Principal Relații Zac Efron

Zac Efron

Zac Efron SingurLocul 11 1Vârsta 33 de ani Zodiac Balanță Relații 11 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Zac Efron este în prezent singur.

Relații

Zac Efron a avut relații cu Vanessa Valladares(2020 - 2021), Sarah Bro(2019), Halston Sage(2018 - 2020), Sami Miro(2014 - 2016), Lily Collins(2012 - 2013)și Vanessa Hudgens(2005 - 2010).



Zac Efron a avut întâlniri cu Michelle Rodriguez(2014)și Lindsay Lohan(2011).

Zac Efron se zvonește că s-a legat de Alexandra Daddario(2017), Mel B(2017)și Alexandria Storm(2012).

Despre

Zac Efron este un actor american de 33 de ani. Născut Zachary David Alexander Efron la 18 octombrie 1987 în San Luis Obispo, California, SUA, este renumit pentru High School Musical. Semnul său zodiacal este Balanță.



cu cine este căsătorit cu Eric Benet acum

Zac Efron a participat la 26 de meciuri de pe ecran, inclusiv Anna Kendrick Mike și Dave au nevoie de întâlniri (2016), Ashley Tisdale în Liceu de muzica (2006), Brenda Song în Suita Viața lui Zack și Cody (2005), Claire Danes în Eu și Orson Welles (2008)și Imogen Poots in Acel moment ciudat (2014).

Zac Efron face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori din California și actori de televiziune americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Zac Efron! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



care are întâlnire cu Jason Momoa

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri64 ani, 5 luni1 an, 9 luni8 luni, 2 zile
ÎntâlniDouă2 luni, 1 zi1 lună-
Zvonit33 luni, 2 zile1 lună, 11 zile1 lună, 1 zi
Totalunsprezece4 ani, 5 luni1 an1 lună, 1 zi

Detalii

NumeZac
Al doilea prenumeDavid
Numele de familieEfron
Numele complet la naștereZachary David Alexander Efron
Vârstă33 de ani
Zi de nastere18 octombrie 1987
Locul naşteriiSan Luis Obispo, California, SUA
Înălţime5 '8' (173 cm)
Greutate165 kg (75 kg)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăMuschii, ochii albaștri, vibrația omului macho, Barba
Semn zodiacalBalanță
SexualitateDrept
ReligieEvreiască
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Arroyo Grande, Arroyo Grande, California, SUA (2006)
UniversitateUniversitatea din California de Sud, Los Angeles, California, SUA, Pacific Conservatory of the Performing Arts, Santa Maria, California, SUA
Textul ocupațieiActor, cântăreț
OcupaţieActor
Revendică faimaLiceu de muzica
Ani activi2002 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Agenția pentru artiști creativi, Alchemy Entertainment
Aprobarea mărciiJohn John Denim
Dimensiunea hainelor5’7 până la 5’8
Mărimea pantofului8.5
Site-uri oficialetwitter.com/zacefron, www.facebook.com/ZacEfron, www.zac-efron.com/, www.zac-efron.us, www.zacefron.com/, www.zachary-e.org, www.zefron. com, http://www.zacefron.com
TatăDavid efron
MamăStarla Baskett Efron
FrateNicholas Dylan Harrison Efron
PrietenAshley Tisdale, Miley Cyrus, Taylor Schilling, Nikki Blonsky, Nick Jonas, Kevin Jonas, Joe Jonas, Sterling Knight, Ryan Rottman, Taylor Swift, Miles Teller, Michelle Pfeiffer, Nicki Minaj, Vanessa Hudgens (fostă iubită), Brenda Song, Selena Gomez, Maria Menounos, Slater Trout, Shiloh Fernandez, Lea Michelle
Persoane asociateVanessa Hudgens, Nikki Blonsky, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Lucas Gabriel, Monique Coleman, John Travolta (Hairspray)
Animale de companieCiobanesc australian (câine - cățeluș) [2007-2008], pisică siameză (pisică - Simon)
Oameni favoritiStrâmtoarea Steven, Tyra Banks, Rosario Dawson, Skylar Astin, Brandon Beemer, Shiloh Fernandez, Maria Menounos, Penelope Cruz, Jessica Alba, Johnny Depp, Kobe Bryant, Vanessa Hudgens
Filme preferateThe Gooines, Dumb and Dumber
Emisiuni TV preferateViața modernă a lui Rocko, cea mai extremă eliminare, WSOP, American Idol, The Wiggles., Părinți destul de ciudați, World Series of Poker
Trupe preferateThe Wallflowers, Shins, Gorillaz, Serviciul poștal, John Mayer
Melodii preferateOrice altceva decât țara
Cărți preferateRobinson Crusoe (de Daniel Defoe), Busting Vegas (de Ben Mezrich)
Locuri favoriteLondra, San Francisco, California
Mâncărurile preferateLapte de ciocolată, alimente exotice, pui de portocale, sushi, grâu subțire, smoothie-uri
Culorile preferateAlbastru rosu
Accesorii preferatePriveste

Zachary David Alexander Efron (n. 18 octombrie 1987) este un actor și cântăreț american. A început să acționeze profesional la începutul anilor 2000 și a devenit important la sfârșitul anilor 2000 pentru rolul său principal ca Troy Bolton în trilogia muzicală de liceu (2006-2008). În acest timp, a jucat și în filmul muzical Hairspray (2007) și în filmul de comedie 17 Again (2009). De atunci, Efron a jucat în filmele Revelion (2011), The Lucky One (2012), The Paperboy (2012), Neighbours (2014), Dirty Grandpa (2016), Baywatch (2017) și The Greatest Showman (2017) . A jucat Ted Bundy în Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019).

Mai multe despre Zac Efron Mai puțin despre Zac Efron

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
unsprezeceVanessa ValladaresRelaţieIulie 2020Februarie 20218 luni
10Sarah BroRelaţie R Februarie 2019Octombrie 20198 luni
9Halston SageRelaţie R Noiembrie 2018Iulie 20201 an
8Alexandra DaddarioÎntâlni R Mai 2017August 20173 luni
7Mel BÎntâlni R 20172017-
6Sami MiroRelaţieSeptembrie 2014Aprilie 20161 an
5Michelle RodriguezÎntâlniIunie 2014August 20142 luni
4Furtuna AlexandriaÎntâlni R Iul 2012August 20121 lună
3Lily CollinsRelaţie R Februarie 2012Decembrie 20131 an
DouăLindsay LohanÎntâlni20112011-
1Vanessa HudgensRelaţieSeptembrie 2005Februarie 20104 ani
Vanessa Valladares #unsprezece

Vanessa Valladares

2020 - 2021

Vanessa Valladares și Zac Efron s-au separat în ...[vezi cuplul] Sarah Bro #10Zvon

Sarah Bro

2019

Se zvonește că Sarah Bro și Zac Efron ar fi fost ...[vezi cuplul] Halston Sage #9Zvon

Halston Sage

2018 - 2020

Se zvonea că Halston Sage și Zac Efron ar fi ...[vezi cuplul] Alexandra Daddario #8Zvon

Alexandra Daddario

2017

Se zvonea că Alexandra Daddario și Zac Efron ...[vezi cuplul] Mel B #7Zvon

Mel B

2017

Mel B și Zac Efron sunt separați ...[vezi cuplul] Sami Miro #6

Sami Miro

2014 - 2016

Sami Miro și Zac Efron s-au despărțit pe 24 aprilie ...[vezi cuplul] Michelle Rodriguez #5

Michelle Rodriguez

2014

Zac Efron și Michelle Rodriguez s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Furtuna Alexandria #4Zvon

Furtuna Alexandria

2012

Se zvonea că Alexandria Storm și Zac Efron ar fi ...[vezi cuplul] Lily Collins #3Zvon

Lily Collins

2012 - 2013

Se zvonea că Lily Collins și Zac Efron ar fi ...[vezi cuplul] Lindsay Lohan #Două

Lindsay Lohan

2011

Zac Efron și Lindsay Lohan sunt separați ...[vezi cuplul] Vanessa Hudgens #1

Vanessa Hudgens

2005 - 2010

Vanessa Hudgens și Zac Efron s-au separat în Fe ...[vezi cuplul] #unsprezece

Vanessa Valladares

2020 - 2021

Vanessa Valladares și Zac Efron au datat din iulie 2020 până în martie 2021.

Relație 8 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 81% vizualizați relația #10

Sarah Bro

2019 (Zvon)

Se spune că Sarah Bro s-a legat de Zac Efron în februarie 2019.

Relație 8 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime37%Vârstă69%'> Compatibilitate 62% vizualizați relația #9

Halston Sage

2018 - 2020 (Zvon)

Se zvonește că Halston Sage s-ar fi legat de Zac Efron în noiembrie 2018.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 41% vizualizați relația #8

Alexandra Daddario

2017 (zvon)

Se spune că Alexandra Daddario s-ar fi legat de Zac Efron în mai 2017.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime37%Vârstă98%'> Compatibilitate 49% vizualizați relația #7

Mel B

2017 (zvon)

Se spune că Mel B s-ar fi legat de Zac Efron în 2017.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 44% vizualizați relația #6

Sami Miro

2014 - 2016

Sami Miro și Zac Efron au datat din 5 septembrie 2014 până în aprilie 2016.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 63% vizualizați relația #5

Michelle Rodriguez

2014

Zac Efron și Michelle Rodriguez au avut o întâlnire în iunie 2014.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 24% vizualizați relația #4

Furtuna Alexandria

2012 (zvon)

Se zvonește că Alexandria Storm s-ar fi legat de Zac Efron în iulie 2012.

cu cine este căsătorit cu Maxwell Caulfield
Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime37%Vârstă52%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #3

Lily Collins

2012 - 2013 (zvon)

Se spune că Lily Collins s-ar fi legat de Zac Efron în februarie 2012.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate Patru cinci% vizualizați relația #Două

Lindsay Lohan

2011

Zac Efron și Lindsay Lohan au avut o întâlnire în 2011.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 48% vizualizați relația #1

Vanessa Hudgens

2005 - 2010

Vanessa Hudgens și Zac Efron au dat din septembrie 2005 până în februarie 2010.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 73% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Zac Efron33 BalanțăActor
american
Vanessa Valladares25 LeuModel
australian
Sarah Bro25 peşteÎnot
danez
Halston Sage28 TaurulActriţă
american
Alexandra Daddario35 peşteActriţă
american
Mel BPatru cinci zodia GemeniMuzician
britanic
Sami Miro33 BalanțăAfaceri
american
Michelle Rodriguez42 CancerActriţă
american
Furtuna Alexandria37 TaurulModel
Lily Collins32 peşteActriţă
britanic
Lindsay Lohan3. 4 CancerActriţă
american
Vanessa Hudgens32 SăgetătorActriţă
american
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Galerie foto

Vanessa Valladares Vanessa Valladares Vanessa Valladares Vanessa Valladares Vanessa Valladares Vanessa Valladares Vanessa Valladares Vanessa Valladares Vanessa Valladares Vanessa Valladares Vanessa Valladares Vanessa Valladares

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Salvează-l pe Ralph2021Bobby (voce)Scurt-metraj
Scoob!2020Fred Jones (voce)Film
Extrem de rău, șocant de rău și de ticălos2019Ted BundyFilm
Beach Bum2019LicărireFilm
Descoperiri umane2019GaryEmisiune TV
Cel mai mare spectacol2017Phillip CarlyleFilm
Baywatch2017Matt BrodyFilm
Artistul dezastru2017„Chris-R”, DanFilm
Film fără titlu Anthony Hayes Gold2017Omul unuFilm
Columbia Winter2017Scurt-metraj
Hugo: Zac Efron Commercial2017Scurt-metraj
Bunicul murdar2016Jason KellyFilm
Mike și Dave au nevoie de întâlniri2016Dave StangleFilm
Vecinii 2: Sorority Rising2016Teddy SandersFilm
Neighbours 3: Zombies Rising2016Teddy SandersScurt-metraj
Noi suntem prietenii tăi2015.ColeFilm
Firestarter2014Andy McGeeFilm
Acel moment ciudat2014JasonFilm
Vecini2014Teddy SandersFilm
Spectacolul din această seară cu Jimmy Fallon2014Britney AndersonEmisiune TV
Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise2014Brainiac (voce), SuperboyFilm TV
Parc2013Dr. Charles „Jim” CarricoFilm
Cel norocos2012LoganFilm
Lorax2012Ted (voce)Film
Arte liberale2012NoapteFilm
Băiatul cu ziarele2012Jack JansenFilm
Cu orice preț2012Dean WhippleFilm
John John Denim: Cursa2012TipScurt-metraj
Revelion2011Paul (segmentul „Turul rezoluției”)Film
Charlie St. Cloud2010Charlie St. CloudFilm
Robot Chicken: Star Wars III2010Anakin Skywalker (voce)Film TV
17 din nou2009Mike O'DonnellFilm
Liceu muzical 32008Troy BoltonFilm
Eu și Orson Welles2008Richard SamuelsFilm
Fixativ2007Link LarkinFilm
Liceu muzical 22007Troy BoltonFilm TV
Danimals: Zac Efron & Corbin Bleu Commercial2007Scurt-metraj
Disney's Grab a Book: Zac Efron și Vanessa Hudgens Commercial2007ZacScurt-metraj
Liceu de muzica2006Troy BoltonFilm TV
Dacă ai locui aici, ai fi acasă acum2006CodyFilm TV
furt2006Pizza Guy # 1Emisiune TV
Înlocuitorii2006Davey HunkerhoffEmisiune TV
Derby Stallion2005Patrick McCardleFilm
Pui robot2005Anakin Skywalker, Om, Red Power RangerEmisiune TV
Suita Viața lui Zack și Cody2005TrevorEmisiune TV
Miracle Run2004Stephen MorganFilm TV
Triple Play2004Harry FullerEmisiune TV
Anturaj2004Zac EfronEmisiune TV
Summerland2004Cameron BaleEmisiune TV
Marea lume a lui Carl Laemke2003Pete LaemkeEmisiune TV
NCIS2003Daniel AustinEmisiune TV
Lumea Melindei2003StuartFilm
CSI: Miami2002Seth DawsonEmisiune TV
Licurici2002Tânărul SimonEmisiune TV
Gardianul2001Luke tomelloEmisiune TV
ESTE1994Bobby NevilleEmisiune TV
Untitled John McAfee ProjectAri FurmanFilm
Proiect Skydance fără titluFilm
Uciderea lui Zac EfronFilm
Trei bărbați și un bebelușFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Anna Kendrick și Zac EfronAnna Kendrick
    • Mike și Dave au nevoie de întâlniri
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Ashley Tisdale și Zac EfronAshley Tisdale
    • Liceu de muzica
      2006
    [Încă +1]
  • Brenda Song și Zac EfronBrenda Song
    • Suita Viața lui Zack și Cody
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Claire Danes și Zac EfronClaire Danes
    • Eu și Orson Welles
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Imogen Poots și Zac EfronImogen Poots
    • Acel moment ciudat
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Lily Collins și Zac EfronLily Collins
    • Extrem de rău, șocant de rău și de ticălos
      2019
    [vizualizare potrivire]
  • Michelle Pfeiffer și Zac EfronMichelle Pfeiffer
    • Revelion
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Nikki Blonsky și Zac EfronNikki Blonsky
    • Fixativ
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Alexandra DaddarioAlexandra Daddario
    • Baywatch
      2017
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Allison MillerAllison Miller
    • 17 din nou
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Amanda CrewAmanda Crew
    • Charlie St. Cloud
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Brittany SnowBrittany Snow
    • Fixativ
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Crystal HuntVânătoare de cristal
    • Derby Stallion
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Emily RatajkowskiEmily Ratajkowski
    • Noi suntem prietenii tăi
      2015.
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Halston SageHalston Sage
    • Vecini
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Kay PanabakerKay Panabaker
    • Summerland
      2004
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Leslie MannLeslie Mann
    • 17 din nou
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Maika MonroeMaika Monroe
    • Cu orice preț
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Michelle TrachtenbergMichelle Trachtenberg
    • 17 din nou
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Nicole KidmanNicole Kidman
    • Băiatul cu ziarele
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Shelley BucknerShelley Buckner
    • Summerland
      2004
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Taylor SchillingTaylor Schilling
    • Cel norocos
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Taylor SwiftTaylor Swift
    • Lorax
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Zac Efron și Vanessa Anne HudgensVanessa Hudgens
    • Liceu muzical 2
      2007
    [Încă +3]
  • Zac Efron și ZendayaZendaya
    • Cel mai mare spectacol
      2017
    [Încă +1]
  • Zoey Deutch și Zac EfronZoey Deutch
    • Bunicul murdar
      2016
    [vizualizare potrivire]
Mai multe meciuri Zac Efron pe ecran Mai puține potriviri Zac Efron pe ecran

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Spencer Haywood
Spencer Haywood
28 mai 2021 ... Știri Spencer Haywood, bârfe, fotografii ale lui Spencer Haywood, biografie, lista iubitelor lui Spencer Haywood 2016. Istoria relației. Lista de relații Spencer Haywood. Istoria întâlnirilor cu Spencer Haywood, 2021, 2020, lista relațiilor cu Spencer Haywood.
Klaudia Ungerman
Klaudia Ungerman
28 mai 2021 ... Știri despre Klaudia Ungerman, bârfe, fotografii cu Klaudia Ungerman, biografie, lista prietenilor lui Klaudia Ungerman 2016. Istoria relației. Lista de relații Klaudia Ungerman. Istoria întâlnirilor Klaudia Ungerman, 2021, 2020, lista relațiilor Klaudia Ungerman.
Rick Parfitt
Rick Parfitt
28 mai 2021 ... Știri Rick Parfitt, bârfe, fotografii ale lui Rick Parfitt, biografie, lista iubitelor lui Rick Parfitt 2016. Istoria relației. Lista de relații Rick Parfitt. Istoria întâlnirilor Rick Parfitt, 2021, 2020, lista relațiilor Rick Parfitt.
Rory Farquharson
Rory Farquharson
28 mai 2021 ... Știri Rory Farquharson, bârfe, fotografii ale lui Rory Farquharson, biografie, lista iubitelor lui Rory Farquharson 2016. Istoria relației. Lista de relații Rory Farquharson. Istoria întâlnirilor Rory Farquharson, 2021, 2020, lista relațiilor Rory Farquharson.
Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante
Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante
28 mai 2021 ... Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Scott Baio
Scott Baio
28 mai 2021 ... Știri Scott Baio, bârfe, fotografii ale lui Scott Baio, biografie, lista iubitelor lui Scott Baio 2016. Istoria relației. Lista de relații Scott Baio. Istoria întâlnirilor cu Scott Baio, 2021, 2020, lista relațiilor lui Scott Baio.
Nicole Fujita
Nicole Fujita
28 mai 2021 ... Știri despre Nicole Fujita, bârfe, fotografii ale lui Nicole Fujita, biografie, lista prietenilor lui Nicole Fujita 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicole Fujita. Istoria întâlnirilor Nicole Fujita, 2021, 2020, lista relațiilor Nicole Fujita.