Principal Relații Michael McDonald

Michael McDonald

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Michael McDonald SingurLocul 3378 -191Vârsta 56 de ani Zodiac Capricornul Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Michael McDonald este în prezent singur.








Relații

Michael McDonald a avut o relație cu Sandra Bullock(2015).



Despre

Michael McDonald este un actor american în vârstă de 56 de ani. Născut Michael James McDonald la 31 decembrie 1964 în Fullerton, California, SUA, este renumit pentru Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, MadTV, într-o carieră care se întinde pe 1987 și până în prezent. Semnul său zodiacal este Capricornul.






Michael McDonald a fost într-un meci de pe ecran cu Debra Wilson în MADtv (o mie noua sute nouazeci si cinci).



Michael McDonald face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori din California și actori de televiziune americani.

kian lawley și meredith mikaelson

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Michael McDonald! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri12 luni, 29 zile--
Total12 luni, 29 zile--

Detalii

NumeMichael
Al doilea prenumeJames
Numele de familieMcDonald
Numele complet la naștereMichael James McDonald
Nume alternativMike McDonald, Michael James McDonald
Vârstă56 de ani
Zi de nastere31 decembrie 1964
Locul naşteriiFullerton, California, SUA
Înălţime6 '3½' (192 cm)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalCapricornul
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActor, benzi desenate, producător, regizor
OcupaţieActor
Revendică faimaAustin Powers: Spionul care m-a scos, MadTV
Gen muzical (text)Schiță de comedie, comedie de improvizație
Gen muzicalPop, Pop / Rock
Ani activi1999 – prezent, 1987 – prezent
Stil muzicalContemporan pentru adulți, Soft rock, Pop / Rock contemporan, Soul, Soul cu ochi albaștri
Music MoodLiniștitor, relaxat / blând, neted, amabil / bun-naturat, sentimental, romantic, intens, blând, rezervat, inginer
InstrumentTastaturi, voce
Site-uri oficialehttp://michaelmcdonald.biz/, www.allmovie.com/artist/michael-mcdonald-p47282, www.rottentomatoes.com/celebrity/1010270-michael_mcdonald/

Michael James McDonald (n. 31 decembrie 1964) este un comediant, actor, regizor și scriitor american. Este cunoscut mai ales pentru că a jucat în emisiunea de comedie de schițe MADtv. McDonald s-a alăturat spectacolului în timpul celui de-al patrulea sezon (1998) și a rămas în distribuție până la sfârșitul celui de-al treisprezecelea și penultimul sezon, devenind cel mai îndelungat membru al distribuției.

Mai multe despre Michael McDonald Mai puțin despre Michael McDonald

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Sandra BullockRelaţie R Februarie 2015Mai 20152 luni
Sandra Bullock #1Zvon

Sandra Bullock

2015.

Michael McDonald și Sandra Bullock erau rumo ...[vezi cuplul] #1

Sandra Bullock

2015 (zvon)

Se spune că Michael McDonald s-ar fi legat de Sandra Bullock în februarie 2015.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc40%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Michael McDonald56 CapricornulActor
american
Sandra Bullock56 LeuActriţă
american

Galerie foto

Ghostbusters (2016) Michael McDonald Michael McDonald Michael McDonald Michael McDonald Michael McDonald Michael McDonald Michael McDonald Michael McDonald Michael McDonald Michael McDonald Michael McDonald

