Principal Relații Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Michelle Rodriguez SingurLocul 79 14Vârsta 42 de ani Zodiac Cancer Relații 8 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Michelle Rodriguez este în prezent singură.








Relații

Michelle Rodriguez a avut relații cu Cara Delevingne(2014), Kristanna Loken(2006 - 2007), Lenny Kravitz(2005), Jesse Jane(2003 - 2005), Colin Farrell(2002 - 2003)și Vin Diesel(2001).



cu cine se întâlnește jessica lange

Michelle Rodriguez a avut o întâlnire cu Zac Efron(2014).






Se spune că Michelle Rodriguez s-ar fi legat de Olivier Martinez(2003).



Despre

Michelle Rodriguez este o actriță americană de 42 de ani. Născută Mayte Michelle Rodriguez la 12 iulie 1978 în San Antonio, Texas, SUA, este renumită pentru franciza Girlfight, The Fast and the Furious într-o carieră care se întinde pe parcursul a 2000 de ani. Semnul ei zodiacal este Racul.

Michelle Rodriguez a participat la 3 meciuri pe ecran, printre care și Colin Farrell S.W.A.T. (2003), Matthew Fox în Pierdut (2004)și Vin Diesel în Fast & Furious (2009).



Michelle Rodriguez face parte din următoarele liste: actori din New Jersey, actori de film americani și producători de film americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Michelle Rodriguez! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri62 ani8 luni, 23 zile-
Întâlni12 luni, 1 zi--
Zvonit11 lună, 1 zi--
Total82 ani6 luni, 29 zile1 lună, 1 zi

Detalii

NumeMayte
Al doilea prenumeMichelle
Numele de familieRodriguez
Numele complet la naștereMayte michelle rodriguez
Nume alternativMayte, MRod, The Tough Girl, ToughM, Mayte Michelle Rodriguez, Michelle Rodriguez
Vârstă42 de ani
Zi de nastere12 iulie 1978
Locul naşteriiSan Antonio, Texas, SUA
Înălţime5 '5' (165 cm)
Greutate125 kg (57 kg)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNegru
Trăsătură distinctivăArată, joacă personaje dure și la îndemână
Semn zodiacalCancer
SexualitateBisexual
ReligieAteu
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
LiceuDezvoltare educațională generală
Textul ocupațieiActriță, scenaristă, DJ
OcupaţieActriţă
Revendică faimaGirlfight, franciza Fast and Furious
Ani activi1999 – prezent, 2000 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Divertisment fără titlu
Bust (inci)32
Dimensiunea cupeiB
Talie (inch)25
Șolduri (inci)3. 4
Dimensiunea hainelor6/36 UE
Mărimea pantofului8 (SUA), 40 (UE), 6,5 (Marea Britanie), 250 (J)
Site-uri oficialewww.michelle-rodriguez.com/, instagram.com/mrodofficial, twitter.com/MRodOfficial, michellerodriguez.com/, www.facebook.com/MRodOfficial, http://www.michellerodriguez.com, http: // www. michellerodriguez.com/, www.rottentomatoes.com/celebrity/michelle_rodriguez/, www.allmovie.com/artist/michelle-rodriguez-p279286, http://www.michelle-rodriguez.com/ https: //www.wikidata. org / wiki / Q184219 # P856
TatăRafael Rodriguez
MamăCarmen Milady Pared Rodriguez (originară din Republica Dominicană)
FrateRaull Rodriguez, Omarl Rodriguez
Filme preferateLupta intre fete

Mayte Michelle Rodriguez (n. 12 iulie 1978) este o actriță americană. Rolul ei de boxer cu probleme în filmul independent Girlfight (2000) a fost apreciat de critici și i-a câștigat mai multe premii, inclusiv Independent Spirit Award și Gotham Award pentru cea mai bună performanță de debut. În anul următor, a jucat în rolul lui Letty Ortiz în filmul de succes The Fast and the Furious (2001), rol pe care l-a repetat în șase filme suplimentare în toată franciza Fast & Furious. Ea a mai apărut în mai multe filme de acțiune de succes, inclusiv Resident Evil, S.W.A.T., Battle: Los Angeles și Avatar.

Mai multe despre Michelle Rodriguez Mai puțin despre Michelle Rodriguez

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
8Zac EfronÎntâlniIunie 2014August 20142 luni
7Cara delevingneRelaţieIanuarie 2014Mai 20144 luni
6Kristanna LokenRelaţieNoiembrie 2006Noiembrie 20071 an
5Lenny KravitzNecunoscut R 20052005-
4Olivier MartinezÎntâlni R Iulie 2003August 20031 lună
3Jesse JaneRelaţie R 200320052 ani
DouăColin FarrellRelaţie200220031 an
1Vin DieselRelaţie20012001-
Zac Efron #8

Zac Efron

2014

Zac Efron și Michelle Rodriguez s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Cara delevingne #7

Cara delevingne

2014

Cara Delevingne și Michelle Rodriguez parțial ...[vezi cuplul] Kristanna Loken #6

Kristanna Loken

2006 - 2007

Michelle Rodriguez și Kristanna Loken s-au despărțit ...[vezi cuplul] Lenny Kravitz #5Zvon

Lenny Kravitz

2005

Michelle Rodriguez și Lenny Kravitz erau rom ...[vezi cuplul] Olivier Martinez #4Zvon

Olivier Martinez

2003

Olivier Martinez și Michelle Rodriguez au fost ...[vezi cuplul] Jesse Jane #3Zvon

Jesse Jane

2003 - 2005

Jesse Jane și Michelle Rodriguez au fost zvonuri ...[vezi cuplul] Colin Farrell #Două

Colin Farrell

2002 - 2003

Michelle Rodriguez și Colin Farrell se separă ...[vezi cuplul] Vin Diesel #1

Vin Diesel

2001

Vin Diesel și Michelle Rodriguez sunt separate ...[vezi cuplul] #8

Zac Efron

2014

Zac Efron și Michelle Rodriguez au avut o întâlnire în iunie 2014.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 24% vizualizați relația #7

Cara delevingne

2014

Cara Delevingne și Michelle Rodriguez au datat din ianuarie până în mai 2014.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime37%Vârstă44%'> Compatibilitate 40% vizualizați relația #6

Kristanna Loken

2006 - 2007

Michelle Rodriguez și Kristanna Loken au dat din noiembrie 2006 până în noiembrie 2007.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 73% vizualizați relația #5

Lenny Kravitz

2005 (Zvon)

Se spune că Michelle Rodriguez s-ar fi legat de Lenny Kravitz în 2005.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate 40% vizualizați relația #4

Olivier Martinez

2003 (Zvon)

Se spune că Olivier Martinez s-ar fi legat de Michelle Rodriguez în iulie 2003.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate Patru cinci% vizualizați relația #3

Jesse Jane

2003 - 2005 (Zvon)

Se spune că Jesse Jane s-ar fi legat de Michelle Rodriguez în 2003.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 60% vizualizați relația #Două

Colin Farrell

2002 - 2003

Michelle Rodriguez și Colin Farrell au datat din 2002 până în 2003.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #1

Vin Diesel

2001

Vin Diesel și Michelle Rodriguez au ieșit în 2001.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 74% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Michelle Rodriguez42 CancerActriţă
american
Zac Efron33 BalanțăActor
american
Cara delevingne28 LeuModel
britanic
Kristanna Loken41 BalanțăActriţă
american
Lenny Kravitz57 zodia GemeniCântăreaţă
american
Olivier Martinez55 CapricornulActor
limba franceza
Jesse Jane40 CancerPornstar
american
Colin Farrell44 zodia GemeniActor
irlandez
Vin Diesel53 CancerActor
american

Galerie foto

F9 - Michelle Rodriguez F9 - Michelle Rodriguez F9 - Michelle Rodriguez, Vin Diesel Michelle Rodriguez - În bikini surfing în Malibu Michelle Rodriguez - În bikini surfing în Malibu Michelle Rodriguez - În bikini surfing în Malibu Michelle Rodriguez - În bikini surfing în Malibu Michelle Rodriguez - În bikini surfing în Malibu Michelle Rodriguez - În bikini surfing în Malibu Michelle Rodriguez - În bikini surfing în Malibu Michelle Rodriguez - În bikini surfing în Malibu Michelle Rodriguez - În bikini surfing în Malibu

Filmografie

FilmAnCaracterTip
F92021Letty OrtizFilm
Criză2021Supraveghetorul GarrettFilm
Ea moare mâine2020CerFilm
Alita: Battle Angel2019Gelda necreditatăFilm
Ușa din spate2019Emisiune TV
Văduve2018DrăguţFilm
Limita2018M-13Scurt-metraj
Strumfi: Satul Pierdut2017SmurfStorm (voce)Film
Soarta Furiosului2017LettyFilm
20312017VoulaScurt-metraj
Secretul lui Milton2016Doamna FergusonFilm
Atribuirea2016Frank KitchenFilm
Furios 72015.LettyFilm
Al doilea act2014OliviaScurt-metraj
1% ERS2014OliviaScurt-metraj
Furios 62013LettyFilm
Comedia proprie InAP2013HarrietFilm
Machete ucide2013UșoarăFilm
Turbo2013Pace (voce)Film
Resident Evil: Retribution2012PloaieFilm
Bătălia Los Angeles2011TSgt. Elena SantosFilm
Machete2010UșoarăFilm
Tropico de Sangre2010Minerva mirabalFilm
Avatar2009Trudy chaconFilm
Fast & Furious2009LettyFilm
Grădinile Nopții2008Lucy (Femeie în mașină)Film
Bătălia din Seattle2007LouFilm
Rasa2006NickiFilm
CollegeHumor Originals2006JessicaEmisiune TV
BloodRayne2005QatarFilm
IGPX: Marele Premiu Nemuritor2005Liz RicarroEmisiune TV
Control2004TeresaFilm
Pierdut2004Ana Lucia CortezEmisiune TV
S.W.A.T.2003Chris SanchezFilm
Blue Crush2002EdenFilm
Resident Evil2002PloaieFilm
3 DIMINEAȚA.2001SalgadoFilm
Postul și Furiosul2001LettyFilm
Lupta intre fete2000Diana GuzmanFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Colin Farrell și Michelle RodriguezColin Farrell
    • S.W.A.T.
      2003
    [vizualizare potrivire]
  • Michelle Rodriguez și Matthew FoxMatthew Fox
    • Pierdut
      2004
    [vizualizare potrivire]
  • Vin Diesel și Michelle RodriguezVin Diesel
    • Postul și Furiosul
      2001
    [Încă +1]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal