Principal Relații Nathan Fillion

Nathan Fillion

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Nathan FillionLocul 402 3. 4Vârsta de 50 de ani Zodiac Berbec Relații 7 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Conform înregistrărilor noastre, Nathan Fillion este probabil singur.








Relații

Nathan Fillion a fost logodit cu Mikaela Hoover(2013 - 2014), Christina Ochoa(2014)și Vanessa Marcil(o mie nouă sute nouăzeci și șase).



Nathan Fillion a fost în relații cu Krista Allen(2015 - 2020), Kate Luyben(2010 - 2011), Perrey Reeves(2004 - 2009)și Felicia Day.






Despre

Nathan Fillion este un actor canadian în vârstă de 50 de ani. Născut Nathan Christopher Fillion la 27 martie 1971 în Edmonton, Alberta, Canada, este renumit pentru Firefly, Serenity, Castle, The Rookie. Semnul său zodiacal este Berbec.



Nathan Fillion a participat la 10 meciuri de pe ecran, inclusiv Dana Delany Neveste disperate (2004), Evangeline Lilly în Pierdut (2004), Felicia Day in Blogul Sing-Along al Dr. Horrible (2008), Keri Russell în Chelneriţă (2007)și Alicia Silverstone în Miss Match (2003).

Nathan Fillion face parte din următoarele liste: actori de film canadieni, actori de televiziune canadieni și actori de voce canadieni.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Nathan Fillion! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Angajat31 an, 2 luni11 luni, 25 de zile9 luni, 5 zile
Întâlniri44 ani, 9 luni2 ani, 6 luni9 luni, 6 zile
Total74 ani, 9 luni1 an, 10 luni9 luni, 5 zile

Detalii

NumeNathan
Al doilea prenumeChristopher
Numele de familieFillion
Numele complet la naștereNathan Christopher Fillion
Nume alternativNathan Craig Fillion, Nathan Christopher Fillion, Nathan Fillion
Vârstă50 de ani
Zi de nastere27 martie 1971
Locul naşteriiEdmonton, Alberta, Canada
Înălţime6 '1½' (187 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - deschis
Semn zodiacalBerbec
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitatecanadian
LiceuLiceul Catolic Sfânta Treime; Edmonton, Alberta
UniversitateUniversitatea Concordia din Alberta, Universitatea din Alberta; Edmonton, Alberta
Textul ocupațieiActor, producător, artist vocal
OcupaţieActor
Revendică faimaFirefly, Serenity, Castle, The Rookie
Ani activi1993 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)United Talent Agency, agenția pentru artiști creativi
Site-uri oficialetwitter.com/NathanFillion, nathanfillion.org/, www.nndb.com/people/632/000108308/, www.behindthevoiceactors.com/Nathan-Fillion/
TatăBob
MamăCookie
FrateJeff

Nathan Fillion (născut la 27 martie 1971) este un actor canadian-american, cel mai bine cunoscut pentru rolurile principale ale căpitanului Malcolm 'Mal' Reynolds pe Firefly și continuarea filmului Serenity, Richard Castle pe Castle și în prezent joacă rolul lui John Nolan pe The Rookie.

Mai multe despre Nathan Fillion Mai puțin despre Nathan Fillion

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
7Krista AllenRelaţieOctombrie 2015Iulie 20204 ani
6Mikaela HooverRelaţieAprilie 201320149 luni
5Christina OchoaNecunoscut201320141 an
4Kate LuybenRelaţieMai 2010Februarie 20119 luni
3Perrey ReevesRelaţieIulie 2004Februarie 20094 ani
DouăVanessa MarcilRelaţieMai 1995Iul 19961 an
1Ziua FelicieiRelaţie -
Krista Allen #7

Krista Allen

2015 - 2020

Nathan Fillion și Krista Allen sunt separați ...[vezi cuplul] Mikaela Hoover #6

Mikaela Hoover

2013 - 2014

Mikaela Hoover și Nathan Fillion s-au separat de ...[vezi cuplul] Christina Ochoa #5

Christina Ochoa

2013 - 2014

Christina Ochoa și Nathan Fillion sunt separe ...[vezi cuplul] Kate Luyben #4

Kate Luyben

2010 - 2011

Kate Luyben și Nathan Fillion s-au despărțit în 2 ...[vezi cuplul] Perrey Reeves #3

Perrey Reeves

2004 - 2009

Perrey Reeves și Nathan Fillion s-au separat în ...[vezi cuplul] Vanessa Marcil #Două

Vanessa Marcil

1995 - 1996

Vanessa Marcil și Nathan Fillion s-au despărțit de ...[vezi cuplul] Ziua Feliciei #1

Ziua Feliciei

Felicia Day și Nathan Fillion sunt separate ...[vezi cuplul] #7

Krista Allen

2015 - 2020

Nathan Fillion și Krista Allen au avut o relație din octombrie 2015 până în iulie 2020.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc40%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 78% vizualizați relația #6

Mikaela Hoover

2013 - 2014

Mikaela Hoover și Nathan Fillion au fost logodiți timp de 2 luni. S-au întâlnit timp de 7 luni după ce s-au reunit în aprilie 2013. Au fost logodiți în noiembrie 2013, dar mai târziu s-au separat în 2014.

Relație 9 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă44%'> Compatibilitate 59% vizualizați relația #5

Christina Ochoa

2013 - 2014

Christina Ochoa și Nathan Fillion au fost logodite.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc60%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate 60% vizualizați relația #4

Kate Luyben

2010 - 2011

Kate Luyben și Nathan Fillion au datat din 2010 până în februarie 2011.

Relație 9 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația #3

Perrey Reeves

2004 - 2009

Perrey Reeves și Nathan Fillion au datat din 2005 până în februarie 2009.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 83% vizualizați relația #Două

Vanessa Marcil

1995 - 1996

Vanessa Marcil și Nathan Fillion au fost logodiți timp de 6 luni. S-au întâlnit timp de 8 luni după ce s-au reunit în mai 1995. Au fost logodiți în 1996, dar mai târziu s-au separat în iulie 1996.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #1

Ziua Feliciei

Felicia Day și Nathan Fillion au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 66% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Nathan Fillioncincizeci BerbecActor
canadian
Krista Allencincizeci BerbecPornstar
american
Mikaela Hoover36 CancerActriţă
american
Christina Ochoa36 VărsătorActriţă
Spaniolă
Kate Luyben48 CancerActriţă
canadian
Perrey Reevescincizeci SăgetătorActriţă
american
Vanessa Marcil52 BalanțăActriţă
american
Ziua Feliciei41 CancerActriţă
american

Galerie foto

The Suicide Squad - Nathan Fillion The Suicide Squad - Empire Magazine Rookie - Nathan Fillion Nomis - Nathan Fillion Avengers: Age of Ultron (2015) Avengers: Age of Ultron (2015) Avengers: Age of Ultron (2015) Avengers: Age of Ultron (2015) Captain America: Civil War (2016) Captain America: Civil War (2016) Cars 3 (2017) Cars 3 (2017)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Echipa Suicide2021T.D.K.Film
Extraterestru rezident2021CaracatițăEmisiune TV
Marvel's M.O.D.O.K.2021Simon Williams, Wonder ManEmisiune TV
Dark Air cu Terry Carnation2021Apelant Dark AirEmisiune TV
Domnia Supermenilor2019Green Lantern (voce)Film
Henchmen2018Căpitan Superior (voce)Film
Nomis2018QuinnFilm
Rookie2018John NolanEmisiune TV
Mașini 32017Sterling (voce)Film
O serie de evenimente nefericite2017Jacques SnicketEmisiune TV
Dieta Santa Clarita2017Gary WestEmisiune TV
Gura mare2017Nathan FillionEmisiune TV
Yamasong: March of the Hollows2016ShojunFilm
Gospodină americană2016Nathan FillionEmisiune TV
Assassin Banana2015Assassin Banana, Chick del MonteEmisiune TV
Ora palpitantă de aventură în direct2015Cactoid JimFilm
Cu Omul2015Jack MooreEmisiune TV
Robot Chicken DC Comics Special 3: Prietenie magică2015Green Lantern (voce)Film TV
Gardienii Galaxiei2014Deținut monstruos (voce)Film
Central Party2014Johnny (voce)Scurt-metraj
Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise2014Black Adam (voce), Green LanternFilm TV
Universitatea monstrilor2013Johnny (voce)Film
Percy Jackson: Sea of ​​Monsters2013HermesFilm
Show Kroll2013Mountie McMinnimanEmisiune TV
Brooklyn Nouă-Nouă2013Mark DevereauxEmisiune TV
Rick și Morty2013Cornelios DanielEmisiune TV
Istoria beatului2013Wernher von BraunEmisiune TV
Căderi de gravitație2012Preston NorthwestEmisiune TV
Mult zgomot pentru nimic2012Trandafir sălbaticFilm
Robot Chicken: DC Comics Special2012Green Lantern, Mr. Freeze (voce)Film TV
Visele de păpuși ale lui Neil2012Dr. MayfairEmisiune TV
Soții2011AncorăEmisiune TV
Super2010Sfântul RăzbunătorFilm
Camionist2009AlergătorFilm
castel2009Joe Flynn, Richard CastleEmisiune TV
Comunitate2009Bob WaiteEmisiune TV
Familie modernă2009Rainer ShineEmisiune TV
Blogul Sing-Along al Dr. Horrible2008Căpitanul CiocanEmisiune TV
PG Porn2008ChrisEmisiune TV
Chelneriţă2007Dr. Jim PomatterFilm
White Noise 2: The Light2007Abe DaleFilm
Conduce2007Alex TullyEmisiune TV
Teoria Big Bang2007NathanEmisiune TV
Breasla2007Nathan FillionEmisiune TV
Aluneca2006Bill PardyFilm
Seninătate2005GresitFilm
Tată american!2005Omul de afaceri american Klaus, Joel Larson, LiverEmisiune TV
Pui robot2005Bionic-1, Green Lantern, SoțEmisiune TV
Ieșire Riley2004Luke RileyFilm
Divizia Hollywood2004. Tommy GarrettFilm TV
Neveste disperate2004Dr. Adam MayfairEmisiune TV
Pierdut2004Kevin CallisEmisiune TV
Justice League Unlimited2004Greg Saunders, Spy Smasher, VigilanteEmisiune TV
Marginea apei2003Robert GravesFilm
Punctul aligator2003FacturăFilm TV
Miss Match2003Adam LoganEmisiune TV
The Venture Bros.2003Vaduva maroEmisiune TV
Licurici2002Căpitanul Malcolm „Mal” ReynoldsEmisiune TV
Pasadena2001Pr. Glenn CollinsEmisiune TV
Dracula 20002000Părintele DavidFilm
Amintiri din trecut1999stâncăFilm
Salvați soldatul Ryan1998Minnesota RyanFilm
Maggie Winters1998RonaldEmisiune TV
Doi băieți, o fată și o pizzerie1998Johnny DonnellyEmisiune TV
Buffy Vampire Slayer1997CalebEmisiune TV
Regele Dealului1997Frisbee GuyEmisiune TV
Securitate totală1997Troy LarsonEmisiune TV
Limitele exterioareo mie noua sute nouazeci si cinciMichael RyanEmisiune TV
Ciudat și bogat1994Walter HoadeFilm
Calvar în Arctica1993Maestrul ofițer Tom JardineFilm TV
O viață de trăit1968Joey BuchananEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Dana Delany și Nathan FillionDana Delany
    • Neveste disperate
      2004
    [vizualizare potrivire]
  • Evangeline Lilly și Nathan FillionEvangeline Lilly
    • Pierdut
      2004
    [vizualizare potrivire]
  • Felicia Day și Nathan FillionZiua Feliciei
    • Blogul Sing-Along al Dr. Horrible
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Keri Russell și Nathan FillionKeri Russell
    • Chelneriţă
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Nathan Fillion și Alicia SilverstoneAlicia silverstone
    • Miss Match
      2003
    [vizualizare potrivire]
  • Nathan Fillion și Darby StanchfieldDarby Stanchfield
    • Chelneriţă
      2007
    [Încă +1]
  • Nathan Fillion și Monet MazurMonede de Masuria
    • castel
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Nathan Fillion și Traylor HowardTraylor Howard
    • Doi băieți, o fată și o pizzerie
      1998
    [vizualizare potrivire]
  • Sarah Hyland și Nathan FillionSarah Hyland
    • Familie modernă
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Stana Katic și Nathan FillionStana Katic
    • castel
      2009
    [vizualizare potrivire]
Mai multe Nathan Fillion Matchups pe ecran Mai puține potriviri pe ecran cu Nathan Fillion





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Corinne Kingsbury și John Francis Daley
Corinne Kingsbury și John Francis Daley
28 mai 2021 ... fotografii, știri și bârfe ale lui Corinne Kingsbury și John Francis Daley. Aflați mai multe despre ...
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
28 mai 2021 ... Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Eva Sundquist
Eva Sundquist
28 mai 2021 ... Știri Eva Sundquist, bârfe, fotografii cu Eva Sundquist, biografie, lista prietenilor Eva Sundquist 2016. Istoria relației. Lista de relații Eva Sundquist. Istoria întâlnirilor Eva Sundquist, 2021, 2020, lista relațiilor Eva Sundquist.
Tamara rotolo
Tamara rotolo
28 mai 2021 ... Știri Tamara Rotolo, bârfe, fotografii Tamara Rotolo, biografie, lista prietenilor Tamara Rotolo 2016. Istoria relației. Lista de relații Tamara Rotolo. Istoria întâlnirilor Tamara Rotolo, 2021, 2020, lista relațiilor Tamara Rotolo.
Andreas Wellinger
Andreas Wellinger
28 mai 2021 ... Știri Andreas Wellinger, bârfe, fotografii ale lui Andreas Wellinger, biografie, lista de prietene Andreas Wellinger 2016. Istoria relației. Lista de relații Andreas Wellinger. Istoria întâlnirilor Andreas Wellinger, 2021, 2020, lista relațiilor Andreas Wellinger.
Conform Listei Jim Cast
Conform Listei Jim Cast
Conform listei distribuției lui Jim, inclusiv fotografii ale actorilor, dacă sunt disponibile. Această listă include toate Potrivit lui Jim, actori și actrițe de frunte, deci dacă ...
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024, există un parc tematic pitic în China. Vă puteți imagina cum ar prezenta alții o problemă, dar nu puteți vedea ce