Principal Relații Kelly Bishop

Kelly Bishop

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Kelly BishopVârsta 77 de ani Zodiac peşte Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Kelly Bishop este probabil singură.








Relații

Kelly Bishop a fost căsătorită anterior Lee Leonard .



Despre

Kelly Bishop este o actriță americană de 76 de ani. Născută Carole Bishop la 28 februarie 1944 în Colorado Springs, Colorado, SUA, este renumită pentru Dirty Dancing (1987) .... Marjorie Houseman într-o carieră cuprinsă între 1962–2013 și 2015 și 1966 – prezent. Semnul ei zodiacal este Pești.






Kelly Bishop a participat la 3 meciuri pe ecran, inclusiv Edward Herrmann fetele Gilmore (2000), Jerry Orbach în Dans murdar (1987)și Pat McNamara în Lege si ordine (1990).



Kelly Bishop face parte din următoarele liste: actori din New Jersey, actori de film americani și actori de televiziune americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Kelly Bishop! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit140 de ani, 2 luni--
Total140 de ani, 2 luni--

Detalii

NumeKelly
Numele de familieEpiscop
Numele complet la naștereCarole Bishop
Vârstă77 de ani
Zi de nastere28 februarie 1944
Locul naşteriiColorado Springs, Colorado, SUA
Înălţime5 '6' (168 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalpeşte
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActriţă
OcupaţieActriţă
Revendică faimaDans murdar (1987) .... Marjorie Houseman
Ani activi1962 – prezent, 1962–2013, 2015, 1966 – prezent

Carole 'Kelly' Bishop (născută la 28 februarie 1944) este o actriță și dansatoare americană, cunoscută mai ales pentru rolurile ei de matriarhă Emily Gilmore din seria Gilmore Girls și ca Marjorie Houseman, mama lui Frances Grey 'Baby' Houseman din film Dirty Dancing. Bishop a obținut rolul lui Sheila în A Chorus Line, pentru care a câștigat un premiu Tony pentru cea mai bună interpretare a unei actrițe în muzical. Ea a jucat, de asemenea, în rolul Fanny Flowers în serialul de comedie-dramă de scurtă durată, ABC Family, Bunheads.

Mai multe despre Kelly Bishop Mai puțin despre Kelly Bishop

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1 Lee Leonard Căsătoritnouăsprezece optzeci și unu -
Lee Leonard #1

Lee Leonard

nouăsprezece optzeci și unu

Lee Leonard și Kelly Bishop sunt căsătoriți ...[vezi cuplul] #1

Lee Leonard

nouăsprezece optzeci și unu

Lee Leonard și Kelly Bishop sunt căsătoriți.

Relație 40 de ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc1%Vârstă13%'> Compatibilitate 19% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Kelly Bishop 77 peşteActriţă
american
Lee Leonard 89 BerbecPersonalitate TV
american

Galerie foto

Dans murdar - Kelly Bishop O femeie necăsătorită - Jill Clayburgh fetele Gilmore Gilmore Girls Cast Sezonul 2 Kelly Bishop Kelly Bishop Kelly Bishop Kelly Bishop Kelly Bishop Kelly Bishop Kelly Bishop Kelly Bishop

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Povestea din Salzburg2018DoamnaFilm
Fetele Gilmore: un an în viață2016Emily GilmoreEmisiune TV
Carne si oase2015.Doamna HawthornEmisiune TV
Sex & Droguri & Rock & Roll2015.ElizabethEmisiune TV
Sfântul Janet2014JanetFilm
Proiect Richard LaGravenese fără titlu2014Lucille JulienFilm TV
Capete de Bun2012Fanny FlowersEmisiune TV
O romanță romană2011Lily SparksFilm
Prieteni cu copii2011Marcy FrymanFilm
Soția bună2009Bea Wilson, doamna KentEmisiune TV
Milă2009Lauren KemptonEmisiune TV
Soții de armată2007Jean CalhounEmisiune TV
Recepția de nuntă a iubitei mele X.2001Sylvia WiensteinFilm
Luna albastra2000Mama lui PeggyFilm
Wonder Boys2000Amanda ReadFilm
fetele Gilmore2000Emily GilmoreEmisiune TV
Legea și ordinea: Unitatea specială pentru victime1999Julia Zimmer, Înregistrează-teEmisiune TV
Piese private1997Ray SternFilm
Cafe Societyo mie noua sute nouazeci si cinciDoamna. pomi de CraciunFilm
Miami Rhapsodyo mie noua sute nouazeci si cinciZeldaFilm
Visele mele cele mai sălbaticeo mie noua sute nouazeci si cinciGloria JamesEmisiune TV
Șase grade de separare1993AdeleFilm
Logica Queens1991MariaFilm
Lege si ordine1990Marian BorlandEmisiune TV
Clubul Baby-Sitters1990Flora TronellEmisiune TV
Eu si el1988Eleanor AramisFilm
Murphy Brown1988Connie SilverbergEmisiune TV
Spinii1988Ginger ThornEmisiune TV
Dans murdar1987Marjorie HousemanFilm
Copii solari1986Tutor NoverFilm
Camera de recuperare1985Kaye BrennerFilm TV
Kate și Allie1984PauletteEmisiune TV
Soția lui O'Hara1982Beth DouglasFilm
Noul cuplu ciudat1982CaritateEmisiune TV
Sfaturi pentru Lovelornnouăsprezece optzeci și unuRita bordenFilm TV
Hart to Hart1979LauraEmisiune TV
O femeie necăsătorită1978ElaineFilm
ABC Afterschool Specials1972Roxanne HoldenEmisiune TV
Toti copii mei1970Freida LandauEmisiune TV
Hawaii Five-O1968Charlene JenkinsEmisiune TV
O viață de trăit1968Dr. Robbins, Serena WymanEmisiune TV
Pasul din mintea ta1966Missy Linden (în rolul Carole Bishop)Film
Pe măsură ce lumea se întoarce1956Grace Westcott AndrewsEmisiune TV
Arta de a te îndrăgostiIrisFilm TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Mariana Ochoa și Patricio De La Pena
Mariana Ochoa și Patricio De La Pena
28 mai 2021 ... Mariana Ochoa și Patricio De La Pena fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Paul Arrouet
Paul Arrouet
28 mai 2021 ... Știri Paul Arrouet, bârfe, fotografii ale lui Paul Arrouet, biografie, lista iubitelor lui Paul Arrouet 2016. Istoria relației. Lista de relații Paul Arrouet. Istoria întâlnirilor lui Paul Arrouet, 2021, 2020, lista relațiilor lui Paul Arrouet.
El și-a gătit gâsca
El și-a gătit gâsca
28 mai 2021 ... He Cooked His Goose știri, bârfe, fotografii cu He Cooked His Goose, biografie, He Cooked His Goose lista de parteneri 2016. Istoria relației. El și-a gătit lista de relații Goose. He Cooked His Goose history, 2021, 2020, lista relațiilor He Cooked Goose His.
Megan Gale și Shaun Hampson
Megan Gale și Shaun Hampson
28 mai 2021 ... Megan Gale și Shaun Hampson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Gummy (cântăreață)
Gummy (cântăreață)
28 mai 2021 ... Știri despre Gummy (cântăreață), bârfe, fotografii despre Gummy (cântăreață), biografie, lista prietenilor Gummy (cântăreață) 2016. Istoria relației. Lista de relații Gummy (cântăreață). Istoria întâlnirilor Gummy (cântăreață), 2021, 2020, lista relațiilor Gummy (cântăreață).
Cele mai bune melodii Hillsong United
Cele mai bune melodii Hillsong United
Clasăm cele mai bune melodii Hillsong United din toate timpurile. Trupa de cult australian a lansat nenumărate melodii creștine celebre de-a lungul timpului.
Ramona Milan
Ramona Milan
28 mai 2021 ... Știri despre Ramona Milano, bârfe, fotografii despre Ramona Milano, biografie, lista prietenilor Ramona Milano 2016. Istoria relației. Lista de relații Ramona Milano. Istoria întâlnirilor Ramona Milano, 2021, 2020, lista relațiilor Ramona Milano.