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Omuciderile Happytime2018Ronovan ScargleFilm
The Loud House: Clyde and His Dads2018Howard McBride (voce)Scurt-metraj
Nimeni2017Blaine KaineEmisiune TV
Donuts superioare2017ManfredEmisiune TV
Ghostbusters2016Jonathan, directorul de teatruFilm
Șeful2016Bryce creanFilm
Casa tare2016Antonio, Howard, Crainic TVEmisiune TV
Rhett și Link's Buddy System2016EnriqueEmisiune TV
Spion2015.PatrickFilm
Crazy Ex-Girlfriend2015.Deschideți Mic MCEmisiune TV
Căldura2013JulianFilm
Salveaza-ma2013RandallEmisiune TV
Brooklyn Nouă-Nouă2013Adam JarverEmisiune TV
Cititori de știri2013James JordanEmisiune TV
Minute2013John FeldmanScurt-metraj
casa minciunilor2012Carl CriswellEmisiune TV
Terapie web2011Eu sunt TomlundEmisiune TV
Comunitate2009Omul de asigurăriEmisiune TV
Cougar Town2009Wayne GibbonsEmisiune TV
Kath și Kim2008NeilEmisiune TV
Rita Rocks2008Rob BooneEmisiune TV
Terapie web2008Eu sunt TomlundEmisiune TV
Head Case2007StanleyEmisiune TV
Împingând margarete2007Galveston GusEmisiune TV
Secerător2007Domnul Elliott SprongEmisiune TV
Moonpie2006Mitch HendersonFilm
Hana Montana2006Chef Duncan KeatsEmisiune TV
Lovespring International2006DrakeEmisiune TV
Baietii mei2006PaulEmisiune TV
Actriță grasă2005Sam RascalEmisiune TV
Ieșire Riley2004AndyFilm
Neveste disperate2004StevenEmisiune TV
Dickie Roberts: Fosta stea a copilului2003Maestrul'Film
Totul a crescut2003Film TV
Austin Powers în Goldmember2002Garda RegalaFilm
Slackers2002Profesor de economieFilm
Clona înaltă2002GandhiEmisiune TV
Greg Iepurașul2002Leo CornelliEmisiune TV
Invader ZIM2001Electronic Voice, membru al echipei Irken, RoboDadEmisiune TV
Scrubs2001Dr. WC, Mike Davis, domnul CropperEmisiune TV
Chump Change2000Dack (ca Michael James McDonald)Film
Austin Powers: Spionul care m-a scos1999Soldatul NATOFilm
Pasiuni1999Chipul din piscinăEmisiune TV
Austin Powers: International Man of Mystery1997Henchman aplatizat de Steamroller (necreditat)Film
Doar împușcă-mă!1997RegEmisiune TV
Baby Face Nelsono mie nouă sute nouăzeci și șaseReporter (ca Michael James McDonald)Film
Carnosaur 3: Specie primarăo mie nouă sute nouăzeci și șaseOfițerul de poliție Wilson (ca Michael James McDonald)Film
Al 7-lea Raio mie nouă sute nouăzeci și șaseEdward JamesonEmisiune TV
Carnosaur 2o mie noua sute nouazeci si cinciEvac. Pilot de echipă (ca Michael James McDonald)Film
Ascunzatoareo mie noua sute nouazeci si cinciTânăr polițistFilm
Dragoste complicatao mie noua sute nouazeci si cinciStoned Kid (ca Michael James McDonald)Film
O găleată de sângeo mie noua sute nouazeci si cinciDansator (ca Michael James McDonald)Film TV
Chirurgo mie noua sute nouazeci si cinciProstituată (ca Michael James McDonald)Film TV
Seducție virtualăo mie noua sute nouazeci si cinciOm dezorientat (ca Michael James McDonald)Film TV
MADtvo mie noua sute nouazeci si cinciCapt. Von Trapp, Gazdă, DiverseEmisiune TV
NewsRadioo mie noua sute nouazeci si cincicititEmisiune TV
Night Stando mie noua sute nouazeci si cinciRayEmisiune TV
Sherman Oakso mie noua sute nouazeci si cinciJulesEmisiune TV
Spectacolul Drew Careyo mie noua sute nouazeci si cinciÎnsoțitorul parcăriiEmisiune TV
În căldura pasiunii II: necredincios1994Barman (ca Michael James McDonald)Film
Spiridușul 21994Chelner (ca Michael James McDonald)Film
Fără desert, tată, până când tunde gazonul1994Hipnotizator rău (ca Michael James McDonald)Film
Răzbunarea baronului roșu1994Psihiatru (ca Michael James McDonald)Film
Nebunul1994Mr. Smith (în rolul Michael James McDonald)Film
Cel nenăscut II1994Asistență socială nr. 1Film
Revenge of the Nerds IV: Nerds in Love1994Invitat la petrecere (ca Michael James McDonald)Film TV
Împotriva1994TipulEmisiune TV
Contact complet1993Film
Spectacolul John Larroquette1993PhilEmisiune TV
Dansează cu moartea1992Henry (ca Michael James McDonald)Film
În căldura patimilor1992Nick (ca Michael James McDonald)Film
Revenge of the Nerds III: The Next Generation1992Disc Jockey (ca Michael James McDonald)Film TV
Valuri ale corpului1992Squirrely (ca Michael James McDonald)Film
Necustificat1991Clean Cut John (ca Michael James McDonald)Film
Probleme de familie1989AdministratorEmisiune TV
Seinfeld1989Jesse, jucătorul nr. 2Emisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Debra Wilson
    • MADtv
      o mie noua sute nouazeci si cinci
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal