1 an

Detalii

NumeJonny
Al doilea prenumecitit
Numele de familieMiller
Numele complet la naștereJonathan Lee Miller
Vârstă48 de ani
Zi de nastere15 noiembrie 1972
Locul naşteriiKingston upon Thames, Surrey, Anglia, Marea Britanie
Înălţime6 '1' (185 cm)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - deschis
Semn zodiacalScorpionul
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitatebritanic
LiceuȘcoala de băieți Tiffins
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Revendică faimaSick Boy în Trainspotting, Sherlock Holmes la Elementary
Ani activiDin 1983, 1983 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Independent Talent Group Ltd.
Site-uri oficialewww.jonnyleemiller.co.uk, twitter.com/jonnyjlm
TatăAlan Miller (actor de scenă în anii 1950 și '60)
Emisiuni TV preferateEli Stone
Culorile preferateRoșu, verde, albastru

Jonathan Lee Miller (n. 15 noiembrie 1972) este un actor englez-american de film, televiziune și teatru. El a obținut succesul timpuriu pentru interpretarea lui Simon „Sick Boy” Williamson în filmul de comedie întunecată Trainspotting (1996) și ca Dade in Hackers (1995) înainte de a câștiga o recunoaștere critică pentru interpretările sale în Afterglow (1997), Mansfield Park (1999 ), The Flying Scotsman (2006), Endgame (2009) și T2 Trainspotting (2017); pentru The Flying Scotsman a primit o nominalizare la London Film Critics 'Circle pentru Actorul anului. De asemenea, a făcut parte din distribuția principală din filmele Melinda și Melinda (2004), Dark Shadows (2012) și Byzantium (2013). A apărut în mai multe producții teatrale, în special după Miss Julie și Frankenstein, din care ultimul i-a adus un premiu Olivier pentru cel mai bun actor.

Mai multe despre Jonny Lee Miller Mai puțin despre Jonny Lee Miller

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
6Michele HicksCăsătorit2006prezent15 ani
5Kate MossRelaţieIunie 2004Iunie 2004-
4Lisa FaulknerRelaţie200120021 an
3Natalie AppletonRelaţie199920001 an
DouăAngelina JolieCăsătoritOctombrie 19943 februarie 19994 ani
1Jennifer EspositoRelaţie -
Michele Hicks #6

Michele Hicks

2006

Michele Hicks și Jonny Lee Miller au fost ...[vezi cuplul] Kate Moss #5

Kate Moss

2004

Jonny Lee Miller și Kate Moss s-au despărțit în J ...[vezi cuplul] Lisa Faulkner #4

Lisa Faulkner

2001 - 2002

Lisa Faulkner și Jonny Lee Miller s-au separat ...[vezi cuplul] Natalie Appleton #3

Natalie Appleton

1999 - 2000

Natalie Appleton și Jonny Lee Miller sunt sep ...[vezi cuplul] Angelina Jolie #Două

Angelina Jolie

1994 - 1999

Jonny Lee Miller și Angelina Jolie au fost divo ...[vezi cuplul] Jennifer Esposito #1

Jennifer Esposito

Jonny Lee Miller și Jennifer Esposito sunt ...[vezi cuplul] #6

Michele Hicks

2006

Michele Hicks și Jonny Lee Miller sunt căsătoriți de 12 ani. Se întâlneau 1 an după ce s-au reunit în 2006. După 1 an de logodnă s-au căsătorit în iulie 2008.

Relație de 15 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 73% Copii 1 copil vizualizați relația #5

Kate Moss

2004

Jonny Lee Miller și Kate Moss au datat din 2004 până în iunie 2004.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 69% vizualizați relația #4

Lisa Faulkner

2001 - 2002

Lisa Faulkner și Jonny Lee Miller au datat din 2001 până în 2002.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 53% vizualizați relația #3

Natalie Appleton

1999 - 2000

Natalie Appleton și Jonny Lee Miller au avut o relație între 1999 și 2000.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 83% vizualizați relația #Două

Angelina Jolie

1994 - 1999

Jonny Lee Miller și Angelina Jolie au fost căsătoriți timp de 2 ani. S-au întâlnit timp de 1 an după ce s-au reunit în octombrie 1994 și s-au căsătorit pe 28 martie 1996. 2 ani mai târziu au divorțat pe 3 februarie 1999.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 70% vizualizați relația #1

Jennifer Esposito

Jonny Lee Miller și Jennifer Esposito au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 78% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Jonny Lee Miller48 ScorpionulActor
britanic
Michele Hicks47 zodia GemeniActriţă
american
Kate Moss47 CapricornulModel
britanic
Lisa Faulkner49 VărsătorActriţă
britanic
Natalie Appleton48 TaurulCântăreaţă
canadian
Angelina JoliePatru cinci zodia GemeniActriţă
american
Jennifer Esposito48 BerbecActriţă
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Buster TimothyMasculin3 decembrie 2008în vârstă de 12 ani Michele Hicks

Galerie foto

Parcul Mansfield - Jonny Lee Miller Romola Garai și Jonny Lee Miller Romola Garai și Jonny Lee Miller Romola Garai și Jonny Lee Miller Romola Garai și Jonny Lee Miller Romola Garai și Jonny Lee Miller Romola Garai și Jonny Lee Miller Romola Garai și Jonny Lee Miller Romola Garai și Jonny Lee Miller Romola Garai și Jonny Lee Miller Romola Garai și Jonny Lee Miller Domnule Knightley

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Fata amuzanta2020DezvoltatorulFilm
Nouă vieți2019PughFilm
T2 Trainspotting2017SimonFilm
Umbre întunecate2012Roger CollinsFilm
Bizanțul2012RuthvenFilm
Elementar2012Sherlock HolmesEmisiune TV
Endgame2009Michael YoungFilm
Emma2009Domnule KnightleyEmisiune TV
Eli Stone2008Eli StoneEmisiune TV
Scoțianul zburător2006Graeme ObreeFilm
Dexter2006Jordan ChaseEmisiune TV
Smith2006TomEmisiune TV
Æon Flux2005Oren GoodchildFilm
Melinda și Melinda2004cititFilm
Vânătorii de minți2004Lucas HarperFilm
Byron2003Lord ByronFilm TV
povești Canterbury2003ArtyEmisiune TV
Escapistul2001Denis HopkinsFilm
Complicitate2000Cameron ColleyFilm
Dracula 20002000Simon SheppardFilm
Iubire, onoare și ascultare2000JonnyFilm
Parcul Mansfield1999Edmund BertramFilm
Plunkett & Macleane1999MacleaneFilm
Amurg1997Jeffrey ByronFilm
În spatele liniilor1997Al doilea locotenent Billy PriorFilm
Trainspottingo mie nouă sute nouăzeci și șaseBăiat bolnavFilm
Plimbarea omului morto mie nouă sute nouăzeci și șaseWoodrow F. CallEmisiune TV
Hackerio mie noua sute nouazeci si cinciDadeFilm
Crime sexualeo mie noua sute nouazeci si cinciScurt-metraj
Mister !: Cadfael1994Edwin GurneyEmisiune TV
Etape1994BenEmisiune TV
Companie neplacuta1993Michael HickeyFilm TV
Primul suspect 31993Anthony FieldEmisiune TV
Închisoarea lui Olly1993ZâmbeteFilm TV
Printre randuri1992David RingwoodEmisiune TV
La revedere lume cruda1992marcăEmisiune TV
Viața și vremurile lui Henry Pratt1992Stefan PrziborskiEmisiune TV
A avea nedumeriri1991ChasEmisiune TV
Păstrând aparențele1990TineretulEmisiune TV
4 Joacă1989Dennis TurnbullEmisiune TV
Inspectorul Morse1987StudentEmisiune TV
Accident1986MattEmisiune TV
EastEnders1985Jonathan HewittEmisiune TV
Ecranul unu1985Charlie DyceEmisiune TV
Ecranul doi1985PaulEmisiune TV
Factura1984Lee Gibson, Simon CooperEmisiune TV
Parcul Mansfield1983Charles PriceEmisiune TV
Jemima Shore investighează1983Băiat cu câineEmisiune TV
Storyboard1983ChristopherEmisiune TV
Justiție aspră1982Michael HickeyEmisiune TV
Mai puțin1979Asistentul licitatoruluiEmisiune TV
Medic care1963Kinda ChildEmisiune TV
ColoniștiRoagă-teFilm
AlicePaul BennetFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Angelina Jolie și Jonny Lee MillerAngelina Jolie
    • Hackeri
      o mie noua sute nouazeci si cinci
    [vizualizare potrivire]
  • Frances O'Connor and Jonny Lee MillerFrances O'Connor
    • Parcul Mansfield
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • Jonny Lee Miller și Embeth DavidtzEmbeth Davidtz
    • Parcul Mansfield
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • Jonny Lee Miller și Natalie DormerNatalie Dormer
    • Elementar
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Jonny Miller și Lara BoyleLara Flynn Boyle
    • Amurg
      1997
    [vizualizare potrivire]
  • Jonny Miller și Laura FraserLaura Fraser
    • Scoțianul zburător
      2006
    [vizualizare potrivire]
  • Liv Tyler și Jonny MillerLiv Tyler
    • Plunkett & Macleane
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • Romola Garai și Jonny Lee MillerRomola Garai
    • Emma
      2009
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal